Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα?

Εμένα πάντως μου έχει συμβεί για πρώτη φορά στη ζωή μου με την σχέση που έχω τώρα. Από τα πρώτα λεπτά που συναντηθήκαμε ένοιωσα ότι θα είμαστε μαζί...

Ναι αμε!!:D

Ειναι αυτα τα λεγομενα "7 (πρωτα) δευτερολεπτα", που σου κανει "κλικ" ο αλλος...

Αληθεια εσεις παιζακια που καψουροερωτευτηκατε; (Μερος εννοω!)

Εγω αν και την ειχα γνωρισει το καλοκαιρι σε ενα καφε και ειχαμε μιλησει με παρεα(απο τοτε μου ειχε αφησει πολυ θετικη εικονα) την μεγαλη λαμαρινα την δαγκωσα οταν την ξαναειδα Χριστουγεννα που περασαν οταν ειχαμε παει ολοι μαζι για μπόουλινγκ...:happy:

Εκει πραγματικα με το που την ξαναειδα την ερωτευτηκα αμεσως...:love:

Το strike εκανα δεν λεγεται...προφανως γιατι τα λαμπακια ειχαν χτυπησει κοκκινο...:whistle:

Εκει εκανα την "πρωτη" κινηση,αλλα το ολοκληρτικο δεσιμο εγινε την επομενη οπου βγηκαμε μονοι μας...:happy:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα?

Εμένα πάντως μου έχει συμβεί για πρώτη φορά στη ζωή μου με την σχέση που έχω τώρα. Από τα πρώτα λεπτά που συναντηθήκαμε ένοιωσα ότι θα είμαστε μαζί...

ΝΑΙ σαφώς και πιστεύω! mario_fit λάκι γιου! εγώ ακόμη τον ψάχνω... :/

πείσμα εσείς, ΠΕΙΣΜΑ κι εγώ...

Guys Help!!! Είμαι ερωτευμένος με μία κοπέλα απο το φροντιστήριο ένα χρόνο μικρότερη. Είναι πολύ ωραία κοπέλα(Απο αυτές που αρέσουν σε ένα μεγάλο πλήθος αρσενικών). Ένα γειά λέμε και δεν έχουμε πολύ κοντινή σχέση.Αν και δέν είναι ιδιαίτερα επιθετική παρόλα αυτά δέν έχω προσπαθήσει ακόμα να την φλερτάρω. Προσπαθώ να μάθω αν τα έχει με κανέναν άλλον. Τι να κάνω??? Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή

kat arxhn ma8e an exei desmo..an exei go back,atakth opis8oxorish pou lene...

an einai free,ksekina pianontas thn thn koubenta..ma8e telos pantos 2-3 pragmatakia gia ayth na deis an pragmatika saresei,ka8os polles fores mas aresoun optika an8ropoi alla otan anoigoun to stoma tous psaxnoume tsixla na tous dosoume na mashsoun gia na mh milhsoun!!

en sunexeia an ola bainoun kalos,sunexise esu sto mpourou mpourou...an deiksei 8etika stoixeia proteine ths na pate gia kafe/cinema/opou pate telos pantos shmera oi 16xroinoi....thn proth fora gia na mhn eisai sa to psari ektos nerou,mporeis na zhthseis uposthriksh apo filous kai kala gia na bgeite parea..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

loipoooon

koinous filous exete?

an nai,an einai filos sou kai empistosynhs kalos...an oxi(pou to brisko kai pi8anotero allios de 8a postares edo mesa) thn epomenh fora pou 8a th deis kai 8a eisai mazi me koino sas gnosto,afou apomakrun8ei h kopela peta me cool omos ufos thn erothsh....mh deikseis pos kaigesai kiolas...

tora an kati tetoio de mporei na ginei logo eleipshs koinon gnoston,pare thn protovoulia se kapoia ekdhlosh tou frontisthriou(h de kanete tetoia ekei kai mono ekei pou phgaina ego kanane??) na kaleseis diafora atoma gia kafe /faghto ktl ktl..

kat arxhn ma8e an exei desmo..an exei go back,atakth opis8oxorish pou lene...

Θα διαφωνήσω! Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται! Budah και να έχει σχέση εσύ αν γουστάρεις θα πρέπει να κάνεις την κίνηση! Μπορεί να είναι με κάποιον που δεν θέλει πραγματικά! Και μπορεί εσύ να είσαι ο άνθρωπός της και αυτή ο άνθρωπός σου! Πλησίασέ την, φιλικά στην αρχή και ρώτα πλαγίως αν έχει κάτι... Αν σου πει ότι έχει κάποιον αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο, τότε πέταξέ της ότι όλα είναι θέμα επιλογών... να τον αφήσει... και μετά κάνεις εσύ επίθεση...

Ριψοκίνδυνο αλλά δεν έχεις και κάτι να χάσεις ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Όντως δέν έχουμε κοινούς φίλους:( . Μάλλον την επόμενη φορά που θα την δώ, θα της πιάσω συζήτηση και θα της ζητήσω να βγούμε. Αν πεί "ναι" σημαίνει οτι δεν παίζει κάτι με κάποιον άλλο.Αλλιώς.....Αντε γειάααααα:( !

Προτείνετε κάτι αντίθετο?

Όντως δέν έχουμε κοινούς φίλους:( . Μάλλον την επόμενη φορά που θα την δώ, θα της πιάσω συζήτηση και θα της ζητήσω να βγούμε. Αν πεί "ναι" σημαίνει οτι δεν παίζει κάτι με κάποιον άλλο.Αλλιώς.....Αντε γειάααααα:( !

Προτείνετε κάτι αντίθετο?

Ο τολμών νικά!!!! Αν πραγματικά σου αρέσει, τότε προσπάθησε να την πλησιάσεις! Καλή επιτυχία :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Budah οπως ειπε ο Πετρος κανε!;)

Και σχεση να εχει, (απο την στιγμη που αυτος δεν ειναι π.χ. φιλος σου) εαν τον θελει τον αλλο πραγματικα δεν θα κανει κατι μαζι σου.;)

Καλλιτερα να κανεις την κινηση και στην χειροτερη των περιπτωσεων να μην γινει κατι, παρα να μην κανεις κατι και να μεινεις με ενα "ερωτηματικο"...

"εαν ομως ειχα κανει την κινηση;;;";)

Οποτε προχωρα και καλη επιτυχια!!!

me pio skeptiko na kanei kinhsh?

gia na einai "o tritos ths sxeshs"? h aytos pou 8a th dialusei?

Εαν η κοπελα σεβεται την σχεση της δεν θα κανει τιποτα!

Γιατι αναγκαστικα να ειναι "τριτος";:confused:

εαν δει η κοπελα οτι σε αυτον υπαρχουν στοιχεια του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας του που ΔΕΝ τα εχει ο αλλος και που την γεμιζουν και θελει να κανει κατι μαζι του, γιατι οχι;

Δεν υπαρχει κανενας "κανονας" που λεει ειναι η κοπελα μου ΜΗΝ την πλησιαζετε;

Η μαγκια φενεται οχι στο να μην υπαρχουν πειρασμοι, αλλα στο να μπορεις να τους γυρισεις την πλατη.

Την σχεση δεν την διαλυει ενας "τριτος" αλλα αυτος που ενδιδει.;)

Κι εμενα εδω, κι εσενα φανταζομαι σιγουρα καποιος θα εχει κανει "κινηση" ενω ειχες παραλληλα δεσμο.Ενεδωσες;

Απο οτι σε εχω καταλαβει ειμαι πεπεισμενο πως οχι;

Ε, το ιδιο και με εμενα.Οσο και να χτυπα τον ποπο του κατω ο αλλος εαν εσυ δεν θες, δεν γινεται τιποτα.

Και υποψην οτι απλως μιλαω να κανει την πρωτη κινηση.Οχι να της γινει και "βαρος".

Ενα παρομοιο ειχε συμβει στον κολλητο μου οπου επιασε την δικια του με εναν ασχετο σε μια καφετερεια.

Και μολιςς παει ο φιλος μου να πει του αλλου παιδιου "τι κανεις εκει αυτη ειναι η κοπελα μου κτλ κτλ", γυρναει αυτος και του λεει "απο την στιγμη που δεν σε σεβεται αυτη που ειναι κοπελα σου, γιατι να σε "σεβαστω" εγω που δεν σε ξερω καν;"

Αχ βρε παιδιά τι τυχεροί που είσαστε που έχετε ερωτευτεί..:cry:

Ακόμα δεν το έχω νιώσεικαι αναρωτιέμαι πως μπορεί να είναι :love:

Οι όποιες σχέσεις μου δεν είχαν καλή κατάσταση..

Βαριόμουν εύκολα δεν ξέρω γιατί..Δεν μου'χει συμβεί αυτό το "κλίκ":cry:

Τι να πώ μήπως φταίω εγω;;;;;;;

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Μήπως είσαι πολύ εμφανίσιμη και στην πέφτουν όλοι για την εξωτερική σου εμφάνιση; :rolleyes:

Και γιατί να κάνεις σχέση με κάποιον με τον οποίο δεν είσαι ερωτευμένη; Επειδή είναι γνωστός στην πιάτσα, επειδή έχει ωραίο αυτοκίνητο;

οπως ειπες πολυ σωστα δεν σου εχει συμβει..αυτο δεν χρειαζεται να το ψαχνεις..θα ερθει μονο του..πιστεψε με..εστω και απο την ελαχιστη εμπειρια μου ισχυει αυτο που λεω..;)

Μήπως είσαι πολύ εμφανίσιμη και στην πέφτουν όλοι για την εξωτερική σου εμφάνιση; :rolleyes:

Και γιατί να κάνεις σχέση με κάποιον με τον οποίο δεν είσαι ερωτευμένη; Επειδή είναι γνωστός στην πιάτσα, επειδή έχει ωραίο αυτοκίνητο;

Μα βρε soublaki-3 δεν έχω τπτ το σπουδαίο,όπως οι περισσότερες κοπέλες.

Και δεν λέεω οτι κάνω σχέση με όποιον βρεθεί και όπου βρεθεί,απλώς στην αρχή ναι μεν μου αρέσει (δεν έχω κάνει σχέσ με κάποιον που δεν μου άρεσε ή για το ωραίο του αυτοκίνητο-κανείς μέχρι τώρα δεν είχε) αλλά μετά από κάποιο δίαστημα βαριέμαι και ρουτινιάζω..τι να κάνω :(

Μα βρε soublaki-3 δεν έχω τπτ το σπουδαίο,όπως οι περισσότερες κοπέλες.

Και δεν λέεω οτι κάνω σχέση με όποιον βρεθεί και όπου βρεθεί,απλώς στην αρχή ναι μεν μου αρέσει (δεν έχω κάνει σχέσ με κάποιον που δεν μου άρεσε ή για το ωραίο του αυτοκίνητο-κανείς μέχρι τώρα δεν είχε) αλλά μετά από κάποιο δίαστημα βαριέμαι και ρουτινιάζω..τι να κάνω :(

Μήπως πρέπει να μάθεις μαγειρική;:p Γιατί λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι (και από το κρεββάτι).:p

οπως ειπες πολυ σωστα δεν σου εχει συμβει..αυτο δεν χρειαζεται να το ψαχνεις..θα ερθει μονο του..πιστεψε με..εστω και απο την ελαχιστη εμπειρια μου ισχυει αυτο που λεω..;)

kostakiss σίγουρα δεν τα ψάχνεις αυτά και σου'ρχονατι απο μόνα τους,αλλά υπάρχουν και άτομα στα οποία δεν έχει συμβεί ποτε,λες να είμαι και'γω απ'αυτούς..;;:(

Μήπως πρέπει να μάθεις μαγειρική;:p Γιατί λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι (και από το κρεββάτι).:p

Μα ξέρω να μαγειρεύω έτσι κι αλλιώς :happy:

δυστηχως ή ευτυχως δεν μπορεις να προβλεψεις αν θα εισαι μονος ή οχι..

τιτινακι μη μασας και εσυ θα ερωτευτεις καποια στιγμη εκει που δεν το περιμενεις οπως ολοι μας!

Never Give Up:!:

Join friend!

δυστηχως ή ευτυχως δεν μπορεις να προβλεψεις αν θα εισαι μονος ή οχι..

τιτινακι μη μασας και εσυ θα ερωτευτεις καποια στιγμη εκει που δεν το περιμενεις οπως ολοι μας!

Thanx bilakosss,όταν γίνει θα σας ενημερώσω..:happy: :p

mou 8umizei to

otan se h8ela de me h8eles

otan me h8eles de se h8ela

tora pou se 8elo kai me 8eleis ki esu

de sou to leo

gia na ma8eis na me 8eleis otan se 8elo ki ego

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...