VeCo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ναι ρε συ , σε πείραζα πριν .. εξάλλου και από τις κριτικές σου σε έργα που έχεις παραθέσει κατά καιρούς είναι σίγουρο ότι είσαι και συ στο club των καλών σινεφίλ... Απλά είσαι και λίγο δύσκολος ... αλήθεια πιο είναι το τοπ-5 των θρίλερ που σ' έχουν ταρακουνήσει λίγο! Μα κι εγώ το λέω γιατί μου έχει τύχει να σκέφτομαι να σηκωθώ να φύγω από ταινία από τη βαρεμάρα... Τρανταχτό παράδειγμα η φαεινή ιδέα που είχαμε ως παρέα να δούμε το "Date Movie"... :fool: Top 5 ε; Χμ, μου βάζεις δύσκολα... Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω... edit: Γενικά και χωρίς να υπερβάλλω, δύσκολα με ταρακουνάει μια ταινία. Ας πούμε στη σκηνή με το κόψιμο του κρανίου στο Saw 3, δεν με ακούμπησε καθόλου, για την ακρίβεια, χτυπιόμουν από τα γέλια από την υπερβολική παρουσίαση... Μου άρεσε το "Hills Have Eyes", το βρήκα καλό σαν σύνολο. Το ίδιο και με το remake του "Texas Chainsaw Massacre". Ενοχλήθηκα λίγο στις σκηνές που έδειχνε τα zombie να τρώνε στο "Land of the Dead". Βρήκα πολύ καλή τη κλειστοφοβική ατμόσφαιρα του "The Descent". Πολύ καλά τα original "Exorcist" και "The Omen", το "House of the 1000 Corpses"... Ξεχνάω πολλά αμά τα θυμηθώ θα τα αναφέρω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μου άρεσε το "Hills Have Eyes", το βρήκα καλό σαν σύνολο. Το ίδιο και με το remake του "Texas Chainsaw Massacre". Ενοχλήθηκα λίγο στις σκηνές που έδειχνε τα zombie να τρώνε στο "Land of the Dead". Βρήκα πολύ καλή τη κλειστοφοβική ατμόσφαιρα του "The Descent". Πολύ καλά τα original "Exorcist" και "The Omen", το "House of the 1000 Corpses"... Ξεχνάω πολλά αμά τα θυμηθώ θα τα αναφέρω... Συμφωνώ απόλυτα με τα εργάκια που λες και είναι και στη δικιά μου τοπ list , απλά τα βρίσκω πιο "τεχνολογικά ανεπτυγμένα" , με τα ακριβά εφέ κτλ.. Τα άλλα που είπα εγώ , ήταν πιο πολύ του ψυχολογικού θρίλερ ... Και ένα που σου διέφυγε σίγουρα (και δες το οπωσδήποτε αν δεν το έχεις δει) , είναι το High Tension - Unrated ! Κυκλοφορεί και στη Ελλάδα , αλλά η απλή έκδοση (Υπερένταση 2006) , όχι η unrated! ... έχει μερικές σκηνές που θα σε ενοχλήσουν στα σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ναι αυτό το είχα νοικιάσει για να το δω, αλλά επειδή δεν είχε υπότιτλους (δίχως υπότιτλους δεν καταλαβαίνω Χριστό - διαθέτω και υπερήφανα ώτα :p), το πήγα πίσω... Σκέφτομαι να το «τσιμπήσω» από κάπου, γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Δύο ταινίες που δεν τις έχει δει πολύς κόσμος: 1)One Missed Call - Chakushin ari (2003) 2)One Missed Call 2 - Chakushin ari 2 (2005) Πρωτότυπο σενάριο (τα θύματα λαμβάνουν μήνυμα στον τηλεφωνητή του κινητού τους και ακούν την κραυγή τους 3 μέρες μετά τη στιγμή που πεθαίνουν), θυμίζουν πολύ τα Ringu. Ειδικά το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ, ως fan του Japanese Horror! Και φυσικά οι Αμερικάνοι είναι έτοιμοι να κάνουν το remake τους το 2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 egw proteinw aytes.... oi pio tromaxtikes einai aytes me ta thaumastika resident evil apocalypse exorcist the beginning final destination 1.2.3 exorcist jason !!! alone in the dark signs Toolbox Murders !!!! anoixte ixeia kai kleiste fwta tha meinete>.!!! hostel swimming pool !! the exorcism of emily rose severance saw III !!! silent hill !!! the hills have eyes !!! The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning !!! fovero underworld ghost game ayta.... elpizw na deite kapia apo aytes Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 emena mou aresan poli : Ξύνπημα των Νεκρών exorcist υπερένταση The Descent stay alive(den itan idiaitera tromaxtiko alla itan arketa kalo) kai diafora alla pou den thimame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_maniakos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Είμαι φανατικός των αμερικανικων-γιαπωνεζικων "THE RING-2" Επισης "THE GRUDGE-2". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Η λαμψη φυσικα..:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Είμαι φανατικός των αμερικανικων-γιαπωνεζικων "THE RING-2" Επισης "THE GRUDGE-2". Οι δύο παραπάνω ταινίες είναι από τα χειρότερα θρίλερ που έχω παρακολουθήσει ποτέ.Δε μου αρέσουν τα έργα που βασίζονται σε μία κοινή και μονοδιάσταση υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 S7ven Η λάμψη Ψυχώ Δράκουλας του Copolla Frankestein Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 S7ven Η λάμψη Ψυχώ Δράκουλας του Copolla Frankestein Απλά :respect: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Απλά :respect: Απλά thnx! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 gia mena ena ap ta kalutera thriller pou exo dei einai THE BURNT OFFERINGS me tous oliver reed bette davis kai karen black.Mia oikogeneia voikiazei ena exoxiko gia na perasei tis kolokairines ths diakopes se mia timh xeftula.o oros poy tous afhnoun oi enikiastes omos einai na prosexoun th gria mana tous pou zei sto teleutaio orofo tou spitiou.Ola kala ,omos to spiti einai stoixeiomeno:X kai suntoma mia dunamh tha prospathei na tous xekanei olous enan enan:D .H tainia htan tou 78 kai eixe ektos apo musthrio ena efialtiko telos. Episis THE RING HKALUTERH TAINIA TROMOU TON 2000 THE CHALLENGING FRIDAY THE 13 THE BLAIR WITCH PROJECT EKTH AISTHSH THE OTHERS Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Οι δύο παραπάνω ταινίες είναι από τα χειρότερα θρίλερ που έχω παρακολουθήσει ποτέ.Δε μου αρέσουν τα έργα που βασίζονται σε μία κοινή και μονοδιάσταση υπόθεση. Ok με το ring 2 αλλα το the grudge 2 δε σε τρομαξε????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 To grudge2 απο τις μεγαλες απογοητευσεις...(προσωπικα μιλαω) Το κουρασαν πολυ και αυτοι οι ασιατες με ορισμενα "κλισε" πλεον στοιχεια που βαζουν στα εργα τρομων τους. Οταν θελουν κανουν παπαδες, δεν λεω! Αλλα το συγκεκριμενο εργο ηταν μετριοτατο για εμενα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ok με το ring 2 αλλα το the grudge 2 δε σε τρομαξε????:confused: Δεν τρόμαξα ούτε σε μία σκηνή.Είχα απογοητευτεί πλήρως από την ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Night of the Living Dead (Η Νυχτα των Ζωντανων Νεκρων) η παλιά με μονό ήχο και ασπρόμαυρη...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 silent hill όλα τα λεφτά.. "οι άλλοι" με τη νικόλ, ψυχώ, στίγματα, blair witch project 1 (το 2 δε μου άρεσε) και κάτι ωραία του Stephen King (Λάμψη, το Αυτό..)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 2 thriler pou noikiasa sti tyxi kai mou aresan poly kai ta 2. to stay.kai to fragile.to prwto ligo polyploko kai atmofairiko alla poly wraio.kai to deytero klassiko thriler me fantasmata se opoion aresoun.kai ta 2 aksioprepestata.aksizei kapoios na ta dei. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 stay alive(den itan idiaitera tromaxtiko alla itan arketa kalo) Καλη ηταν αλλα οχι τρομακτικη.. Καθολου θα λεγα. Ηταν καλο το κονσεπτ... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Night of the Living Dead (Η Νυχτα των Ζωντανων Νεκρων) η παλιά με μονό ήχο και ασπρόμαυρη...:cool: e oxi re file.pistevo na kaneis plaka.to eida prin kamia vdomada k ksenerosa ti zoi mou.xalia tainia.kai sto kapaki eida to venom.pantos einai pio kalo apo ta zompoi. to cabin fever mou arese ligaki kai to wolf creek(pragmatiki istoria) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 To Night Of The Living Dead ειναι γαματο, οπως και τα Dawn of the Dead, Day Of The Dead κ.τ.λ. George Romero ρεεεεε...:p :happy: :shifty: :respect: Αρκει να σ'αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες βεβαια.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 To Night Of The Living Dead ειναι γαματο, οπως και τα Dawn of the Dead, Day Of The Dead κ.τ.λ. George Romero ρεεεεε...:p :happy: :shifty: :respect: Αρκει να σ'αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες βεβαια.;) Eσενα δηλαδη σου αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες;;;;;;:confused: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Εχθες ειδα το Wolf Creek. Πολυ καλο, μονο που 2-3 σκηνες σε κανουν να αηδιαζεις. http://www.thezreview.co.uk/posters/posterimages/w/wolfcreek.jpg aftin tin tainia ennoousa sto proigoumeno post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Eσενα δηλαδη σου αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες;;;;;;:confused: Πολυ! Splatter αλλα και γενικα τρομου. Κακο ειναι;:( :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts