Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

Paidia peidh twra arxisa season 4 apo poy vriskete agglikous ypotitlous apo ta kainourgia kathe fora epeisodia???Thanks...

Καλώς ήρθες στον κόσμο του OTH (One Tree Hill)! :) Τους αγγλικούς υπότιτλους μπορείς να τους βρεις στο forom.com, αλλά τώρα άρχισαν να βγαίνουν και οι ελληνικοί στο greektvsubs.gr. ;)

Και εμενα!

:shifty:

Ούπς! Πως σε ξέχασα; :fool: Απαράδεκτός! :ninja: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι ακριβώς έγινε με την Πέιτον στο προηγούμενο επεισόδιο;Για ποιον λόγο κυκλοφορούν φήμες για αυτήν στο σχολείο;

paidia ti leei emathe kaneis gia to neo epeisodio tpt htsn kalo?

Το καινούριο το είδε κανείς;

Πολύ όμορφο ήταν..

Έξυπνη ιδέα του καθηγητή

Καλά, μιλάμε το καινούργιο επεισόδιο ήταν το πιο "βαθύ" επεισόδιο που έχω δει ποτέ σε σειρά! Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που λατρεύω το ΟΤΗ.

Μαγευτικό επεισόδιο ήταν! Καταφέρνει να περιγράψει πως ακριβώς νιώθουν οι νέοι σήμερα, τι παιρνούν κ πως επιβιώνουν στην κοινωνία μας. Με συνεπήρε πραγματικά απ'το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. ΟΤΗ ROCKS!

Τρέιλερ για το επερχόμενο επεισόδιο: http://www.youtube.com/watch?v=fvIeE-Vay9U

Τι ακριβώς έγινε με την Πέιτον στο προηγούμενο επεισόδιο;Για ποιον λόγο κυκλοφορούν φήμες για αυτήν στο σχολείο;

Τίποτα, απλώς η Άννα κοιμήθηκε σπίτι της. Οπότε μπορείς να φανταστείς ποιός ξεκίνησε τις φήμες και γιατί. ;) Κι αν δε μπορείς, θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια. Εκτός αν θες να στο αποκαλύψω εγώ από τώρα. :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πωωω.. ανυπομονώ..

τι να γίνει άραγε;

Άκουσα ένα spoiler ότι ο Νέιθαν δεν θα είναι γιος του Ντάν νομίζω

P.S. Αυτό το τρέιλερ μου θύμισε τη σκηνή απο τη πρώτη σεζόν που είχε πάρτι ο Νέιθαν στο εξοχικό στη θάλασσα και έβαλαν τη κασέτα με τον Νταν και τη μαμά του Λούκας.

It's what you do to me..

tsou..akoma..alla ipothetw na vgoun aurio methaurio sto forom.com...paidia katevaste to 2o mix tis seiras.exei apisteuta tragoudia mesa

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

Παιδιά κάθισα και είδα για πρώτη φορά τα πρώτα 15 επεισόδια της 3ης σαιζόν(περίμενα μήπως και βγουν υπότιτλοι αλλά μπα!) και δεν μπορούσα να μην γράψω για να πω ότι η σειρά έχει γίνει κορυφαία. Καμία σχέση με τον 1&2 κύκλο(όχι ότι δεν ήταν καλοί βέβαια). Ειδικά από το 7-8 και μετά η σειρά εξελίσσεται τρομερά!! Ελπίζω και ο τέταρτος να είναι εξίσου καλός όσο και ο τρίτος!:)

Παιδιά κάθισα και είδα για πρώτη φορά τα πρώτα 15 επεισόδια της 3ης σαιζόν(περίμενα μήπως και βγουν υπότιτλοι αλλά μπα!) και δεν μπορούσα να μην γράψω για να πω ότι η σειρά έχει γίνει κορυφαία. Καμία σχέση με τον 1&2 κύκλο(όχι ότι δεν ήταν καλοί βέβαια). Ειδικά από το 7-8 και μετά η σειρά εξελίσσεται τρομερά!! Ελπίζω και ο τέταρτος να είναι εξίσου καλός όσο και ο τρίτος!:)

Και σε σχεση με την 1η??

Νομιζω υπερβαλεις λιγο..:confused:

Σε σχεση με την 2η παντος συμφωνω!

Και σε σχεση με την 1η??

Νομιζω υπερβαλεις λιγο.. :confused:

Σε σχεση με την 2η παντος συμφωνω!

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον just_me2005. Η τρίτη σαιζόν είναι απίστευτη! Νομίζω πως η σειρά βρίσκει τον εαυτό της στην τρίτη σαιζόν, γιατί στη 2η είχε χάσει λίγο το μπούσουλα. Η σειρά προτίμησης για μένα είναι η εξής: 3η σαιζόν, 1η, 2η.

Για την 4η δεν εκφέρω γνώμη ώσπου να ολοκληρωθεί, αλλά μέχρι στιγμής είναι φοβερή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον just_me2005. Η τρίτη σαιζόν είναι απίστευτη! Νομίζω πως η σειρά βρίσκει τον εαυτό της στην τρίτη σαιζόν, γιατί στη 2η είχε χάσει λίγο το μπούσουλα. Η σειρά προτίμησης για μένα είναι η εξής: 3η σαιζόν, 1η, 2η.

Για την 4η δεν εκφέρω γνώμη ώσπου να ολοκληρωθεί, αλλά μέχρι στιγμής είναι φοβερή.

Τόσο πολύ σας άρεσε η 3η?

Για μένα παντος η σειρά προτίμησης ειναι 1η,3η,..,2η!

Γενικά στα serials η 1η σεζον ειναι favorite!:cool:

Τόσο πολύ σας άρεσε η 3η?

Για μένα παντος η σειρά προτίμησης ειναι 1η,3η,..,2η!

Γενικά στα serials η 1η σεζον ειναι favorite!:cool:

+1 για την πρώτη season. Νομίζω ότι μέχρι τώρα είναι η καλύτερη (όχι πως οι άλλες είναι κακές - κάθε άλλο :p).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ΑΜΑΝ...

Τι βόμβα και αυτή. :p

Nathan & Brooke sex tape. Τώρα πότε την έκαναν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Φοβερή η αποκάληψη της ανατροπής, έτσι; Άλλο ένα εξαιρετικό επεισόδιο θα έλεγα (όχι λόγω της ανατροπής, αλλά στο σύνολο του)! Αν και είχα διαβάσει σε spoilers τι θα κρύβει η κασέτα, πάλι είχα τις επιφυλάξεις μου μήπως ήταν foiler. Τελικά συνέβη όμως!

Λογικά το έκαναν ή όσο ο Νέιθαν τα είχε με την Πέιτον ή αφού τα χάλασαν. Πάντως στην μετα-Χέιλι εποχή, αποκλείεται! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον εν καιρώ Πέιτον ήταν..γιατί έτσι θα έχει ανατροπή στη σχέση Brooke-Payton... και έχει βάλει και την υπογραφή της στο συμβόλαιο!

It's what you do to me..

mmmmmmmmmmm....ti vlepw edw???

xamous kai xamous!!!

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

Μάλλον εν καιρώ Πέιτον ήταν..γιατί έτσι θα έχει ανατροπή στη σχέση Brooke-Payton... και έχει βάλει και την υπογραφή της στο συμβόλαιο!

Άσ'τα να πάνε! Έχει να γίνει χαμός στο επόμενο επεισόδιο! Και ιδού η απόδειξη: (Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου) :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=lo3UKHhVHJk

mmmmmmmmmmm....ti vlepw edw???

xamous kai xamous!!!

Τι εννοείς; Δεν το'πιασα! :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lerris :P Ennow oti tha ginei xamos sto epomeno episodio apla to evala se spoiler:P

all you need is ONE...''

Lerris :P Ennow oti tha ginei xamos sto epomeno episodio apla to evala se spoiler:P

Αααααααααααα! Τώρα το'πιασα! :fool: Βλέπεις ήταν το spoiler που με μπέρδεψε! :lol: :p

Δεν ήξερα ότι παρακολουθείς και One Tree Hill! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

afou teleiwnei i agapimeni mou seira-eprepe na arxisw na parakolouthw kati allo gia na min me parei apo katw:P :lol:

all you need is ONE...''

Άρχισα και εγώ να παρακολουθώ την σειρά, μαρέσει αρκετά. Δεν είμαι ενημερωμένη για τα νέα επεισόδια και τώρα βλέπω Season 1.

Το STAR ξέρετε ποιά season δείχνει? Γιατί νομίζω πέτυχα τον Nathan και την Hailey παντρεμένους.

Namaste!

Άρχισα και εγώ να παρακολουθώ την σειρά, μαρέσει αρκετά. Δεν είμαι ενημερωμένη για τα νέα επεισόδια και τώρα βλέπω Season 1.

Το STAR ξέρετε ποιά season δείχνει? Γιατί νομίζω πέτυχα τον Nathan και την Hailey παντρεμένους.

To STAR δειχνει την 2η σεζον!

Στην θεση σου δεν θα εβλεπα τα επισοδια του STAR για να μη χαλασει η ροη!

Καλη συνεχεια!!