Dimitris79 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Πω πω θαψιμο που πεφτει εδω μεσα...:p :lol: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Στο σοου της Κορομηλα που βγηκε η Μερκουρη δευτερη,ειχε βγει πρωτος ο Πετρελης!Πριν μπει στο φειμστορυ!:D Αυτός ο Πετρέλης... είχε γυρίσει όλες τις εκπομπές με διαγωνισμό τραγουδιού μέχρι να κάνει καρριέρα! Είχε λυσσάξει αλλά τελικά πέτυχε κάτι :p :rolleyes: Ααααα! Τη Μαντώ τη θυμάται κανείς όταν έβγαλε τα πρώτα της άλμπουμ; με το μαλλί όχι απλώς σαν θάμνος αλλά σαν δέντρο ολόκληρο! Και το βάψιμο στο μάτι που έφτανε μέχρι το αυτί σχεδόν :p :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Αξιζε ομως ο Πετρελης και του αξιζε οτι καταφερε,χτυπησε χτυπησε πορτες και νατος τωρα με καριερα! Τη Μαντω μη μου τη θυμιζεις.... που χαθηκε αυτη μετα την πατατα στη eurovision? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 emena proswpika pio poly marese i Vandi ekswterika stous Dyo Ksenous (ekei pou ta ftiaxnei me ton Toli) pio fysiologiki sto swma, pio wraio proswpo. twra einai ena kokkalo, exei liwsei kyriolektika, aidiastiko pragma. lypame ton Demi Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Πρίν από λίγες μέρες είδα τη Μενεγάκη σε βίντεο κλίπ του Αντύπα...πολύ ωραία και ως καστανή αλλά καμία σχέση με την Ελένη του Πρωινού Καφέ.:rolleyes: Που να τη δεις και σε βίντεο κλιπ του Ρακιντζή... :lol: :lol: Προκαλείς... Στο λέω προκαλείς!! :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 emena proswpika pio poly marese i Vandi ekswterika stous Dyo Ksenous (ekei pou ta ftiaxnei me ton Toli) pio fysiologiki sto swma, pio wraio proswpo. twra einai ena kokkalo, exei liwsei kyriolektika, aidiastiko pragma. lypame ton Demi Και μένα η Βανδή μάλλον τότε μου άρεσε περισσότερο, τώρα πάντως έχει χαλάσει αρκετά... Ο Ρακιντζής πάντως μιας και τον αναφέρεται πάντα το ίδιο χάλι ήταν εμφανισιακά. Επίσης άσχετο αλλά θυμάμαι το Χατζηνικολάου στα πρώτα χρόνια του mega με κάτι τεράστια γυαλιά που δε βλεπόταν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Και μένα η Βανδή μάλλον τότε μου άρεσε περισσότερο, τώρα πάντως έχει χαλάσει αρκετά... Ο Ρακιντζής πάντως μιας και τον αναφέρεται πάντα το ίδιο χάλι ήταν εμφανισιακά. Επίσης άσχετο αλλά θυμάμαι το Χατζηνικολάου στα πρώτα χρόνια του mega με κάτι τεράστια γυαλιά που δε βλεπόταν Γιατί τώρα νομίζεις βλέπεται; Εγώ προσωπικά ούτε να τον ακούσω δεν μπορώ... :lol: :p Πάντως πέρα από την πλάκα και χωρίς να επεκταθώ πολύ γιατί βαριέμαι η δεκαετία 80's (περισσότερο) και 90's (λιγότερο) δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα 00's... Τώρα πλέον έχει επικρατήσει η trendy και στυλιζαρισμένη κουλτούρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουν εκλείψει η κακογουστιά και η καρακιτσαρία... :lol: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Poio Xatzhnikolaou lete?!!To THEMO ton thymaste adynato??Xaxa..sthn idia toy thn ekpompi,exw dei fotografies toy palies!:lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Που να τη δεις και σε βίντεο κλιπ του Ρακιντζή... :lol: :lol: Προκαλείς... Στο λέω προκαλείς!! :lol: χαχαχααα έχει βελτιωθεί από τότε πολύ! Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzoura Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Poio Xatzhnikolaou lete?!!To THEMO ton thymaste adynato??Xaxa..sthn idia toy thn ekpompi,exw dei fotografies toy palies!:lol: έκανε οικονομικό ρεπορτάζ μαζί με Αυτιά... :rolleyes: :lol: :D Παράθεση πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 χαλιλοπουλου?!:lol: που να κανεις καριερα με τετοιο επιθετο?:X Αν δεν κάνω λάθος η οικογένεια Χαλιλοπούλου είναι η Βασιλική οικογένεια των τσιγγάνων απο όπου προέρχεται ή κουκλάρα και φωνάρα Ειρήνη Μερκούρη. Κάνω λάθος; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Βασιλικη οικογενεια?!μπραβο η μερκουρη;) βασιλικη,ξεβασιλικη παντως το επιθετο για καριερα δεν εκανε! οχι μονο το δικο της,και πολλων αλλων...:X Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Θυμάστε τη Μενεγάκη στο "Πάτερ Ημών" με τον Κώστα Καρρα; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 H merkouri eixa akousei oti ta eixe me ena tsiggano Etsi ipostirize autos. Alla auti to arniotane... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Τον Ρουβα φαινεται οτι ξεχασατε να τον αναφερετε κρυφορουβιτσες...που οταν ειχε παει στο φεστιβαλ θεσσαλονικης με το ''παρτα''.... το μακρυ πυκνο μπουκλε μαυρο μαλακι και το μαυρο κολλαν....α να μην ξεχασω και τα στραβα δοντακια πριν βαλει τις πορσελανες... ΜΕΓΑΛΕΙΑΑΑΑΑ Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Πρέπει να δείτε την Ειρήνη Μερκούρη (Χαλιλοπούλου τότε) σε εκπομπή με διαγωνισμό τραγουδιού της Ρούλας Κορομηλά πριν μερικά χρόνια :p το φρύδι πιο πυκνό από το δικό μου και σε κιλά... επίσης πιο πολλά από τα; δικά μου :p :p :p Η φωνή όμως... φωνάρα από τότε :) Έχεις δίκιο. Από φωνή...μου**ρα κι από μ***ί φωνάρα! :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Για την Αννούλα (τη Βίσση ντε) να μην πούμε που άλλαζε και αλλάζει λουκ κάθε μήνα όχι απλώς κάθε χρόνο. Την Θεοδωρίδου τη θυμάμαι στο 1ο video-κλιπ με τον Τριαντάφυλλο χωμένη σ'ενα πόρτ-μπαγκάζ τραγουδώντας "μη γυρίσεις ξανά η πόρτα αυτή θα είναι κλειστή..." φαίνεται πιο μεγάλη ηλικιακά απ'οτι είναι τώρα..:lol: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Για να μην πώ για τους:Δάντη (με μαλλί μπούκλα αφάνα),Ρόκος,Γαρμπή,Μαζώ. Στην Δημητρίου προσπαθώ να αναφέρομαι όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί μου προκαλεί μια ναυτία αυτή η γυνή κάθε φορά που την βλέπω..:X ,αλλά οτι και να κάνει..:X :X Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 To πιο τρανταχτό παράδειγμα "μεταμόρφωσης" που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η Celine Dion. Κυριολεκτικά το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος! Μαλί αφάνα, δόντια δράκουλα, αγγλικά δεν μιλούσε ούτε μία λέξη.... αλλά από φωνή έσκιζε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 πραγματικα ειχα δει στη νετ ενα ρεπορταζ πριν 2-3 χρονια για τη celine dion και εδειξε photos πριν γινει ετσι οπως ειναι σημερα.... μιλαμε ηταν παρα πολυ ασχημη.. εδειχνε το πριν και το μετα και νομιζες οτι ειναι αλλη γυναικα! τι σου κανει βρε παιδι μου ενας καλος πλαστικος χειρουργος:X Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 πραγματικα ειχα δει στη νετ ενα ρεπορταζ πριν 2-3 χρονια για τη celine dion και εδειξε photos πριν γινει ετσι οπως ειναι σημερα.... μιλαμε ηταν παρα πολυ ασχημη.. εδειχνε το πριν και το μετα και νομιζες οτι ειναι αλλη γυναικα! τι σου κανει βρε παιδι μου ενας καλος πλαστικος χειρουργος:X ο χειρουργος ήηηηηηηηηη τα λεφτα???? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 kai ta duo se sunduasmo..alloste to ena proupo8etei to allo ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 χμμ..ακριβως! ειχα παρει το free mag(νομιζω το παραπροηγουμενο) και ειχε photos απο γυναικες του hollywood πριν και μετα,κατι τετοιο... εκει να δειτε...:X πανεμορφες:whistle: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 εμ ετσι ειναι...δωσε μου 100.000 ευρω να την αραξω να ξεκουραστω...να κανω ζωη και κοτα που λενε... ε ειμαι που ειμαι ομορφος θα γινω ακομα πιο ωραιος :lol: :lol: (πλακα κανω) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Γρηγόρης Αρναούτογλου... Ξέρω πως όταν ήταν στον Στρατο ο Ταγματάρχης-Στρατηγός τον είχε βάλει στο ματι και του έλεγε να του φέρνει Καφέ συνεχώς...:lol: αχ αυτός ήταν ο Αρναούτογλου και που είναι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts