nikos523 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 ναι ετσ ειναι αλλα κ οι 2 κυκλοι ομοσ ηταν καλη..με τουσ λεβαιθαν εκανε κοιλια... Σχετικα ναι, μεχρι την 6η δεν ειχα θεμα. Αλλα οπως ειπες, με τους λεβιαθαν δε γουσταρα καθολου. Ισως μονο σε μερικα επεισοδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 ναι δεν ηταν κ πολυ καλο....βασικα ο 5 κυκλοσ ειναι ο καλυτερος....με την αποκαλυψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 ναι δεν ηταν κ πολυ καλο....βασικα ο 5 κυκλοσ ειναι ο καλυτερος....με την αποκαλυψει.... Εμενα μου αρεσε πολυ 1-2ος,4-5ος. Κατι αλλο, To colt που ειναι τωρα? Εξαφανισμενο ακομα απο την στιγμη που το πηρε η Μπελα για να σκοτωσει τον Σαμ και να σωθει απο την συμφωνια της?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 οντοσ που ειναι το κολτ....αλλα βασικα τωρα δεν χρεαζετε...εγω θελω να δω πωσ θα εξελιχθει με τον λογο του θεου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ανανεώθηκε για 9η σεζόν http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/11/arrow-the-vampire-diaries-and-supernatural-renewed-for-next-season/169072/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ανανεώθηκε για 9η σεζόν http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/11/arrow-the-vampire-diaries-and-supernatural-renewed-for-next-season/169072/ Έλεος!!! Έπρεπε να είχε σταματήσει εδώ και 2 σεζόν. Εδώ άλλες σειρές που διατηρούν πολύ πιο πολύ το ενδιαφέρον και κρατάνε 4-5 σεζόν και αυτό πάει για 9η;; Το ξεχειλώσανε τελείως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ελπιζουμε 9η και τελευταία !:lol: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εμένα δεν θα με χαλούσε να κρατήσει και παραπάνω. Αρκεί να βρίσκαν κάτι καλό και να ήταν μόνο πάνω στο στόρι τα επεισόδια. Όχι 18 επεισόδια με φαντάσματα/μάγισσες κλπ και 5 πάνω στο στόρι.. Πράγμα που φυσικά δεν θα γίνει, όποτε ας τα δώσουν όλα στην 9η να κλείσει καλά η σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπηκε δυναμικα η 9η σεζον του supernatural! Enjoy! http://www.imdb.com/title/tt0460681/episodes?season=9&ref_=tt_eps_sn_9 Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδιά εμένα πάντως η σειρά με έχει κουράσει πολύ... Την βλέπω έτσι για να την τελειώσω. Επίσης έχω την εντύπωση πως το τέλος δεν θα είναι ωραίο γιατί δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα. Τι να γίνει; Να κλείσει η κόλαση; Οκ, καμία έκπληξη. Το προσπαθούν από την προηγούμενη σεζόν... Να πεθάνει κάποιος βασικός χαρακτήρας; Έχει πεθάνει ήδη ο καθένας από 10 φορές. Όλο κάπως ανασταινονται.... Ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Καστιελ να πεθαίνει. Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου όμως γιατί ήξερα πως δεν θα έμενε πεθαμένος για πολύ... Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα κάνουν... Αλλά έχω κουραστεί πολύ! Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Το επεισόδιο με τον σκύλο πολύ γέλιο!! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Φέτος δεν τον βλέπω καλά τον κας... :-( Εντωμεταξυ το πόσο θα ήθελα να ήταν 12 επεισόδια να μην είχε τόσα φιλερακια δεν περιγράφεται... Χαραμίζεται πολύ σε χαζομάρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 μπορεί ρε παιδιά κάποιος ν αμου προτείνει που μπορώ να δω τα καινούρια επεισόδια? έχω ενα θέμα και δεν βγάζω άκρη γενικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 μπορεί ρε παιδιά κάποιος ν αμου προτείνει που μπορώ να δω τα καινούρια επεισόδια? έχω ενα θέμα και δεν βγάζω άκρη γενικά.... Μεσω του Xbmc απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3fteriz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 μπορεί ρε παιδιά κάποιος ν αμου προτείνει που μπορώ να δω τα καινούρια επεισόδια? έχω ενα θέμα και δεν βγάζω άκρη γενικά.... Αν πας kickasstorrents τα έχει όλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 μπορεί ρε παιδιά κάποιος ν αμου προτείνει που μπορώ να δω τα καινούρια επεισόδια? έχω ενα θέμα και δεν βγάζω άκρη γενικά.... eztv.it εγω απο εκει κατεβαζω. Εχει σχεδον ολες τις σειρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Οκ δεν τρελάθηκα με το πρώτο επεισόδιο. Χαλαρά πράγματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Οκ δεν τρελάθηκα με το πρώτο επεισόδιο. Χαλαρά πράγματα. εγω θα ελεγα απολυτως τιποτα:mad: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 τελικα αυτη η σεζον θα ναι και η τελευταια; η παμε και για 11η:wacko:.οσο αφορα το επεισοδιο καπως ετσι το φανταζομουν αν και δε μπορεις να πεις σε κρατουσε Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 τελικα αυτη η σεζον θα ναι και η τελευταια; η παμε και για 11η:wacko:.οσο αφορα το επεισοδιο καπως ετσι το φανταζομουν αν και δε μπορεις να πεις σε κρατουσε παντως δεν εχει αναφερθει καπου για season finale οποτε μαλλον αναμενουμε και 11η Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 αδιαφορο τελειως το επεισοδιο απο οτι φαινεται και σε αυτη τη σεζον τα μισα επεισοδια θα εχουν να κανουν με ιστοριουλες:rolleyes::worry: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsaki Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 αδιαφορο τελειως το επεισοδιο απο οτι φαινεται και σε αυτη τη σεζον τα μισα επεισοδια θα εχουν να κανουν με ιστοριουλες:rolleyes::worry: Μα δεν έχουν και τι άλλο να πουν. Έχουν εξαντλήσει τους πάντες, μόνο ο θεός δεν έχειθ εμφανιστεί, κυριολεκτικά τόσα χρόνια. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μα εμφανίστηκε 4η 5η σεζόν. Ο δήθεν προφήτης που έγραφε τα βιβλία ηταν ο Θεός ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μα εμφανίστηκε 4η 5η σεζόν. Ο δήθεν προφήτης που έγραφε τα βιβλία ηταν ο Θεός ;) Πού το είδες αυτό; Μιλάς για το παιδί που σκότωσε ο Σαμ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τούτος http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Chuck_Shurley Έψαξα για δύο λόγους. 1) εξαφανίζεται στο τέλος της 5ης σεζόν καθώς γράφει το τέλος με την αποκάλυψη 2) Στην αρχή που τον βρίσκουν και λέει "μάλλον είμαι ο Θεός" μου φάνηκε σαν "εσωτερικό αστείο" δεν ξέρω πώς να το περιγράψω τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts