Nyo_One Δημοσιεύτηκε November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2003 Λοιπον ενα απο τα ειδη ταινιων που μ'αρεσουν ειναι οι τρομου κ τα θριλερ..Πριν λιγο είδα το The Ring "σημα κινδυνου" στα ελληνικα κ εχω πεθάνει απο φοβο...Κατα τη γνωμη σας πια ειναι η καλυτερη τανια τρομου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Καλύτερη ταινία τρόμου, είναι το "THE RING" και ακολουθά το "GHOST SHIP". Τώρα για τα Θρίλερς, υπάρχουν πολλοί διεκδικητές. Από Urban Legend, μέχρι το κλασσικό πλέον SCREAM..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ego theoro best exorkisti xoris tis kommenes skines. Kai to vlepo to thanato sou 1&2 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Εξορκιστής είναι κλασσικό! Το πρώτο μου θρίλερ το είδα στα 11 μου κι ήταν εμμμ... το παιδί του Σατανά-κάτι τέτοιο! Είχα κάνει μια βδομάδα να κοιμηθώ! Μετά όμως συνήθισα! Έχω δεί αρκετά με βρυκόλακες, λυνάνθρωπους, φαντάσματα, δολοφόνους κι οτιδήποτε τρελλό υπάρχει! Το αγαπημένο μου? Συνέντευξη με ένα βρυκόλακα! Για το "σήμα κινδύνου" το είδα με μια φίλη μου σε κασσέτα και πήρα τηλ από το κινητό μου στο σπίτι και πετάχτηκε στο ταβάνι από το φόβο!!!!! Αχαχαχααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 ...Πρώτο μου θρίλερ ή καλύτερα, ταινία τρόμου, ήταν το "The Fly", σίγουρα δεν είναι και το πιο τρομακτικο, αλλά αν είσαι 10 ετών και βλέπεις ένα "πράγμα" να κάνει εμετό στο χέρι κάποιου θα στιγματίσει τη ζωή σου... :) :) :) :) Υ.Γ: Περιμένω εναγωνιοδώς το τρίτο Sequel της ταινίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 η καλυτερη ταινια του ειδους (αν και προσωπικα την θεωρω περισσοτερο αγωνιας παρα τρομου) που ειδα μεχρι τωρα ειναι το THE RING!!!! -Καμια καινουρια που αναμενεται συντομα???? Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Σιωπή των αμνών--> Hannibal Παρασκευή και 13 ταινία + σειρά κλασσικά θρίλερ, τύπου με αυτά μεγαλώσαμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Πολλά τα θρίλλερ που μου αρέσουν. Αλλα το καλύτερο με τα θρίλλερ ειναι πωs οι κοπέλεs τηs παρέαs γατζώνονται επάνω σου .http://www.langkawi.dk/f15.gifhttp://www.langkawi.dk/q98.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Stephen King's "The Shining" :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas Stephen King's "The Shine" :) Μιλάμε για τέλειο έργο!!! :up: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL ...Πρώτο μου θρίλερ ή καλύτερα, ταινία τρόμου, ήταν το "The Fly", σίγουρα δεν είναι και το πιο τρομακτικο, αλλά αν είσαι 10 ετών και βλέπεις ένα "πράγμα" να κάνει εμετό στο χέρι κάποιου θα στιγματίσει τη ζωή σου... :) :) :) :) Υ.Γ: Περιμένω εναγωνιοδώς το τρίτο Sequel της ταινίας... Χα, θα βγει και συνεχεια γι αυτο το εργο??? Που το θυμηθηκαν??? Κι εγω μικρος που το ειχα δει, ειχα κλ@σει, αλλα παρόλα αυτα το ειδα τελικα 3-4 φορες, το συνηθισα φαινεται! Τεσπα, μαλλον γελιο θα εχει το 3...! Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Μηπως εννοειτε "The Shining";; Κατσε να βρω 4,5 ωρες πρωτα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Phoenix Μηπως εννοειτε "The Shining";; Mάλλον :) Φοβερή ταινία! Αλλά δε θυμάμαι να είναι και 4 ώρες! :confused: Αυτό είναι το Rose Red :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Ναι sorry Shining είναι. Υπάρχει η ταινία με τον Nίκολσον του 1980 και τα mini series του 1997 που μάλλον τόση διάρκεια έχουν. Αλήθεια τα έχει δει κανείς αυτά σε dvd ? :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Πέραν από τα κλασσικά "Εξορκιστής" κλπ (που μου άρεσαν), βρήκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ την "Εκτη αίσθηση" (νομίζω παιζόταν και στο MEGA σήμερα). Το να συνειδητοποιείς το απρόβλεπτο τέλος της, ακόμα και τώρα με ανατριχιάζει! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Το "The Omen" επίσης ήταν θρίλερ για γερά νεύρα και κυρίως για την εποχή του... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Nai to "The Omen" einai poli kalo...Eidika an deis oli tin trilogia se mia nixta!!! A ego tromaxa k sto "Stigmata"..Genika ta metafysika me tromazoun!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Σοβαρα τρομάξετε με το The ring ??Εγω και στο κινέζικο και στο αμερικανικο ειχα πεθανει απο βαρεμαρα... ελεος παναγία μου.... Λοιόν επειδη χρόνια εχω να φοβηθώ με έργο , θα γραψω το μοναδικο που σου προκαλει δέος και κάνει τα νευρα σου τσαταλια Εξορκιστης (Director's Cut) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kyramas Ναι sorry Shining είναι. Υπάρχει η ταινία με τον Nίκολσον του 1980 και τα mini series του 1997 που μάλλον τόση διάρκεια έχουν. Αλήθεια τα έχει δει κανείς αυτά σε dvd ? :) Ναι το δευτερο λεω (3 επισοδια απο 1,5 ωρα το καθενα! ) ειναι ενα διπλο και ενα μονο Dvd!! Να δω ποτε θα το δω... Τωρα για θριλερ δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελιωσω... Ειναι και απο πολλες κατιγοριες: υπερφυσικα, αστυνομικα,... πολυ καλο ειναι το Soul Survivors, δεν ειναι τρομακτικο, αλλα ανχωτικο. τα "Stir of echoes", "bone collector" κα. ειναι ηδη γνωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Και γω θα συμφωνήσω με το ring μιας και πραγματικά κι εγώ και όσοι γνωστοί μου το είδανε τρομοκρατήθηκαν. Αλήθεια επειδή θέλω να δω τις συνέχειες υπάρχει περίπτωση να βγουν σε κανονικη έκδοση στο σινεμά ή να πάρω σε video τις κινέζικες. Το eye το έχει δει κανένας;; Λένε ότι είναι τρομακτικό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 To kineziko to Ring den elege tpt...To aggliko omos katafere k me tromaxe!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Εμένα η μόνη ταινία που με τρόμαξε είναι το Ένοχο Μυστικό. Το ring δεν με τρόμαξε καθόλου. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX . Αλλα το καλύτερο με τα θρίλλερ ειναι πωs οι κοπέλεs τηs παρέαs γατζώνονται επάνω σου . αυτο το χα παθει στο Resident Evil (btw ωραιο εργο και αυτο) Ειδικα στις φασεις με τα σκυλια και τα laser.....να γαντζωνεται πανω μου και να μην με αφηνει... :p :cool: :whistle: :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One To kineziko to Ring den elege tpt...To aggliko omos katafere k me tromaxe!!! :) Ποιο είδες πρώτο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom "Εκτη αίσθηση" (νομίζω παιζόταν και στο MEGA σήμερα). Το να συνειδητοποιείς το απρόβλεπτο τέλος της, ακόμα και τώρα με ανατριχιάζει! Το είδα για πρώτη φορά αλλά κατά την άποψή μου έβγαζε μάτι ότι ΄" κάτι παίζει" με τον Μπρούς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts