Jump to content

Dan Brown Movies (Da Vinci Code, Angels & Demons etc.)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Η γνώμη σας για την ταινία :  

141 members have voted

1. 1. Η γνώμη σας για την ταινία :

• Πολύ καλή
      56
    • Καλή
      36
    • Μέτρια
      31
    • Κακή
      18

Recommended Posts

• Απαντήσεις 412
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως πιστεύω ότι θα είναι καλή μεταφορά στη μεγάλη οθόνη καθώς το βιβλίο είναι έτσι γραμμένο που είναι σα να έχει γραφτεί μια ταινία με τις αλλαγές στις σκηνές κτλ κτλ. Αν προσέξετε, κάθε κεφάλαιο θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί "κινηματογραφική σκηνή" και να μεταφερθεί αυτούσιο στην οθόνη. Πάντως εγώ μετράω τις μέρες για να το δώ :lol: 1 μήνας έμεινε...

Και μόνο η σκηνή του πρώτου "θανάτου" κάνει για ταινεία ολόκληρη. Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα καταλάβουν, δεν θέλω να το χαλάσω για τους υπόλοιπους.

το βιβλίο το διάβασα σε 2 μέρες, είδα και το trailer και ανυπομονώ για την ταινία!!!
Maybe I'll hold my breath and jump right in

egw pou eida to trailer...den itan kai tipota idietairo...den exw diabasei to biblio...kai skeftomai na to agorasw...

Διαφωνω το trailer ''τραβηξε'' πολυ την πορσοχη μας οπως φαινεται! και περιμενω να παω στην πρεμιερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p :p :p

Aν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο, το trailer δεν σου λέει και κάτι ιδιαίτερο.

sosta! to trailer einai gia toys myimenous afou se genikes grammes faneronei ayta pou anarotietai kapoios na dei pos tha metaferthoun apo to vivlio!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Διαφωνω το trailer ''τραβηξε'' πολυ την πορσοχη μας οπως φαινεται! και περιμενω να παω στην πρεμιερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p :p :p

Δυστυχώς 18 Μαΐου είναι ο ημιτελικός της Eurovision, 19 Μαΐου πάω να δω 2η πρόβα τελικού της Eurovision και 20 Μαΐου ο τελικός της Eurovision. Και μετά εξετάσεις σχολείου και γερμανικών. Θα δω αν θα πάω κατα τις 21 Μαΐου. Το έχω διαβάσει το βιβλιαράκι και έχει άψογη πλοκή και δράση. Θα το απολαύσετε, αν είναι απόλυτα σύμφωνα με το βιβλίο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

ida simera to trailer sto cinema itan para poly kalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tha pao premiera:) :) :) :) :) :D :D :) :D

enas ithopios mou fanike gnostos apo to lord of the rings pios ine??

sorry off-topic:X

ida simera to trailer sto cinema itan para poly kalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tha pao premiera:) :) :) :) :) :D :D :)

enas ithopios mou fanike gnostos apo to lord of the rings pios ine??

sorry off-topic:X

Ian McKellen - εκπληκτικός ηθοποιός:)

http://imdb.com/name/nm0005212/

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Επί τη ευκαιρία να αναφέρουμε πως το casting είναι από τα δυνατότερα της σεζόν. Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Alfred Molina, Jean Reno, Paul Bettany. Εδώ το πλήρες cast.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Emena me voithise to trailer na dosw proswpo sta atoma gia ta opoia akoma diavazw mesa sto vivlio kai fysika gia antikeimena!

Opws to kleidi... ekeino pou anoi3e to kleidi.. na min ta leme ola.. :x

Επί τη ευκαιρία να αναφέρουμε πως το casting είναι από τα δυνατότερα της σεζόν. Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Alfred Molina, Jean Reno, Paul Bettany. Εδώ το πλήρες cast.

Έχω την εντύπωση ότι ο casting director απλά βαριόταν.

"-Ποιό Γάλλο ηθοποιό γύρω στα 50 να πάρω; Υπάρχει άλλος Γάλλος εκτός από το Ζαν Ρενό;

-Και μια κοκκινομάλλα Γαλλίδα περί τα 25; Θα πάρω την πως τη λένε την Αμελί και θα της πω να τα βάψει.

-Και κάποιον 50ρη που να πείθει για καθηγητής του Harvard με στοιχεία Indiana Jones? A ναι, ο Forrest Gump.

-Ωραία, ένας Άγγλος 60ρης μου έμεινε. Α, ο Μακ Κέλλεν που είναι φίρμα.

Σχεδόν τελείωσα. Αν μπορούσε και ο Στηβ Μάρτιν να κάνει τον θρησκόληπτο albino θα ήταν όλα τέλεια, αλλά πρέπει να βρω άλλον γμτ" :wacko:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

"-Ποιό Γάλλο ηθοποιό γύρω στα 50 να πάρω; Υπάρχει άλλος Γάλλος εκτός από το Ζαν Ρενό;

-Και μια κοκκινομάλλα Γαλλίδα περί τα 25; Θα πάρω την πως τη λένε την Αμελί και θα της πω να τα βάψει.

-Και κάποιον 50ρη που να πείθει για καθηγητής του Harvard με στοιχεία Indiana Jones? A ναι, ο Forrest Gump.

-Ωραία, ένας Άγγλος 60ρης μου έμεινε. Α, ο Μακ Κέλλεν που είναι φίρμα.

Σχεδόν τελείωσα. Αν μπορούσε και ο Στηβ Μάρτιν να κάνει τον θρησκόληπτο albino θα ήταν όλα τέλεια, αλλά πρέπει να βρω άλλον γμτ" :wacko:

Den xereis poso lathos exeis.. alla einai gnwmi sou kai tin sevomai.

Τον αλμπίνο ποιός ηθοποιός τον υποδύεται; Το έχω δει το τρέιλερ και προσπαθώ να θυμηθώ που έλεγε στο βιβλίο ότι έπεφταν μέσα από ένα τούνελ σε νερό. Το θυμάται κανείς;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Den xereis poso lathos exeis.. alla einai gnwmi sou kai tin sevomai.

Α)To έχω διαβάσει πριν κανένα χρόνο και δεν τους φανταζόμουν καθόλου έτσι.

Ειδικά οι επιλογές των δύο Γάλλων είναι κατά τη γνώμη μου τελείως τεμπέλικες - γι' αυτό τις προέταξα.

Αλλά με σκηνοθέτη τον Ρον Χάουαρντ ούτως ή άλλως οι απαιτήσεις μου δεν είναι πολύ υψηλές. Ένας ικανός παραμυθάς θα μπορούσε να φτιάξει ένα κορυφαίο θρίλερ, τώρα δεν περιμένω και πολλα πράγματα.

Β)Όταν σέβεσαι τη γνώμη κάποιου δεν του λες ότι κάνει λάθος ορθά-κοφτά (απόλυτο). Του λες ότι διαφωνείς. Λεπτή η διαφορά αλλά σημαντική. Φιλικά πάντα. :)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Τον αλμπίνο ποιός ηθοποιός τον υποδύεται; Το έχω δει το τρέιλερ και προσπαθώ να θυμηθώ που έλεγε στο βιβλίο ότι έπεφταν μέσα από ένα τούνελ σε νερό. Το θυμάται κανείς;
Τον αλμπίνο (Silas) τον παίζει ο Paul Bettany.

http://img99.imageshack.us/img99/4894/mptv10uc.gif

Όσο για την φάση με το τούνελ και το νερό, ούτε και εγώ την θυμάμαι, αλλά πάει χρόνος και που διάβασα το βιβλίο...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δεν ξέρω αν βαριόταν, η ουσία όμως είναι ότι οι ηθοποιοί, όσο "εύκολα" κι αν επιλέχθηκαν και (όπως υποστηρίζεις) χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, αποτελούν από τα σημαντικότερα ονόματα του χώρου.

Δεν ξέρω αν βαριόταν, η ουσία όμως είναι ότι οι ηθοποιοί, όσο "εύκολα" κι αν επιλέχθηκαν και (όπως υποστηρίζεις) χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, αποτελούν από τα σημαντικότερα ονόματα του χώρου.
Έεεετσι! Δε πα να βαριόταν, από ότι φάινεται η επιλογή του είναι άριστη. Βέβαια, εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι, αλλά νομίζω ότι θα πάνε πολύ καλά. Έχω μια επιφύλαξη για την Tautou, αλλά - και πάλι - ίδωμεν...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ίσως να μην είναι η ωραιότερη επιλογή, αλλά σίγουρα είναι η μόνη επιλογή που συνδυάζει κάποια ομορφιά μαζί με μυαλό. Το παρουσιαστικό της στην ταινία σου βγάζει προς τα έξω εξυπνάδα, σε αντίθεση με τις εναλλακτικές επιλογές (Julie Delpy, Sophie Marceau και λοιπά), οι οποίες όσο να 'ναι δεν δείχνουν τόσο έξυπνες όσο η Tautou.. Σίγουρα όμως πρέπει να δούμε για να κρίνουμε.

Παιδια η Tautou ειναι ιδανικη :D

Οκ, μεγαλη μπουκια φαε, i know, αλλα επειδη την εχω δει σε αρκετες ταινιες νομιζω θα ανταποκριθει επαξια στον ρολο....

I can hardly wait :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Τον αλμπίνο (Silas) τον παίζει ο Paul Bettany.

http://img99.imageshack.us/img99/4894/mptv10uc.gif

Όσο για την φάση με το τούνελ και το νερό, ούτε και εγώ την θυμάμαι, αλλά πάει χρόνος και που διάβασα το βιβλίο...

Μα κι εγώ το διάβασα τον περασμένο Αύγουστο και παλεύω να θυμηθώ που το έλεγε. Έχε γούστο να παραποιήσανε τα γεγονότα με βάση το βιβλίο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Προσωπικά ρε παιδιά, όταν συνάντησα τον γάλλο αρχηγό της αστυνομίας στο βιβλίο ΑΜΕΣΩΣ πήγε το μυαλό μου στον Jean Renaux.

Και πιστεύω ότι ο Hanks άνετα πείθει στην θέση του smart yet sexy Langingthon...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Προσωπικά ρε παιδιά, όταν συνάντησα τον γάλλο αρχηγό της αστυνομίας στο βιβλίο ΑΜΕΣΩΣ πήγε το μυαλό μου στον Jean Renaux.

και σε εμένα...αν και εδώ που τα λέμε...αν εξαιρέσουμε Jean Reno και Gérard Depardieu σιγά την πληθώρα γάλλων ηθοποιών που είναι διάσημοι παγκοσμίως! :p :p :p :wacko: :wacko:

Και πιστεύω ότι ο Hanks άνετα πείθει στην θέση του smart yet sexy Langingthon...

Ο Ηanks ναι...την άλλη την Μις Παγοκολωνα γιατί του την βάλανε δίπλα του?? :X :X

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."