Βασίλης Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Freewayn μην είσαι τόσο απόλυτος.Μιλάς σαν να έχεις δεδομένο ότι όλοι οι γάμοι είτε καταλήγουν σε διαζύγιο είτε συνεχίζουν να υπάρχουν αναγκαστικά.Δεν είναι έτσι και υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα ανάμεσά μας.Κανείς δεν αντιλέγει ότι είναι λαχείο ο γάμος αλλά όχι και να φτάνουμε στο άλλο άκρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Freewayn μην είσαι τόσο απόλυτος.Μιλάς σαν να έχεις δεδομένο ότι όλοι οι γάμοι είτε καταλήγουν σε διαζύγιο είτε συνεχίζουν να υπάρχουν αναγκαστικά.Δεν είναι έτσι και υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα ανάμεσά μας.Κανείς δεν αντιλέγει ότι είναι λαχείο ο γάμος αλλά όχι και να φτάνουμε στο άλλο άκρο. Δεν είπα ακριβό αυτό αλλά το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι οι μεγάλοι έρωτες και αγάπες είναι ουτοπίες για δεκατετράχρονα (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους τυχόν δεκατετράχρονους συνομιλητές μας) κοινός είναι βλακείες. Κάθε φορά ο μεγαλύτερος έρωτας είναι αυτός που ζούμε τώρα και όταν θα πάψει να υφίσταται (τις περισσότερες φορές είναι σίγουρο) θα έρθει ακόμα ένας μεγάλος έρωτας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Δεν είπα ακριβό αυτό αλλά το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι οι μεγάλοι έρωτες και αγάπες είναι ουτοπίες για δεκατετράχρονα (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους τυχόν δεκατετράχρονους συνομιλητές μας) κοινός είναι βλακείες. Κάθε φορά ο μεγαλύτερος έρωτας είναι αυτός που ζούμε τώρα και όταν θα πάψει να υφίσταται (τις περισσότερες φορές είναι σίγουρο) θα έρθει ακόμα ένας μεγάλος έρωτας. Βλέπεις την απαισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Δεν αντιλέγει κανείς, συμβαίνει κι αυτό που λες, ίσως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά παραδείγματα που σχέσεις αρχίζουν με καλές προοπτικές και εξελίσσονται ακόμα καλύτερα χωρίς να έρθει χωρισμός ή διάψευση. :rolleyes: Εξάλλου αν δεν είσαι στο ροζ συννεφάκι τον πρώτο καιρό μιας σχέσης, πότε θα είσαι? Μετά από χρόνια που υποτίθεται θα έχεις ρουτινιάσει? :worry: Και τέλος, πως να είσαι με κάποιον αν δε σε κάνει να πετάς στα σύννεφα από χαρά (τον πρώτο καιρό τουλάχιστον)? Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά εγώ το θεωρώ απαραίτητο συστατικό για να "πετύχει" η συνταγή. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ...Πιστεύεις πως ο γάμος είναι ο μόνος σκοπός του ανθρώπου σε αυτόν τον κόσμο; Αν τύχει και βρει το άτομο με το οποίο θα μπορέσει να ζήσει για μια ζωή τότε εντάξει, ας παντρευτεί. Αλλά σχεδόν όλοι παντρεύονται, κάνουν παιδιά και μετά τους «τελειώνει» αυτό που ένιωθαν στην αρχή και καταπιέζουν τους εαυτούς τους σε έναν ανιαρό γάμο. Για μένα ένας πετυχημένος γάμος μπορεί να μην είναι ο μόνος σκοπός στη ζωή μου, αλλά είναι από τους βασικότερους. Κατά τ'άλλα, τα ίδια λέμε. Αν βρεί κανείς ένα άτομο με το οποίο μπορεί και θέλει να περάσει όλη του τη ζωή να παντρευτεί. Ο γάμος, καλώς ή κακώς, στις μέρες μας έχει πολύ τυπική έννοια... Δεν είπα ακριβό αυτό αλλά το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι οι μεγάλοι έρωτες και αγάπες είναι ουτοπίες για δεκατετράχρονα (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους τυχόν δεκατετράχρονους συνομιλητές μας) κοινός είναι βλακείες. Κάθε φορά ο μεγαλύτερος έρωτας είναι αυτός που ζούμε τώρα και όταν θα πάψει να υφίσταται (τις περισσότερες φορές είναι σίγουρο) θα έρθει ακόμα ένας μεγάλος έρωτας. Βασκά συμφωνούμε, αλλά δεν είναι απόλυτο κι αυτό, καθώς υπάρχουν και σχέσεις που ξεκίνησαν από μικρή ηλικία και κατέληξαν σε γάμο και μια ευτυχισμένη ζωή (αν και κακά τα ψέματα αυτό είναι σπάνιο). Όσο για το κάθε φορά ο μεγαλύτερος έρωτας είναι αυτός που ζούμε, αν μείνεις μόνος και κάτσεις να σκεφτείς, τους βάζεις τελικά σε μια σειρά. Εξακριβωμένο :p Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Τελικά την ξεπέρασα ανώδυνα... Η πρώτη βδομάδα ήταν δύσκολα αλλά ευτύχος ήρθα στα ίσα μου... Ο έρωτας πάει και ρχεται... only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Με τους έρωτες εξ αποστάσεως -άνω των 3.500 χλμ. απόσταση σε ευθεία γραμμή- και έξοδα μετάβασης από το ένα σημείο στο άλλο τουλάχιστον 600€ τι γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Με τους έρωτες εξ αποστάσεως -άνω των 3.500 χλμ. απόσταση σε ευθεία γραμμή- και έξοδα μετάβασης από το ένα σημείο στο άλλο τουλάχιστον 600€ τι γίνεται; :confused: Μάλλον δεν γίνεται...(κατά τη γνώμη μου βέβαια) anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 :confused: Μάλλον δεν γίνεται...(κατά τη γνώμη μου βέβαια) Άντε να ανακαλύψουν την τηλεμεταφορά γιατί χανόμαστε... :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σε ποιο μέρος πήγε η κοπέλα σου;(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη:O ) anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 όπου και να πήγε, 3500χλμ σε ευθεία είναι πάρα πολύ μακριά για να πεις ότι κάτι γίνεται,. ακόμα και για να φτάσει η σκέψη σου εκεί θέλει κάμποση ώρα χεχε :lol: :D Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή αν είναι να επιστρέψει σύντομα, αλλιώς απασχόλησε τη σκέψη σου με άλλα πράγματα. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Με τους έρωτες εξ αποστάσεως -άνω των 3.500 χλμ. απόσταση σε ευθεία γραμμή- και έξοδα μετάβασης από το ένα σημείο στο άλλο τουλάχιστον 600€ τι γίνεται; Ειπαμε αποσταση αλλα οχι κι ετσι... Ερωτες με εξωγηινες υπαρξεις απαγορευονται...:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αμα είναι "καλή" η ύπαρξη... κάτι γίνεται!! mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 H ύπαρξη είναι υπερ σουπερ ντούπερ αλα κρεμ. Όταν την πρωτοείδα έμεινα κάπως έτσι ----> :blink: :drool: Δεν θα την έλεγα κοπέλα μου για τις 4 απίστευτες μέρες που περάσαμε μαζί, αλλά φάγαμε αμοιβαίο κόλλημα και διατηρούμε επαφή. Εμπειρίες με αλλοδαπές είχα και στο παρελθόν (Τουρκία, Ιταλία (δις :p), Νορβηγία) -όπως βλέπετε σιγά σιγά η απόσταση αυξάνεται... :ninja: -, ε και αυτή τη φορά φτάσαμε σε μια πόλη της Ρωσίας στο μέγεθος της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Καζακστάν... τέσπα, είναι απίστευτα μακριά... αυτά συμβαίνουν... ας πρόσεχα. Σκέφτομαι να το γυρίσω και πάλι στις ελληνίδες. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 H ύπαρξη είναι υπερ σουπερ ντούπερ αλα κρεμ. Όταν την πρωτοείδα έμεινα κάπως έτσι ----> :blink: :drool: Δεν θα την έλεγα κοπέλα μου για τις 4 απίστευτες μέρες που περάσαμε μαζί, αλλά φάγαμε αμοιβαίο κόλλημα και διατηρούμε επαφή. Εμπειρίες με αλλοδαπές είχα και στο παρελθόν (Τουρκία, Ιταλία (δις :p), Νορβηγία) -όπως βλέπετε σιγά σιγά η απόσταση αυξάνεται... :ninja: -, ε και αυτή τη φορά φτάσαμε σε μια πόλη της Ρωσίας στο μέγεθος της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Καζακστάν... τέσπα, είναι απίστευτα μακριά... αυτά συμβαίνουν... ας πρόσεχα. Σκέφτομαι να το γυρίσω και πάλι στις ελληνίδες. :worry: μη το σκεφτεσαι καθολου!! ωραια περασες...ωραια περασε....αλλα τα 208.000χλμ...ειναι αρκετα θαρρώ... παρε ντοπιο πραμα απο το χωριο σου!! :wink: εχει και μια παροιμια...αλλα μου διαφευγει τωρα.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 μη το σκεφτεσαι καθολου!! ωραια περασες...ωραια περασε....αλλα τα 208.000χλμ...ειναι αρκετα θαρρώ... παρε ντοπιο πραμα απο το χωριο σου!! :wink: εχει και μια παροιμια...αλλα μου διαφευγει τωρα.. παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο :lol: :lol: mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο :lol: :lol: γιατί αυτό το μπαλωμένο δεν μου ακουγόταν ποτέ καλά; :/ The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 μη το σκεφτεσαι καθολου!! ωραια περασες...ωραια περασε....αλλα τα 208.000χλμ...ειναι αρκετα θαρρώ... παρε ντοπιο πραμα απο το χωριο σου!! :wink: Από το χωριό ε; :shifty: Πρέπει να πηγαίνω πιο συχνά... :ninja: παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο :lol: :lol: Μπαλωμένο; Ε όχι ρε αδελφέ και μπαλωμένο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 γιατί αυτό το μπαλωμένο δεν μου ακουγόταν ποτέ καλά; :/ Γιατί πολύ τσαγκαροδουλειά κυκλοφορεί έξω. Σαπίλα. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Γιατί πολύ τσαγκαροδουλειά κυκλοφορεί έξω. Σαπίλα. :pΣαφέστατα. Αλλά και εμείς πάντα βέβαια ψάχνουμε την γόβα-στιλέτο :D :p The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Με τους έρωτες εξ αποστάσεως -άνω των 3.500 χλμ. απόσταση σε ευθεία γραμμή- και έξοδα μετάβασης από το ένα σημείο στο άλλο τουλάχιστον 600€ τι γίνεται; To θέμα είναι αν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση ή προσωρινή. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 To θέμα είναι αν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση ή προσωρινή. :rolleyes: ουτε για προσορινη ουτε για μονιμη βολευει. ουσιαστικα ειναι σα να μν τα εχεις με κανενα οταν βρισκετε τετοια αποσταση αναμεσα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ουτε για προσορινη ουτε για μονιμη βολευει. ουσιαστικα ειναι σα να μν τα εχεις με κανενα οταν βρισκετε τετοια αποσταση αναμεσα. Σίγουρα καλό είναι να μην υπάρχει καθόλου απόσταση, αλλά άμα είναι πχ για σπουδές ή για στρατό αντέχεται, αρκεί φυσικά να είναι διατεθειμένοι και οι 2 να προσπαθήσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Μπα... η κοπελιά όπως έιπα πριν είναι αλλοδαπή. Οκ θα έρθει για διακοπές το καλοκαίρι αλλά από κει και πέρα η μόνη λύση αν θέλουμε να συνεχίσουμε θα είναι να μετακομίσει μόνιμα εδώ... Γιατί εγώ στην ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΩ!!! Βέβαια έτσι δεσμεύομαι για παντριές και είμαι ακόμα πολύ μικρός γι' αυτα!!! Κοίτα να δεις... μα δεν μπορούσε να είναι Ελληνίδα;;; Μπιλάκο, πάμε στο χωριό σύντομα γιατί δεν με βλέπω καλά :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ερωτευμενη οχι δεν ειμαι θα ηθελα ομως να το ζησω και αυτο..:) [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ερωτευμενη οχι δεν ειμαι θα ηθελα ομως να το ζησω και αυτο..:) Γιατί δεν το έχεις ζήσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts