c00kiE Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Μα δεν μπορώ... Το τραγούδι "ο έρωτας με έρωτα περνάει " το γνωρίζεις? Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις Δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω (ξέρω ακούγεται πολύ κοινότυπη έκφραση αλλά άμα το σκεφτείς λιγάκι παραπάνω θα δεις πως ισχύει)...Επίσης συμφωνώ με το άσμα "ο έρωτας με έρωτα περνάει"..Δοκίμασε το.. εγω αυτην την περιοδο δεν ειμαι ερωτευμενος!:!:διοτι πριν κατι( περιπου 4) μηνες ειχα φαει τη πρωτη μου χυλόπιτα και ειμαι σοκαρισμενος!!!:cry::cry::cry::cry: και απο τοτε δεν κανω καμια κινηση! φυσικα για ολα τα πραγματα υπαρχει πρωτη φορα και εισαι αρκετα μικρος ωστε να σε παιρνει απο κατω. Καλά μην γίνεσαι δραματικός.. δηλαδή τι φοβάσαι μήπως και η επόμενη κοπέλα σου ρίξει «χυλόπιτα» ? Αυτά τα πράγματα είναι μες το παιχνίδι άλλωστε σημασία έχει εσύ να περνάς καλά και όχι να σκύβεις το κεφάλι στην πρώτη δυσκολία ;) Αν όλοι εδώ μέσα φοβόμασταν έτσι μια χυλόπιτα που σου έριξε κάποια κοπέλα όντας μόλις 15 τι να πει κανείς για αυτούς που τρώνε χυλόπιτες στα 30 κάτι τους?!? Είσαι πράγματι πολύ μικρός για να νιώθεις έτσι..Θα "φας" πιθανότατα χειρότερα χαστούκια από μια χυλόπιτα μεγαλώνοντας αλλά ο/η kalimeraellada έχει δίκιο..Μην σκύβεις το κεφάλι με την 1η δυσκολία..Έρχονται και άλλες...:) 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω (ξέρω ακούγεται πολύ κοινότυπη έκφραση αλλά άμα το σκεφτείς λιγάκι παραπάνω θα δεις πως ισχύει)...Επίσης συμφωνώ με το άσμα "ο έρωτας με έρωτα περνάει"..Δοκίμασε το.. Αν όλοι εδώ μέσα φοβόμασταν έτσι μια χυλόπιτα που σου έριξε κάποια κοπέλα όντας μόλις 15 τι να πει κανείς για αυτούς που τρώνε χυλόπιτες στα 30 κάτι τους?!? Είσαι πράγματι πολύ μικρός για να νιώθεις έτσι..Θα "φας" πιθανότατα χειρότερα χαστούκια από μια χυλόπιτα μεγαλώνοντας αλλά η kalimeraellada έχει δίκιο..Μην σκύβεις το κεφάλι με την 1η δυσκολία..Έρχονται και άλλες...:) ρεκορ γκινες θα κανεις με τις παραθεσεις σου. συμφωνω μαζι σου οτι δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα δεν θελω! χαιρομε για αλλη μια φορα που συμφωνουμε:p το δικιο δεν ξερεις να το γραφεις???:lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 ρεκορ γκινες θα κανεις με τις παραθεσεις σου. συμφωνω μαζι σου οτι δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα δεν θελω! χαιρομε για αλλη μια φορα που συμφωνουμε:p το δικιο δεν ξερεις να το γραφεις???:lol: Γιατί το λες αυτό?!?εεε?!?:p:p:p:lol::lol: 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Eδώ και καιρό είμαι full ερωτευμένος με μια κοπέλα.Η κοπέλα δεν ήξερε ότι τη αγαπώ(ναι,την ΑΓΑΠΩ,δεν μου αρέσει απλά)και της το είπα χθες.Αυτή θέλει τον ξάδερφό μου,αυτός όμως δεν την θέλει.Μου είπε ότι αν βρισκόταν κάποιος που να την αγαπούσε πραγματικά,θα τον ξεχνούσε.Της είπα όσα ένοιθα για αυτή,και από τότε δεν μου απαντάει.Δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου,τη σκέφτομαι συνεχώς,και δεν μπορώ να την ξεχάσω...Τί να κάνω? μηπως η κοπελα ξαφνιαστηκε και θελει να το σκεφτει;;; υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο, ηξερε δυο γεγονοτα... πρωτον οτι ηθελε τον ξαδελφο σου και δευτερον οτι αυτος δεν τη θελει. εσυ της εθεσες και ενα τριτο, οτι τη θελεις... μπορεί να χρειάζεται χρόνο να το σκεφτεί... Εγω θα ελεγα φιλε μου on tree να προσπαθησεις να συναντηθεις..(αν τα καταφερεις!!)μια ακομα φορα μαζι της, γιατι υπαρχει μια μικρη μεν περιπτωση να ειναι μπερδεμενη..:ninja:δηλ να σε εβλεπε σαν φιλο..αλλα που ξερεις? ισως να της εχεις ξυπνησει κατι αλλο...αλλα να ειναι ταυτοχρονα μπερδεμενη..αλλα και κολημενη με τον ξαδερφο σου..γιαυτο και εξαφανιστηκε..:ninja:μεχρι να καταλαβει τι της γινεται...ισως να χρειαζεται τον χρονο της...:!: και παλι ομως μην πιεσεις για τιποτα...μην πεσεις με τα μουτρα και κυριως μην παρακαλεσεις...υπαρχει περιπτωση να την κανεις να αιστανθει εγκλωβισμενη..και τοτε ουτε καλημερα δεν θα λετε..απλα μια σηζητηση κανε..και αν δεις οτι... δεν προχωραει....παμε για αλλα...:) συμφωνω! :) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ολες χρόνο θέλετε, και όλες όταν κάποιος δείχνελίγο παραπάνω ενδιαφ'ερον, του κόβετε την καλήμερα τρελίτσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Να σας κάνω μια γενική ερώτηση και ύστερα θα επεκταθώ.Ποιές είναι οι πιθανότητες μια κοπέλα στα 14-15 χρόνια της να ξέρει τι θέλει ή τελοσπάντων να θέλει κάτι σταθερό και γιατί όχι μόνιμο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Να σας κάνω μια γενική ερώτηση και ύστερα θα επεκταθώ.Ποιές είναι οι πιθανότητες μια κοπέλα στα 14-15 χρόνια της να ξέρει τι θέλει ή τελοσπάντων να θέλει κάτι σταθερό και γιατί όχι μόνιμο; Μη το ψάχνεις...άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...! Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ας επεκταθώ λίγο περισσότερο… :) Εδώ και 3 μήνες είμαι μαζί με μία κοπέλα η οποία είναι σχεδόν 15 (μικρή το ξέρω..αλλα ο έρως χρόνια δεν κοιτά δε λένε; :) ).Με την κοπέλα αυτή λοιπόν νιώθω κάτι που με καμία άλλη δεν έχω νιώσει…Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για χάρη της (παράδειγμα: νοίκιασα σπίτι στο Περιστέρι και κοντά στο σπίτι της αντί να νοικιάσω Νέα Σμύρνη ή κάπου αλλού που να με βολεύει για τη σχολή μου [Πάντειο] ). Αυτή την αγάπη (έτσι το αποκαλώ..ελπίζω να μην κάνω λάθος) που της δίνω,την εισπράττω με διάφορους τρόπους (μην το πάτε στο πρόστυχο :p ) Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν κάνει πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον της σχέσης μας την οποία βλέπει (και θέλει) να κρατάει για πάρα πολλά χρόνια...Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το πόσο μια κοπέλα 14-15 ετών μπορεί να είναι σταθερή στις απόψεις της και να παραμείνει με κάποιο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαινομενικά η συγκεκριμένη ξέρει τι θέλει (ή τουλάχιστον αυτό δείχνει).Αυτό λοιπόν με έχει προβληματίσει…Μιλάει με ειλικρίνια,μιλάει σωστά και προπάντων δείχνει ότι όντως θέλει να είναι μαζί μου.Θα μου πείτε…''τι το ψάχνεις τότε ρε φίλε;Ζήσε το σήμερα..'' και θα έχετε δίκιο...Αλλα μου φαίνεται κάπως περίεργο μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία να είναι συνειδητοποιημένη… :confused: Έχω άδικο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 και εγω ειχα ζησει κατι παρομοιο αλλα οχι με ευτυχη καταληξη καθως τελειωσε πριν καν αρχισει...ημουν17 στα 18 και αυτη ηταν14(βεβαια μεγαλοδειχνε αρκετα)αλλα αν και ενιωθα οτι και εσυ τωρα δεν εγινε τπτ εξαιτιας της κατακραυγης των γυρω για τη διαφορα ηλικιας.θα μου πειτε τωρα τι ακους τους γυρω σε τετοια ζητηματα και γιατι παιρνεις τη γνωμη τους της μετρητης?εγω σε αντιθεση με το φιλο πιο πανω ημουν ακομα λυκειο και αυτη γυμνασιο οποτε οπως καταλαβεναται εξαιτιας της συνυπαρξη στον ιδιο χωρο για αρκετες ωρες και οτι κυριος ημασταν εκτεθιμενοι στα σχολια του καθενος δεν επετρεψε να προχωρισει το πραγμα....τεσπα παμε στο φιλο τωρα... καλα ολα αυτα που κανεις για κεινη(πχτο σπιτι που νοικιασες)αλλα αυτη τι κανει για να σου δειξει την ααγαπη της εκτος απο το να λεει απλα λογια.θελω να πω μηπως καταλαβαι οτι εχεις κολησει μαζι της και απλα παιρνει συνεχεια αλλα δεν δινει?για μενα ,οσο και αν νιωθεις διαφορετικα πρεπει να φρεναρεις λιγο τον ευατο σου,και να μην δειχνεις οτι εισαι ετοιμος να κανεις τα παντα για αυτην αν δεν δεις και απο την πλευρα της αναλογα δειγματα.τωρα για το αν η σχεση θα κρατησει οπως λεει,αυτο δεν νομιζω οτι ειναι στην ηλικια που μπορει να ειναι σιγουρη οτι εχει βρει τον ανθρωπο της και τοσο σιγουρη ωστε να κανει και σχεδια για 5 χρονια μετα.πιστευω ειναι και η αφελια της ηλικιας και το οτι ισως εισαι και η πρωτη της σχεση.ενα ειναι σιγουρο παντως οτι χρειαζεται να εισαι πολυ προσεχτικος σε ολα τα θεματα που αφορουν τη σχεση σας και να μην παιρνεις της μετρητης οτι λεει.ασε να περασει πρωτα λιγος καιρος να δεις πως θα πανε τα πραγματα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Να σας κάνω μια γενική ερώτηση και ύστερα θα επεκταθώ.Ποιές είναι οι πιθανότητες μια κοπέλα στα 14-15 χρόνια της να ξέρει τι θέλει ή τελοσπάντων να θέλει κάτι σταθερό και γιατί όχι μόνιμο; τι λες ρε....σοβαρολογεις.....εδω φτανουν τα 20 και δεν ξερουτ τι θελουν..... http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ας επεκταθώ λίγο περισσότερο… :) Εδώ και 3 μήνες είμαι μαζί με μία κοπέλα η οποία είναι σχεδόν 15 (μικρή το ξέρω..αλλα ο έρως χρόνια δεν κοιτά δε λένε; :) ).Με την κοπέλα αυτή λοιπόν νιώθω κάτι που με καμία άλλη δεν έχω νιώσει…Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για χάρη της (παράδειγμα: νοίκιασα σπίτι στο Περιστέρι και κοντά στο σπίτι της αντί να νοικιάσω Νέα Σμύρνη ή κάπου αλλού που να με βολεύει για τη σχολή μου [Πάντειο] ). Αυτή την αγάπη (έτσι το αποκαλώ..ελπίζω να μην κάνω λάθος) που της δίνω,την εισπράττω με διάφορους τρόπους (μην το πάτε στο πρόστυχο :p ) Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν κάνει πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον της σχέσης μας την οποία βλέπει (και θέλει) να κρατάει για πάρα πολλά χρόνια...Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το πόσο μια κοπέλα 14-15 ετών μπορεί να είναι σταθερή στις απόψεις της και να παραμείνει με κάποιο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαινομενικά η συγκεκριμένη ξέρει τι θέλει (ή τουλάχιστον αυτό δείχνει).Αυτό λοιπόν με έχει προβληματίσει…Μιλάει με ειλικρίνια,μιλάει σωστά και προπάντων δείχνει ότι όντως θέλει να είναι μαζί μου.Θα μου πείτε…''τι το ψάχνεις τότε ρε φίλε;Ζήσε το σήμερα..'' και θα έχετε δίκιο...Αλλα μου φαίνεται κάπως περίεργο μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία να είναι συνειδητοποιημένη… :confused: Έχω άδικο; σποντα: μπορει τελικα να γινονται και θαυματα στις γυναικες!:p εσυ οπως ειπες..ζησε το τωρα και το σημερα και μη κολας σε κουβεντες...να εχεις μια πισινη...γιατι αυριο μεθαυριο αν σου κανει καμια λαδια...θα πεις "και αυτα που μ'ελεγες??" ε θα σου πει κι αυτη οτι ειπα ειπα...και θα πονεσεις... οποτε αστην να λεει...δες το πως παει..κι επειτα πραξε αναλογα. ευχομαι να σου βγει οντως σε καλο και να πανε ολα good! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ολες χρόνο θέλετε, και όλες όταν κάποιος δείχνελίγο παραπάνω ενδιαφ'ερον, του κόβετε την καλήμερα τρελίτσα. συμφωνω ρε συ.....πανε και κολανε σε καποιους τυπους που ουτε καν τις γουσταρουνν και τετοια και τις εχουν στο φτυσιμο και μολις εσυ δειξεις ενα ενδοιαφερον κια κανεις καμια κινησει σε γραφουν στα........και σε συμπεριφερονται σαν να μην υπαρχεις..... κλασικη ατακα΄΄εισαι πολυ καλο παιδι και πολυ καλος φιλος..... αλλα δεν θελω να χαλασουμε την φιλια μας΄΄.......συμπερασμα δικο σας.... http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ολες χρόνο θέλετε, και όλες όταν κάποιος δείχνελίγο παραπάνω ενδιαφ'ερον, του κόβετε την καλήμερα τρελίτσα. :D:D εεε οχι και του κοβουμε την καλημερα... αυτά τα κάνουν μερικές που χαλανε και την πιάτσα... αλλά προσωπικά δείχνω ή λέω στον άλλον οτι δεν θέλω να προχωρήσει κάτι αν δεν μου αρέσει, αλλά οχι και την καλημέρα, η καλημέρα είναι του Θεού. πες την κι ας πεσει χαμω που λενε!!! :D Ας επεκταθώ λίγο περισσότερο… :) Εδώ και 3 μήνες είμαι μαζί με μία κοπέλα η οποία είναι σχεδόν 15 (μικρή το ξέρω..αλλα ο έρως χρόνια δεν κοιτά δε λένε; :) ).Με την κοπέλα αυτή λοιπόν νιώθω κάτι που με καμία άλλη δεν έχω νιώσει…Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για χάρη της (παράδειγμα: νοίκιασα σπίτι στο Περιστέρι και κοντά στο σπίτι της αντί να νοικιάσω Νέα Σμύρνη ή κάπου αλλού που να με βολεύει για τη σχολή μου [Πάντειο] ). Αυτή την αγάπη (έτσι το αποκαλώ..ελπίζω να μην κάνω λάθος) που της δίνω,την εισπράττω με διάφορους τρόπους (μην το πάτε στο πρόστυχο :p ) Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν κάνει πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον της σχέσης μας την οποία βλέπει (και θέλει) να κρατάει για πάρα πολλά χρόνια...Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το πόσο μια κοπέλα 14-15 ετών μπορεί να είναι σταθερή στις απόψεις της και να παραμείνει με κάποιο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαινομενικά η συγκεκριμένη ξέρει τι θέλει (ή τουλάχιστον αυτό δείχνει).Αυτό λοιπόν με έχει προβληματίσει…Μιλάει με ειλικρίνια,μιλάει σωστά και προπάντων δείχνει ότι όντως θέλει να είναι μαζί μου.Θα μου πείτε…''τι το ψάχνεις τότε ρε φίλε;Ζήσε το σήμερα..'' και θα έχετε δίκιο...Αλλα μου φαίνεται κάπως περίεργο μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία να είναι συνειδητοποιημένη… :confused: Έχω άδικο; εμενα δε μου φαινονται περιεργα αυτά που λες, γιατί δεν είναι παράλογο κατά τη γνώμη μου να φέρεται έτσι η κοπελα... ξέρω οτι ένα μεγάλο ποσοστο των σημερινών κοριτσιών έχουν ξεφύγει και συμπεριφέρονται επιπόλαια, αλλά αν κρίνω από το γεγονός ότι κι εγώ στα 15 μου ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη σε πολλά πράγματα επειδή έτσι το απαιτούσαν οι καταστάσεις, δεν το αποκλείω να το νιώθουν κι αλλοι άνθρωποι... δεν είμαι δα και το παιδι θαυμα!!! :lol: και εγω ειχα ζησει κατι παρομοιο αλλα οχι με ευτυχη καταληξη καθως τελειωσε πριν καν αρχισει...ημουν17 στα 18 και αυτη ηταν14(βεβαια μεγαλοδειχνε αρκετα)αλλα αν και ενιωθα οτι και εσυ τωρα δεν εγινε τπτ εξαιτιας της κατακραυγης των γυρω για τη διαφορα ηλικιας.θα μου πειτε τωρα τι ακους τους γυρω σε τετοια ζητηματα και γιατι παιρνεις τη γνωμη τους της μετρητης?εγω σε αντιθεση με το φιλο πιο πανω ημουν ακομα λυκειο και αυτη γυμνασιο οποτε οπως καταλαβεναται εξαιτιας της συνυπαρξη στον ιδιο χωρο για αρκετες ωρες και οτι κυριος ημασταν εκτεθιμενοι στα σχολια του καθενος δεν επετρεψε να προχωρισει το πραγμα....τεσπα παμε στο φιλο τωρα... καλα ολα αυτα που κανεις για κεινη(πχτο σπιτι που νοικιασες)αλλα αυτη τι κανει για να σου δειξει την ααγαπη της εκτος απο το να λεει απλα λογια.θελω να πω μηπως καταλαβαι οτι εχεις κολησει μαζι της και απλα παιρνει συνεχεια αλλα δεν δινει?για μενα ,οσο και αν νιωθεις διαφορετικα πρεπει να φρεναρεις λιγο τον ευατο σου,και να μην δειχνεις οτι εισαι ετοιμος να κανεις τα παντα για αυτην αν δεν δεις και απο την πλευρα της αναλογα δειγματα.τωρα για το αν η σχεση θα κρατησει οπως λεει,αυτο δεν νομιζω οτι ειναι στην ηλικια που μπορει να ειναι σιγουρη οτι εχει βρει τον ανθρωπο της και τοσο σιγουρη ωστε να κανει και σχεδια για 5 χρονια μετα.πιστευω ειναι και η αφελια της ηλικιας και το οτι ισως εισαι και η πρωτη της σχεση.ενα ειναι σιγουρο παντως οτι χρειαζεται να εισαι πολυ προσεχτικος σε ολα τα θεματα που αφορουν τη σχεση σας και να μην παιρνεις της μετρητης οτι λεει.ασε να περασει πρωτα λιγος καιρος να δεις πως θα πανε τα πραγματα συμφωνω... έχει δίκιο ο alexis... κράτα και μερικές πισινές γιατί καλά όσα σου είπα πιο πάνω, αλλά αν δεν έιναι ακριβώς έτσι;; οι πισινές ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν, αντίθετα τον προστάτεψαν... βεβαια απο την αλλη και εσυ νεο παιδι εισαι, αν δεν ρισκαρεις τωρα ποτε θα το κανεις;;; απλως με ρεγουλα ολα, για να πανε καλα!!!!:):) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ας επεκταθώ λίγο περισσότερο… :) Εδώ και 3 μήνες είμαι μαζί με μία κοπέλα η οποία είναι σχεδόν 15 (μικρή το ξέρω..αλλα ο έρως χρόνια δεν κοιτά δε λένε; :) ).Με την κοπέλα αυτή λοιπόν νιώθω κάτι που με καμία άλλη δεν έχω νιώσει…Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για χάρη της (παράδειγμα: νοίκιασα σπίτι στο Περιστέρι και κοντά στο σπίτι της αντί να νοικιάσω Νέα Σμύρνη ή κάπου αλλού που να με βολεύει για τη σχολή μου [Πάντειο] ). Αυτή την αγάπη (έτσι το αποκαλώ..ελπίζω να μην κάνω λάθος) που της δίνω,την εισπράττω με διάφορους τρόπους (μην το πάτε στο πρόστυχο :p ) Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν κάνει πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον της σχέσης μας την οποία βλέπει (και θέλει) να κρατάει για πάρα πολλά χρόνια...Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το πόσο μια κοπέλα 14-15 ετών μπορεί να είναι σταθερή στις απόψεις της και να παραμείνει με κάποιο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαινομενικά η συγκεκριμένη ξέρει τι θέλει (ή τουλάχιστον αυτό δείχνει).Αυτό λοιπόν με έχει προβληματίσει…Μιλάει με ειλικρίνια,μιλάει σωστά και προπάντων δείχνει ότι όντως θέλει να είναι μαζί μου.Θα μου πείτε…''τι το ψάχνεις τότε ρε φίλε;Ζήσε το σήμερα..'' και θα έχετε δίκιο...Αλλα μου φαίνεται κάπως περίεργο μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία να είναι συνειδητοποιημένη… :confused: Έχω άδικο; ρε φιλε μπορει οντως η κοπελα να ειναι καλη και ωριμη... αλλα σκεπσου αυτη την στιγμη την θες και σε θελει...αυτη ομως παει ακομα σχολειο που ξεσ οτι δεν προκειτε να συμβει κατι η να μην σε κανει καμια λαδια....η κατι αλλο....δεν ειναι ολα μελι γαλα.....ζησε αυτο που εχεις τωρα αλλα μην ξαφνιαστεις καμια μερα αν σε πει πως δεν γινεται αλλο να προχωρησετε εισαι μεγαλυτερος δεν τιν καταλαβαινεις και γω δεν ξερω τι αλλο....οι γυναικες σημερα λενε ναι και αυριο οχι.... http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 ρε φιλε μπορει οντως η κοπελα να ειναι καλη και ωριμη... αλλα σκεπσου αυτη την στιγμη την θες και σε θελει...αυτη ομως παει ακομα σχολειο που ξεσ οτι δεν προκειτε να συμβει κατι η να μην σε κανει καμια λαδια....η κατι αλλο....δεν ειναι ολα μελι γαλα.....ζησε αυτο που εχεις τωρα αλλα μην ξαφνιαστεις καμια μερα αν σε πει πως δεν γινεται αλλο να προχωρησετε εισαι μεγαλυτερος δεν τιν καταλαβαινεις και γω δεν ξερω τι αλλο....οι γυναικες σημερα λενε ναι και αυριο οχι.... αυτο ξαναπες το...αν και λενε οτι οι γυναικες ειναι πιο ωριμες για τους αντρες,στον τομεα της σταθεροτητας τις γνωμης τους υστερουν σημαντικα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 παιδια, ειπαμε μην γενικευετε... ;););) επειδή είναι κάποιοι άνθρωποι έτσι, δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι έτσι... μην τα ξαναλέμε αυτά, δεν είναι σωστό, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω που ξερουν τι θελουν και γιατι και πως... όχι να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι. και παρεπιπτόντως ότι οι γυναίκες ωριμάζουμε πιο γρήγορα απο τους άνδρες είναι γεγονός... εμείς είμαστε ετοιμες να γίνουμε μανες απο τα 16 πχ και μερικοι ανδρες ακουν για μωρο στα 35 τους και παθαινουν ταρακουλο... και παλι δεν γενικευω, μιλαω για μερικες περιπτωσεις, υπαρχουν και πολλοι σοβαροι και υπευθυνοι ανδρες... [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 αυτο ξαναπες το...αν και λενε οτι οι γυναικες ειναι πιο ωριμες για τους αντρες,στον τομεα της σταθεροτητας τις γνωμης τους υστερουν σημαντικα Αυτό το περί ωριμότητας των γυναικών, έχει παρεξηγηθεί. Οι γυναίκες ωριμάζουν βιολογικά γρηγορότερα, όχι νοητικά! Δεν έχει αποδειχθεί η ταχύτερη νοητική - πνευματική ωρίμανση στις γυναίκες. Αυτή η ωριμότητα δεν έχει καμία σχέση με το φύλο, παρά με τα βιώματα και το περιβάλλον ζωής καθενός. :) παιδια, ειπαμε μην γενικευετε... ;););) επειδή είναι κάποιοι άνθρωποι έτσι, δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι έτσι... μην τα ξαναλέμε αυτά, δεν είναι σωστό, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω που ξερουν τι θελουν και γιατι και πως... όχι να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι. και παρεπιπτόντως ότι οι γυναίκες ωριμάζουμε πιο γρήγορα απο τους άνδρες είναι γεγονός... εμείς είμαστε ετοιμες να γίνουμε μανες απο τα 16 πχ και μερικοι ανδρες ακουν για μωρο στα 35 τους και παθαινουν ταρακουλο... και παλι δεν γενικευω, μιλαω για μερικες περιπτωσεις, υπαρχουν και πολλοι σοβαροι και υπευθυνοι ανδρες... Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω που ξέρουν τι θέλουν; Και με τα υπόλοιπα 3,5 δις γυναίκες της Γης τι γίνεται; :shifty::lol::p Βιολογικά είστε έτοιμες να κάνετε παιδί από τα 12 σας. Ψυχικά μπορεί να είστε έτοιμες να κάνετε παιδί στα 16, 18, 25, 35... ή ποτέ. Οι γενικεύσεις οδηγούν σε λάθος συμπέρασμα... να τα ξαναλέμε; ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 εμενα δε μου φαινονται περιεργα αυτά που λες, γιατί δεν είναι παράλογο κατά τη γνώμη μου να φέρεται έτσι η κοπελα... ξέρω οτι ένα μεγάλο ποσοστο των σημερινών κοριτσιών έχουν ξεφύγει και συμπεριφέρονται επιπόλαια, αλλά αν κρίνω από το γεγονός ότι κι εγώ στα 15 μου ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη σε πολλά πράγματα επειδή έτσι το απαιτούσαν οι καταστάσεις, δεν το αποκλείω να το νιώθουν κι αλλοι άνθρωποι... δεν είμαι δα και το παιδι θαυμα!!! :lol: συμφωνω... έχει δίκιο ο alexis... κράτα και μερικές πισινές γιατί καλά όσα σου είπα πιο πάνω, αλλά αν δεν έιναι ακριβώς έτσι;; οι πισινές ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν, αντίθετα τον προστάτεψαν... βεβαια απο την αλλη και εσυ νεο παιδι εισαι, αν δεν ρισκαρεις τωρα ποτε θα το κανεις;;; απλως με ρεγουλα ολα, για να πανε καλα!!!!:):) Δύο φορές που το έχουμε συζητήσει χρησιμοποιεί το επιχείρημα "Αφού είμαι μαζί σου και περνάω πολύ καλά,δε θέλω τίποτα παραπάνω,γιατί να το διαλύσω για να πάω με κάποιον άλλο;"..Και δε μπορώ να της πώ τίποτα..Με ταπώνει..:X Λόοοοογια μόνο λόοοογια... © Πέγκυ Ζήνα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Αυτό το περί ωριμότητας των γυναικών, έχει παρεξηγηθεί. Οι γυναίκες ωριμάζουν βιολογικά γρηγορότερα, όχι νοητικά! Δεν έχει αποδειχθεί η ταχύτερη νοητική - πνευματική ωρίμανση στις γυναίκες. Αυτή η ωριμότητα δεν έχει καμία σχέση με το φύλο, παρά με τα βιώματα και το περιβάλλον ζωής καθενός. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω που ξέρουν τι θέλουν; Και με τα υπόλοιπα 3,5 δις γυναίκες της Γης τι γίνεται; :shifty::lol::p Βιολογικά είστε έτοιμες να κάνετε παιδί από τα 12 σας. Ψυχικά μπορεί να είστε έτοιμες να κάνετε παιδί στα 16, 18, 25, 35... ή ποτέ. Οι γενικεύσεις οδηγούν σε λάθος συμπέρασμα... να τα ξαναλέμε; ;) όταν μιλάω για ωριμότητα εννοώ πνευματική και ψυχική, όχι σωματική. είναι γνωστό ότι οι γυναίκες μπορούν να φιλοξενήσουν στο σώμα τους ένα μωρό από πολύ μικρή ηλικία. δεν εννοούσα ακριβώς αυτό... εννοούσα ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί σε μια γυναίκα-κοπέλα σε αυτήν την ηλικία, αν αποφασίσει να το κρατήσει, διότι μερικές σκέφτονται και άλλες πιθανοτητες... θα το συνηθίσει πολύ πιο γρήγορα σαν ιδέα από ότι ένας άνδρας που θα πάθει σύγκρυο αν ακούσει τη λέξη εγκυμοσύνη!!! αυτό είπα... και πάλι μιλάω για ορισμένο αριθμό ανθρώπων κι οχι γενικευμενα... το είπα από την αρχή ότι το να γενικεύουμε είναι λάθος. ενα παραδειγμα εφερα για την ωριμότητα των φύλων... Δύο φορές που το έχουμε συζητήσει χρησιμοποιεί το επιχείρημα "Αφού είμαι μαζί σου και περνάω πολύ καλά,δε θέλω τίποτα παραπάνω,γιατί να το διαλύσω για να πάω με κάποιον άλλο;"..Και δε μπορώ να της πώ τίποτα..Με ταπώνει..:X Λόοοοογια μόνο λόοοογια... © Πέγκυ Ζήνα :p κοιτάζει το τώρα προφανως και στην ηλικία που είναι, λογικό ακούγεται... νομίζω ότι σίγουρα στο κεφάλι της έχει πράγματα και σκέφτεται το μέλλον, αλλά ίσως να μην θελει να αγχωθείτε και οι δυο με αυτο... αν γενικά σου δίνει δείγματα ωριμότητας και προσεγμένης σκέψης, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απορείς για το αν εννοεί αυτά που λεει και αν είναι λογική η συμπεριφορά της... δηλαδή είναι λογικό στην ηλικία της να φέρεται ανώριμα;;;δεν το λεω για σενα αυτο το σχόλιο, γενικά το αναφερω, τι είναι λογικό και τι παράλογο;;; ;);););) [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Ας επεκταθώ λίγο περισσότερο… :) Εδώ και 3 μήνες είμαι μαζί με μία κοπέλα η οποία είναι σχεδόν 15 (μικρή το ξέρω..αλλα ο έρως χρόνια δεν κοιτά δε λένε; :) ).Με την κοπέλα αυτή λοιπόν νιώθω κάτι που με καμία άλλη δεν έχω νιώσει…Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για χάρη της (παράδειγμα: νοίκιασα σπίτι στο Περιστέρι και κοντά στο σπίτι της αντί να νοικιάσω Νέα Σμύρνη ή κάπου αλλού που να με βολεύει για τη σχολή μου [Πάντειο] ). Αυτή την αγάπη (έτσι το αποκαλώ..ελπίζω να μην κάνω λάθος) που της δίνω,την εισπράττω με διάφορους τρόπους (μην το πάτε στο πρόστυχο :p ) Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν κάνει πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον της σχέσης μας την οποία βλέπει (και θέλει) να κρατάει για πάρα πολλά χρόνια...Έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το πόσο μια κοπέλα 14-15 ετών μπορεί να είναι σταθερή στις απόψεις της και να παραμείνει με κάποιο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαινομενικά η συγκεκριμένη ξέρει τι θέλει (ή τουλάχιστον αυτό δείχνει).Αυτό λοιπόν με έχει προβληματίσει…Μιλάει με ειλικρίνια,μιλάει σωστά και προπάντων δείχνει ότι όντως θέλει να είναι μαζί μου.Θα μου πείτε…''τι το ψάχνεις τότε ρε φίλε;Ζήσε το σήμερα..'' και θα έχετε δίκιο...Αλλα μου φαίνεται κάπως περίεργο μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία να είναι συνειδητοποιημένη… :confused: Έχω άδικο; Εμένα δεν μου κάνει κάτι περίεργο η κοπέλα σου να ξέρει τι θέλει. Γενικότερα όταν είμαστε σε μια νεαρή ηλικία θέλουμε να κάνουμε πράγματα : να σπουδάσουμε, να κάνουμε καριέρα, να παντρεύτούμε κλπ. Τα ερεθίσματα τα λαμβάνουμε συνήθως από κοντινούς ανθρώπους οπως η οικογένειά μας. Εάν η κοπέλα έχει μεγαλώσει σε μία οικογένεια που είναι και το πρότυπό της λογικό είναι να φαντάζετε ότι θα είστε πολλά χρόνια μαζί, να ξέρει τι θέλει και όλα τα άλλα που είπες. Δεν είναι κάτι κακό αυτό που σου ειπε. Απλά πιστευω ότι δεν έχει κρίση ακόμη. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Συμφωνώ με την kalimeraellada. Κάνε ό,τι κάνεις και όπου πάει. Μην κάνεις τα λάθη άλλων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 καλησπερα και απο εμενα:) ναι αν θα ειμαι με καποιον στα 26 μου θα θελω να ξερω που παει γιατι δεν εχω περιθωρια να περιμενω να χωρισουμε στα 30 και να μεινω να ξεκιναω απο την αρχη με καποιον και να με παρουνε τα χρονια.. καλως η κακως θελω να γινω μαμα:) ολα ομως χαλαρα και οπου μας βγαλει εξαλλου ευκολα κρινεις,ρισκαρωντας ξεχωριζεις και δυσκολα κρατς μια σχεση.. αλλα οπως και να εχει ζηστε το στο φουλ:) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 etsi varane oi ormones sta 30. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Kανε μου παιδι τωρα αλλιως σε χωριζω γιατι εχω οριο τα 30! :lol: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 δεν νομίζω ότι είναι κακό να θέλει μια γυναίκα να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. το κακό θα ήταν να θέλει να τα κάνει όλα αυτά μαζί σου και να μην σε ενημερώνει για τις προθέσεις της... όταν όμως είναι ειλικρινής και βλέπει ότι φτάνει σε κάποια ηλικία και η σχέση έχει φτάσει σε κάποιο επίπεδο εκφράζει τις απόψεις της, αν το ζευγάρι συμφωνεί μια χαρά, αν δεν συμφωνεί δεν είναι σωστό και η κάθε κοπέλα να κοιτάξει το μέλλον της από την στιγμη που θελει να γίνει μητέρα;; δεν λέω να ξεκινάει κάποιος μια σχέση με αυτό το σκοπό, αλλα κάποια στιγμή μοιραία οι γυναίκες το σκεφτονται... ξέρετε υπάρχουν και λόγοι υγείας, δεν είναι όλα ευκολα από μια ηλικία και μετά... [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts