Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φοβαται μη του κανει χαλαστρα με τη μικρη. Ειναι πονηρες αμα θελουν :P

Άτιμες! :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αφού θες τη μικρή, τι σε ενδιαφέρει τι θα πει η μεγάλη;

+1.Αφού θες τη μικρή δεν νομίζω ότι πρέπει να καταπιέσεις αυτό που νιώθεις λόγω της προηγούμενης σχέσης σου.Πάντως ο Dead Angel έχει ένα δίκιο γιατί είχα μια παρόμοια περίπτωση.Συγκεκριμένα 2 μέρες μετά που χώρισα με μια κοπέλα τα έφτιαξα με άλλη και η πρώτη δεν το πήρε με καλό μάτι:O.Έμαθα ότι βρήκε το τηλέφωνο της και της έστελνε μηνύματα ότι τάχα εγώ δεν της κάνω και τέτοια.Μην αγχώνεσε όμως εγώ έπεσα στην περίπτωση(είδατε τύχη που έχω:lol:).Δεν νομίζω να γίνει και με εσένα το ίδιο(ελπίζω δηλαδή:happy:).

φοβαται μη του κανει χαλαστρα με τη μικρη. Ειναι πονηρες αμα θελουν :P

πες τα πες τα...θ αρχισει να μου κανει σκηνες μπροστα στη μικρη και αντε να σωσω την κατασταση!:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πες τα πες τα...θ αρχισει να μου κανει σκηνες μπροστα στη μικρη και αντε να σωσω την κατασταση!:worry:

της σκας μια σφαλιαρα&αν ξαναμιλησει γραψε μου:lost::grin:!!!φυσικα&κανω πλακα:lol:!..τραβα στην μικρη αλλα κρατα καβατζα την μεγαλη:whistle::p...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

το να πειραξει καποιον ειτε ειναι ανδρας ειτε γυναικα επειδη ο πρωην μεσα σε 2 μερες βρηκε αλλη/αλλον πιστευω οτι ειναι νορμαλ..

αλλα τα σμς εκφοβισμου και οι σκηνες ειναι κατινιες.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το να πειραξει καποιον ειτε ειναι ανδρας ειτε γυναικα επειδη ο πρωην μεσα σε 2 μερες βρηκε αλλη/αλλον πιστευω οτι ειναι νορμαλ..

αλλα τα σμς εκφοβισμου και οι σκηνες ειναι κατινιες.

Hear hear. Τι γίνεται όμως εάν η πρώην αποδειχθεί κατίνα;

1ον.εκανες μια λαθος επιλογη

2ον.την αγνοεις

3ον. δεν μπορεις να δεσμευσεις ολη σου την ζωη επειδη καποια αντιδρα ως κομπλεξικη κατινα ;) διαφωνεις?

1ον.εκανες μια λαθος επιλογη

2ον.την αγνοεις

3ον. δεν μπορεις να δεσμευσεις ολη σου την ζωη επειδη καποια αντιδρα ως κομπλεξικη κατινα ;) διαφωνεις?

Συμφωνώ και στα τρία, απλά ρωτάω τι γίνεται στην περίπτωση που ανακαταεύεται στα μετέπειτα ερωτικά σου και σου κάνει «χαλάστρα», βλ. lulukos...

εγω τι να πω βρε παιδια

απο την πρωτη γυμνασιου μου αρεσε μια κοπελα στο σχολειο μου και μονο στην 3 γυμνασιου κατι πηγε να γινει αλλα τιποτα αλλαξαμε σχολεια εγω τεε αυτη ενιαιο και μετα τιποτα...εχω πολλυς φιλους που πανε στο σχολειο της και ετσι μαθαινω....για αυτην τωρα θα παμε 2 λυκειου και δεν πιστευο να γινει τιποτε μιας που γνωριζομαστε ελαχιστα...τι να κανω;;;

με κοροιδευουν οι φιλοι μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ και στα τρία, απλά ρωτάω τι γίνεται στην περίπτωση που ανακαταεύεται στα μετέπειτα ερωτικά σου και σου κάνει «χαλάστρα», βλ. lulukos...

ενημερωνεις την νεα σου σχεση και την γραφετε μαζι....

ενημερωνεις την νεα σου σχεση και την γραφετε μαζι....

Κι αν η νέα σχέση δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί και είναι στη δημιουργία; :p

ε βρισκεις εναν ευγενικο πλαγιο τροπο να την ενημερωσεις...θεληση να εχεις..

ε βρισκεις εναν ευγενικο πλαγιο τροπο να την ενημερωσεις...θεληση να εχεις..

Μάλιστα. Εμένα πάντως με κάλυψες, ελπίζω και τον speed_fire... :)

λπν λπν...ειχα νεα σημερα...συνεχισα να κοιταζομαι με την μικρουλα, αλλα μηνυματα στελνω με την μεγαλη:lol:

περα απο την πλακα, αυριο σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου κινηση. θα μιλησω σε εναν σερβιτορο φιλαρακι μου και μολις παει να πληρωσει τον καφε θα της πει πως ειναι κερασμενος απο μενα...

επειδη θα φυγω απλα θελω να μαθει πως μου αρεσει παρα πολυ, και οχι να κανω κατι μαζι της τωρα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι αν η νέα σχέση δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί και είναι στη δημιουργία; :p

An den katalavei me ta logia tis dineis k ena xeri ksulo!!!:p

Twra an me to ksulo ftiaxtei perissotero ti na pw as prosexes!!!:lol:

εγω τι να πω βρε παιδια

απο την πρωτη γυμνασιου μου αρεσε μια κοπελα στο σχολειο μου και μονο στην 3 γυμνασιου κατι πηγε να γινει αλλα τιποτα αλλαξαμε σχολεια εγω τεε αυτη ενιαιο και μετα τιποτα...εχω πολλυς φιλους που πανε στο σχολειο της και ετσι μαθαινω....για αυτην τωρα θα παμε 2 λυκειου και δεν πιστευο να γινει τιποτε μιας που γνωριζομαστε ελαχιστα...τι να κανω;;;

με κοροιδευουν οι φιλοι μου...

Afou exeis filous pou pigainoun mazi tis sxoleio pas k esu kamia volta na tous vreis apo kei k les stous filous na kanonisoun na vgeite oloi mazi san parea!

K aman vre agori mou apo tin 2 Gumnasiou k twra pas 2 Lukeiou k akoma kollimenos???!!!! E an den katsei i katastasi pas gia alla!!!!:cool:

πω πω...4 χρονια! ρε μεγαλε εγω θα ειχα βαρεθει και μονο που θα την εβλεπα:p

για να καταλαβω...με αυτη τν κοπελα γνωριζεστε? μιλατε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι μακακας διοτι τοσα χρονια δεν εχω κανει την...πρωτη κινηση...

γνωριζομαστε με την κοπελα ειναι κουκλα,ρομαντικη,καλη.

και βεβαια δεν την εχω βαρεθει και μακαρι να γινει κατι βεβαια εφυγε χθες για χιο και τωρα απο τι ξερω θα περιμενω μεχρι τελη αυγουστου...

παντως ειμαι πολυ ερωτευμενος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παλι εχω να πω το εξης.

να μην κανει τιποτα.διοτι ακομα και αν ο φιλος μας εδω ειναι κοιμησης και δεν στροφαρει για το τι πρεπει να κανει(νοου οφενς) αν η κοπελα ειχε καποιο ενδιαφερον θα του εδινε το πρασινο φως,μια κινηση,μια ωθηση,κατι...

να μην κανει τιποτα.διοτι ακομα και αν ο φιλος μας εδω ειναι κοιμησης και δεν στροφαρει για το τι πρεπει να κανει(νοου οφενς) αν η κοπελα ειχε καποιο ενδιαφερον θα του εδινε το πρασινο φως,μια κινηση,μια ωθηση,κατι...

katse re freak evgales kai to paidi kathisterimeno...ti tha pei an de strofarei? esu sta 16 ikseres pws na rikseis gomeno? an nai tote na se xairete h mana sou...

kai ti tha pei na mi kanei tipota? mporei to koritsi na perimenw kinish apo to agori (pou h pleiopsifia gunaikwn auto kanei) na ti xasei ti kopela apo 'egwismo'? Kai tha tou pesei tipota an kanei autos ti prwth kinhsh?

a re ti akouw meshmeriatika!

file mhn akou orma ama goustarei kalos an oxi pane yia alles!

I don't live in Greece, Greece lives in me...

απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε τους χαρακτηρες των δυο παιδων δεν μπορουμε να μιλαμε αυθαιρετα. για τον rigasnic1982 βεβαια εχουμε καταλαβει πανω κατω τι ειναι. ομως για την κοπελα? αν αυτη ειναι ντροπαλη και δεν εχει περαση στα αγορια(οχι απαραιτητα αυτο) τοτε ισως να περιμενει κινηση απο το αγορι. αν ομως συμβαινει το αντιθετο, τοτε το παιχνιδι εχει χαθει για τον φιλο μας καθως η κοπελια τον βλεπει σαν φιλο σιγουρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω πολυ για τα ευγενικα σου λογια...

εισαι πολυ ευγενικη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελεος ρε παιδια!16 χρονων παιδι ειναι!εδω υπαρχουν κ μεγαλυτεροι που δυσκολευονται να πλησιασουν καποιον/α!τοσο απλο ειναι δηλαδη?δεν χρειαζεται να τον προσβαλλετε!

το οτι η κοπελα δεν εχει δειξει ενδιαφερον φυσικα και δε σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι χαμενο!πρωτον μπορει η κοπελα να ειναι εξισου ντροπαλη.δευτερον μπορει να μην ειναι ο τυπος κοριτσιου που πλησιαζει πρωτη τα αγορια.τριτον μπορει οπως λετε να μην εχει ακομα προσεξει ερωτικα τον rigasnic1982.ισως ομως με μια δικια του προσπαθεια αλλαξει αυτο!ισως κ οχι βεβαια,αλλα η προσπαθεια παντα μετραει.δεν εχει να χασει κατι! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...