ThunderFox Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Στο sodoku δεν τα σώζει.Πατάς τον αστερίσκο ή την δίαιση κ προχωράς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Σκέφτομαι να πάρω ένα bluetooth Headset Clip για το τηλέφωνο μου, αλλά χωρίς να ξοδέψω πολλά πολλά. Είδα τα παρακάτω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=905925 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=942057 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=918644 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003201 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003210 Έχει κανένας κάποιο; Θα δουλεύουν με το κινητό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Σκέφτομαι να πάρω ένα bluetooth Headset Clip για το τηλέφωνο μου, αλλά χωρίς να ξοδέψω πολλά πολλά. Είδα τα παρακάτω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=905925 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=942057 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=918644 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003201 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003210 Έχει κανένας κάποιο; Θα δουλεύουν με το κινητό μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Εχω το I.TECH CLIP V BLUETOOTH HEADSET (το τελευταίο link που γράφεις) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δες λιγάκι τις αυτονομίες γιατί τα ITECH δεν έχουν καλές αυτονομίες συγκρινόμενα με άλλα ΒΤ. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Καλημέρα παιδιά. Εχω το ΝΟΚΙΑ 6131 και όταν προσπαθώ να ανοίξω εφαρμογή Java που να χρειαζεται ιντερνετ ( οπερα , gmail κλπ) πάντα με ρωτάει αν θέλω να συνδεθεί στο ίντερνετ και μετά λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση! Τι να κάνω? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Στο sodoku δεν τα σώζει.Πατάς τον αστερίσκο ή την δίαιση κ προχωράς ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Καλημέρα παιδιά. Εχω το ΝΟΚΙΑ 6131 και όταν προσπαθώ να ανοίξω εφαρμογή Java που να χρειαζεται ιντερνετ ( οπερα , gmail κλπ) πάντα με ρωτάει αν θέλω να συνδεθεί στο ίντερνετ και μετά λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση! Τι να κάνω? Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται να ρυθμίσεις τις παραμέτρους του wap για τη συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Τι έχω και απο τον Ιστό μπαίνω κανονικά... Για τις Java Μιλάω Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Τι έχω και απο τον Ιστό μπαίνω κανονικά... Για τις Java Μιλάω Υπάρχει πιθανότητα να είναι "χτυπημένο" το αρχείο προέλευσης. Μόνο στη συγκεκριμένη εφαρμογή το παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα ή γενικά σε όλες τις Java εφαρμογές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Σε ολες που μπαινουν στο ιντερνετ Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Σε ολες που μπαινουν στο ιντερνετ Για κοίταξε τι έκδοση λογισμικού έχεις μήπως χρειάζεσαι αναβάθμιση. Για να το δεις πληκτρολόγησε *#0000# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Καθώς παρακολουθούσα video που τράβηξα πριν ο ίδιος,έσβησε μόνο του το κιν. και άνοιξε αμέσως. Άλλαξαν κάποιες απλές ρυθμίσεις π.χ. στο ring των sms, χωρίς να πειράξω τίποτα! Τι να συμβαίνει? Ίσως ιός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Καθώς παρακολουθούσα video που τράβηξα πριν ο ίδιος,έσβησε μόνο του το κιν. και άνοιξε αμέσως. Άλλαξαν κάποιες απλές ρυθμίσεις π.χ. στο ring των sms, χωρίς να πειράξω τίποτα! Τι να συμβαίνει? Ίσως ιός? Μου έχει συμβεί κι εμένα 1-2 φορές. :rolleyes: Όχι με βίντεο, αλλά στη λειτουργία της αναμονής. Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν ιός, αφού 1ον το bluetooth μου είναι "κρυφό" και επομένως ανιχνεύσιμο από 1-2 συσκευές :ninja: και 2ον δε κάνω "αποδοχή" από άγνωστους χρήστες προ κειμένου να χρεωθώ έναν ιό! ;) Απλά, το χρεώνω σαν μια στιγμιαία δυσλειτουργία του λογισμικού, χωρίς να το ψάξω περεταίρω αφού δεν έχει επανεμφανιστεί. Ποια έκδοση λογισμικού διαθέτεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Παιδια , απο ποτε δεχονται "ιους" τα non-smartphone κινητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 συν το οτι γυρω γυρω απο το πληκρολογιο στο ασημη εχει γρατζουνιες χωρις να του κανω κ τιποτα! Το ιδιο ετυχε και σε εμενα στο 6267 μου... Του εβγαλα το προστατευτικο πλαστικο και ειδα οτι εχει δυο σημαδια στο ασημι πλαισιο :wacko: Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Μου έχει συμβεί κι εμένα 1-2 φορές. :rolleyes: Όχι με βίντεο, αλλά στη λειτουργία της αναμονής. Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν ιός, αφού 1ον το bluetooth μου είναι "κρυφό" και επομένως ανιχνεύσιμο από 1-2 συσκευές :ninja: και 2ον δε κάνω "αποδοχή" από άγνωστους χρήστες προ κειμένου να χρεωθώ έναν ιό! ;) Απλά, το χρεώνω σαν μια στιγμιαία δυσλειτουργία του λογισμικού, χωρίς να το ψάξω περεταίρω αφού δεν έχει επανεμφανιστεί. Ποια έκδοση λογισμικού διαθέτεις; Φίλε μου έδειξε αυτά τα στοιχεία: v 05.50 20-09-2006. Yπάρχει αναβάθμιση στα NOKIA CLUB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Φίλε μου έδειξε αυτά τα στοιχεία: v 05.50 20-09-2006. Yπάρχει αναβάθμιση στα NOKIA CLUB? Έτσι εξηγείται! :p Θες το νέο λογισμικό v 06.10. Για τα NOKIA CLUB δε ξέρω αν κάνουν αναβάθμιση. Όμως τα NOKIA SHOP σίγουρα. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο: η ημερομηνία που μου δίνεις παραπάνω είναι αυτή της αγοράς της συσκευής ή μήπως την αγόρασες πιο μετά; Παιδια , απο ποτε δεχονται "ιους" τα non-smartphone κινητα ? Ιο μπορεί να "κολλήσει" οποιαδήποτε συσκευή κινητού η οποία διαθέτει ασύρματη επικοινωνία bluetooth και δεχθεί αρχείο άγνωστης προέλευσης από κακόβουλο χρήστη. Οπωσδήποτε βέβαια ένα smartphone κινητό είναι πιο επιρρεπές σε μια τέτοια περίπτωση εξ' αιτίας της σύνθετης δομής του λογισμικού του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Αυτή την ημερομηνία μου δείχνει στην έκδοση λογισμικού.Εγώ το αγόρασα Δεκ.2006. Το λογισμ. που λες v 06.10 μπορώ να το κατεβάσω free στο PC μου απο το site της NOKIA και να το περάσω ασύρματα με usb-bluetooth? (δεν έχω το καλώδιο) Για το NOKIA SHOP εννοούσα,:rolleyes: το μπέρδεψα με εκείνο το παλιό NOKIA CLUB που υποτίθεται οτι αν γραφόσουνα, είχες πολλά προνόμια για το κινητό σου, κ.λπ. Αλήθεια, υπάρχει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Άσχετη ερώτηση.Οταν το κρατάτε κάθετα ( η οθόνη να κοιτά προς τα εσάς ),πιέζοντας το πλήκτρο του καπακιού ανοίγει πλήρως το πορτάκι η κάνει γωνία?σε αυτο που κρατάω τώρα μένει 90 μοιρες,οτάν το κρατάω οριζόντια ανοίγει πλήρως!Μόλις το πήρα για μια φίλη και της κόπηκε όλη η χαρά της καημένης,λέω να το στείλω DOA(ελλατωματικό πορτάκι) γιατί είναι όντως λίγο περίεργο να μήν ανοίγει πλήρως. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Άσχετη ερώτηση.Οταν το κρατάτε κάθετα ( η οθόνη να κοιτά προς τα εσάς ),πιέζοντας το πλήκτρο του καπακιού ανοίγει πλήρως το πορτάκι η κάνει γωνία?σε αυτο που κρατάω τώρα μένει 90 μοιρες,οτάν το κρατάω οριζόντια ανοίγει πλήρως!Μόλις το πήρα για μια φίλη και της κόπηκε όλη η χαρά της καημένης,λέω να το στείλω DOA(ελλατωματικό πορτάκι) γιατί είναι όντως λίγο περίεργο να μήν ανοίγει πλήρως. Σε μενα οπως και να το κρατησω μου ανοιγει πληρως. Καλυτερα στειλε το να στο αλλαξουνε. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Και σε μενα, πληρως ! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Σε μενα οπως και να το κρατησω μου ανοιγει πληρως. Καλυτερα στειλε το να στο αλλαξουνε. Και σε μενα, πληρως ! Thanks παιδιά,το αντικατέστησα ήδη και έστειλα το άλλο DOA.:) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Αυτή την ημερομηνία μου δείχνει στην έκδοση λογισμικού.Εγώ το αγόρασα Δεκ.2006. Το λογισμ. που λες v 06.10 μπορώ να το κατεβάσω free στο PC μου απο το site της NOKIA και να το περάσω ασύρματα με usb-bluetooth? (δεν έχω το καλώδιο) Για το NOKIA SHOP εννοούσα,:rolleyes: το μπέρδεψα με εκείνο το παλιό NOKIA CLUB που υποτίθεται οτι αν γραφόσουνα, είχες πολλά προνόμια για το κινητό σου, κ.λπ. Αλήθεια, υπάρχει ακόμα? Τότε πήγαινε γρήγορα να του κάνεις αναβάθμιση, για να μη χάσεις τη περίοδο της εγγύησης. Μη ξεχάσεις να έχεις μαζί και την απόδειξη αγοράς. Τα ΝΟΚΙΑ CLUB καταργήθηκαν από την ίδια την απραξία της ΝΟΚΙΑ. Η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω καλωδίου σύνδεσης με pc ή μέσω σύνδεσης wap. Με bluetooth δεν είναι εφικτή. Καλύτερα πήγαινε το σε κατάστημα ΝΟΚΙΑ για να είσαι σίγουρος ότι το έκανες σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Ο.Κ. φίλε μου και σε ευχαριστώ.:) Μήπως ξέρεις αν με την αναβάθμιση σβήνουν τα παρακάτω: 1.μητρώο κλήσεων 2.διάρκειες κλήσεων 3.επαφές απο μνήμη τηλεφ. 4.προσωπικές ρυθμίσεις-menu και γενικά είναι σαν να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις? και πάλι σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Ο.Κ. φίλε μου και σε ευχαριστώ.:) Μήπως ξέρεις αν με την αναβάθμιση σβήνουν τα παρακάτω: 1.μητρώο κλήσεων 2.διάρκειες κλήσεων 3.επαφές απο μνήμη τηλεφ. 4.προσωπικές ρυθμίσεις-menu και γενικά είναι σαν να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις? και πάλι σε ευχαριστώ! Τίποτα ρε φιλαράκι! :) Όλα τα παραπάνω που ανέφερες μηδενίζονται ή σβήνονται. Είναι σαν να αγοράζεις καινούριο κινητό. Γι' αυτό φρόντισε πριν το πας να κρατήσεις στον υπολογιστή σου ότι δεδομένα έχεις μέσα για να μη τα χάσεις. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ο.Κ. Σ΄ευχαριστώ! Τελικά με το bluetooth απο το PC αν κατάλαβα καλά περνάς μόνο αρχεία π.χ. video ή mp3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts