varsamis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τι γινεται παιδια ? Κανενα νεο δεν εχουμε ? Οι ερωτευμενοι πανε για διαλυση :) ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τι γινεται παιδια ? Κανενα νεο δεν εχουμε ? Οι ερωτευμενοι πανε για διαλυση :) ? καλεεεεεεε.... σημερα εχουμε 3 νοεμβριου... γιορταζει κανεις;;; :O:O:O:love::love::love: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ναι ναι :love: !! Ι'm waiting ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Xρόνια πολλά varsami και trela7.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Xronia sas polla!!! Moni mou parea to tzaki to pc to ixosistima kai eseis...... Kalinixta.... Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Xρόνια πολλά varsami και trela7.:D και απο μενα τα χρονια πολλαααααααααα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 καλεεεεεεε.... σημερα εχουμε 3 νοεμβριου... γιορταζει κανεις;;; :O:O:O:love::love::love: Κι εγω καλε...:OΟλοι μαζι εχουμε;;; Τι γινεται;:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 οπα ρε παιδια... παρεξηγησις!!!! θυμηθηκα οτι ο varsamis μας ειπε οτι σημερα αυτος και η κοπελα του, συμφορουμιτισσα, εχουν επετειο... γι αυτο το ειπα... εγω δεν γιορταζω σημερα, ειμαι του καλοκαιριου εγω!!! :D:D οχι καλε εγω με μικροτερους, απαπαπαπαπ... χωρις παρεξηγηση varsamis... :) σοφακι χρονια πολλα!!!!!! να τα χιλιασετε!!! :love::love: και εσεις επισης varsamis!!! το θυμηθηκαμε, ετσι για να μην λες...:D:D [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τι είναι η 3η του Νοέμβρη;;;; :S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Τι είναι η 3η του Νοέμβρη;;;; :S Ακεψιμά μάρτυρος, εγκ. Ναού αγ.Γεωργίου Τροπαιοφόρου, μεγάλη η χάρη του. http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ευχαριστουμε παιδια για ολες τις ευχες:)..!! ΒAYERN ειχα επετειο με το μελος varsamis γιαυτο εγινε ολη η συζητηση!!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 χρονια σας πολλα στα ζευγη που γιορταζαν!!! η trela7 γιατι δεν μας αποκαλυπτει το μελος της?? :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 χρονια σας πολλα στα ζευγη που γιορταζαν!!! η trela7 γιατι δεν μας αποκαλυπτει το μελος της?? :) Μαλλον ντρεπεται:p!!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αυτον που θελω καλε τον εχω, δεν ειναι συμφορουμιτης βεβαια, αλλα ποτε δεν ειναι αργά!!! αυτο φυσικα δεν σημαίνει οτι μερικα παιδια εδω μεσα δεν ειναι μια χαρα... αλλα δεν μπορω να πω τι και πως, θα εκτεθω και δεν κανει, ειμαι δεσμευμενη κοπελα billakosss...:ρ ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση παντως! η τρελα εχει το κοινο της τελικα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: και αλλη μια φορα χρονια πολλα στα ζευγη που γιορταζαν, να ειστε ευτυχισμενοι και παντα μαζι!!!! :O το κοβω εδω, γιατι εχουμε βγει λιγο οφ τοπικ με αυτα και με αυτα και θα μας ...χεσουν:X:X οι αποπανω!! :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Πω πω εχασα επεισοδια :confused: ! Εχω σημειωσει ποιοι δεν απαντησαν και απο αυριο θα σας κανω ban :p ! Ευχαριστω για τις ευχες (bayern7 η δικη σου ηταν :O αλλα να 'σαι καλα :p) και να δωσω και εγω τις ευχες σου στην sofi !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 άντε παιδιά να φάμε και κανένα κουφετάκι...:p:D mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 άντε παιδιά να φάμε και κανένα κουφετάκι...:p:D Aυτό με τα κουφετα καλυτερα να το αφησουμε γιατι θα πληθαινουμε τα κλειδομενα θεματα απο τους mod.:p.. Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Aυτό με τα κουφετα καλυτερα να το αφησουμε γιατι θα πληθαινουμε τα κλειδομενα θεματα απο τους mod.:p.. αν κλειδωθει αυτο το θεμα...ξερεις οτι θα φαω ban αυτοματα ε?? γι'αυτο να το προσεχεις!! ειδικα οσο θα λειπω!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αν κλειδωθει αυτο το θεμα...ξερεις οτι θα φαω ban αυτοματα ε?? γι'αυτο να το προσεχεις!! ειδικα οσο θα λειπω!! Ok θα το προσεχω οσο μπορω!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 To 2o gt pleon eimai poli kala me tin ka8igitria mou:) Meta apo orimi skepsi apo merous tis kai apo merous mou apofasisame oti dn mporouma na maste xwria.... Filika Scottas:D:):p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ...για να δούμε πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία...γιατί κάποια στιγμή θα σου πει ότι δεν μπορείτε να σαστε μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 To 2o gt pleon eimai poli kala me tin ka8igitria mou:) Meta apo orimi skepsi apo merous tis kai apo merous mou apofasisame oti dn mporouma na maste xwria.... Filika Scottas:D:):p μάλλον έχω χάσει πολλά... τι πονηρά χαμογελάκια είναι αυτά?:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Egw ZW TO TWRA oso kalitero mporw gt dn kserw an 8a ksimerwsei aurio!!!Ka8e mera prospa8w na tin pernaw san tin teleutaia mou!!! Dn exw na pw polla min mas matiasw kiolas!!! Eimastan mazi simera pantws apo to mesimeri mexri to vradi!!!Fagame mazi eipiame mazi kai ola ta sinafi!!!O varsamis ta kserei kala...... Ta legame mesw msn.....:X:ninja: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 To 2o gt pleon eimai poli kala me tin ka8igitria mou:) Meta apo orimi skepsi apo merous tis kai apo merous mou apofasisame oti dn mporouma na maste xwria.... Filika Scottas:D:):p Ήταν προφανές οτι όταν σου είπε οτι δεν μπορούσατε να είσαστε μαζί γιατί την ενδιέφερε τι θα πουν οι άλλοι ενώ προηγουμένως έδειξε οτι ενδιαφέρεται και βγήκατε και καναδυό φορές ήθελε να σε κάνει να την "κυνηγήσεις", να την διεκδικήσεις και να προσπαθήσεις να την κατακτήσεις και να μην γίνουν όλα έτσι απλά. Αρέσει στις γυναίκες αυτό... Ναι ακόμα και αν είναι πάνω απο 15 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ήταν προφανές οτι όταν σου είπε οτι δεν μπορούσατε να είσαστε μαζί γιατί την ενδιέφερε τι θα πουν οι άλλοι ενώ προηγουμένως έδειξε οτι ενδιαφέρεται και βγήκατε και καναδυό φορές ήθελε να σε κάνει να την "κυνηγήσεις", να την διεκδικήσεις και να προσπαθήσεις να την κατακτήσεις και να μην γίνουν όλα έτσι απλά. Αρέσει στις γυναίκες αυτό... Ναι ακόμα και αν είναι πάνω απο 15 :p Isws epeidi gia mia vdomadoula to peza kai kala oti dn egine tpt kai tin peirakse!!!Tespa to apotelesma metraei!!! I'm In :love:LOVE Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts