billakosss Δημ. July 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 καλημερα! μια χαρα εισαι..απο την στιγμη που ειστε ερωτευμενοι και οι δυο..τι ανησυχεις?? δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα δικα μας...να βρουμε μια ισαξια σε εμπειριες..ισως να μην ηταν ιδανικη η σχεση σας ετσι.. οσο για τη σοβαρη σχεση αυτο θα το δειξει ο χρονος..ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει η επομενη μερα..γι'αυτο,δικη μου συμβουλη,ζησε τωρα που εχεις ωραια συναισθηματα για την κοπελα σου και ασε ο χρονος να την κανει σοβαρη..να δειτε πως ειναι. 1,5 μηνα δεν μπορεις να ξερεις τιποτα για το μελλον! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Χώρισε όσο είναι καιρός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ξεθάβω αυτό το θέμα ύστερα από πολλούς μήνες γιατί θέλω να πω κάποια πράγματα (τέτοια ώρα θα μου πεις... καμιά φορά θέλεις κάπου να μιλήσεις και δεν έχεις κάποιον δικό σου). Είμαι με μια κοπέλα εδώ και 1.5 μήνα και είμαι αρκετά καλά μαζί της (είναι υπέροχη κοπέλα πραγματικά). Εκείνο που με απασχολεί είναι ότι είναι 5.5 χρόνια μεγαλύτερή μου, σίγουρα πιο δυναμικός χαρακτήρας (είμαι αρκετά χαλαρών τόνων, μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε), έχει πιο πολλές εμπειρίες από μένα (εγώ τελείως άβγαλτος, παρά τα 23 χρόνια μου) και αυτά με κομπλάρουν σε πολλά πράγματα. Αν και εκείνη προσπαθεί να με χαλαρώσει και να με κάνει να αισθάνομαι άνετα (πραγματικά είμαστε και οι δυο πολύ ερωτευμένοι μεταξύ μας), εμένα με απασχολούν πολύ αυτά τα θέματα... το μέλλον, το πόσο θα δεθώ μαζί της ακόμα (ήδη είμαι πολύ δεμένος) και το ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος για σοβαρά πράγματα (θέλω να περάσουν κάποια χρόνια για κάτι πιο σοβαρό και σίγουρα δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο). Απ' την άλλη βλέπω ότι δεν αντέχω και μόνο στην σκέψη ότι θα την χάσω και ότι τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα για να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Σόρρυ για την πολυλογία μου αλλά είχα την ανάγκη να τα βγάλω κάπου αυτά που αισθανόμουνκουβεντιασε μαζι της.. αυτη ειναι 28, εσυ 23.. εσυ ετοιμος να προχωρησεις σε κατι σοβαρο -μαζι της- θα εισαι μετα απο ποσο?5?6?7? χρονια?? τοτε αυτη θα ειναι 35αρα κι εσυ 30ρης.. θα θελει να σε περιμενει μεχρι τοτε? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Χώρισε όσο είναι καιρός. :up: θα πας μπροστά τέκνο μου...:):shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Χοχοχοχο...Είμουν κάποτε 22 και εκείνη 28 στα 29...Κλάφτα Χαράλαμπε...Το βίο - αβίωτο μου έκανε... Ου μπλέξεις με μεγαλύτερη, έπαθα κι έμαθα (ελπίζω). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Χοχοχοχο...Είμουν κάποτε 22 και εκείνη 28 στα 29...Κλάφτα Χαράλαμπε...Το βίο - αβίωτο μου έκανε... Ου μπλέξεις με μεγαλύτερη, έπαθα κι έμαθα (ελπίζω). :lol: μου ειχε τυχει και μενα τετοια φαση... και μου λεγε "του χρονου θα σου ζητησω κατι παραπανω.." και της ελεγα κατσε να ρθει του χρονου και ζηταμε οτι θες! ακομα φανταρος δεν πηγα! τελικα ωραια δικαιολογια ο στρατος! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ειναι λιγο αποτομο αλλα... Ενα mp3 player με μια μικρη αφιερωση στην πισω πλευρα για δωρο εξαμηνου πως ακουγεται? :O http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ειναι λιγο αποτομο αλλα... Ενα mp3 player με μια μικρη αφιερωση στην πισω πλευρα για δωρο εξαμηνου πως ακουγεται? :O Δεν με τρελαινει αν θες τη γνωμη μου.Εγω θα του εβαζα και ερωτικα τραγουδια παντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ειναι λιγο αποτομο αλλα... Ενα mp3 player με μια μικρη αφιερωση στην πισω πλευρα για δωρο εξαμηνου πως ακουγεται? :O μμμ.αναλογα τι προηγηθηκε τους προηγουμενους μηνες... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ξεθάβω αυτό το θέμα ύστερα από πολλούς μήνες γιατί θέλω να πω κάποια πράγματα (τέτοια ώρα θα μου πεις... καμιά φορά θέλεις κάπου να μιλήσεις και δεν έχεις κάποιον δικό σου). Είμαι με μια κοπέλα εδώ και 1.5 μήνα και είμαι αρκετά καλά μαζί της (είναι υπέροχη κοπέλα πραγματικά). Εκείνο που με απασχολεί είναι ότι είναι 5.5 χρόνια μεγαλύτερή μου, σίγουρα πιο δυναμικός χαρακτήρας (είμαι αρκετά χαλαρών τόνων, μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε), έχει πιο πολλές εμπειρίες από μένα (εγώ τελείως άβγαλτος, παρά τα 23 χρόνια μου) και αυτά με κομπλάρουν σε πολλά πράγματα. Αν και εκείνη προσπαθεί να με χαλαρώσει και να με κάνει να αισθάνομαι άνετα (πραγματικά είμαστε και οι δυο πολύ ερωτευμένοι μεταξύ μας), εμένα με απασχολούν πολύ αυτά τα θέματα... το μέλλον, το πόσο θα δεθώ μαζί της ακόμα (ήδη είμαι πολύ δεμένος) και το ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος για σοβαρά πράγματα (θέλω να περάσουν κάποια χρόνια για κάτι πιο σοβαρό και σίγουρα δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο). Απ' την άλλη βλέπω ότι δεν αντέχω και μόνο στην σκέψη ότι θα την χάσω και ότι τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα για να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Σόρρυ για την πολυλογία μου αλλά είχα την ανάγκη να τα βγάλω κάπου αυτά που αισθανόμουν Ποια είναι η δική της γνώμη; Τι θέλει εκείνη στο μέλλον; Αν ψάχνει για κάτι διαφορετικό από αυτό που ψάχνεις εσύ τότε είναι δύσκολο να κρατήσει η σχέση σας (ουσιαστικά ανέφικτο αν δε φτάσετε σε κάτι κοινό). :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ξεθάβω αυτό το θέμα ύστερα από πολλούς μήνες γιατί θέλω να πω κάποια πράγματα (τέτοια ώρα θα μου πεις... καμιά φορά θέλεις κάπου να μιλήσεις και δεν έχεις κάποιον δικό σου). Είμαι με μια κοπέλα εδώ και 1.5 μήνα και είμαι αρκετά καλά μαζί της (είναι υπέροχη κοπέλα πραγματικά). Εκείνο που με απασχολεί είναι ότι είναι 5.5 χρόνια μεγαλύτερή μου, σίγουρα πιο δυναμικός χαρακτήρας (είμαι αρκετά χαλαρών τόνων, μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε), έχει πιο πολλές εμπειρίες από μένα (εγώ τελείως άβγαλτος, παρά τα 23 χρόνια μου) και αυτά με κομπλάρουν σε πολλά πράγματα. Αν και εκείνη προσπαθεί να με χαλαρώσει και να με κάνει να αισθάνομαι άνετα (πραγματικά είμαστε και οι δυο πολύ ερωτευμένοι μεταξύ μας), εμένα με απασχολούν πολύ αυτά τα θέματα... το μέλλον, το πόσο θα δεθώ μαζί της ακόμα (ήδη είμαι πολύ δεμένος) και το ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος για σοβαρά πράγματα (θέλω να περάσουν κάποια χρόνια για κάτι πιο σοβαρό και σίγουρα δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο). Απ' την άλλη βλέπω ότι δεν αντέχω και μόνο στην σκέψη ότι θα την χάσω και ότι τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα για να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Σόρρυ για την πολυλογία μου αλλά είχα την ανάγκη να τα βγάλω κάπου αυτά που αισθανόμουν χμμ σε καταλαβαινω πολυ καλα γιατι μου εχει τυχει ιδια περιπτωση μονο που ηταν 2 χρονια μικροτερη!!!κανε αυτο που λεει ο jhoner Χώρισε όσο είναι καιρός. δεν προκειται να σταματησεις στιγμη να σκεφτεσαι οτι θες να ζησεις την ζωη σου..αλλα θα εχεις δεθει τοσο πολυ μαζι της που δεν θα αντεξεις αμα την χασεις!!!οποτε τι κανεις??ή μενεις μαζι της&θα νοσταλγεις οσα δεν εζησες ή θα τολμησεις να τα ζησεις&μετα θα ευχεσαι εκεινη να γυρισει πισω..σου προτεινω το δευτερο τωρα που ειναι νωρις ακομα!!καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες:) α,υπαρχει&η λυση ''μπροστα της το παιζω οτι εχουμε κατι σοβαρο,αλλα απο πισω της ζω την ζωη μου για λιγο καιρο&μετα μενω πιστος σε αυτην''!!!αλλα ειναι η χειροτερη επιλογη που μπορεις να κανεις... [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καιρό είχα να νοιώσω κάπως για κάποια, ίσως δεν το επεδίωκα μετά τις πολλές σφαλιάρες που έτρωγα. Επένδυα αρκετά σε κοπέλες που δεν άξιζαν ούτε το ένα εκατομμυριοστό από αυτά που έδινα. Την προηγούμενη Πέμπτη πηγαίνω σε μια δημόσια υπηρεσία. Ερχεται η σειρά μου, με εξυπηρετεί η υπάλληλος και κάνουμε ωραίο καλαμπούρι. Κάποια στιγμή έπρεπε να διορθώσουμε κάποια από τα στοιχεία που είχαν περασμένα στο σύστημά τους διότι είχαν αλλάξει. Ελα όμως που το σύστημα δεν έπερνε τα καινούρια στοιχεία...Γελούσαμε με την κατάσταση και τη ρωτάω τ' όνομά της. "Χαρηκα πολύ.", της λέω. "Εσένα σε λένε Σουβλάκη Σουβλακίδη, ε; Πολύ εύκολο όνομα", μου κάνει η υπάλληλος. "Ναι, και εξίσου εύκολο τηλ." της απαντάω. "Ναι, έχεις δίκιο 69ΔΚ.ΑΒΓΔ.ΔΓ" μου απαντάει η υπάλληλος. Τελειώνει τη δουλειά της και τη χαιρετάω. Την άλλη μέρα σκέφτομαι ότι πρεπει να ξαναπάω από κει και να της ζητήσω να βγούμε, τι έχω να χάσω άλλωστε. Παρασκευή πρωί, πηγαίνω από κει, με χαιρετάει, "πώς από δω πάλι σήμερα;". "Είχα κάτι δουλειές εδώ κοντά και σκέφτηκα να περάσω να πω μια καλησπέρα", της απάντησα. Με τα πολλά της ζητάω αν θέλει μες την εβδομάδα να πάμε για ένα καφε. Στην αρχή σαστίζει, το καλοσκέφτεται, και μου λέει να περάσω ένα μεσημέρι από κει και να πάμε μόλις σχολάσει. Καλού κακού, της ζήτησα και το τηλέφωνό της, μου το έδωσε αμέσως, χωρίς μα και μου. Την Τρίτη, περνάω από κει, δίχως να της έχω τηλεφωνήσει. Ελειπε. Την περνω τηλεφωνο να δω τι κάνει, της ζητάω ευγενικά αν θέλει να πάμε κάπου εκείνη την ώρα, αλλά μου αρνείται, λέγοντας ότι έχει κανονίσει κάτι. Κανονίζουμε όμως για την επόμενη μέρα, να παμε για φαγητό μετά τη δουλειά της. Η Τρίτη δεν πέρναγε με τίποτα. Ολα τα 'χε η Μαριορή, ήθελα να ξεχαστώ λίγο, και είχε χαλάσει και το router, οπότε ούτε δουλειά κάναμε, ούτε χάζεμα σε myphone, adslgr, emperor κλπ. Ευτυχώς ξημερώνει Τετάρτη...Είχα κάτι δουλειές στο κέντρο και δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Ηταν 2.20 και είμουν ακόμα στην Ομόμοια. Την πέρνω τηλ. και τη ρωτάω αν έχει πρόβλημα να κάνει 10' υπερωρία. Ευτυχώς δεν αρνήθηκε. Πήρα το Μετρό για να αποφύγω την κίνηση και από κει για 1χμ πήρα ταξί. Παμε για φαγητό, πειραγματα, συζήτηση, καλαμπούρι, όλα σε ένα. Πάμε για ένα καφέ εκεί κοντά, και στη διαδρομή κάνω κίνηση να τη φιλήσω...:O Είμουν τυχερός που δεν με χαστούκισε και μου είπε ότι "προχωράω πολύ γρήγορα". Στον καφέ, συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο και κατά τις 6.00 χωρίσαμε. Ξαναμιλήσαμε άλλη μια φορά στο τηλέφωνο και σήμερα κατέβηκα για κάτι δουλειές εκεί κοντά και πέρασα για μια καλησπέρα. Είδωμεν... Χρόνια έχω να νοιώσω έτσι για κάποια, και θεωρώ ότι αυτή τη φορά δεν είναι ενθουσιασμός. Καλή κοπέλα, χιούμορ έχει, πειραχτήρι κι αυτή, όμορφούλα είναι...Τι να πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καλα στεφανα!!!:lol: Οχι καλα το πας.... ευχομαι οτι καλυτερο. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Α, είναι 1 χρόνο μεγαλύτερή μου. Μια ζωή με 28άρες μπλέκω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 οκ αλλα χαλαρωσε λιγακι.. γνωρισε λιγο τον αλλο και μετα επενδυεις.. απ οτι καταλαβα μπηκες λιγο γρηγορα στο τρυπακι (μπορει να κανω και λαθος) χαλαρα!! και καλη τυχη :) Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Το χω αυτό ρε ****το... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 δεν είναι απόλυτα κακό αυτό..απλά ζήστο και όπου πάει..μην βάζεις απο τώρα ένα "ταβάνι"...άστο να κυλίσει,και όπου βγάλει..χαλαρά και ήρεμα Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Φίλε πάρε το χαλαρά, από την πρώτη δεν δίνουμε φιλί πρώτα αφήνουμε να προχωρήσει και βλέπουμε σιγά σιγά ;) :) Πάντως αλήθεια τώρα το όνομα σου είναι Σουβλάκης Σουβλακίδης; (χωρίς καμία διάθεση για να σε προσβάλω αλλά μου φάνηκε παράξενο - πολύ θα έλεγα). ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Α, είναι 1 χρόνο μεγαλύτερή μου. Μια ζωή με 28άρες μπλέκω... ε οκ..σε 10 χρονια θα συνχρονιστεις:lol: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Φίλε πάρε το χαλαρά, από την πρώτη δεν δίνουμε φιλί πρώτα αφήνουμε να προχωρήσει και βλέπουμε σιγά σιγά ;) :) Πάντως αλήθεια τώρα το όνομα σου είναι Σουβλάκης Σουβλακίδης; (χωρίς καμία διάθεση για να σε προσβάλω αλλά μου φάνηκε παράξενο - πολύ θα έλεγα). δεν υπάρχει "πεπατημένη" στις διαπροσωπικές σχέσεις ;) όσο για το όνομα,μάλλον εννοεί ας πούμε οτι μιλάει για τον "τάδε" αν με καταλαβαίνεις... Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 δεν είναι απόλυτα κακό αυτό..απλά ζήστο και όπου πάει..μην βάζεις απο τώρα ένα "ταβάνι"...άστο να κυλίσει,και όπου βγάλει..χαλαρά και ήρεμα Τι εννοείς; Πάντως αλήθεια τώρα το όνομα σου είναι Σουβλάκης Σουβλακίδης; (χωρίς καμία διάθεση για να σε προσβάλω αλλά μου φάνηκε παράξενο - πολύ θα έλεγα). :lol: Ιωαννης Ιωαννίδης, Γιωργος Γιωργιάδης, κλπ ;) ε οκ..σε 10 χρονια θα συνχρονιστεις Σε 10 χρόνια θα πηγαίνω με τις συμφοιτήτριες του αδελφού μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 δε ξέρω αν κάνω λάθος,αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση οτι εισαι ενα συναισθηματικό άτομο και ήδη εσύ έχεις 'φύγει" απο το σήμερα,το τώρα,και τρέχεις στο αύριο..αυτό είναι κακό για μένα,ζήσε το σήμερα και το αύριο,άστο για..."αύριο" Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Σ' ενα πράγμα κολλάω: Οταν έκανα την κίνηση να τη φιλήσω, είπε ότι βιαζομαι. Ούτε με χαστούκισε, ούτε έφυγε, ούτε είπε ότι εχει δεσμό, ούτε ότι δεν θέλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 και τι να κανει?να σε σαπισει στο ξυλο? να σηκωθει να φυγει πετωνταας σου ενα 5ευρω στα μουτρα? να σου πει "πως τολμας,εχω δεσμο"? να σου πει "οχιιι μηηηη?" δηλαδη για να περιμενες τετοια αντιδραση οπως την περιγραφεις,φανταζομαι με τι "γυναικακια" εβγαινες τοσο καιρο... δωσε χρονο στην κοπελα..την γνωρισες τυχαια,δεν ξερεις παρα ελαχιστα για αυτη.το ιδιο και αυτη για σενα. ετσι οπως ορμας το 1ο που θα σκεφτει ειναι"να πηδηξει θελει..και μετα αντε γεια" :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Να σου πω την αλήθεια, χαιρομαι που αντέδρασε έτσι. Ελπίζω να μην τα σκατώσω πάλι... Edit: Virginia και Freak, στη θεση της τι θα κάνατε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts