Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά σε όσους έχουν ταίρι και γιορτάζουν σήμερα!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Ερωτευμενοι ειμαστε αλλα μειναμε μεσα και ειδαμε ταινια, πειραζει;

Παιζει να φαμε προστιμο;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ ερωτευμένη είμαι αλλά μετά από ένα 5ώρο καθαριότητας έπεσα για ύπνο...Που όρεξη για ποτά και εξόδους...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Γιατί να φάτε πρόστιμο?Αυτή η γιορτή είναι μονάχα για να πουλάνε λουλούδια και δώρα τα μαγαζιά.

Γιατί να φάτε πρόστιμο?Αυτή η γιορτή είναι μονάχα για να πουλάνε λουλούδια και δώρα τα μαγαζιά.

για σενα δηλαδη, που ειπες χρονια πολλα στη προηγουμενη σελιδα.

Bayern4 κακά τα ψέματα,μπορεί να κάνουμε δωράκια και τέτοια,αλλά ερωτευμένος είσαι κάθε μέρα,όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου ;)

Και με την ευκαιρία,ήρθε η ώρα να σας πούμε κάτι εγώ και η DIAVOLIN82.Ήμασταν λιγάκι κάπως και δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αυτό,αλλά πλέον σας νιώθουμε μια παρέα όλους και σκεφτήκαμε να σας το αποκαλύψουμε επιτέλους.

Εδώ και αρκετό καιρό,κρατάω μια επαφή μέσω του νετ με την Μαρία (DIAVOLIN82) και είχαμε γενικά πολύ καλές φιλικές σχέσεις.Πρίν δέκα μερούλες η Μαρία ήρθε από τον Λονδίνο για κάποιες δουλειές στην Αθήνα και επειδή έτυχε να είμαι και εγώ εκείνες τις ημέρες για βόλτα στην πρωτεύουσα,είπαμε ευκαιρία είναι να βρεθούμε και να πιούμε καφεδάκι.Όλα μια χαρά,πολύ φιλικό κλίμα.Έτσι,δώσαμε και ένα ακόμη ραντεβού για ποτάκι το βράδυ.Βγήκαμε σε ένα ήσυχο μαγαζάκι και καθώς μιλούσαμε ανακαλύπταμε πράγματα ο ένας για τον άλλον και χωρίς να το καταλάβουμε ήρθαμε πολύ κοντά.Κοινά ενδιαφέροντα και άλλα πολλα,μας δώσανε να καταλάβουμε ορισμένε πράγματα.Και για να μην σας κουράζω άλλο,φιλιθήκαμε και από εκείνη την ώρα αποφασίσαμε να ήμαστε μαζί.Λιγάκι χώρια,αλλά αυτό είναι κάτι το προσωρινό,όπου να ναι θα έρθει Ελλάδα μόνιμα.:)

Σε λατρεύω μωράκι μου!

Bayern4 κακά τα ψέματα,μπορεί να κάνουμε δωράκια και τέτοια,αλλά ερωτευμένος είσαι κάθε μέρα,όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου ;)

Και με την ευκαιρία,ήρθε η ώρα να σας πούμε κάτι εγώ και η DIAVOLIN82.Ήμασταν λιγάκι κάπως και δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αυτό,αλλά πλέον σας νιώθουμε μια παρέα όλους και σκεφτήκαμε να σας το αποκαλύψουμε επιτέλους.

Εδώ και αρκετό καιρό,κρατάω μια επαφή μέσω του νετ με την Μαρία (DIAVOLIN82) και είχαμε γενικά πολύ καλές φιλικές σχέσεις.Πρίν δέκα μερούλες η Μαρία ήρθε από τον Λονδίνο για κάποιες δουλειές στην Αθήνα και επειδή έτυχε να είμαι και εγώ εκείνες τις ημέρες για βόλτα στην πρωτεύουσα,είπαμε ευκαιρία είναι να βρεθούμε και να πιούμε καφεδάκι.Όλα μια χαρά,πολύ φιλικό κλίμα.Έτσι,δώσαμε και ένα ακόμη ραντεβού για ποτάκι το βράδυ.Βγήκαμε σε ένα ήσυχο μαγαζάκι και καθώς μιλούσαμε ανακαλύπταμε πράγματα ο ένας για τον άλλον και χωρίς να το καταλάβουμε ήρθαμε πολύ κοντά.Κοινά ενδιαφέροντα και άλλα πολλα,μας δώσανε να καταλάβουμε ορισμένε πράγματα.Και για να μην σας κουράζω άλλο,φιλιθήκαμε και από εκείνη την ώρα αποφασίσαμε να ήμαστε μαζί.Λιγάκι χώρια,αλλά αυτό είναι κάτι το προσωρινό,όπου να ναι θα έρθει Ελλάδα μόνιμα.:)

Σε λατρεύω μωράκι μου!

αντε παιδια με το καλο ολα καλα να σας πανε αλλα προσωπική μου αποψη ειναι

οτι καποια πραγματα ειναι καλο να τα κραταμε για τον εαυτο μας κ να μην

τα βγαζουμε στην φορα.... φιλικα παντα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ωραια εχω μια απορια ,ειχα πει σε καποια οτι ηθελα να ειμαστε μαζι με αγνοησε κανονικα ,προχθες που βγηκαμε σαν παρεα ολοι στα μπουζουκια με τραβηξε μια πανω στη πιστα να χορεψουμε και αυτη μετα σχολιαζε συνεχεια τη φαση,δεν καταλαβαινω τιποτε πλεον αφου ειμαι ελευθερος δηλαδη τι θελει να τη περιμενω να αποφασισει ??

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Μπορει να μην σε θελει κ τοσο μαλλον.... Μπορει να θελει να σε γνωρισει καλυτερα...Μπορει επειδη ξερει οτι σου αρεσει να στο παιζει δυσκολη....Αδιαφορησε λιγακι...

η σε τεσταρει(μεχρι που θα φτασει για μενα) ή ζηλεψε καθως σε θεωρουσε θυμα της.

σε καθε περιπτωση δεν αξιζει να ασχοληθεις

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μπορει να μην σε θελει κ τοσο μαλλον.... Μπορει να θελει να σε γνωρισει καλυτερα...Μπορει επειδη ξερει οτι σου αρεσει να στο παιζει δυσκολη....Αδιαφορησε λιγακι...

πολλα τα μπορει αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να κανω τον ψυχολογο για να καταλαβω .απλα μου ειναι ανετο να προχωρησω παραπερα αλλα δεν ,την καταλαβαινω μειναμε φιλοι και τιποτα παραπανω ,ετσι το βλεπω δλδ που θα τα φτιαξω με καποια πρεπει να περασει και απο την ιερα εξεταση της:worry:

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

ωραια εχω μια απορια ,ειχα πει σε καποια οτι ηθελα να ειμαστε μαζι με αγνοησε κανονικα ,προχθες που βγηκαμε σαν παρεα ολοι στα μπουζουκια με τραβηξε μια πανω στη πιστα να χορεψουμε και αυτη μετα σχολιαζε συνεχεια τη φαση,δεν καταλαβαινω τιποτε πλεον αφου ειμαι ελευθερος δηλαδη τι θελει να τη περιμενω να αποφασισει ??

κλασικη γυναικεια αντιδραση....μπορει να σε φτηνει για όλη της ζωη αλλά αν

σε δει να νταραβερίζεσαι με άλλη θα γινει τουρμπο γιατι πολυ απλα δεν ασχολησε άλλο

μαζι της...αυτο θελουν κάποιες... να ασχολουμαστε μαζι τους κ αυτες να μας φτηνουν...απλα αδιαφορησε κ αν αισθανετε κατι θα τρεξει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια, είναι ότι θέλετε κάποιον να σας δουλεύει ψιλό-γαζί. Αν νοιάζετε για σας, είναι ******ς, και τα συναφή. Μέχρι να αποφασίσετε ότι σας θέλει μόνο για το σεξ...

Η γυναίκα είναι σαν το αυτοκίνητο, όσο βάζεις βενζίνη θα πηγαίνει, αν αντί για βενζίνη βάλεις πετρέλαιο, θα σε αφήσει στο δρόμο...

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια, είναι ότι θέλετε κάποιον να σας δουλεύει ψιλό-γαζί. Αν νοιάζετε για σας, είναι ******ς, και τα συναφή. Μέχρι να αποφασίσετε ότι σας θέλει μόνο για το σεξ...

Η γυναίκα είναι σαν το αυτοκίνητο, όσο βάζεις βενζίνη θα πηγαίνει, αν αντί για βενζίνη βάλεις πετρέλαιο, θα σε αφήσει στο δρόμο...

κ θα συμπληρωσω οτι οι γυναικες ειναι σαν τις τουαλετες....όλες οι καλες παντα εινα

πιασμενες ενω η ''βρωμικες'' παντα ελευθερες...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Τι εννοώ; Αφού τα ξέρετε όλα, δεν καταλαβαίνεις;
Μαλλον εχεις λιγο μισογυνιστικες αποψεις για τις σχεσεις...

Εγω παντως δεν το επαιξα ποτε ξερολας. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκτος 14/2 τα δωρα κ οι λοιπες εκπληξεις εχουν μεγαλυτερη σημασια/ουσια.

• 4 months later...
Ξεθάβω αυτό το θέμα ύστερα από πολλούς μήνες γιατί θέλω να πω κάποια πράγματα (τέτοια ώρα θα μου πεις... καμιά φορά θέλεις κάπου να μιλήσεις και δεν έχεις κάποιον δικό σου). Είμαι με μια κοπέλα εδώ και 1.5 μήνα και είμαι αρκετά καλά μαζί της (είναι υπέροχη κοπέλα πραγματικά). Εκείνο που με απασχολεί είναι ότι είναι 5.5 χρόνια μεγαλύτερή μου, σίγουρα πιο δυναμικός χαρακτήρας (είμαι αρκετά χαλαρών τόνων, μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε), έχει πιο πολλές εμπειρίες από μένα (εγώ τελείως άβγαλτος, παρά τα 23 χρόνια μου) και αυτά με κομπλάρουν σε πολλά πράγματα. Αν και εκείνη προσπαθεί να με χαλαρώσει και να με κάνει να αισθάνομαι άνετα (πραγματικά είμαστε και οι δυο πολύ ερωτευμένοι μεταξύ μας), εμένα με απασχολούν πολύ αυτά τα θέματα... το μέλλον, το πόσο θα δεθώ μαζί της ακόμα (ήδη είμαι πολύ δεμένος) και το ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος για σοβαρά πράγματα (θέλω να περάσουν κάποια χρόνια για κάτι πιο σοβαρό και σίγουρα δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο). Απ' την άλλη βλέπω ότι δεν αντέχω και μόνο στην σκέψη ότι θα την χάσω και ότι τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα για να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Σόρρυ για την πολυλογία μου αλλά είχα την ανάγκη να τα βγάλω κάπου αυτά που αισθανόμουν

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...