teorizo Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ωραία λοιπόν αφού επιτρέπετε μέσω pm έχω τις εξής σαιζόν: FRIENDS - THE COMPLETE SEASON 1 FRIENDS - THE COMPLETE SEASON 2 FRIENDS - THE COMPLETE SEASONS 3 FRIENDS - THE COMPLETE SEASONS 4--->10 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μπορείτε πάντα να δίνετε links μέσω PM :) Μια απορία που έχω πάντα : Γιατί κυκλοφόρησαν επεισόδια με extra λεπτά/σκηνές και υπό ποιες συνθήκες; Παίχτηκαν και αν ναι που; Γιατί έβλεπα συνήθως τα επεισόδια από τα dvd μου και όταν είδα επεισόδια κατεβασμένα, ήταν στην έκδοση με τις extra σκηνές (το οποιό ήταν κάτι σα δώρο Θεού, όταν έχει τελειώσει η σειρά να βλέπεις νέες σκηνές!). Αρκετές από αυτές δεν είναι και τόσο επιτυχημένες και καταλαβαίνεις γιατί κόπηκαν αλλά άλλες είναι φοβερές! Π.χ. όταν ο Phoebe ζητά από το Joey κρασί και 2 ποτήρια σκοπεύοντας να πάει στο διαμέρισμα του Chandler να τον «αποπλανήσει» μέχρι να παραδεχτεί τη σχέση του με τη Monica και εκείνος της φέρνει 2 κούπες και λάδι :lol: (514 - The One Where Everybody Finds Out). Nelly, έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρω ποιός είναι ο λόγος αλλά στα επεισόδια που προβλήθηκαν από την τηλεόραση είχε και κάποιες παραπάνω σκηνές οι οποίες κόβονταν στην έκδοση για dvd. Εγώ δεν έχω κατεβάσει ποτέ επεισόδιο Friends γιατί τα είχα εξ αρχής σε DVD αλλά βλέποντας τα επεισόδια του Star παρατήρησα πως υπήρχαν σκηνές που δεν είχα στα DVD μου... Δεν ξέρω ποιός μπορεί να είναι ο λόγος; Θέμα διάρκειας; Θέμα χώρου στο DVD; Θέμα αδειών; Αν και καμία από αυτές τις δικαιολογίες δεν μου φαίνεται να στέκει... ΕDIT: Κάποια εποχή κυκλοφορούσαν στο εμπόριο τα DVD που ήταν dual layer, και είχε τα ίδια επεισόδια μπροστά πίσω με original και extended versions σε κάθε πλευρά! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ... ΕDIT: Κάποια εποχή κυκλοφορούσαν στο εμπόριο τα DVD που ήταν dual layer, και είχε τα ίδια επεισόδια μπροστά πίσω με original και extended versions σε κάθε πλευρά! Δηλαδη στα extended εχουν παραπανω σκηνες; :confused: Και δεν υπαρχει κενο στο story αν δεις τα short ver; Τι κουφο κι αυτο...dual layer παντως εχω δει μονο απ'αυτα που εχουν 2 επεισοδια απο τη μια και 2 απο την αλλη :shifty: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ναι..είχε κάποιες παραπάνω σκηνές αν δεν κάνω λάθος...ή απλά τις ίδιες με (π.χ.) ένα αστείο ή ένα σχόλιο από τον Chandler παραπάνω, ή μια ατάκα παραπάνω από τη Phoebe κτλ. Τίποτα που να προσέφερε κάτι στη σειρά... Προφανώς για λόγους χρόνου τα κόψανε από τα DVDs (δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο...). Α και ένα που μόλις μου ήρθε: μεγαλύτερος διάλογος ανάμεσα στην Rachel και τον Joey στο 1ο επεισόδιο της 10ης season (εκεί που είναι στο δωμάτιο στις Βερμούδες και συζητάνε για το πως θα πάρει τη σχέση τους ο Ross κτλ.) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ειδικά για εκείνο το επεισόδιο πραγματικά δεν μπορώ να δώ διαφορά, το είχα δεί και κατεβασμένο (για το οποίο είχα βγάλει και υπότιτλους αρα το είχα προσέξει) και απο τα dvd και από το filmnet και από το star... θα ορκιζόμουνα ότι οι διάλογοι είναι ίδιοι, χμμμμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ετσι θυμαμαι δεν ξέρω τώρα... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν έχουν όλα τα επεισόδια κομμένες ή extra σκηνές αντίστοιχα. Κάποιος που τα έχει δει 1-2 φορές μπορεί να μην καταλάβει καν τη διαφορά. Οταν τα έχεις δει όμως 8.000 φορές και ξαφνικά τις βλέπεις, και μια ατάκα παραπάνω κάνει τη διαφορά :p Για το επεισόδιο που λες DesertSMisSRaiN και γω δε θυμάμαι τώρα, όταν βρω χρόνο θα το ξαναδω και στις 2 εκδόσεις και θα επανέρθω :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Υπονοείς πως είμαι μανιακός ε;; :p :p PS: Έχεις δίκιο :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Υπονοείς πως είμαι μανιακός ε;; :p :p PS: Έχεις δίκιο :p Για μένα μιλούσα αλλά και για τους υπόλοιπους που τα έχουν δει πολλές φορές οπότε είσαι και συ μέσα :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Είναι σαν τις ελληνικές ταινίες... Λες "τώρα θα πει αυτό" και γελάς μόνος σου πριν το πει... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 και πίστεψέ με αυτό είναι κάτι που λίγες σειρές έχουν... Στις περισσότερες σήμερα, μια φορά να ακούσεις το αστείο είναι και πάλι πολύ! Φαντάσου να το ακούσεις και δεύτερη! Αχχχ....δεν βγαίνουν πια τέτοιες σειρές (αν και καλύτερα, αυτό κάνει τις λίγες που υπάρχουν στο...χρονοντούλαπο πιο σημαντικές :up: ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Βρήκα αυτό το βιντεάκι στο google video και είπα να σας δώσω το link Όσοι fans προσέλθετε!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ααααα!!! Είσαι φοβερός DesertSMisSRaiN. :p Thanks for links! :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Το νέο boxset με τα 40 δισκάκια θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη; Γιατί έψαξα και το βρήκα μόνο σε αμερικάνικα eshops... :( Edit: Και κάτι άλλο... Το προηγούμενο boxset είχε 30 DVD, που αν δεν κάνω λάθος ήταν διπλής όψεως. Το καινούριο με τα 40 θα έχει κι αυτό DVD διπλής όψεως ή θα έχουν σκοτώσει extras και ποιότητα για να τα χωρέσουν σε 4 DVD (αντί για 6 ουσιαστικά) τον κάθε κύκλο; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Δεν νομίζω να μην είναι διπλής όψης. Από την στιγμή που ήταν το πρώτο boxset, η ποιότητα πρέπει να ανέβει, όχι να πέσει... Τώρα αναφορικά με το αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, παίζει να μην, γιατί ενώ στο Amazon.com υπάρχει, στο Amazon.co.uk δεν υπάρχει... :worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Δεν νομίζω να μην είναι διπλής όψης. Από την στιγμή που ήταν το πρώτο boxset, η ποιότητα πρέπει να ανέβει, όχι να πέσει... To να αντικαταστήσουν τα διπλής όψης DVD με τα σαφώς βολικότερα dual layer σημαίνει άνοδο της ποιότητας. Η χωρητικότητα είναι περίπου η ίδια, δε χρειάζεται να αλλάζεις πλευρά στο δισκάκι και αποφεύγονται και τα μπερδέματα, αφού τα διπλής όψης δεν έχουν τυπωμένη πλευρά ώστε να τα ξεχωρίζεις. Επίσης είναι σχετικά πιο ευαίσθητα και (προσωπική γνώμη) πολύ πιο άσχημα, σαν τα πρώτα DVD που κυκλοφορούσαν το 2000-2001. Οπότε καλά θα κάνουν να μην είναι διπλής όψης, ειδικά σε ένα box-set το θεωρώ απαράδεκτο. Δυστυχώς το κάνουν στο Without a Trace :mad: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Anagnwrisan oi perissoteres etairies oti ta diplis-opsis DVD exoun elattwmata (pou me ta lypris diapistwsa kai egw me to SEASON 2 tou MURDER SHE WROTE) kai pleon apofeugontai Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εμ, my bad, όταν έγραφα διπλής όψης εννοούσα τα dual layer... Ξέχασα πως είναι διαφορετικά... :O Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Τώρα αναφορικά με το αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, παίζει να μην, γιατί ενώ στο Amazon.com υπάρχει, στο Amazon.co.uk δεν υπάρχει... :worry: Ναι ρε γμτ, δεν το βλέπω ούτε στο Play, ούτε στο Amazon UK κι έχω αρχίσει να ανησυχώ... :cry: To να αντικαταστήσουν τα διπλής όψης DVD με τα σαφώς βολικότερα dual layer σημαίνει άνοδο της ποιότητας. Η χωρητικότητα είναι περίπου η ίδια, δε χρειάζεται να αλλάζεις πλευρά στο δισκάκι και αποφεύγονται και τα μπερδέματα, αφού τα διπλής όψης δεν έχουν τυπωμένη πλευρά ώστε να τα ξεχωρίζεις. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα double-side. Αν όμως τα 30 DVD του προηγούμενου boxset ήταν και double-side και dual-layer, τότε η αντικατάσταση με 40 single-side dual-layer σημαίνει απώλεια ποιότητας / περιεχομένου... Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι σιγά μη χρησιμοποίησαν double-side dual-layer, επομένως το νέο boxset θα αξίζει αν έχει 40 single-side dual-layer. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Τι σοκ ήταν αυτό σήμερα; Και εκεί που περίμενα να δω τα διαολάκια τσουπ να και τα φιλαράκια! Καλά ρε γιατί βάζετε και βγάζετε συνέχεια τις σειρές εκεί στο σταρ; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Τι σοκ ήταν αυτό σήμερα; Και εκεί που περίμενα να δω τα διαολάκια τσουπ να και τα φιλαράκια! Καλά ρε γιατί βάζετε και βγάζετε συνέχεια τις σειρές εκεί στο σταρ; Μήπως τελείωσε;; Nα σου θυμήσω πως είχε μόνο 19 επεισόδια συνολικά. Anagnwrisan oi perissoteres etairies oti ta diplis-opsis DVD exoun elattwmata (pou me ta lypris diapistwsa kai egw me to SEASON 2 tou MURDER SHE WROTE) kai pleon apofeugontai Βγαίνω off topic τώρα αλλά...πω πω...Murder, She Wrote... που το θυμήθηκες... πολύ μου άρεσε αυτή η σειρά...και τα βιβλία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Μήπως τελείωσε;; Nα σου θυμήσω πως είχε μόνο 19 επεισόδια συνολικά.Σοβαρά; Δεν το γνώριζα. Νόμιζα ότι κόψανε την σειρά στο 19ο επεισόδιο :lol: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Σοβαρά; Δεν το γνώριζα. Νόμιζα ότι κόψανε την σειρά στο 19ο επεισόδιο :lol: Ε? :confused: Την ΚΟΨΑΝΕ στο 19ο επεισόδιο (και συγκεκριμένα το ABC)...δεν πήγαινε καθόλου καλά από νούμερα (φαντάσου, για να μη βγάλει ούτε τη σεζόν που έχει κανονικά 22 επεισόδια!) Τώρα δεν ξέρω αν κατάλαβες πως την ΕΚΟΨΕ το Star, πράγμα που θα ήταν πρωτόγνωρο για το Star! :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Α οκ τώρα το κατάλαβα :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Κουφό...αλλά λογικό ταυτόχρονα Σύμφωνα με την AGB, η κάλυψη των εκλογών από τον ALPHA είχε την μεγαλύτερη τηλεθέαση (θα έπαιξε το ρόλο του και το σακάκι του Σπηλιωτόπουλου), με ποσοστό 19,5%. Ακολούθησε το MEGA (16,3%), ο ANT1 (14%), η ΝΕΤ (7,2%). Η σειρά 'Friends' στο STAR έκανε 16,5%. από το Sport24.gr Έτσι! Έτσι! :p :p :shifty: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts