chris_2005 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Αυτά τα τραγούδια (για την ακρίβεια οι στίχοι) με οδηγούν σε κατάθλιψη... Αχ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Αυτά τα τραγούδια (για την ακρίβεια οι στίχοι) με οδηγούν σε κατάθλιψη... Αχ Όντως, είναι κάπως, ειδικά όταν τους διαβάζεις απλά. Αν ακούσεις το τραγούδι, θα δεις ότι δεν είναι τόσο καταθλιπτικό όσο φαίνεται αλλά στην πραγματικότητα απεγνωσμένο. Ερωτευμένος ήταν, βρε, κι ο τραγουδιστής :lol: http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 καλα ρε συ Αντρεα τι θα λεγες εσυ... και εκεινο που λεγαμε για τον Αγιο... φετος του ζητησα να σου φερει ενα δωρο που θα σου αλλαξει την ζωη... τα υπόλοιπα τα λέμε απο κοντα!:) Μπα αποκλείεται.... δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Αφού του είχα ζητήσει πάλι να μου φέρει 10 τζακ ποτ στο τζόκερ και δεν μου τα έφερε.... Γιατί να ακούσει εσένα;:lol: ΧΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ(ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ) ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ Μ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Μ ΑΓΑΠΑΕΙ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ¨? ΑΧ ΑΝΤΡΕΣ,ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!! ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕΣ? Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα πάρτυ..... α) θα το γιορτάσεις β) θα μαζέψεις ένα σωρό καινούργιους γκόμενους :) λοιπον ακου τι θα κανεις... καθε φορα που θα θελεις να γραψεις κατι εδω,θα κοιτας παντα το φωτακι του caps να ειναι σβηστο! εν συνεχεια αν κατορθωσεις να το κανεις αυτο εστω και μια φορα(δεν ειναι δυσκολο) 8α σταματησεις να τον παρακαλας και να συζητας μαζι του ενδεχομενο επανασυνδεσης δωστου χωρο και χρονο να δει πως ειναι μακρια σου... κοινως,κομενες ολες οι επαφες(καθε τυπου) ολα τα αλλα μετα ειναι ευκολα.. Επίσης θα πίνεις 4 φορές τη μέρα ραδικόζουμο βρασμένο σε παλιά ξεγάνωτη κατσαρόλα γριάς και άσχημης σμυρνιάς....:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 ουσιαστικα ανδρεα(χρονια πολλα) λεμε το ιδιο...απλα εγω πριν το παρτυ και τις γνωριμιες της λεω να μεινει λιγο μονη για να μην πεσει με τα μουτρα... μη βγαζει μετα τα απωθημενα της σε αλλους... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Επίσης θα πίνεις 4 φορές τη μέρα ραδικόζουμο βρασμένο σε παλιά ξεγάνωτη κατσαρόλα γριάς και άσχημης σμυρνιάς....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Η Μάρα Μεϊμαρίδη στο φόρουμ! :lol: http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Όντως, είναι κάπως, ειδικά όταν τους διαβάζεις απλά. Αν ακούσεις το τραγούδι, θα δεις ότι δεν είναι τόσο καταθλιπτικό όσο φαίνεται αλλά στην πραγματικότητα απεγνωσμένο. Ερωτευμένος ήταν, βρε, κι ο τραγουδιστής :lol: Ή τρελός!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ουσιαστικα ανδρεα(χρονια πολλα) λεμε το ιδιο...απλα εγω πριν το παρτυ και τις γνωριμιες της λεω να μεινει λιγο μονη για να μην πεσει με τα μουτρα... μη βγαζει μετα τα απωθημενα της σε αλλους... Δε νομίζω οτι λέμε το ίδιο.... Ποτέ δεν λέγαμε το ίδιο..... Επίσης άσε την κοπέλα να κάνει ότι θέλει....:) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλησπέρα... Θα ήθελα να με βοηθήσετε και α μου πείτε τι να κάνω σε κάποιο "προβληματάκι" που έχω... Το "μωρό μου" το αγαπάω πολύ και το λατρέυω :O Εδώ και αρκετό καιρό θα έλεγα συζητάμε για κάποιο θέμα προσωπικό πιστέυω:O Στα αυτάκια της έχει αρκετά σκουλαρικάκια που μπορώ να πως δεν με ενοχλούν :rolleyes: αν και να ομολογήσω αφού της αρέσει το σέβομαι όπως σέβεται και η ίδια το γεγονός ότι την παρακάλεσα όταν θα είμαστε παρέα να μην τα φοράει γιατί νοιώθω κάπως...:confused: Το σεβάστηκε και αυτό και το έκανε...(όχι πως αν τα φορέσει θα αλλάξω αλλά ίσως κολλήσω:rolleyes: ) Τώρα τελευταία θέλει να βάλει ένα "στο αυτάκι στο λοβό" :cry: Ήρθαμε σε διάλογο λίγο απρεπή θα έλεγα "ψιλομανουριάσαμε" δηλαδή γιατί της ζήτησα τουλάχιστον αυτό να μην το φοράει καθόλου όταν θα είναι μαζί μου(πολλά ζητάω ε?:O )Τα άλλα άντε πάει και και έρχεται ας τα βάζει αλλά αυτό μου κάθεται κάπως...:wacko: Τι να κάνω τελικά δεν μ αρέσει να ερχόμαστε σε διαμάχη για τέτοια πράγματα... Είμαι παράλογος?ζητάω πολλά?Βοηθήστε με γιατί είμαι αρκετά ερωτευμένος μαζί της και την θέλω όπως επίσης με θέλει και αυτή...:love: Σας ευχαριστώ και συγνώμη που σας ζάλισα...:O Προς mod...Το ανέφερα εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Βρε, μήπως τα 'χεις με τη Μιράντα? Κι αυτή ίδιο θέμα άνοιξε στις γυναίκες!! Γουσταρωωωω!!!:p :love: Οπως και να 'χει, να μάθεις να δεχεσαι τον άνθρωπο σου με τις εκάστοτε επιλογές του, αφου, αυτές την κανουνε χαρούμενη και μοναδική.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αντε καψουριαααααααααα!! η κοπελα θελει να τα βγαζει οταν ειστε παρεα? για να καταλαβω... αν τα βγαζει οκ. αλλα και παλι δεν ειναι σοβαρος λογος να μαλωσεις..ή να λογομαχησεις.. εδω εχουμε ααααααααλλο πονο στην καρδια και μονο μια μπορει να τον κανει να γιανει Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αντε καψουριαααααααααα!! η κοπελα θελει να τα βγαζει οταν ειστε παρεα? για να καταλαβω... αν τα βγαζει οκ. αλλα και παλι δεν ειναι σοβαρος λογος να μαλωσεις..ή να λογομαχησεις.. εδω εχουμε ααααααααλλο πονο στην καρδια και μονο μια μπορει να τον κανει να γιανει θα παρακαλουσα την κυρια-δοκτορα μια να γιατρεψει τον πόνο του παιδιου....:rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλησπέρα... Θα ήθελα να με βοηθήσετε και α μου πείτε τι να κάνω σε κάποιο "προβληματάκι" που έχω... Το "μωρό μου" το αγαπάω πολύ και το λατρέυω :O Εδώ και αρκετό καιρό θα έλεγα συζητάμε για κάποιο θέμα προσωπικό πιστέυω:O Στα αυτάκια της έχει αρκετά σκουλαρικάκια που μπορώ να πως δεν με ενοχλούν :rolleyes: αν και να ομολογήσω αφού της αρέσει το σέβομαι όπως σέβεται και η ίδια το γεγονός ότι την παρακάλεσα όταν θα είμαστε παρέα να μην τα φοράει γιατί νοιώθω κάπως...:confused: Το σεβάστηκε και αυτό και το έκανε...(όχι πως αν τα φορέσει θα αλλάξω αλλά ίσως κολλήσω:rolleyes: ) Τώρα τελευταία θέλει να βάλει ένα "στο αυτάκι στο λοβό" :cry: Ήρθαμε σε διάλογο λίγο απρεπή θα έλεγα "ψιλομανουριάσαμε" δηλαδή γιατί της ζήτησα τουλάχιστον αυτό να μην το φοράει καθόλου όταν θα είναι μαζί μου(πολλά ζητάω ε?:O )Τα άλλα άντε πάει και και έρχεται ας τα βάζει αλλά αυτό μου κάθεται κάπως...:wacko: Τι να κάνω τελικά δεν μ αρέσει να ερχόμαστε σε διαμάχη για τέτοια πράγματα... Είμαι παράλογος?ζητάω πολλά?Βοηθήστε με γιατί είμαι αρκετά ερωτευμένος μαζί της και την θέλω όπως επίσης με θέλει και αυτή...:love: Σας ευχαριστώ και συγνώμη που σας ζάλισα...:O Προς mod...Το ανέφερα εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα Είσαι ερωτευμένος μαζί της, είτε φοράει τα σκουλαρίκια είτε όχι; Αν είσαι όντως δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι..... Τι σημασία έχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Είσαι ερωτευμένος μαζί της, είτε φοράει τα σκουλαρίκια είτε όχι; Αν είσαι όντως δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι..... Τι σημασία έχει; Μερικά πράγματα μπορεί να σε χαλάνε στον άλλον και ας είσαι και ερωτευμένος μαζί του. καλά κάνουν και το συζητάνε πάντως, μέσω του διαλόγου λύνονται τα προβλήματα. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μερικά πράγματα μπορεί να σε χαλάνε στον άλλον και ας είσαι και ερωτευμένος μαζί του. καλά κάνουν και το συζητάνε πάντως, μέσω του διαλόγου λύνονται τα προβλήματα. Sorry αλλά θα διαφωνήσω... Δεν μπορείς να λες οτι είμαι ερωτευμένος αλλά με χαλάει αυτό.... Οταν είσαι ερωτευμένος όχι δεν σε χαλάει τίποτα, αλλά τα βλέπεις όλα τέλεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Είσαι ερωτευμένος μαζί της, είτε φοράει τα σκουλαρίκια είτε όχι; Αν είσαι όντως δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι..... Τι σημασία έχει; Αντρικο! τι εγινε? πολυ ψυχραιμο σε βλεπω? :p μηπως φταιει το avatar και ανανεωθηκες? :p (πλακιτσα) miranta επειγοντως βοηθεια!! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αντρικο! τι εγινε? πολυ ψυχραιμο σε βλεπω? :p μηπως φταιει το avatar και ανανεωθηκες? :p (πλακιτσα) miranta επειγοντως βοηθεια!! :p Πρέπει να είσαι μεγάλος ψυχολόγος φίλε μου........ Ο άλλος λόγος είναι οτι με το μήνυμα του φίλου μας επιβεβαιώνομαι για άλλη μια φορά. Σήμερα δεν υπάρχουν έρωτες, κι αν υπάρχουν είναι εφήμεροι... Είναι ερωτευμένος, αλλά δεν του αρέσουν τα σκουλαρίκια;.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Πρέπει να είσαι μεγάλος ψυχολόγος φίλε μου........ Ο άλλος λόγος είναι οτι με το μήνυμα του φίλου μας επιβεβαιώνομαι για άλλη μια φορά. Σήμερα δεν υπάρχουν έρωτες, κι αν υπάρχουν είναι εφήμεροι... Είναι ερωτευμένος, αλλά δεν του αρέσουν τα σκουλαρίκια;.... Αντρεα οντως βρε τι αλλαγη ειναι αυτη...? σε παω πάντως και το ξερεις καλα... ο ερωτας ειναι εφημερος γι αυτο και για εμενα αυτα ειναι ''μικροτητες'' απλα ο καθε ενας μας ειναι ξεχωριστος και εχει την δικη του αποψη... Μπιλακο περιμενω... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αντρεα οντως βρε τι αλλαγη ειναι αυτη...? σε παω πάντως και το ξερεις καλα... ο ερωτας ειναι εφημερος γι αυτο και για εμενα αυτα ειναι ''μικροτητες'' απλα ο καθε ενας μας ειναι ξεχωριστος και εχει την δικη του αποψη... Μπιλακο περιμενω... :cool: Δεν άλλαξα βρε παιδια, μην τρελαθούμε κιόλας... Ισα ισα που το ποστ του φίλου μας με επιβεβαιώνει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το "μωρό μου" το αγαπάω πολύ και το λατρέυω :O Εδώ και αρκετό καιρό θα έλεγα συζητάμε για κάποιο θέμα προσωπικό πιστέυω:O Για να καταλάβω...εφ' όσον το αγαπάς πολύ και το λατρεύεις...τι σε πειράζουν τα σκουλαρίκια? :confused: Δεν φορούσε σκουλαρίκια όταν τη γνώρισες? Αγαπάμε κάποιον-α, έτσι όπως είναι χωρίς να προσπαθούμε να τον-την αλλάξουμε. Αλλιώς πάμε γι' άλλα!;) ..εκτός κι αν, αγάπες και λατρείες που λες, δεν ισχύουν και τη θέλεις μόνο για το φύκι-φύκι!:p http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Για να καταλάβω...εφ' όσον το αγαπάς πολύ και το λατρεύεις...τι σε πειράζουν τα σκουλαρίκια? :confused: Δεν φορούσε σκουλαρίκια όταν τη γνώρισες? Αγαπάμε κάποιον-α, έτσι όπως είναι χωρίς να προσπαθούμε να τον-την αλλάξουμε. Αλλιώς πάμε γι' άλλα!;) ..εκτός κι αν, αγάπες και λατρείες που λες, δεν ισχύουν και τη θέλεις μόνο για το φύκι-φύκι!:p Σωστός ο παίχτης......!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Σας ευχαριστώ όλους garfield , billakosss , miranta , andreasarc , panagiotispa , Ryback3 Κανείς δεν είναι τέλειος και έχω μάθει να δέχομαι τον άλλο όπως είναι όπως και αυτός να σέβεται και να δέχεται και εμένα για αυτό που είμαι... Για αυτό όπως και να έχει το θέμα εγώ εξακολουθώ και συνεχίzω να την ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :yahoo: Τώρα αν κάποιος απο εσάς κάνει απλά μια σχέση μόνο και μόνο για να "πέφτει στο κρεβάτι" λυπάμαι :rolleyes: αλλά αν υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα είναι άξιοι της τύχης τους...:ninja: :shifty: Χρόνια Καλά και πάλι :happy: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Σας ευχαριστώ όλους garfield , billakosss , miranta , andreasarc , panagiotispa , Ryback3 Κανείς δεν είναι τέλειος και έχω μάθει να δέχομαι τον άλλο όπως είναι όπως και αυτός να σέβεται και να δέχεται και εμένα για αυτό που είμαι... Για αυτό όπως και να έχει το θέμα εγώ εξακολουθώ και συνεχίzω να την ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :yahoo: Τώρα αν κάποιος απο εσάς κάνει απλά μια σχέση μόνο και μόνο για να "πέφτει στο κρεβάτι" λυπάμαι :rolleyes: αλλά αν υπάρχουν ακόμα τέτοια άτομα είναι άξιοι της τύχης τους...:ninja: :shifty: Χρόνια Καλά και πάλι :happy: Δηλαδή εγώ που δεν κάνω ούτε καν σχέση...... πάρα μόνο πέφτω στο κρεβάτι, είμαι άξιος της τύχης μου...; Φυσικά και είμαι, και μου αρέσει και πολύ.......:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Δηλαδή εγώ που δεν κάνω ούτε καν σχέση...... πάρα μόνο πέφτω στο κρεβάτι, είμαι άξιος της τύχης μου...; Φυσικά και είμαι, και μου αρέσει και πολύ.......:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Προσωπική σου άποψη φίλε μου :rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Προσωπική σου άποψη φίλε μου :rolleyes:Φυσικά.......:shifty: :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Τελικά έχω το ποιό γλυκό "μωρό" :baby: στον κόσμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :yahoo: αυτή η αναστάτωση ήταν μάλλον αφορμή να δεθούμε ποιό πολύ...:love: *συζητήσαμε και τα βρήκαμε όλα νορμάλ...:rolleyes: παρεξήγηση μεταξύ μας χωρίς λόγο :dizzy: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts