Ergaleios Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 diladi tha riskarizes na pareis ton apeiro kai na sou vouliaksei tin etaireia isos. den tha pigaines gia ti sigouri lisi. ok..apopseis einai autes. sevasti i apopsi sou. sinenoithikame :) by the way..megali ilikia de simainei oti den iparxei pia endiaferon. isa isa..the sky is the limit ;) Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 o monos logos pou epanerxomai einai gia na episimano auto.. kai to poios milaei opadika..poios epimenei opadika. kai gia deuteri fora (epeidi to melos tou olimpiakou to eipes kai pio pano kai den to sxoliasa) deixneis gia poio logo den thes nikopolidi. apo edo kai pera, eidika me sena den ksanasxoliazo tipota an den vgaleis tin opadiki stampa apo tis sizitiseis sou ;) Μέλος του Ολυμπιακού δεν είναι ;Δεν πρόκειται για οπαδικό σχόλιο,αλλά για γεγονός. Τόσο πολύ σε εκνευρίζει η αλήθεια ; Δε θέλω τον Νικοπολίδη στην Εθνική,επειδή είναι ασταθής και κορεσμένος.Είναι κατάντια το ότι συνεχίζει να αγωνίζεται. Ο Κοτσώλης δεν είναι ανέτοιμος.Έχει τα προσόντα και τη σοβαρότητα,ώστε να τον αντικαταστήσει επάξια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 diladi tha riskarizes na pareis ton apeiro kai na sou vouliaksei tin etaireia isos. den tha pigaines gia ti sigouri lisi. ok..apopseis einai autes. sevasti i apopsi sou. sinenoithikame :) by the way..megali ilikia de simainei oti den iparxei pia endiaferon. isa isa..the sky is the limit ;) Δε σημαινει κατι μεχρι να το δοκιμασεις. Αφου το δοκιμασεις ομως και δε σου βγαινει,δε συνεχιζεις να το υποστηριζεις,ανανεωνεσαι. Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Μέλος του Ολυμπιακού δεν είναι ;Δεν πρόκειται για οπαδικό σχόλιο,αλλά για γεγονός. Τόσο πολύ σε εκνευρίζει η αλήθεια ; Δε θέλω τον Νικοπολίδη στην Εθνική,επειδή είναι ασταθής και κορεσμένος.Είναι κατάντια το ότι συνεχίζει να αγωνίζεται. Ο Κοτσώλης δεν είναι ανέτοιμος.Έχει τα προσόντα και τη σοβαρότητα,ώστε να τον αντικαταστήσει επάξια. mikre mou file.. ston olimpiako i thesi tou den einai melos. einai termatofilakas. kai me autin tin idiotita paizei kai stin ethniki. edo einai thread gia tin ethniki. ksekolla ligo apo ton opadismo sou ;) :X Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Η ομαδα επαιξε χαλια σημερα,θελει ανανεωση,αλλα οχι να βριζουμε τους παιχτες μας. Εδωσαν πολλα,δεν τους αξιζει. Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 mikre mou file.. ston olimpiako i thesi tou den einai melos. einai termatofilakas. kai me autin tin idiotita paizei kai stin ethniki. edo einai thread gia tin ethniki. ksekolla ligo apo ton opadismo sou ;) Ωστόσο παραμένει μέλος του Ολυμπιακού.Έχω κάθε δικαίωμα να το αναφέρω,τη στιγμή που η ιδιότητά του αυτή σχετίζεται με τον αθλητισμό. Συστάσεις και διαταγές δε θα δεκτώ από εσένα. Ο Νικοπολίδης ό,τι είχε να προσφέρει το προσέφερε. Ας δοθούν τώρα ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες,οι οποίοι είναι πιο φορμαρισμένοι και πιο ελπιδοφόροι. Υ.Γ:Σου διέφυγε το γεγονός πως το μέλος που δημιούργησε το θέμα είμαι εγώ. Τα κριτήρια μου δεν είναι οπαδικά.Και στον Παναθηναικό να έπαιζε ακόμα ο Νικοπολίδης ,τις ίδιες απόψεις θα εξέφραζα. Οι συστάσεις που έχω δεν έχουν καμία σχέση με τις ποινές ή τους moderators. Ποτέ δεν επεκτείνομαι σε προσωπικό επίπεδο,σε όποια συζήτηση κι αν συμμετέχω. Αντιθέτως,εσύ μου κολλάς την ετικέτα του φανατισμένου και υποκειμενικού οπαδού.Θα μπορούσα να κάνω το ίδιο.Μολοταύτα δεν ενδιαφέρομαι για το τι είσαι ,αλλά για το τι υποστηρίζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 sosta.. poios eimai ego.. edo exeis idi 9 apo tous ipeuthinous kai akoma na fas ban :p apla to leo gia na sinexizetai igios i kouventa kai oxi me opadika kritiria kai na kindineusei to thread na kleidothei logo atomon san esena ;) . & - Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 DENIOR απο μένα μπορείς να δεχτείς μια σύσταση;Το είπες μία το είπες δύο φτάνει.Όλοι καταλάβαμε τι θες να πεις,δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια,οκ;Και το θέμα που άνοιξες νομίζω λέει Euro 2008,δεν αναφέρεται στο ποιος είναι μέλος του Ολυμπιακού και ούτε πόσα χρόνια ήταν αλλαγή στην ομάδα του.. Συνεχίζουμε στο θέμα μας αποκλειστικά.Απορίες με pm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 o xiotis paizei allagi stin omada tou.. pos tha ton valeis vasiko stin ethniki otan den exei paixnidia sta podia tou? Ισα ισα, και μονο για αυτο ο Ρεχαγκελ θα επρεπε να τον καλεσει:rolleyes: Βλεπε Καραγκουνη, Χαριστεα, Βρυζα(ευτυχως το πηρε αποφαση και δεν τον καλει ξανα), Δελλα(μεχρι περυσι, φετος παιζει), Μπασινα(μεχρι περυσι, φετος παιζει) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Αναφορικά με τον Νικοπολίδη: Δεν είναι καλός τερματοφύλακας πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει καλύτερος, πάει και τελείωσε. Αν ήθελε ο Ρεχάγκελ θα μπορούσε σε όλα τα φιλικά να βάζει άλλους αναπληωματικούς τερματοφύλακες ούτως ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Αναφορικά με τους υπόλοιπους. Αμυντικοί: Φύσσας - Σεϊταρίδης δεν αποδίδουν. Ειδικά ο πρώτος ήταν εξαφανισμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κυργιακός καλός, ο Δέλλας ικανοποιητικός. Μέσοι: Χωρίς Γιαννακόπουλο δεν πάμε πουθενά. Ο Καραγκούνης εξαιρετικά φλύαρος, δεν μπορεί όλο το παιχνίδι της Εθνικής να στηρίζεται σε παίκτη που δεν παίζει ούτε έναν αγώνα στην ομάδα του, διότι τότε αναιρείται το "παίρνω παίκτες που παίζουν (Νικοπολίδης)". Ο Κατσουράνης καλός. Επιθετικοί: Αμανατίδης μιά χαρά. Ο Χαριστέας θα έπρεπε να ήταν σπίτι του. Λυμπερόπουλος - Σαλπιγγίδης θα έπρεπε να ήταν βασικοί. Γκέκας - Μάντζιος - Παπαδόπουλος αναπληρωματικοί. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και είμαι έτοιμος να δεχθώ οποιαδήποτε διαφωνία. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Δεν υπάρχει καλύτερος, πάει και τελείωσε. Αν ήθελε ο Ρεχάγκελ θα μπορούσε σε όλα τα φιλικά να βάζει άλλους αναπληωματικούς τερματοφύλακες ούτως ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν είμαι πεπεισμένος για το ότι ο Νικοπολίδης είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας. Μετά το Euro κανένας άλλος ,στην εν λόγω θέση ,δεν έχει πάρει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής,έστω και στα φιλικά. Αυτό είναι που με εξαγριώνει. Μπορεί να θεωρώ τον Κοτσώλη καλύτερο,και εσύ τον Νικοπολίδη,ωστόσο πώς θα μπορέσουμε να επιβεβαιωθούμε όταν μονίμως αγωνίζεται ο δεύτερος ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 O Nικοπολίδης έχει ένα διάστημα μετριότητας και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Το μέλλον μόνο θα δείξει αν "ξόφλησε" όπως λένε μερικοί ή είναι απλά ντεφορμέ. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν στη θέση του ήταν άλλος και έτρωγε τα ίδια, κάποιοι δεν θα μίλαγαν και τόσο. Η συλλογική του μεταγραφή έχει δημιουργήσει μεγάλη εμπάθεια (μόνο συγκεκριμένοι οπαδοί συνεχίζουν στην εθνική να θυμούνται ότι έγινε μέλος ενός συλλόγου...) Επίσης αυτήν την έκφραση "τα τρώει όρθιος" ποτέ δεν την έχω καταλάβει. Υπάρχουν και άπειρες φάσεις που η μπάλα πάει ελάχιστα άουτ και ο Νικοπολίδης δεν πέφτει. Για μένα αυτό δείχνει μια διαφορετική νοοτροπία και αντίληψη του παιχνιδιού από τους άλλους τερματοφύλακες. Νομίζω απλά ο άνθρωπος βλέπει και διαβάζει σωστά το παιχνίδι και έχει επίγνωση του που πάει η μπάλα. Θα λέγατε ότι παίζει καλύτερα αν τα έτρωγε πέφτοντας θεαματικά;;;; Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα, δε νομίζω ότι έχει ο Οτο κανένα λόγο να πειραματίζεται στα φιλικά της Εθνικής. Ό,τι θέλει να δει το βλέπει στα φιλικά των συλλόγων όπου φέτος φάνηκε ότι ο Νικοπολίδης είναι στη μετριότητα. Απόρησα και με τον Σόλιντ που δεν έδωσε τη θέση στον Μπούτινα, αλλά 2 καλοί τεχνικοί κάτι περισσότερο από εμάς θα ξέρουν. KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Μπορεί να θεωρώ τον Κοτσώλη καλύτερο,και εσύ τον Νικοπολίδη,ωστόσο πώς θα μπορέσουμε να επιβεβαιωθούμε όταν μονίμως αγωνίζεται ο δεύτερος ; Κοίταξε, ο Νικοπολίδης μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής για δύο λόγους, τόσο για την ομάδα του χωρίς να επεκταθώ, όσο και για την απόδοση του, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικά σκαμπανεβάσματα. Εντούτοις, δεν νομίζω πως ούτε ο Κοτσώλης, ούτε ο Σηφάκης είναι έτοιμοι για βασικοί. Αυτο γιατί, όπως προανέφερα και εγώ και εσύ, δεν παίρνουν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι ένα ακόμη κόλλημα του Ρεχάγκελ... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Επίσης αυτήν την έκφραση "τα τρώει όρθιος" ποτέ δεν την έχω καταλάβει. Υπάρχουν και άπειρες φάσεις που η μπάλα πάει ελάχιστα άουτ και ο Νικοπολίδης δεν πέφτει. Για μένα αυτό δείχνει μια διαφορετική νοοτροπία και αντίληψη του παιχνιδιού από τους άλλους τερματοφύλακες. Νομίζω απλά ο άνθρωπος βλέπει και διαβάζει σωστά το παιχνίδι και έχει επίγνωση του που πάει η μπάλα. Θα λέγατε ότι παίζει καλύτερα αν τα έτρωγε πέφτοντας θεαματικά;;;; Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα, δε νομίζω ότι έχει ο Οτο κανένα λόγο να πειραματίζεται στα φιλικά της Εθνικής. Ό,τι θέλει να δει το βλέπει στα φιλικά των συλλόγων όπου φέτος φάνηκε ότι ο Νικοπολίδης είναι στη μετριότητα. Απόρησα και με τον Σόλιντ που δεν έδωσε τη θέση στον Μπούτινα, αλλά 2 καλοί τεχνικοί κάτι περισσότερο από εμάς θα ξέρουν. Διάβασε σωστά το παιχνίδι στο φάουλ του Μπέκαμ το 2002 με την Αγγλία ; Διάβασε σωστά το παιχνίδι και στο φάουλ του Ζουνίνιο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ; Θα προτιμούσα να προσπαθήσει να πιάσει την μπάλα και όχι να την κοιτάει αδιάφορος να μπαίνει στα δίκτυα μας. Τα φιλικά της Εθνικής είναι τα παιχνίδια που χρειάζεται ο Ρεχάγκελ ώστε να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες. Ο Νικοπολίδης έχει «δοκιμαστεί» σε δεκάδες φιλικά και επίσημους αγώνες,κινούμενος στη μετριότητα. Καιρός είναι να δοκιμαστεί και κάποιος άλλος στη θέση αυτή.Ίσως να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.Τι έχουμε να χάσουμε από έναν φιλικό αγώνα ; Τα υπονοούμενά σου τα αφήνω ασχολίαστα. Δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει το αν είμαι εμπαθής με τον Νικοπολίδη,αλλά το αν αυτά που λέω είναι βάσιμα ή όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Δικαιωμα του καθενος να αντιπαθει τον Νικοπολιδη και να λεει τα μυρια οσα εναντιον του.... Οταν ομως, θα παιζει ο Κοτσωλης ή ο Σηφακης ή οποιος αλλος και τουλαχιστον 20 φορες στον αγωνα οι αμυντικοι -και οχι μονο- θα γυριζουν με πασα την μπαλα πισω σε εκεινον λογω πιεσης, να δουμε τοτε αν θα αισθανεστε ασφαλεια.... Ο Νικοπολιδης εχει την σημαντικοτατη ικανοτητα για την Ελλαδα να παιζει και σαν λιμπερο... Καλως ή κακως κανενας αλλος Ελληνας τερματοφυλακας -μα κανενας- δεν την κανει αυτη τη δουλεια τοσο καλα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Σε αυτό δεν έχεις άδικό, αλλά μήπως δεν θα έπρεπε 20 φόρες στον αγώνα οι αμυντικοί να γυρίζουν την μπάλα στον τερματοφύλακα; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Διάβασε σωστά το παιχνίδι στο φάουλ του Μπέκαμ το 2002 με την Αγγλία ; Διάβασε σωστά το παιχνίδι και στο φάουλ του Ζουνίνιο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ; Θα προτιμούσα να προσπαθήσει να πιάσει την μπάλα και όχι να την κοιτάει αδιάφορος να μπαίνει στα δίκτυα μας. Τα φιλικά της Εθνικής είναι τα παιχνίδια που χρειάζεται ο Ρεχάγκελ ώστε να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες. Ο Νικοπολίδης έχει «δοκιμαστεί» σε δεκάδες φιλικά και επίσημους αγώνες,κινούμενος στη μετριότητα. Καιρός είναι να δοκιμαστεί και κάποιος άλλος στη θέση αυτή.Ίσως να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.Τι έχουμε να χάσουμε από έναν φιλικό αγώνα ; Τα υπονοούμενά σου τα αφήνω ασχολίαστα. Δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει το αν είμαι εμπαθής με τον Νικοπολίδη,αλλά το αν αυτά που λέω είναι βάσιμα ή όχι. O Μπέκαμ (τότε τουλάχιστον) ήταν πολύ καλός εκτελεστής φάουλ όπως και είναι ο Περναμπουκάνο. Τα φάουλ του τελευταίου θεωρούνται πέναλτι. Όσοι τα τρώνε είναι άσχετοι τερματοφύλακες; ΟΚ. Εγώ δυστυχώς έχω ασθενή μνήμη για να κάτσω να απαριθμώ από πόσα γκολ μας γλύτωσε. Και στο κάτω κάτω κανείς δεν έχει πει ότι πρόκειται για τον Ντίντα (που τα πιάνει όλα τα απευθείας φάουλ :p ) . Λόγω εμπάθειας όμως πολλοί τον έχετε στην μπούκα. Ψέμματα είναι; Και με την ευκαιρία της εμπάθειας θυμάμαι ότι είναι από τους πιο ψύχραιμους τερματοφύλακες που έχω δει και δε μασάει από έδρες και πίεση. Το παράδειγμα της εμπάθειας το ανέφερα γενικά. Πολλοί είναι που επικαλούνται την ιδιότητα μέλους ξεχνώντας ότι μιλάμε για την Εθνική και σύλλογοι δεν υπάρχουν. Το αν εσύ ήσουν και ο μόνος που την έδειξες άμεσα εδώ μέσα είναι συμπτωματικό. Έτσι κι αλλιώς θα το έλεγα κι ας μην διάβαζα αυτά που γράφεις, όπως θα έλεγα και για το "τα τρώει όρθιος". Γνώμη μου είναι και δεν δημιουργήθηκε σήμερα. KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Σε αυτό δεν έχεις άδικό, αλλά μήπως δεν θα έπρεπε 20 φόρες στον αγώνα οι αμυντικοί να γυρίζουν την μπάλα στον τερματοφύλακα; Ασ'το, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..................;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 O Nικοπολίδης έχει ένα διάστημα μετριότητας και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Το μέλλον μόνο θα δείξει αν "ξόφλησε" όπως λένε μερικοί ή είναι απλά ντεφορμέ. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν στη θέση του ήταν άλλος και έτρωγε τα ίδια, κάποιοι δεν θα μίλαγαν και τόσο. Η συλλογική του μεταγραφή έχει δημιουργήσει μεγάλη εμπάθεια (μόνο συγκεκριμένοι οπαδοί συνεχίζουν στην εθνική να θυμούνται ότι έγινε μέλος ενός συλλόγου...) Επίσης αυτήν την έκφραση "τα τρώει όρθιος" ποτέ δεν την έχω καταλάβει. Υπάρχουν και άπειρες φάσεις που η μπάλα πάει ελάχιστα άουτ και ο Νικοπολίδης δεν πέφτει. Για μένα αυτό δείχνει μια διαφορετική νοοτροπία και αντίληψη του παιχνιδιού από τους άλλους τερματοφύλακες. Νομίζω απλά ο άνθρωπος βλέπει και διαβάζει σωστά το παιχνίδι και έχει επίγνωση του που πάει η μπάλα. Θα λέγατε ότι παίζει καλύτερα αν τα έτρωγε πέφτοντας θεαματικά;;;; Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα, δε νομίζω ότι έχει ο Οτο κανένα λόγο να πειραματίζεται στα φιλικά της Εθνικής. Ό,τι θέλει να δει το βλέπει στα φιλικά των συλλόγων όπου φέτος φάνηκε ότι ο Νικοπολίδης είναι στη μετριότητα. Απόρησα και με τον Σόλιντ που δεν έδωσε τη θέση στον Μπούτινα, αλλά 2 καλοί τεχνικοί κάτι περισσότερο από εμάς θα ξέρουν. Πιο μελον ρε παιδια? 35 χρονων ειναι. Α,ξεχασα με τον Ρεχαγκελ ως τα 50 βασικος θα ειναι. Δικαιωμα του καθενος να αντιπαθει τον Νικοπολιδη και να λεει τα μυρια οσα εναντιον του.... Οταν ομως, θα παιζει ο Κοτσωλης ή ο Σηφακης ή οποιος αλλος και τουλαχιστον 20 φορες στον αγωνα οι αμυντικοι -και οχι μονο- θα γυριζουν με πασα την μπαλα πισω σε εκεινον λογω πιεσης, να δουμε τοτε αν θα αισθανεστε ασφαλεια.... Ο Νικοπολιδης εχει την σημαντικοτατη ικανοτητα για την Ελλαδα να παιζει και σαν λιμπερο... Καλως ή κακως κανενας αλλος Ελληνας τερματοφυλακας -μα κανενας- δεν την κανει αυτη τη δουλεια τοσο καλα.. Αυτα τα παραμυθια για λιμπερο που τα εχετε ακουσει? Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 O Μπέκαμ (τότε τουλάχιστον) ήταν πολύ καλός εκτελεστής φάουλ όπως και είναι ο Περναμπουκάνο. Τα φάουλ του τελευταίου θεωρούνται πέναλτι. Όσοι τα τρώνε είναι άσχετοι τερματοφύλακες; ΟΚ. Εγώ δυστυχώς έχω ασθενή μνήμη για να κάτσω να απαριθμώ από πόσα γκολ μας γλύτωσε. Και στο κάτω κάτω κανείς δεν έχει πει ότι πρόκειται για τον Ντίντα (που τα πιάνει όλα τα απευθείας φάουλ :p ) . Λόγω εμπάθειας όμως πολλοί τον έχετε στην μπούκα. Ψέμματα είναι; Και με την ευκαιρία της εμπάθειας θυμάμαι ότι είναι από τους πιο ψύχραιμους τερματοφύλακες που έχω δει και δε μασάει από έδρες και πίεση. Το παράδειγμα της εμπάθειας το ανέφερα γενικά. Πολλοί είναι που επικαλούνται την ιδιότητα μέλους ξεχνώντας ότι μιλάμε για την Εθνική και σύλλογοι δεν υπάρχουν. Το αν εσύ ήσουν και ο μόνος που την έδειξες άμεσα εδώ μέσα είναι συμπτωματικό. Έτσι κι αλλιώς θα το έλεγα κι ας μην διάβαζα αυτά που γράφεις, όπως θα έλεγα και για το "τα τρώει όρθιος". Γνώμη μου είναι και δεν δημιουργήθηκε σήμερα. Επαναλαμβάνω πως δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει το αν είμαστε εμπαθείς ή όχι,αλλά το αν σωστά κατακρίνουμε τον Νικοπολίδη για την αγωνιστική του παρουσία. Παραδείγματος χάριν δε νοιάζομαι για το αν είσαι Ολυμπιακός ή όχι,αλλά για το αν σωστά υποστηρίζεις τον τερματοφύλακά του. Δεν επικαλέστηκα την ιδιότητα του μέλους.Απλά την ανέφερα,κάτι το οποίο διαφέρει ριζικά από την επίκληση. Ο Μπέκαμ είχε στείλει την μπάλα σχεδόν δίπλα στον Νικοπολίδη.Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε αντιδράσει. Όπως και να έχει,κατέστησα σαφή τη γνώμη μου για τη θέση του τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας,τεκμηριώνοντάς την. Είναι πλέον άσκοπο να επαναλαμβάνομαι. Δεκτές είναι οι αντιγνωμίες,τα επιχειρήματα υπέρ του Νικοπολίδη. Σε καμία περίπτωση,όμως,δεν τον υποστηρίζετε γράφοντας πως είμαι εμπαθής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Αναφορικά με τον Νικοπολίδη: Δεν είναι καλός τερματοφύλακας πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει καλύτερος, πάει και τελείωσε. Αν ήθελε ο Ρεχάγκελ θα μπορούσε σε όλα τα φιλικά να βάζει άλλους αναπληωματικούς τερματοφύλακες ούτως ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Αναφορικά με τους υπόλοιπους. Αμυντικοί: Φύσσας - Σεϊταρίδης δεν αποδίδουν. Ειδικά ο πρώτος ήταν εξαφανισμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κυργιακός καλός, ο Δέλλας ικανοποιητικός. Μέσοι: Χωρίς Γιαννακόπουλο δεν πάμε πουθενά. Ο Καραγκούνης εξαιρετικά φλύαρος, δεν μπορεί όλο το παιχνίδι της Εθνικής να στηρίζεται σε παίκτη που δεν παίζει ούτε έναν αγώνα στην ομάδα του, διότι τότε αναιρείται το "παίρνω παίκτες που παίζουν (Νικοπολίδης)". Ο Κατσουράνης καλός. Επιθετικοί: Αμανατίδης μιά χαρά. Ο Χαριστέας θα έπρεπε να ήταν σπίτι του. Λυμπερόπουλος - Σαλπιγγίδης θα έπρεπε να ήταν βασικοί. Γκέκας - Μάντζιος - Παπαδόπουλος αναπληρωματικοί. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και είμαι έτοιμος να δεχθώ οποιαδήποτε διαφωνία. :) Θα συμφωνησω αρκει να προσθεσω ακομα μερικους Τερματοφυλακας : Σιφακης Κεντρο : Στολτιδης Ζηκος Επιθετικοι :Λακης (ισως ) ... αυτα Η εθνικη αν δεν κανει ανανεωση δεν εχει καμια τυχη ειδικα με τους υπολοιπους του ομιλου Με το ζορι ... Ο Χαριστεας θα επρεπε να αποσυρθει και να παρει την θεση του ο Σαμαρας ή ο Γκεκας ή ο Ματζιος ή και αλλοι απο μικροτερες ομαδες Δεν ειναι μονο ο ΠΟΚ εθνικη ουτε οι ξενοι .. φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 To πρόβλημα της Εθνικής είναι εμφανές , και είναι στο γκολ! Από τότε που ο Χαριστέας σέρνεται έχει αυτό το πρόβλημα (από τα προκριματικά του Μουντιάλ!). ΄ Θέλει φρεσκάρισμα αυτή η ομάδα! Ο Στολτίδης πχ γιατί δεν είναι σ'αυτή την ομάδα? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Επιθετικοι :Λακης (ισως ) ... Aκόμα και εγώ που είμαι ΑΕΚτζής δε τον θέλω στην Εθνική. Φτάνουν τα χάπια που παίρνω όταν παίζει η ΑΕΚ... :mad::p Εκτός των άλλων,είναι και 30 ετών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Aκόμα και εγώ που είμαι ΑΕΚτζής δε τον θέλω στην Εθνική. Φτάνουν τα χάπια που παίρνω όταν παίζει η ΑΕΚ... :mad::p Εκτός των άλλων,είναι και 30 ετών. LOL, και χωρις τον Κοντη πως να παει μπροστα η ομαδα... ΡΕΧΑΓΚΕΛ, μην καλεσεις τον Λακη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Πιο μελον ρε παιδια? 35 χρονων ειναι. Α,ξεχασα με τον Ρεχαγκελ ως τα 50 βασικος θα ειναι. Όταν είπα μέλλον εσύ το πήγες στα επόμενα 5 χρόνια;:lol: Εννοώ το άμεσο μέλλον, αυτό που μόνο αν είσαι μάντης θα το ξέρεις. Γιατί τουλάχιστον αυτή τη σεζόν θα (προσπαθήσει να) παίξει, οπότε αναφέρομαι σε "μέλλον". KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts