atrias Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 δεν είχα προλάβει να δω τα σχόλιά σας αλλά ευτυχώς πήρα την 2gb!! :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 δεν είχα προλάβει να δω τα σχόλιά σας αλλά ευτυχώς πήρα την 2gb!! :) Pali kala;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Μήπως μπορείς να μας πείς απο ποιο ebay?? Αμερικάνικο ή κάποιο άλλο?? Και ποιός ήταν ο seller?? Thank you... ebay.com ο πωλητής είναι ο fastmemoryman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 δε μου λέτε...για το Ρ350 έχει μάθει κανείς τι γίνεται με Ελληνικά Windows Mobile 5???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 δε μου λέτε...για το Ρ350 έχει μάθει κανείς τι γίνεται με Ελληνικά Windows Mobile 5???? τι τα θες? μια χαρά είναι και έτσι..:happy: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 τι τα θες? μια χαρά είναι και έτσι..:happy: Sumfwnw..Pare gia paradeigma ta winxp..H aggliki ekdosi einai arketa pio statheri apo tin elliniki.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balabush Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό firewall και ένα καλό antivirus για wm5 (P550); Παράθεση SONYERICSSON K610i NEC N411i Mio P550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό firewall και ένα καλό antivirus για wm5 (P550); File balabush sou apantw giati exeis 3anarwtisei gia afto to thema kai den sou apantise kaneis..Prosopika den exw kanena antivirus gia wm5..To periergo omws einai pws otan eixa psa3ei den vrika oute gia wm3..Ta simperasmata dika sou.. An exei kapoios na proteinei kati... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ebay.com ο πωλητής είναι ο fastmemoryman To e-bay thelei pistwtiki etsi den einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 δε μου λέτε...για το Ρ350 έχει μάθει κανείς τι γίνεται με Ελληνικά Windows Mobile 5???? Twra pou to thimithika eixa vrei kapou ena utility pou sou allaze tin glwssa sto menu twn wm5 apo agglika se ellinika.Gia psa3to ligo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balabush Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 File balabush sou apantw giati exeis 3anarwtisei gia afto to thema kai den sou apantise kaneis..Prosopika den exw kanena antivirus gia wm5..To periergo omws einai pws otan eixa psa3ei den vrika oute gia wm3..Ta simperasmata dika sou.. An exei kapoios na proteinei kati... Βρήκα ένα firewall απο την http://www.airscanner.com/downloads/firewall/firewall.html , αλλά είναι συμβατό μόνο με wm3. Για antivirus βρήκα της kapersky, αλλά πρέπει να έχεις kapersky και στο pc σου για να κάνει sync τα definitions, αλλά εγώ έχω symantec και δεν το αποχωρίζομαι :p . Έχει αρκετά ωραία προγραμματα η airscanner, αλλά μιλάμε το pda σερνότανε:worry: . Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως ;) Παράθεση SONYERICSSON K610i NEC N411i Mio P550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Βρήκα ένα firewall απο την http://www.airscanner.com/downloads/firewall/firewall.html , αλλά είναι συμβατό μόνο με wm3. Για antivirus βρήκα της kapersky, αλλά πρέπει να έχεις kapersky και στο pc σου για να κάνει sync τα definitions, αλλά εγώ έχω symantec και δεν το αποχωρίζομαι :p . Έχει αρκετά ωραία προγραμματα η airscanner, αλλά μιλάμε το pda σερνότανε:worry: . Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως ;) Swstos...Egw xrisimopoiw kaspersky sto pc..H ekdosi gia ppc na fantastw pws den einai free kai prepei na agorasw kainourgio kleidi etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balabush Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Swstos...Egw xrisimopoiw kaspersky sto pc..H ekdosi gia ppc na fantastw pws den einai free kai prepei na agorasw kainourgio kleidi etsi? Πιστεύω πως ναι ;) Παράθεση SONYERICSSON K610i NEC N411i Mio P550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 H NGI den vgazei xartes gia anatoliki eurwpi?Mipws exeis c**ed ekdosi kai giafto sernetai?Ti mixanima exeis? Μακαρι να ειχα την c**ed εκδοση φιλε μου... γιατι τό οτι εχω πληρώσει 2 φορές για ενα προγραμμα που δεν τρεχει σωστα και έχει ανενημέρωτους χαρτες με εξοργίζει... (εχω ενα mio168 & p350 αγορασμενα και τα δυο με προεγκατεστημενο το pn... αρα και πληρωμενο κανονικότατα.) παρεπιπτόντως οι χαρτες που χρειάζομαι και δεν υπαρχουν ενημερωμένοι είναι της Ρουμανίας και όχι του Κοσόβου...:p Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Βρήκα ένα firewall απο την http://www.airscanner.com/downloads/firewall/firewall.html , αλλά είναι συμβατό μόνο με wm3. Για antivirus βρήκα της kapersky, αλλά πρέπει να έχεις kapersky και στο pc σου για να κάνει sync τα definitions, αλλά εγώ έχω symantec και δεν το αποχωρίζομαι :p . Έχει αρκετά ωραία προγραμματα η airscanner, αλλά μιλάμε το pda σερνότανε:worry: . Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως ;) φιλε balabush τι να το κανεις το antivirus?? νομιζεις θα βρεις ιο?? μη φορτωνεις τζαμπα το pda σου,αν παντως το θελεις τοσο πολυ βαλε της AVIRA αν δε χρειαζεσαι μια φορα το antivirus τοτε το firewall δε θα το χρειαστεις ποτε!! λες να σου χακαρουν το pda?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Μακαρι να ειχα την c**ed εκδοση φιλε μου... γιατι τό οτι εχω πληρώσει 2 φορές για ενα προγραμμα που δεν τρεχει σωστα και έχει ανενημέρωτους χαρτες με εξοργίζει... μαλλον θελει τη c**ed εκδοση για να παικσει :lol: :lol: οταν το αγοραζεις, παιρνεις κ ενα χαρτη μαζι,εσυ λογικα πηρες της ελλαδας που ειναι ενημερωμενος, αν πηρες της Ρουμανιας τοτε εχεις δικιο μπορεις να τσεκαρεις ποσο καλοι χαρτες ειναι αναλογα το μεγεθος τους παντως εγω θα σου προτεινα να βρεις λυση για το igo,δοκιμασες το 2006?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Για οσους δε το γνωριζουν κ θελουν, υπαρχει η δυνατοτητα να αυξησετε τις επιδοσεις του pda με μια αλλαγη στο registry, το εχω δοκιμασει πολυ καιρο οπως κ μερικα αλλα κ παρατηρησα διαφορά στο pda!!! ανοιξτε με καποιον registry editor πχ. resco registry κ πηγαινετε: HKLM\System\StorageManager\FATFS αλλαξτε τη CacheSize σε 4096 κ την EnableCache σε 1 μετα πηγαινετε HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt αλλαξτε την ReplStoreCacheSize σε 4096 soft reset κ ειστε ετοιμοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 αλλαξτε το χρωμα στο Start Menu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Color\39 and value for black is 00 00 00 00. red = FF 00 00 00 green = 00 FF 00 00 yellow = FF FF 00 00 blue = 00 00 FF 00 purple = FF 00 FF 00 White = FF FF FF 00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 craven27 auto pou les me tnv registry to ekaves movos sou n' to eides pou8eva allou? Giati sto forum tns NGI eivai duo paidia pou doulepsav pavw se auto pou les kai proswpika egw to testara prwtos me autous tous duo me diaforetikes times omws apo autes pou eipes kai doulepse apsoga!Av 8es to topic va sto pw va to deis!:O Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapns_cw Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Basika me auto tov tropo brnkav lusn sto problnma tou xasimatos tou xartn! Auto evoousa oti dior8w8nke kai doulepse apsoga!:D Παράθεση Εν αναμονή για OZZY!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 craven27 auto pou les me tnv registry to ekaves movos sou n' to eides pou8eva allou? Giati sto forum tns NGI eivai duo paidia pou doulepsav pavw se auto pou les kai proswpika egw to testara prwtos me autous tous duo me diaforetikes times omws apo autes pou eipes kai doulepse apsoga!Av 8es to topic va sto pw va to deis!:O το βρηκα σε ενα site me tips για pda.το εχω βαλει στο δικο μου εδω κ 2 μηνες κ πηγαινει πολυ πιο γρηγορα. αυτο με τους χαρτες δε το ξερω,αλλα το συγκεκριμμενο ειναι για να αυξησεις 20% τη cpu tou pda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σε ευχαριστώ για το tip. Απο τότε που το κάνω μόνο lock και μετά κλείνει μόνο του, δεν έχει ξανακολλήσει;) Exω την εντύπωση ότι έτσι δεν κλείνει! Ζβήνει μόνο την οθόνη! Γι αυτό και με άγγιγμα στην οθόνη ξαναανοίγει! Ενω με το off κλήνει κανονικά! Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stl05 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα να αγοράσω ένα pda το οποίο κυρίως το θέλω για GPS. Ήθελα να αγοράσω το Qtek G100 αλλά άκουσα ότι για χρήση GPS δεν είναι πολύ καλό. Έτσι αποφάσισα για το Mitac 550. Έχω ακούσει όμως ότι το Mitac 350 έχει καλύτερη εμβέλεια γιατί δεν έχει wi-fi, ισχύει κάτι τέτοιο ? Επειδή είμαι λίγο άσχετος πιο pda μου προτείνετε με την καλύτερη εμβέλεια ? Δεν θα ήθελα επίσης να βάλω εξωτερική κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Tο gps του 350 έχει πραγματικά καλύτερη λήψη από αυτό του 550 και μάλλον η αιτία είναι η προσθήκη των κεραιών για bluetooth και wifi στο 550. Σε ένα forum είχα βρει και κάτι screenshots που έδειχναν τα επίπεδα λήψης του καθενός ενώ ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Αν έχεις γαλλικό αυτοκίνητο ότι gps και να πάρεις την εξωτερική κεραία θα την χρειαστείς μάλλον. Αλλιώς οποιοδήποτε πιστεύω κάνει τη δουλειά μια χαρά. Αν και το 350 μου το δοκιμάσαμε στο xsara ενός φίλου και δούλευε χωρίς εξωτερική κεραία (με ανοιχτό παράθυρο όμως, δε ξέρω αν έπαιζε ρόλο) απλά μου φαινόταν λίγο πιο αργό στην ανταπόκρισή του. είχαμε το gpstuner και βλέπαμε την ταχύτητα και μου φαίνεται ότι αργούσε λιγάκι παραπάνω να ανανεωθεί η ταχύτητα σε σχέση με το δικό μου αμάξι. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stl05 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Tο gps του 350 έχει πραγματικά καλύτερη λήψη από αυτό του 550 και μάλλον η αιτία είναι η προσθήκη των κεραιών για bluetooth και wifi στο 550. Σε ένα forum είχα βρει και κάτι screenshots που έδειχναν τα επίπεδα λήψης του καθενός ενώ ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Αν έχεις γαλλικό αυτοκίνητο ότι gps και να πάρεις την εξωτερική κεραία θα την χρειαστείς μάλλον. Αλλιώς οποιοδήποτε πιστεύω κάνει τη δουλειά μια χαρά. Αν και το 350 μου το δοκιμάσαμε στο xsara ενός φίλου και δούλευε χωρίς εξωτερική κεραία (με ανοιχτό παράθυρο όμως, δε ξέρω αν έπαιζε ρόλο) απλά μου φαινόταν λίγο πιο αργό στην ανταπόκρισή του. είχαμε το gpstuner και βλέπαμε την ταχύτητα και μου φαίνεται ότι αργούσε λιγάκι παραπάνω να ανανεωθεί η ταχύτητα σε σχέση με το δικό μου αμάξι. Σε ευχαριστώ παρά παρά πολύ. Έχω το Οpel Corsa. Από την μια μου αρέσει η σύνδεση με bluetooth και wi fi αλλά με ενδιαφέρει και η εμβέλεια. Μήπως να πάω σε κάποια άλλη μάρκα ή μήπως να περιμένω μπας και βγει στο εμπόριο κάτι καλύτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts