Jump to content

laoura_thea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About laoura_thea

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1982

laoura_thea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα χαρακτηριστικά του τα ξέρω. Απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν μου το έβγαζε στην αναζήτηση! Αλλά μάλλον θα είναι λόγω έλλειψης review. Έχεις δίκιο!Σ'ευχαριστώ πολύ! Στον Γερμανό που ρώτησα για χρώματα μου είπαν πως προς το παρόν βγαίνει σε μαύρο, αλλά αργότερα θα έρθει και στα άλλα. Έτσι γίνεται συνήθως με όλα τα κινητά. Μάλλον όμως θα αργήσει λίγο να έρθει.
  2. kalimera! exw mia aporia! stin anazitisi syskevis me sygekrimena xaraktiristika to 6267 den to emfanizei sti lista! gnwrizei kanenas poios einai o logos pou symvainei afto. psaxnw kairo gia kinito kai to sygekrimeno to eida stin tileorasi se diafimisi. yparxei periptwsi ki alla kinita na min syberilamvanontai stin anazitisi??? efxaristw
  3. paidia to pira ki egw to kinito!! mou arese para poly, alla apogoiteftika entelws apo tin camera tou!! to 6111 pou eixa evgaze poly kalyteres fwtografies!!!! mou vgazei aspres kathetes grammes!!! einai fysiologiko i exei kapoio provlima to kinito??? efxaristw
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το cd του 6111 μπορεί να είναι συμβατό με τη συσκευή 6131! Και στην περίπτωση που δεν είναι τι γίνεται! Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει cd μέσα! Έλεος! Πιο χάλια συσκευές έχουν! Τελικά αξίζει κανείς να το αγοράσει; Ακούω ότι βγάζει πολλά προβλήματα και αυτό κάπως με ανησυχεί!
  5. Αν είναι σαν του 6230 δεν θα είναι και χάλια!!! Εξάλλου κινητό είναι, όχι ψηφιακή μηχανή!!! Αν πάντως κάπιος το έχει ας μας στείλει φωτό!!!!
  6. Κι εγώ τη ΡΟΖ έκδοση περιμένω!!!! Ξέρει κανείς;;;;;;
  7. Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει τα τελευταία πέντε χρόνια είναι Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ!!!!!!!!!! Περιμένω με ανυπομονησία τη μέρα που θα βγει στο cinema...!!!!!! Έρχεται.......
  8. Hugo Boss Dolce & Gabbana Bulgari Blu Κι εμένα αυτά μου αρέσουν + Tommy + Chanel egoism + ck
  9. Αν οι φωτογραφίες είναι σαν του 6230i, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω το k700i που βγάζει μέτριες φωτογραφίες! Το 6230i τις βγάζει καθαρές! Ακόμα και στο pc είναι πολύ καλές! Αυτό μ'ενδιαφέρει! Αν ήθελα φοβερή ποιότητα θα έπαιρνα μια ψηφιακή μηχανή!!! Απλώς εγώ θέλω κάτι καλύτερο απ' αυτό που ήδη έχω!!! Σας ευχαριστώ πολύ eNeRGY και ioterl!
  10. Οι φωτό είναι καλές;;; Με ανησυχεί που είναι μόνο 1 megapixel!!! Κατά τ' άλλα είναι τέλειο!!! Μακάρι να το έχουν και σε ροζ!!! Πάντως όποιος το έχει αγοράσει ας μας πει για την ποιότητα της κάμερας!!!
  11. Το κινητό έρχεται σε περίπου 10 μέρες!!!!!! Το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα!!! Μόνο 1 megapixel;;;; Είναι πάρα πολύ λίγο, τη στιγμή που τα υπόλοιπα καινούρια κινητά της NOKIA είναι στα 2!!!! Οι φωτό θα είναι πολύ χάλια;;;; Κατά τ' άλλα το κινητό είναι άψογο!!!!! Υ.Γ. Αγαπητέ wael δεν είμαι ψώνιο! :O Ένας φίλος μου έκανε το register και μ'έγραψε έτσι! Πολύ θα ήθελα να αλλάξω το όνομα αλλά δεν γίνεται!!! :O
  12. Υπομονή.......!!!!!! Έρχεται.....!!!!!! Αλλά εγώ βλέπω να αγοράζω το 6111!!!! Μου φαίνεται πως θα είναι μια πιο οικονομική λύση! Τι λέτε;;; Έχω μπερδευτεί πολύ!! (Ξέρω πως δεν είμαστε στους διαξιφισμούς!!! Συγνώμη nervous!! Αλλά πιστεύω πως από δω θα έχω μια πιο άμεση απάντηση! Ευχαριστώ!)
  13. Στις 05.12.2005;;;;;;;;;;;;;;;; Έλεος!!!!! Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!! Θα πάω γι' άλλο κινητό!!!! Μήπως να προτείνουμε στη ΝΟΚΙΑ να φέρει στην αγορά το 6280 με τον καινούριο χρόνο;;;;; Δεν χρειάζεται να βιάζεστε παιδιά!!!!! ;) Με το πάσο σας!!! Τα λέμε του χρόνου.....!!!!! :cool:
  14. Είπαμε να μην ρωτάμε τους πωλητές γιατί δεν έχουν ιδέα! Μόνο στο myphone να ρωτάτε, πουθενά αλλού!!!!!
  15. Μα συγκρίνεται η οθόνη του 6280(+ η ανάλυση) με την οθόνη του k750;;;; Μην τρελλαθούμε κιόλας !!!!! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
×
×
  • Create New...