Jump to content

Friends (NBC)

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

currently no plans for them to appear in their Friends roles".

That's a shame...:down:

αν το εκαναν θα τρελαιναν τους παντες:wacko:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...A statement for NBC’s media relations department who say “There are currently no plans to have any follow-up to Friends other than Joey, which is still a major part of our comedy line-up and we whole-heartedly support. The rumors started this weekend are just that; rumors. We wish the rest of the cast of Friends continued success in their careers, and would welcome them back at any time, but there are currently no plans for them to appear in their Friends roles".

Τίποτα τίποτα τίποτα! :(

Παρακαλούμε να μη γράφετε ειδήσεις περί επιστροφής αν δεν τις έχετε διασταυρώσει 10.000 φορές γιατί πήγε χαμένη η χαρά :p

tote auto einai psema?

http://www.hollywood.com/news/detail/id/3477372

Δυστυχώς η διάψευση που έχεις κάνει quote απαντά ακριβώς σε αυτό το δημοσίευμα που έχεις στο link σου...

:( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :( :(

Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το οτι χάρηκα χωρίς λόγο τελικά!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

DesertSMisSRain, απαντώ σε σχέση με αυτό που λέγαμε στο thread του Joey.

Λοιπόν, έλεγα ότι η Φίμπι δεν μου άρεσε προς τους τελευταίους κύκλους - όσον αφορά το The One in Barbados, μπορεί να έχεις δίκιο (ότι δεν έκανε και τίποτα τρομερό) αλλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική γιατί δεν μου άρεσε καθόλου ο χαρακτήρας του Μάικ έτσι κι αλλιώς και γι'αυτό το λόγο δεν μου άρεσε και η όλη ιστορία με τη σχέση τους.

Πέρα απ'αυτό όμως, που είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, θεωρώ ότι γενικώς είχε αλλάξει ο χαρακτήρας στο πιο απότομο και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ανέμελο χίπι στυλ της - επιπλέον τις περισσότερες ιστορίες που αφορούσαν τη Φίμπι στους τελευταίους κύκλους δεν τις έβρισκα καν αστείες (π.χ. The One with Princess Consuela, The one with the Mugging, και το αποκορύφωμα του bitchy ήταν η συμπεριφορά της στο The One Where The Stripper Cries - σε αντίστοιχη φάση στον πρώτο κύκλο π.χ., δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να κάνει έτσι.)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Τελικά με πείθεις όλο και πιο πολύ οτι η Phoebe είχε γίνει bitchy στις τελευταίες σεζόν...:rolleyes:

Όσο για την αλλαγή από hippy αλλά adorable freak, σε συνηθισμένη 30φεύγα, ήταν λογικό να γίνει κάποια στιγμή, δεν νομίζεις;;

Εννοώ, με το παρελθόν της Φοίβης και όλα όσα είχε περάσει, ήταν λογικό στα 20+ να είναι λίγο φεύγα, λίγο κάπως, λίγο τρελιάρα, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια η "εφηβική επανάσταση" (ή ε-Φοιβική Επανάσταση :lol: :lol: ) έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει... Θα ήταν, θεωρώ λάθος, όλοι, πλην του μονοδιάστατου Joey να αλλάξουν εκτός από την Φοίβη... Πιστεύω πως η αλλαγή αυτή έγινε όμως σταδιακά και χωρίς να με πειράξει...Δεν σταμάτησε ΞΑΦΝΙΚΑ η Φοίβη να πετάει τις τρέλες της...κάτι που θα ήταν και κουφό και καθόλου αληθοφανές. Ακόμα και στις τελευταίες σεζόν ήταν free spirited σε πολλά πράγματα... Ξεχνάς το farewell gift στην Rachel;;:lol: :lol:Classic Phoebe!!

Αλλά όπως έχω διαβάσει και σε πολλά site, Phoebe's undomesticated spirit finally found the right person to change her hippy style to a modern yet nutty woman...

PS: και εμένα ο Mike πολύ πεζός μου φαινόταν για τη Φοίβη, αλλά σκέψου το και αλλιώς: η σειρά τελείωνε, ο David δεν είχε εμφανιστεί καθόλου για καιρό (οι fans δεν τον θέλανε από οτι είχα ακούσει) και η Φοίβη έπρεπε να βρει επιτέλους και αυτή το δρόμο της...έχεις καμία καλύτερη ιδέα;; ;) Και μην μου πεις να τα εφτιαχνε με τον Joey, δεν θα ήταν ωραία ιδέα να γίνουν όλοι ζευγάρια στο τέλος... Θα ήταν πολύ πιεσμένο...Εξ άλλου αρκετά είχαμε περάσει με την We were on a break/ We were not on a break φάση των Ross-Rachel...

O Joey απλά δεν έχει την "δύναμη" σαν χαρακτήρας να στηρίξει δικό του σόου .

Και όσο για τον Chandler, πως θα έφευγε ρε συ;; Έπρεπε να χωρίσει την Monica!!! Φαντάζεσαι τι θα κάνανε οι fans?? θα καίγανε τα στούντιο της WB!!

Είχα ακούσει πως η σχέση Monica-Chandler ήταν αρχικά μόνο για το Λονδίνο αλλά οι fan όταν έμαθαν πως οι σεναριογράφοι θέλουν να την κόψουν, τους έστειλαν τόσα απειλητικά γράμματα, που τους ανάγκασαν (κυριολεκτικά!!) να τη συνεχίσουν!!!:X

Tέλος, εγώ προσωπικά θεωρώ πιο πρωτότυπα τα επεισόδια των πρώτων κύκλων αλλά πιο αστεία και "γεμάτα" τα επεισόδια των τελευταίων, απλά γιατί έχουμε πλέον γνωρίσει πολύ καλά όλους τους χαρακτήρες και σχεδόν ξέρουμε τις αντιδράσεις των χαρακτήρων πριν καν τις δούμε (βέβαια αυτό δεν είναι πάντα καλό,αλλά εμένα μ'αρέσει να νοιώθω οτι "ξέρω" κάποιον χαρακτήρα!)

Οι περισσότερες αλλαγές που έγιναν στους χαρακτήρες ήταν λογικές, όπως είπες, γιατί θα ήταν αδύνατο να ήταν οι ίδιοι επί δέκα χρόνια. Π.χ. η Ρέιτσελ είχε τεράστια αλλαγή, η οποία όμως ήταν και πολύ λογική και εξηγήσιμη (από την άλλη μου την ψιλοέσπαγε το πόσο επιτυχημένη μπίζνεσγούμαν την έκαναν από ένα σημείο και μετά - από κει που ούτε ένα καφέ δεν μπορούσε να φτιάξει, δεν αντέχανε στο Ραλφ Λώρεν που έλειπε δυο μήνες- για να μη σχολιάσω το πόσο μη ρεαλιστικό είναι αυτό για κάποια που δεν έχει πάει ούτε στο κολλέγιο, γιατί θα μου πείτε ότι είναι σειρά και δεν είναι ανάγκη να είναι ρεαλιστική).

Δεν ήξερα ότι οι φανς δεν ήθελαν τον Ντέιβιντ- δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εμένα μου άρεσε και ήταν πιο ταιριαστός με τη Φίμπι.

Πάντως η σχέση Τσάντλερ/Μόνικα τους βγήκε καλά. Προτιμούσα τον Τσάντλερ μόνο του, αλλά και τα μετά της σxέσης τους επεισόδια είχαν πολλή πλάκα, με αποκορύφωμα ένα από τα αγαπημένα μου, The One Where Everybody Finds Out!:p

Νομίζω πως το ταλέντο της Rachel ήταν "έμφυτο". Λάτρευε τη μόδα και τα ρούχα και της βγήκε φυσικά... Όσο για το οτι κατέρρευσε ο οίκος μόδας που δούλευε...

δε νομίζω πως ήταν έτσι τα πράγματα...;) Αν θυμάσαι ο Ross στην προσπάθειά του να την κάνει να μείνει στη ΝΥ, είχε "δωροδοκήσει" τον διευθυντή της να την πάρει πίσω στη δουλειά..

Όσο για τον Ντέιβιντ, έτσι είχα ακούσει δεν ξέρω αν τελικά ισχύει. :X

Καλά ο Chandler (και πιο συγκεκριμένα o Perry!) έχει τρελό γέλιο όπως και να ήταν...μόνος ή ζευγαρωμένος. :lol: :lol:

Νομίζω πως το ταλέντο της Rachel ήταν "έμφυτο". Λάτρευε τη μόδα και τα ρούχα και της βγήκε φυσικά... Όσο για το οτι κατέρρευσε ο οίκος μόδας που δούλευε...

δε νομίζω πως ήταν έτσι τα πράγματα...;) Αν θυμάσαι ο Ross στην προσπάθειά του να την κάνει να μείνει στη ΝΥ, είχε "δωροδοκήσει" τον διευθυντή της να την πάρει πίσω στη δουλειά..

Δεν διαφωνώ- η αλλαγή στο χαρακτήρα της ήταν αρκετά ομαλή. Από την άλλα μεριά η Ρέιτσελ μου άρεσε κυρίως από τον 4ο ως τον 7ο κύκλο - από την εγκυμοσύνη και μετά όχι και τόσο.

Καλά ο Chandler (και πιο συγκεκριμένα o Perry!) έχει τρελό γέλιο όπως και να ήταν...μόνος ή ζευγαρωμένος. :lol: :lol:

Σχεδόν όλα τα αγαπημένα μου αστεία είναι από τον Τσάντλερ. Τρελό γέλιο! :rotfl: Και είναι πολύ κρίμα που είχε τόσα προβλήματα με την υγεία του..

Και είναι πολύ κρίμα που είχε τόσα προβλήματα με την υγεία του..

τι προβληματα ειχε?:confused:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι προβληματα ειχε?:confused:

(Για τον ηθοποιό Μάθιου Πέρυ μιλάω φυσικά)

Απ'ό,τι ξέρω μετά από ένα ατύχημα (ανάμεσα στο 2ο κ 3ο κύκλο νομίζω) εθίστηκε σε παυσίπονα (οπιοειδή- δεν μπαίνω σε άλλες λεπτομέρειες) και είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα που φάνηκε και στη σειρά με τις αυξομειώσεις του βάρους του που οφείλονταν σ'αυτό, συν σε πρόβλημα αλκοολισμού. Προς την 8η σειρά μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης - και γι'αυτό υπάρχουν κάποια επεισόδια που δεν εμφανίζεται πολύ, οι δικές του σκηνές απ' ό,τι έχω διαβάσει γυρίζονταν ξεχωριστά.

Επίσης διάβασα κάπου ότι ο ίδιος είπε ότι δεν αντέχει να βλέπει τα επεισόδια του 3ου κύκλου, όπου είναι υπερβολικά αδύνατος, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά εκείνη την εποχή.

Αυτά.

(Για τον ηθοποιό Μάθιου Πέρυ μιλάω φυσικά)

Απ'ό,τι ξέρω μετά από ένα ατύχημα (ανάμεσα στο 2ο κ 3ο κύκλο νομίζω) εθίστηκε σε παυσίπονα (οπιοειδή- δεν μπαίνω σε άλλες λεπτομέρειες) και είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα που φάνηκε και στη σειρά με τις αυξομειώσεις του βάρους του που οφείλονταν σ'αυτό, συν σε πρόβλημα αλκοολισμού. Προς την 8η σειρά μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης - και γι'αυτό υπάρχουν κάποια επεισόδια που δεν εμφανίζεται πολύ, οι δικές του σκηνές απ' ό,τι έχω διαβάσει γυρίζονταν ξεχωριστά.

Επίσης διάβασα κάπου ότι ο ίδιος είπε ότι δεν αντέχει να βλέπει τα επεισόδια του 3ου κύκλου, όπου είναι υπερβολικά αδύνατος, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά εκείνη την εποχή.

Αυτά.

Αυτό δεν το ήξερα! :confused:

Έτσι δικαιολογείται και η τελείως κουφή μετάθεσή του στην Tulsa που δεν κόλλαγε καθόλου!!:cool:

Αυτό δεν το ήξερα! :confused:

Έτσι δικαιολογείται και η τελείως κουφή μετάθεσή του στην Tulsa που δεν κόλλαγε καθόλου!!:cool:

Ακριβώς. Για να πω την αλήθεια αυτά τα επεισόδια τα έχω δει ελάχιστες φορές γιατί δεν είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά αν το σκεφτείς, εμφανίζεται λιγότερο και κυρίως χωριστά από τους άλλους.

Επίσης είχα διαβάσει ότι οι παραγωγοί της σειράς του είχαν κάνει συστάσεις (?!) επειδή είχε παχύνει πολύ (αν είναι δυνατόν).

Καλά αυτό δεν είναι πρωτότυπο!!

Εγώ είχα ακούσει πως 2η-3η σεζόν σκέφτονταν να αλλάξουν την Aniston επειδή είχε πάρει κάποια κιλά... :blink: :blink:

Πού τα είχαν δει...ούτε που ξέρω...

Είχα ακούσει πως ο Perry είχε προβλήματα που είχαν οδηγήσει στο να παχύνει στην 8η σεζόν, αλλά δεν ήξερα οτι ήταν τόσο σοβαρά... Νόμιζω τπτ πιο νορμάλ, όχι εθισμό κτλ... Anyway, ο Chandler, μια χαρά ήταν στο τέλος της 10ης σεζόν.

Anyway, ο Chandler, μια χαρά ήταν στο τέλος της 10ης σεζόν.

Ναι, κι εγώ πολύ χάρηκα.

Τώρα όσο για τα κιλά της Τζένιφερ ας μην αρχίσω να βρίζω καλύτερα για το Χόλυγουντ που έχουν τρελαθεί όλοι με τις ανορεξίες :mad:

Αλήθεια, έχουν συζητηθεί καθόλου στο φόρουμ τα αγαπημένα επεισόδια?

Τα δικά μου αγαπημένα είναι από τη 5η σεζόν το The One Everyone Finds Out απ' την 4η το The One With The Embryos (αυτό με το στοίχημα που αλλάζουν διαμέρισμα) και από την 3η το The One Where Noone's Ready.

(Είμαι λίγο :geek: ή μου φαίνεται??):lol:

Από το Amazon.co.uk...πας και τα παραγγέλνεις...:lol:

Δεν επιτρέπεται να δίνουμε τέτοια liks...Αλλά sorry τι θα κάνεις θα κατεβάσεις 10 κύκλους;;;:confused:

Δεν επιτρέπεται να δίνουμε τέτοια liks...Αλλά sorry τι θα κάνεις θα κατεβάσεις 10 κύκλους;;;:confused:

Γιατι δυσκολο ειναι;;;:p

Αλλα μια τετοια σειρα σιγουρα αξιζει να αγορασεις ολα τα Box sets.;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

E...δεν είναι και εύκολο... 10 ΣΕΖΟΝ με 384, αντε στην καλύτερη 512!

Αν υπάρχει σειρά που αξίζει για να την πάρεις σε Box Set είναι μόνο τα Φιλαράκια...

Εγώ έσκασα 190 eurο αλλά ήταν μια από τις πιο καλές αγορές μου... Κάτι που θα μου μείνει για πάντα:lol: :) :p

Εγώ έσκασα 190 eurο αλλά ήταν μια από τις πιο καλές αγορές μου... Κάτι που θα μου μείνει για πάντα:lol: :) :p

Και για τα 10 seasons;;;;Τοσο πολυ επεσε η τιμη;;:confused:

Εγω τα εχω πληρωσει πολυυυυ παραπανω.Χαρακτηριστικα θυμαμαι ειχα πληρωσει μονο για την 6η 60€ πριν 4 χρονια αν θυμαμαι καλα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Και για τα 10 seasons;;;;Τοσο πολυ επεσε η τιμη;;:confused:

Εγω τα εχω πληρωσει πολυυυυ παραπανω.Χαρακτηριστικα θυμαμαι ειχα πληρωσει μονο για την 6η 60€ πριν 4 χρονια αν θυμαμαι καλα.

Ναι πήρα το box set με τις 10 σεζον από το amazon.co.uk!

Άσε μην το θυμάμαι γιατί είχα πέσει μέσα σε κάτι απεργίες και δεν μπορούσα να πάρω το δέμα μου και είχα εκνευριστεί... Ξέρεις τι είναι να σε περιμένουν 10 λαχταριστές σεζόν από Φιλαράκια και να μην μπορείς να τα πάρεις????:mad: :angry: :angry: :angry: :knife:

Πέρα απ'αυτό όμως, που είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, θεωρώ ότι γενικώς είχε αλλάξει ο χαρακτήρας στο πιο απότομο και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ανέμελο χίπι στυλ της

Και isolde, βλέποντας τον 50 κύκλο ξανά σήμερα... Πώς μπορούμε να λέμε bitchy μια γυναίκα που γέννησε τα τρίδυμα για τον αδερφό της???

Και isolde, βλέποντας τον 50 κύκλο ξανά σήμερα... Πώς μπορούμε να λέμε bitchy μια γυναίκα που γέννησε τα τρίδυμα για τον αδερφό της???

:)

Κατ'αρχήν δεν αναφερόμουν σε τόσο παλιά επεισόδια, αλλά τους τελευταίους 2-3 κύκλους (και όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά αν δεις σχόλια στο imdb, θα δεις ότι δεν είναι μόνο δική μου άποψη). Όπως και να χει, είναι η εντύπωση που έχω, και σου είπα και 2-3 παραδείγματα για ποιο λόγο δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας της από ένα σημείο και μετά. Άσε από το συγκεκριμένο παράδειγμα που είπες με τα τρίδυμα ήταν μια εντελώς τυχαία προσθήκη στην εξέλιξη του χαρακτήρα, γιατί η Lisa Kudrow έμεινε έγκυος στην αρχή της 4ης σειράς και δεν ξέρανε τι να την κάνουνε.

ΥΓ Ίσως να μην το εξήγησα καλά-δεν εννοώ ότι ήταν κακιά ή κάτι τέτοιο. Απλώς υπήρχε κάτι που στη σειρά άρχισαν να το κάνουν συστηματικά όταν άρχισαν να ξεμένουν από ιδέες, δηλαδή να βάζουν τους χαρακτήρες να κάνουν κάτι τελείως out of character απλώς και μόνο για να φτιαχτεί μια ιστορία και ένα δυο αστεία- για παράδειγμα: το επεισόδιο που η Φίμπι και ο Μάικ μετανιώνουν που έδωσαν τα λεφτά του γάμου τους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα και τα ζήτησαν πίσω. Αυτό, κρίνοντας από διάφορες ιστορίες παλιότερων επεισοδίων, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να γίνει στους πρώτους κύκλους.

Να αυτό είναι...όχι πουθενά Ελληνικά...μέχρι και Νορβηγικά έχει, ελληνικά ούτε για πλάκα!!

Και απ'ότι έχω μάθει η audiovisual, επειδή είναι πολύύύύύύύ δύσκολο προφανώς και δεν θα έχει και τα ζητούμενα κέρδη (γιατί κάτι τέτοιους λόγους φαντάζομαι πως θα σκέφτονται!) δεν έχει ακόμα "αρχίσει να συζητάει" για κυκλοφορία του στα ελληνικά

Να αυτό είναι...όχι πουθενά Ελληνικά...μέχρι και Νορβηγικά έχει, ελληνικά ούτε για πλάκα!!

Και απ'ότι έχω μάθει η audiovisual, επειδή είναι πολύύύύύύύ δύσκολο προφανώς και δεν θα έχει και τα ζητούμενα κέρδη (γιατί κάτι τέτοιους λόγους φαντάζομαι πως θα σκέφτονται!) δεν έχει ακόμα "αρχίσει να συζητάει" για κυκλοφορία του στα ελληνικά

Κακώς. Νομίζω θα είχε μεγάλη επιτυχία αν είχε και ελληνικούς υποτίτλους.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καποια στιγμη σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B000AFV7R0/qid=1141224529/sr=2-1/ref=sr_2_11_1/303-9219326-5854632

Φοβερη τιμη και συσκευασια(πατηστε εκει που λεει Mehr Bilder ansehen για να δειτε τις φωτο)