strong Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 παιδια h altec το παρακανει.... ενεργοποιηση jetpack 3 μηνες προπληρωμενα στισ 18/11/05, στις 29/12/05 εκδιδουν λογαριασμο για να πληρωσω απο 18/2/06-30/02/06(μικρο ποσο αλλα για μενα δεν εχει σημασια) μολις βλεπω τον λογαριασμο απορισα αφου ο τεχνικος που μιλησα οταν ενεργοποιησα την συνδεση μου ειπε να τους ειδοποιησω ενα μηνα πριν ληξει. στις 11/1/06 που ελαβα τον λογαριασμο τους πηρα τηλ, τους εστειλα με mail αιτηση διακοπης. σημερα 9/2/06 ελαβα αλλο λογαριασμο για το διαστημα 1/3/06-31/3/06. ΕΛΕΟΣ !!! τους πηρα τηλ και λενε πως ποτε δεν εκανα αιτηση διακοπης. Το ιδιο ακριβως εγινε και με μενα και το θεμα ειναι οτι στην συμβαση το γραφουν πολυ πονηρα οτι 2 μηνες πριν ληξει το πακετο πρεπει να κανεις αιτηση διακοπης συγκεκριμενα λεει :ηκαταγγελια επερχεται μετα την παροδο 60 ημερων απο την έγγραφη κοινοποιησης της δηλαδη με μια ματια δεν καταλαβαινεις τι εννοει αν ομως σκεφτεις αρκετα εννοουν οτι πρεπει να υπολογισουμε οτι το πακετο ειναι 3 μηνες οποτε για να εχει ισχυ η αιτηση διακοπης πρεπει να γινει σε χρονικο διαστημα 60 ημερων πριν την ληξη του πακτετου δηλαδη 3μηνες μειον 60 μερες (οπως λεει η συμβαση για να εχει ισχυ)οποτε ενα μηνα μετα την αγορα του πακετου. Δεν το γραφουν ξεκαθαρα και απλα οτι πρεπει 2μηνες πριν τη ληξη του πακετου πρεπει να κανουμε αιτηση διακοπης ! Τωρα τι θα γινει δεν ξερω εγω προς το παρον δεν τους πληρωνω. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Ευτυχως σημερα μου εκαναν διακοπη !!!! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα ας γράψω κι εγώ την εμπειρία μου με την εν λόγω εταιρία. Τη περασμένη Τετάρτη (15/2/06) αγόρασα το jetpack από τα Multirama και αφού συμπλήρωσα την αίτηση τη δίνω στο πατέρα μου να τη στείλει την επόμενη από τη δουλειά με φαξ. Όσες φορές όμως κι αν προσπάθησε του έλεγε ότι ο αριθμός δεν υπάρχει. Οπότε σκέφτηκε να τη στείλει με κουριερ σε μια οδό που αναγροφόταν πάνω στην αίτηση. Έτσι κι έγινε. Παρασκευή μεσημέρι παίρνω τηλέφωνο στην αλτεκ να δω αν τη πήρανε, μου λέει το παλικάρι δώστε μου το τηλέφωνό σας να σας πάρουμε εμείς σε λίγο. Το δίνω και περιμένω. Αφού βαρέθηκα παίρνω ξανά το βραδάκι κατα τις 7-8 και ρωτάω τη κοπέλα αν τη πήρανε τελικά. Ψάχνει για κάνα πεντάλεπτο και λέει ναι εδω είναι και σε 12 μέρες θα ενεργοποιηθεί. Ωραία, γεια σας. Προχθές όμως Κυριακή χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει μια κοπέλα, από την άλτεκ είμαστε έιχατε πάρει προχθες τηλέφωνο σχετικά με μια αίτηση. Λέω ναι αλλά ξαναμίλησα και μου είπατε ότι τη πήρατε. Εγώ λέει δε βρήκα κάποια αίτηση,μα λέω αφου μου το είπε μια κοπέλα. Θα σας πάρουμε αύριο το πρωι να σας ενημερώσουμε. Φυσικά το επόμενο πρωι δε πήρανε και έτσι τους πήρα εγώ κατά το μεσημέρι. Πάλι η γνωστή καραμέλα, δώστε μου το τηλέφωνο σας να σας πάρουμε. Τότε είναι που μπαίνει κι ο πατέρας μου στο παιχνίδι φορτωμένος ο οποίος τους παίρνει και αρχίζει να τους μιλάει σε αρκετά έντονο ύφος.;) Αυτοί όμως εκεί το χαβά τους να τους δώσουμε το τηλέφωνο μας χωρίς φυσικά να μας πάρει κανείς. Τώρα ο πατέρας μου έμαθε όμως από τη κούριερ ποιος παρέλαβε την αίτηση και αύριο μάλλον θα χουμε εξελίξεις.:mad: Κόκκινη κάρτα λοιπόν στην άλτεκ!:mad: Οι εξυπνάκηδες έχουν και φαξ απο 211 για να τσεπώνουν το τέλος κλήσης χωρίς όμως να μπορείς να στείλεις από όλα τα φάξ. Μετά λέγανε έπρεπε να δοκιμάσετε και στο 210. Λες και έπερεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Εγώ πάντως ξεμπέρδεψα με την Altec στις 20/02 μολονότι ήταν να κοπεί στις 17/02. Τα έχουν τόσο μπερδεμένα που θέλανε να μου κάνουνε και πρόταση αναβάθμισης της γραμμής σε 512. Ότι να ναι κάνουν. Άντε τώρα να βρώ καινούργια σύνδεση που δεν έχουμε και πόρτες στην περιοχή μου.:worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Εγω παντως παιδια εκανα την αιτηση προχθες. Με πηραν 15 λεπτα μετα που εστειλα το FAX για επιβεβαιωση username και password. Ρωτησα για διακοπη και μου ειπαν: Αν εχετε το τριμηνο τοτε για να εχετε μονο την προσφορα θα μας ενημερωσετε απο τον πρωτο μηνα ενεργοποιησης. Αν εχετε την προσφορα multirama απο τον δευτερο μηνα. Απλα τα πραγματα. Τωρα γιατι πανε σε αλλους στραβα?...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Απλα τα πραγματα. Τωρα γιατι πανε σε αλλους στραβα?...:worry: Θες να δεις στραβά διάβασε λίγο εδώ τί έχω πάθει και δεν μπορώ να κάνω ούτε την δουλειά μου. Κοντεύω να τρελαθώ με τους αλήτες που έχω μπλέξει. Έχω κάνει αίτηση απενεργοποίησης από την αρχή του έτους, έγινε η διακοπή στις 28 Φεβρουαρίου μετά από ομηρικούς καβγάδες με την εκάστοτε τηλεφωνήτρια, αλλά μόνο στην πρόσβαση dsl. Έχω μείνει με τη γραμμή δεσμευμένη στο όνομα τους και την otenet να περιμένει αποδέσμευση για να ενεργοποίησει το ondslkit. Έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνο και μου λέγαν οτι θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν. Χθές, μετά από έναν καβγά με την τηλεφωνήτρια μίλησα με την προισταμένη και μου είπε οτι αφού δεν πληρώνω τι με νοιάζει... και οτι για αυτούς δεν είμαι πελάτης, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να απευθυνθώ στον ΟΤΕ. Αυτό, όμως το έχω κάνει ήδη και βέβαια από τον ΟΤΕ τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν η γραμμή είναι στο όνομα της altec και θεωρητικά τους πληρώνει. Από την ΕΕΤΤ έγινε σύσταση στην altec αλλά και πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω εκτός βέβαια από το να τους βάλω μπουρλότο να απαλλάξω και τους υπόλοιπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Θες να δεις στραβά διάβασε λίγο εδώ τί έχω πάθει και δεν μπορώ να κάνω ούτε την δουλειά μου. Κοντεύω να τρελαθώ με τους αλήτες που έχω μπλέξει. Έχω κάνει αίτηση απενεργοποίησης από την αρχή του έτους, έγινε η διακοπή στις 28 Φεβρουαρίου μετά από ομηρικούς καβγάδες με την εκάστοτε τηλεφωνήτρια, αλλά μόνο στην πρόσβαση dsl. Έχω μείνει με τη γραμμή δεσμευμένη στο όνομα τους και την otenet να περιμένει αποδέσμευση για να ενεργοποίησει το ondslkit. Έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνο και μου λέγαν οτι θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν. Χθές, μετά από έναν καβγά με την τηλεφωνήτρια μίλησα με την προισταμένη και μου είπε οτι αφού δεν πληρώνω τι με νοιάζει... και οτι για αυτούς δεν είμαι πελάτης, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να απευθυνθώ στον ΟΤΕ. Αυτό, όμως το έχω κάνει ήδη και βέβαια από τον ΟΤΕ τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν η γραμμή είναι στο όνομα της altec και θεωρητικά τους πληρώνει. Από την ΕΕΤΤ έγινε σύσταση στην altec αλλά και πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω εκτός βέβαια από το να τους βάλω μπουρλότο να απαλλάξω και τους υπόλοιπους? :blink: Πωπω...Τι να πω...Εμενα παντως ακομη να ενεργοποιησουν την γραμμη απο τον ΟΤΕ(απο τις 20/02...)....Κανενα imotion με ανθρωπακι να τα ξυνει με τσουγγρανα υπαρχει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Θες να δεις στραβά διάβασε λίγο εδώ τί έχω πάθει και δεν μπορώ να κάνω ούτε την δουλειά μου. Κοντεύω να τρελαθώ με τους αλήτες που έχω μπλέξει. Έχω κάνει αίτηση απενεργοποίησης από την αρχή του έτους, έγινε η διακοπή στις 28 Φεβρουαρίου μετά από ομηρικούς καβγάδες με την εκάστοτε τηλεφωνήτρια, αλλά μόνο στην πρόσβαση dsl. Έχω μείνει με τη γραμμή δεσμευμένη στο όνομα τους και την otenet να περιμένει αποδέσμευση για να ενεργοποίησει το ondslkit. Έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνο και μου λέγαν οτι θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν. Χθές, μετά από έναν καβγά με την τηλεφωνήτρια μίλησα με την προισταμένη και μου είπε οτι αφού δεν πληρώνω τι με νοιάζει... και οτι για αυτούς δεν είμαι πελάτης, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να απευθυνθώ στον ΟΤΕ. Αυτό, όμως το έχω κάνει ήδη και βέβαια από τον ΟΤΕ τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν η γραμμή είναι στο όνομα της altec και θεωρητικά τους πληρώνει. Από την ΕΕΤΤ έγινε σύσταση στην altec αλλά και πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω εκτός βέβαια από το να τους βάλω μπουρλότο να απαλλάξω και τους υπόλοιπους? Παρε ντεμο συνδεσεις απο αλλες εταιριες μεχρι να απενεργοποιηθει η γραμμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Παρε ντεμο συνδεσεις απο αλλες εταιριες μεχρι να απενεργοποιηθει η γραμμη! Αυτό έχω κάνει. Αλλά δεν παύει να είναι εξωφρενικό αυτο που κάνει η altec. Σήμερα μου είπαν οτι θα την ξαναστείλουν την αίτηση στον ΟΤΕ. Ελπίζω να απαλλαγώ από δαύτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Παιδες αυτο τον απριλιο κλεινω 30 μηνες με Altec 512 static και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα αντιθετα με αλλους που στην Forthnet και στην Hol που λενε οτι σερνονται. Τωρα για τα οικονομικα ισχυει το ιδιο, ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Λοιπόν, κάτι περίεργο συνέβη και σε εμένα αλλά δεν ξέρω εαν σχετίζεται με το θέμα. Στις 20/02 έγινε διακοπή της σύνδεσης DSL στην γραμμή μου αλλά στο Fritzbox παρέμεναν ανοιχτά τα λαμπάκια Power και LAN. Φυσικά δεν έδωσα σημασία. Την περασμένη Τρίτη έστειλά αίτηση ενεργοποίησης OnDSL kit και την τετάρτη με καλεί κάποιος απο Altec και μου λέει "σας καλώ για το θέμα της 384 γραμμής σας, συνεχίζετε έτσι??....όχι του λέω έχω κάνει αίτηση διακοπής και διεκόπη". Και εχθές βλέπω πως το λαμπάκι του Power αναβοσβήνει χωρίς να σταθεροποιήτε. Κοιτώντας το manual βλέπω πως αυτό γίνεται όταν χάνει το router επαφή με DSL στην γραμμή. Τελικά τι να παίχτηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Λοιπόν, κάτι περίεργο συνέβη και σε εμένα αλλά δεν ξέρω εαν σχετίζεται με το θέμα. Στις 20/02 έγινε διακοπή της σύνδεσης DSL στην γραμμή μου αλλά στο Fritzbox παρέμεναν ανοιχτά τα λαμπάκια Power και LAN. Φυσικά δεν έδωσα σημασία. Την περασμένη Τρίτη έστειλά αίτηση ενεργοποίησης OnDSL kit και την τετάρτη με καλεί κάποιος απο Altec και μου λέει "σας καλώ για το θέμα της 384 γραμμής σας, συνεχίζετε έτσι??....όχι του λέω έχω κάνει αίτηση διακοπής και διεκόπη". Και εχθές βλέπω πως το λαμπάκι του Power αναβοσβήνει χωρίς να σταθεροποιήτε. Κοιτώντας το manual βλέπω πως αυτό γίνεται όταν χάνει το router επαφή με DSL στην γραμμή. Τελικά τι να παίχτηκε? Έγινε οτι και με μένα. Σου κρατάγαν δεσμευμένη τη γραμμή dsl. Μόνο που εγώ δεν βλέπω να μου την διακόπτουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Έγινε οτι και με μένα. Σου κρατάγαν δεσμευμένη τη γραμμή dsl. Μόνο που εγώ δεν βλέπω να μου την διακόπτουν... Αφού είναι διατεθειμένοι , αποφασισμένοι θα έλεγα , να σου προσφέρουν δωρεάν την πρόσβαση , γιατί δεν κάνεις και συ μια συνδρομή να έχεις φθηνό adsl , και να τους στείλεις τις ευχαριστίες σου για την γενναιόδωρη προσφορά τους;:lol: :lol: :lol: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Αν δεν είχα αγοράσει ήδη ΟΤΕnet όπως αναφέρω παραπάνω ίσως να ήταν μια λύση κι αυτό:lol: . Δυστυχώς όμως προς το παρόν μόνο δυσκολή τη ζωή μου, μου κάνουν οι αλήτες. Και να σκεφτείς οτι μέχρι πριν την αίτηση διακοπής ήμουν κατευχαριστημένος πελάτης και τους διαφήμιζαν σε γνωστούς και φίλους. Βέβαια, αφού το είπε η υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών, αφού δεν τους πληρώνω, δεν είμαι πελάτης τους ας κάνω οτι θέλω, δεν τους απασχολεί το θέμα, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την πολιτική της εταιρείας. Ας ελπίσω οτι θα το στείλουν το αίτημα διακοπής και δεν το είπαν για να με ξεφορτωθούν. edit= Μόλις ενημερώθηκα από ΟΤΕ οτι χθές εστάλει αίτημα κατάργησης. Φαίνεται μετά απο 10μέρες ομηρικών καβγάδων το΄πήραν απόφαση οτι δεν θα συνεχίσω μ' αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Σε μένα πάλι συνεχίζονται τα βασανα μου με δαύτους... Αντιγράφω από το πόστ μου στο adslgr.com το οποίο περιέχει και τη συνέχεια... Καλησπέρα κι από μένα, η ιστορία μου ίσως είναι λίγο μεγάλη αλλά έχω αγανακτήσει εδώ και ένα μήνα περίπου. Λοιπόν, στις 15 Φεβρουαρίου αποφάσισα να μπω και γω στον κόσμο της DSL αγοράζοντας (μαύρη ώρα και στιγμή) το Jetpack της Altec απο τα Multirama. Ύστερα από πολλές προσπάθειες που έκανα να στείλω την αίτηση με φαξ απέτυχα παταγωδώς ακούγοντας μονίμως στη γραμμή ότι ο αριθμός δεν υπάρχει. Οπότε και αποφάσισα να τη στείλω με κουριερ στη διεύθυνση που αναγραφόταν πάνω στην αίτηση. Την επόμενη μέρα τους παίρνω να επιβεβαιώσω ότι τη λάβανε, μου λέει το παλικάρι για να μη περιμένετε στη γραμμή θα σας πάρω εγώ σε λίγο. Ωραία λέω. Αφού βράδιασε και ο τύπος δε φάνηκε πουθενά αποφάσισα να τους ξαναπάρω, μιλάω με μια κοπέλα και αφού έψαχνε για κανένα πεντάλεπτο μου λέει ότι τη πήρανε και ότι σε 10-12 μέρες θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Αμ δε... Στις 19, Κυριακή μεσημέρι με παίρνει μια κοπέλα απο την ΑΛΤΕΚ και μου λέει, είχατε πάρει τελέφωνο τη Παρασκευή σχετικά με μια αίτηση, ναι λέω αλλά ξαναμίλησα μαζί σας και μου πατε ότι τη λάβατε. Όχι λεει δε βρήκαμε κάποια αίτηση, μα πως της απαντάω αφου εσείς μου το είπατε. Θα σας ξαναπάρουμε αύριο. Φυσικά την επόμενη μέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση οπότε τους παίρνω εγώ κι αφου ξαναψάξανε δε βρήκανε τπτ. Ακολούθησαν 3-4 τηλεφωνήματα ακόμα δίχως όμως αποτέλεσμα. Οπότε αποφασίζω να αναζητήσω την αίτηση μέσω του voucher της κουριερ. Τελικά βρήκα ποια κυρία τη παρέλαβε η οποία την είχε ξεχάσει μέσα στο συρτάρι της γιατί δεν ήξερε τι να τη κάνει. http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/vava.gif Τώρα η άλλη που τη βρήκε στην αρχή, ο θεός κι η ψυχή της... Αφού την εντοπίσαμε ξανάκουσα τη γνωστή καραμέλα με τις 10-12 μέρες. Το μαρτύριο όμως δε τελείωσε εδώ... Να σημειώσω ότι αυτο έγινε 22 Φεβρουαρίου. Προχθές, μη βλέποντας το αναθεματσμένο το λαμπάκι της DSL να ανάβει στο Fritz αποφάσισα να τους πάρω να δω τι γίνεται. Μου λέει λοιπόν η κοπέλα στο 13813 ότι στείλανε την αίτηση 28 Φεβρουαρίου και ότι περιμένουν τον ΟΤΕ. Σήμερα όμως σκέφτηκα ότι εγώ την αίτηση την έκανα 15 του μηνός, άντε με το μπέρδεμα 22. Οπότε και τους ξαναπαίρνω.Εκεί ήταν που άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά..http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/angyr.gif Γιατί ρε κοπέλα μου λέω τη στείλατε 28 του μηνός; Εγώ 15 έκανα την αίτηση και από τότε με δουλέυετε. Μπορεί λέει να μεσολάβησαν αργίες, 2 βδομάδες αργία ήτανε λέω;;; Ξανά αυτή, μα περιμένουμε τον ΟΤΕ. Δε με νοιάζει λέω ο ΟΤΕ εσείς γιατί τη στείλατε 2 βδομάδες μετά; Ξανα τα ίδια για τον ΟΤΕ αυτή. Να μη τα πολυλογώ η τελευταία μου κουβέντα ήταν, αν μέχρι τη δευτέρα δεν ενεργοποιηθεί η γραμμή θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και το κλείνω. Αμέσως μετά επικοινωνώ με έναν γνωστό μου στον ΟΤΕ να δω αν λάβανε την αίτηση και εκεί ήρθε η χαριστική βολή... Την αίτηση τη πήρανε 8 Μαρτίου, προχθές δηλαδή που τους πήρα. Αυτό ήταν μου γυρίσανε τα μυαλάhttp://www.adslgr.com/forum/images/smilies/wall.gif Τους ξανακαντίλιασα και έστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Δε με νοιάζει αν θα κερδίσω κάτι, αλλά όχι και να μας δουλέυουνε μες τα μούτρα μας.http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/mad.gif Είμαι τόσο τσατισμένος που από βδομάδα σκέφτομαι να πάω και στο ΚΕΠΚΑ. Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλά καταλαβαίνετε τον θυμό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Κι εμένα από τη Forthnet μου είχαν πει ότι την είχαν στείλει νωρίτερα την αίτηση στον ΟΤΕ, ενώ "μέσο" που είχα στον ΟΤΕ μου είπε ότι την είχαν παραλάβει αργότερα. Τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts