Scottas Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 " Rockstar Games yesterday confirmed the delay in releasing Grand Theft Auto IV for the PC. The important date for you to know is now 2nd December in the USA, and 3rd December in Europe..." link krima re gamoto... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Συγνωμη αν έχει ξαναειπωθεί αλλά ξέρουμε τις απαιτήσεις συστήματος που χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Συγνωμη αν έχει ξαναειπωθεί αλλά ξέρουμε τις απαιτήσεις συστήματος που χρειάζεται? Αυτές... :O Minimum System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Recommended System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) 18 GB Free Hard Drive Space Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Official GTA IV PC website launches + new screenshots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Η τιμή του ξέρουμε ποιά θα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτές... :O Minimum System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Recommended System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) 18 GB Free Hard Drive Space Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 Κλασσικά υψηλές απαιτήσεις όπως μας έχουν συνηθίσει τα gta.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 γ..... τις αναβολες τους....θελω να το παρω στη συλλεκτικη εκδοση..θα βγει κ για pc ε>? και οποιος θελει το προπαραγγελνει εδω... http://cgi.ebay.com/GTA-IV-GRAND-THEFT-AUTO-4-for-PC-DVD-UK-preorder-SEALED_W0QQitemZ140282915822QQcmdZViewItemQQptZUK_PC_Video_Games_Video_Games_JS?hash=item140282915822&_trksid=p3286.m63.l1177 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Αυτές... :O Minimum System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Recommended System Requirements OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) 18 GB Free Hard Drive Space Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 Και για να μπει το SP3 λογικά θα θέλει φορμάτ:mad: Ο AMD Athlon X2 64 ειναι διπλοπυρηνος? Δηλαδή με AMD Athlon XP 2800+ δεν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Και για να μπει το SP3 λογικά θα θέλει φορμάτ:mad: Το format δεν αποτελεί προϋπόθεση εγκατάστασης του SP3. Μπορεί να εγκατασταθεί με απόλυτη επιτυχία και σε ήδη εγκατεστημένα Windows (που τρέχουν χρόνια τώρα SP2 ή SP1a :ninja:). Ο AMD Athlon X2 64 ειναι διπλοπυρηνος? Ναι. Μαζί με τους Opteron ήταν από τις πρώτες dual core προτέσεις της AMD αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή με AMD Athlon XP 2800+ δεν? Δύσκολο. Αλλά πιθανότατα μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το format δεν αποτελεί προϋπόθεση εγκατάστασης του SP3. Μπορεί να εγκατασταθεί με απόλυτη επιτυχία και σε ήδη εγκατεστημένα Windows (που τρέχουν χρόνια τώρα SP2 ή SP1a :ninja:). Ναι. Μαζί με τους Opteron ήταν από τις πρώτες dual core προτέσεις της AMD αν θυμάμαι καλά. Δύσκολο. Αλλά πιθανότατα μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Άντε να δούμε, αυτό σκοπεύω να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 IGN 1UP GameSpy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ψαχνω για ατομα με κεφι και με τρελα για το παιχνιδι για τον συντονισμο ιστοσελιδας-κοινοτητας GTAIV! Στειλτε μου PM για info.! Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Το παρήγγειλα από το Πλαίσιο,ελπίζω αύριο να μου το φέρουν.39,9 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpan Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Το παρήγγειλα από το Πλαίσιο,ελπίζω αύριο να μου το φέρουν.39,9 ευρώ. γιατί κάνει μόνο 39,99 euro ενώ για το playstation 3 έκανε 70? είναι κατώτερο δηλαδή?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Όλα τα παιχνίδια για PC είναι φθηνότερα από τις αντίστοιχες εκδόσεις για κονσόλες. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 κανεις εντυπωσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Είναι πολύς κόσμος που έχει προβλήματα με το παιχνίδι στο PC. H Rockstar εξεδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι προσπαθούν να επιλύσουν τα προβλήματα που τους εχουν αναφερθεί. Επίσης το παιχνίδι είναι εξαιρετικά βαρύ. Αν είσαι κοντά στις minimum απαιτήσεις, ακόμα και να χαμηλώσεις τα settings του παιχνιδιού το framerate ειναι απελπιστικά αργό. Γνώμη μου είναι, να περιμένετε μέχρι να βγει το πρώτο patch, να διαβάσετε τα τότε reviews και να αποφασίσετε αναλόγως. Αλλιώς νοικιάστε το από κανένα dvd club... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 κανεις εντυπωσεις??? Ακόμα δε μου το φέρανε,θα ακυρωσω την παραγγελία. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Κι εγω το περιμενω απο Play.com! Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 kai egw twra to "agorazw" :whistle: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JJB Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Έχω διαβάσει πάντως ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα με το σύστημα προστασίας του τίτλου. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβαίνει πάντα αυτό, αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις όσον αφορά την αγορά του παιχνιδιού. Δεν είμαι υπέρ της πειρατίας κι έτσι θέλω να το αγοράσω μιας και είμαι φανατικός της σειράς, αλλά το σκέφτομαι. Είναι κρίμα να το πάρω, να εκνευριστώ και να μου μείνει στο ράφι. Κανείς προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ναι. Πριν το αγοράσεις -αν πεθαίνεις να το παίξεις τώρα- νοίκιασέ το και δες πως πάει στο pc σου, αν σου αρέσει το σύστημα αυθεντικοποίησης κλπ. Αλλιώς περίμενε. Η Rockstar μίλησε για patch που είναι έτοιμο και περνάει και από κάποιους ελέγχους της Microsoft τώρα, πριν γίνει δημοσίως διαθέσιμο. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Το πήρα το πρωί,εγκαταστάθηκε κανονικά.Ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά παίζω σε χαμηλή ανάλυση (1024χ768). Θα δοκιμάσω και μεγαλύτερη να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 εγω το πηρα πριν 2 μερες για ps3 και εχω λιωσει,απιστευτα γραφικα και γενικα πολυ καλο παιχνιδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Βγήκε το patch για PC... :D http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts