Teacher Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 καλησπέρα σας σήμερα αγόρασα και εγώ το 6131 και έχω δύο βασικές απορίες????????????: 1)Στο κουτί μέσα δέν βρήκα την εξωτερική μνήμη??????δεν το έχει ή μου το τσίμπισαν?????????????? 2)Τα προηγούμενα Νοκια που είχα 6210,6310,6510...... είχαν CD μέσα αυτό δεν έχει θέλω να σας ρωτήσω αυτα τα λίγα δίοτι...........αύριο αν μου τα έχουν αφαιρέση απο μέσα απο το κουτί θα γίνει.......... Έτσι είναι η συσκευασία για μείωση του κόστους. Χωρίς καλώδιο, μνήμη...ούτε καν CD!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Ενταξει το οτι δεν εχουν το C.D μεσα στην συκευασια πες οτι δεν πειραζει κατεβαζουμε απο το ιντερνετ. Αλλα για τα αλλα ειναι πραγματικα σημαντικη ελλειψη. Αλλα ειπαμε ειναι θεμα κοστους οπως ειπε κι αλλος φιλος. Επισης για το bluetooth ενα εχω να σας πω. TRUST Μιλαμε παιδια το εχω εδω και 2 χρονια και δουλευει αψογα με τα παντα που εχουν Β.Τ. και φυσικα με ολα!! και κυριολεξω ολα!! τα κινητα. Εγω αλλαζω κινητο καθε 3 με 6 το πολυ μηνες. Και τα αλλαζω τρια τρια γιατι εχω παντα 3 συσκευες. Οποτε ειλικρινα πιστεψτε με εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι μαρκες και ακομη και τα sharp που τα μαμαει η voda με αυτο το Β.Τ δουλευουν αψογα!! Τωρα βεβαια δεν εχω sharp εχω για την ιστορια. QTEK 9100 - MOTOROLA MPx220 -NOKIA 6131 Απλα για να σας πω οτι λειτουργει τελεια! Εγω σωθηκα παντως.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis31 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Αρχικό Μήνυμα από makis31 εχει κανεις την καλωσηνει να μου στειλε μεσο pm το serial απο το nokia series 40 theme studio v2.1 Eυχαριστω Κανεις εγγραφη εδω http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/7e78403b-ce27-42c3-ba3c-d8629da7622a/Nokia_Series_40_Theme_Studio.html και σου στελνεται με μειλ :rolleyes: Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο? Εκανα εγγραφη ξανακατεβασα το προγραμα αλλα δεν μου ηρθε τιποτα με μειλ εδω και δυο μερες....Τι να κανω? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παιδιά μόλις αγόρασα το τηλ. σε vodafone live συσκευή. 1) Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει κάρτα μνήμης στη συσκευασία; 2) Τι τύπο κάρτα μνήμης παίρνει και από που μου συνιστάτε ν'αγοράσω τη φθηνότερη; 3) Τέλος πως μπορώ να περάσω τον κατάλογο των επαφών μου από Sony Ericsson (k700i) στο Νοkia 6131; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παιδιά μόλις αγόρασα το τηλ. σε vodafone live συσκευή. 1) Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει κάρτα μνήμης στη συσκευασία; Nαι. 2) Τι τύπο κάρτα μνήμης παίρνει και από που μου συνιστάτε ν'αγοράσω τη φθηνότερη; MicroSD. Από Πλαίσιο, e-shop, Γερμανό... οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες (τελευταία φορά που τσέκαρα!) 3) Τέλος πως μπορώ να περάσω τον κατάλογο των επαφών μου από Sony Ericsson (k700i) στο Νοkia 6131; Μέσω συγχρονισμού στο Outlook (χρειάζεσαι σύνδεση με τον υπολογιστή ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να περάσω τις επαφές μου απροβλημάτιστα από το K750i που έχω τώρα μέσω ΒΤ στο 6131. Θέμα συμβατότητας ελληνικών χαρακτήρων δεν τίθεται μιας και τα ονόματα είναι γραμμένα με greeklish. 3) Τέλος πως μπορώ να περάσω τον κατάλογο των επαφών μου από Sony Ericsson (k700i) στο Νοkia 6131; Ευχαριστώ Κανείς γι' αυτό; :worry: Επίσης, όσον αφορά το πρώτο ερώτημά σου konv, είναι φυσικό να μην υπάρχει κάρτα μνήμης στη συσκευασία (όπως επίσης δεν υπάρχει καλώδιο usb για τον Η/Υ, ούτε CD με λογισμικό) για να κρατηθεί το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με την unbranded έκδοση του 6131. Τέλος, να επαναφέρω άλλο ένα ερώτημα: τα προεγκατεστημένα αρχεία είναι δυνατόν να διαγραφούν ώστε να ελευθερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη στη συσκευή; Edit: τώρα είδα την απάντηση του harrisxan. Δηλαδή δε γίνεται να περαστούν μέσω BT από τη μία συσκευή στην άλλη; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ευχαριστώ harrisxan. Εκτός από το Outlook μπορώ με άλλον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 kotetsi & konv, εγώ δεν ξέρω άλλον τρόπο μεταφοράς που να είναι σίγουρος και γρήγορος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 04/09/06 πήγα το τηλεφωνάκι στο service στη βουλιαγμένης εξ'αιτίας του προβλήματος να χάσει το σήμα έτσι ξαφνικά,ώστε να καταστεί άχρηστο ενός μηνός τηλέφωνο.Είπαν ότι θ'αντικατασταθεί με καινούργιο.14/09/06 σήμερα κι ολόκληρη alpha copy δεν έχει τηλέφωνο:X Σημ: Όταν λένε καινούργιο εννοούν σε σακουλάκι σφραγισμένο μόνο το σώμα.Η μπαταρία παραμένει αυτή που ήδη έχω.Σ'ερώτησή μου πως ξέρω εγώ ότι είναι καινούργιο και όχι κάποιο άλλο μεταχειρισμένο ή από επιδιόρθωση, μου απάντησε η κοπέλα ότι η alpha copy δεν κάνει τέτοια πράγματα:wacko: Σε τι..:X χώρα ζούμε ρε!!!!! Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosT Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Κανείς γι' αυτό; :worry: Επίσης, όσον αφορά το πρώτο ερώτημά σου konv, είναι φυσικό να μην υπάρχει κάρτα μνήμης στη συσκευασία (όπως επίσης δεν υπάρχει καλώδιο usb για τον Η/Υ, ούτε CD με λογισμικό) για να κρατηθεί το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με την unbranded έκδοση του 6131. Τέλος, να επαναφέρω άλλο ένα ερώτημα: τα προεγκατεστημένα αρχεία είναι δυνατόν να διαγραφούν ώστε να ελευθερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη στη συσκευή; Edit: τώρα είδα την απάντηση του harrisxan. Δηλαδή δε γίνεται να περαστούν μέσω BT από τη μία συσκευή στην άλλη; Απο κ700 δεν ξερω αν γίνεται 100% αλλα απο άλλα Nokia που εχω δοκιμάσει γίνεται να στείλεις της επαφές σου στο 6131 μεσω BT ομως μια μια και οχι όλεσ μαζι. Τα προεγκατεστημένα γίνεται να διαγραφουν αλλα θες καλώδιο (η BT λογικα) για σύνδεση με PC και το MobiMB Mobile Media Browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prok Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 χθες αγόρασα το 6131 μαζί με μια καρτα μνημης 256 ΜΒ από Γερμανό. Στο τηλέφωνο ο ελεύθερος χώρος της κάρτας φαινεται 486 ΜΒ. Είναι δυνατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Προφανώς η κάρτα μνήμης είναι 512ΜΒ (ονομαστικής χωρητικότητας). Ούτε του παπά μην το πεις! :lol: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prok Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Έχεις δίκιο. Τώρα την έβγαλα από το τηλέφωνο για να τη δω. Η συσκευασία γράφει sandisk 256 MB η κάρτα όμως είναι ΝΟΚΙΑ 512 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Ρε παιδιά πως μπορούμε να κάνουμε τα sms να γίνουν μόνο για 160 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 χθες αγόρασα το 6131 μαζί με μια καρτα μνημης 256 ΜΒ από Γερμανό. Στο τηλέφωνο ο ελεύθερος χώρος της κάρτας φαινεται 486 ΜΒ. Είναι δυνατό; Έχεις δίκιο. Τώρα την έβγαλα από το τηλέφωνο για να τη δω. Η συσκευασία γράφει sandisk 256 MB η κάρτα όμως είναι ΝΟΚΙΑ 512 ΜΒ. Προφανώς η κάρτα μνήμης είναι 512ΜΒ (ονομαστικής χωρητικότητας). Ούτε του παπά μην το πεις! :lol: Όντως, ούτε του παπά... Αλλά εγώ άλλο δεν κατάλαβα, δηλαδή άλλη μάρκα έλεγε η συσκευασία και άλλη είχε μέσα? Πώς γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prok Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Η συσκευασία (sandisk 256 MB) ήταν η κλασική για κάρτες μνήμης με σκληρό πλαστικό σφραγισμένη την οποία άνοιξα εγώ. Μέσα είχε την πλαστική θήκη με την κάρτα μνήμης και τον αντάπτορα. Η κάρτα πάνω γράφει ΝΟΚΙΑ 512 ΜΒ και ο αντάπτορας sandisk. Φαίνεται στο εργοστάσιο θα έγινε λάθος και μπηκε η κάρτα τη ΝΟΚΙΑ γιατι σίγουρα η sandisk θα φτιάχνει κάρτες για τη ΝΟΚΙΑ. Μάλλον θα πρέπει να παίξω τζόκερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis31 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αρχικό Μήνυμα από makis31 εχει κανεις την καλωσηνει να μου στειλε μεσο pm το serial απο το nokia series 40 theme studio v2.1 Eυχαριστω Αρχικό Μήνυμα από nervous Κανεις εγγραφη εδω http://www.forum.nokia.com/info/sw.n...me_Studio.html και σου στελνεται με μειλ Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο? Εκανα εγγραφη ξανακατεβασα το προγραμα αλλα δεν μου ηρθε τιποτα με μειλ εδω και δυο μερες....Τι να κανω? :( Αν γινετε ας μου πει καπιος πως μπορω να αποκτησω αυτο το προγραμα ολοκληρομενο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Η συσκευασία (sandisk 256 MB) ήταν η κλασική για κάρτες μνήμης με σκληρό πλαστικό σφραγισμένη την οποία άνοιξα εγώ. Μέσα είχε την πλαστική θήκη με την κάρτα μνήμης και τον αντάπτορα. Η κάρτα πάνω γράφει ΝΟΚΙΑ 512 ΜΒ και ο αντάπτορας sandisk. Φαίνεται στο εργοστάσιο θα έγινε λάθος και μπηκε η κάρτα τη ΝΟΚΙΑ γιατι σίγουρα η sandisk θα φτιάχνει κάρτες για τη ΝΟΚΙΑ. Μάλλον θα πρέπει να παίξω τζόκερ. Δηλαδή διπλή σύμπτωση. Παίξε τζόκερ, επιβάλλεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laoura_thea Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το cd του 6111 μπορεί να είναι συμβατό με τη συσκευή 6131! Και στην περίπτωση που δεν είναι τι γίνεται! Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει cd μέσα! Έλεος! Πιο χάλια συσκευές έχουν! Τελικά αξίζει κανείς να το αγοράσει; Ακούω ότι βγάζει πολλά προβλήματα και αυτό κάπως με ανησυχεί! Παράθεση Ό,τι δεν πάρεις μοναχός κανείς δεν θα 'ρθει να στο δώσει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το cd του 6111 μπορεί να είναι συμβατό με τη συσκευή 6131! Και στην περίπτωση που δεν είναι τι γίνεται! Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει cd μέσα! Έλεος! Πιο χάλια συσκευές έχουν! Τελικά αξίζει κανείς να το αγοράσει; Ακούω ότι βγάζει πολλά προβλήματα και αυτό κάπως με ανησυχεί! laoura_thea, μπορείς να το κατεβάσεις από το site της Νόκια το cd του κάθε κινητού CD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Πρόσφατα παρατήρησα ένα πρόβλημα στο 6131, το οποίο πιθανότατα είναι bug, αλλά ας μου πει κάποιος αν το παρατήρησε: Όταν στέλνω ένα sms, στα εξερχόμενα και στο φάκελο αναφορών (πριν παραδοθεί) γράφει ότι εστάλη ακριβώς την ώρα που το έστειλα.Μόλις έρθει η αναφορά παράδοσης, στο φάκελο αναφορών λέει ότι παραδόθηκε αλλά αλλάζει η ώρα παράδοσης και μου λέει ότι παραδόθηκε 3 ώρες πριν!!! :wacko: Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Πρόσφατα παρατήρησα ένα πρόβλημα στο 6131, το οποίο πιθανότατα είναι bug, αλλά ας μου πει κάποιος αν το παρατήρησε: Όταν στέλνω ένα sms, στα εξερχόμενα και στο φάκελο αναφορών (πριν παραδοθεί) γράφει ότι εστάλη ακριβώς την ώρα που το έστειλα.Μόλις έρθει η αναφορά παράδοσης, στο φάκελο αναφορών λέει ότι παραδόθηκε αλλά αλλάζει η ώρα παράδοσης και μου λέει ότι παραδόθηκε 3 ώρες πριν!!! :wacko: Καμιά ιδέα; Μενού-Ρυθμίσεις-Ώρα και Ημερομηνία-Ρολόι-Ζώνη ώρας-GMT+3 Μετά ρυθμίζεις τη σωστή ώρα του ρολογιού και λογικά είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 18/09/06 σήμερα κι ακόμα ολόκληρη alpha copy δεν έχει καινούργιο τηλέφωνο για να μου το αντικαταστήσει.Έχουν περάσει 15 ολόκληρες μέρες από τότε που το πήγα κι είπαν ότι θα το αντικαταστήσουν...:X :X :X Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 18/09/06 σήμερα κι ακόμα ολόκληρη alpha copy δεν έχει καινούργιο τηλέφωνο για να μου το αντικαταστήσει.Έχουν περάσει 15 ολόκληρες μέρες από τότε που το πήγα κι είπαν ότι θα το αντικαταστήσουν...:X :X :X Είναι γενικότερο το φαινόμενο νομίζω... Έχω παραγγείλει εδώ και 7 ημέρες το τηλέφωνο από κατάστημα της Wind στη Φλωρεντία και δεν έχει έρθει ακόμη, ενώ ούτε στα καταστήματα της TIM είναι άμεσα διαθέσιμο. Μάλλον η Nokia δεν προέβλεψε αυξημένη ζήτηση... ή μάλλον δεν προέβλεψε τόσες επιστροφές! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μενού-Ρυθμίσεις-Ώρα και Ημερομηνία-Ρολόι-Ζώνη ώρας-GMT+3 Μετά ρυθμίζεις τη σωστή ώρα του ρολογιού και λογικά είσαι ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ,όντως αυτό ήταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts