Jump to content

Friends (NBC)

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλά το σημερινό επεισόδιο ήταν όλα τα λεφτά!! Και η συνέχεια φίλε Bayern7 που γύρισαν σπίτι και έμπαινε ένας ένας και της έλεγαν ααα να δω το χέρι σου και έκανε νοήματα ο άλλος! Τρελλό γέλιο!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν εννοείτε στο Star, δεν έπαιξαν όλο το 6x24 επεισόδιο αλλά το μισό! Μας άφησαν εκεί που λέει ο Ρίτσαρντ στη Μόνικα ότι την αγαπάει ακόμα. Όμως το επεισόδιο συνεχίζει!

Τι έγινε σήμερα στην αρχή-αρχή; Πως αντέδρασε η Μόνικα μόλις της είπε ότι την αγαπάει ακόμα;

ΑΜΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ STAR. Μια το αρχίζει 14:30, μια 14:35 και μια 14:20!

Έχω χάσει πολλές αρχές από επεισόδια έτσι. :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 1 Φεβ. 2004 , 21:51)

Τι έγινε σήμερα στην αρχή-αρχή; Πως αντέδρασε η Μόνικα μόλις της είπε ότι την αγαπάει ακόμα;

Ναι το άτιμο... Έτσι έχασα χτες την αρχή, αλλά σήμερα ήμουν προετοιμασμένος και άνοιξα την τηλεόραση και είκοσι ;)

Πώς ήθελε να αντιδράσει ρε! Αφού ο άλλος την είχε φλομώσει στο "Δε σε παντρεύομαι" :D

Άρχισε λοιπόν ο 7ος κύκλος! Μμμ. Παίζοντας 4 επεισόδια τη βδομάδα, σε ενάμιση μήνα βγάζει μια σαιζόν. Άρα σε 4.5 μήνες θα αρχίσει να προβάλλει την 10η και τελευταία σαιζόν λογικά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 1 Φεβ. 2004 , 21:51)

εγω για καλη μου τυχη ειδα στο #myphone τον eLeKtriK EyE να λεει πως φευγει για να δει φιλαρακια.αλλα ηταν νωρις και λεω..μπα ακομα δεν αρχισαν αλλα καλου κακου ας ανοιξω την τιβι :) και τα προλαβα απο την αρχη :up:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 1 Φεβ. 2004 , 22:01)

Ναι το άτιμο... Έτσι έχασα χτες την αρχή, αλλά σήμερα ήμουν προετοιμασμένος και άνοιξα την τηλεόραση και είκοσι ;)

Πώς ήθελε να αντιδράσει ρε! Αφού ο άλλος την είχε φλομώσει στο "Δε σε παντρεύομαι" :D

Άρχισε λοιπόν ο 7ος κύκλος! Μμμ. Παίζοντας 4 επεισόδια τη βδομάδα, σε ενάμιση μήνα βγάζει μια σαιζόν. Άρα σε 4.5 μήνες θα αρχίσει να προβάλλει την 10η και τελευταία σαιζόν λογικά.

Μακάρι να γίνει έτσι!!! και να μην μας αφήσει στα κρύα του λουτρόυ σε 1,5 μήνα!!!!! :lol:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

α) Μην ξεχνάτε ότι το Filmnet προβάλει τώρα την 8η ή 9η περίοδο. Πολύ δύσκολα το Star θα μπορέσει να δείξει τα επεισόδια αυτά (πρέπει να στάξει χρήμα...).

β) Το έχει παρακάνει το Star με τις ώρες προβολής, όπως επισήμανε και ο gkr41. Αυτό θα πει σεβασμός στον τηλεθεατή / καταναλωτή... :mad:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Το χω πει και θα το ξαναπώ...

dvd !

Η Μόνη Λύση (για να απολαύσετε sitcoms αξιοπρεπώς...)

Μία το Σταρ , μια το αλτερ με το "sex + and the city" , τις βεβήλωσαν τις σειρές! :mad:

:X

Κι εγώ το βλέπω απίθανο να έχει στα χέρια του το Star επεισόδια 8ης-9ης σειράς. Αν μάλιστα δεν αγοράζουν ανά σεζόν, φοβάμαι μήπως δεν έχει κι όλη την 7η!!

Αλήθεια η 7η είναι σε πρώτη προβολή?? Μέχρι εδώ βλέπαμε σίγουρα επαναλήψεις...

(εγώ έβαλα το video 14.25 για να μην χάσω την αρχή!! Δεν έχω δει ακόμα τι έγραψε!! Έχει πλάκα...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 2 Φεβ. 2004 , 01:23)

(εγώ έβαλα το video 14.25 για να μην χάσω την αρχή!! Δεν έχω δει ακόμα τι έγραψε!! Έχει πλάκα...)

Την έχεις μισο-χάσει μάλλον.. :whistle:

Χιουμοριστική σειρά αμερικανικής παραγωγής 1994 που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. Α ΚΥΚΛΟΣ

Η σειρά ρίχνει μια χιουμοριστική ματιά στις προσπάθειες έξι νεαρών παιδιών να περάσουν απ' την εφηβεία στην ενήλικη ζωή και να ζήσουν ανεξάρτητοι. Η Μόνικα και οι πέντε φίλοι της βρίσκονται επιτέλους μακριά απ' την επιτήρηση των γονιών τους και βιώνουν την ανεξαρτησία αλλά και τα προβλήματα της ζωής στη μεγαλούπολη. Η Μόνικα είναι όμορφη και έξυπνη αλλά παρόλα αυτά είναι σκέτη καταστροφή στον αισθηματικό τομέα. Η Ρέϊτσελ, η καλύτερη της φίλη και συγκάτοικος, έχει άλλου είδους προβλήματα απ' τη στιγμή που ο πλούσιος πατέρας της σταματάει την επιδότηση και την αναγκάζει να βρει μια δουλειά. Ο αδελφός της, ο Ρος, έχει υπαρξιακά προβλήματα γιατί η γυναίκα του τον εγκατέλειψε για κάποια άλλη γυναίκα!! Ο κύκλος των φίλων της Μόνικα συμπληρώνεται απ' τον εξυπνάκια Τσάντλερ, τον όμορφο και γυναικά Τζόι και την εκκεντρική Φοίβη που βγάζει το ψωμί της παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας στον υπόγειο! Το γέλιο βγαίνει αβίαστα παρακολουθώντας τις περιπέτειες των έξι φίλων να επιβιώσουν αναζητώντας την αγάπη και την ανθρώπινη ζεστασιά στους εντατικούς ρυθμούς ζωής της μεγαλούπολης...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπι Μπένσον, Πίτερ Μπόνερ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), Τζένιφερ Ανιστον (Ρέιτσελ), Ντέιβιντ Σουΐμερ (Ρος), Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), Λίζα Κούντροου (Φοίβη)

star.gr

θα στειλω ενα email sto star να ρωτισω μεχρι πια σεζον θα δειξουν ελπιζω να παρω απαντηση που θα μας ικανοποιησει ολους :)

<info@starchannel.gr>;:

Sorry, I couldn't find any host named starchannel.gr. (#5.1.2)

--- Below this line is a copy of the message.

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

το μαιλ που εστειλα ποτε δεν πηγε..ισως κανω εγω λαθος..εαν αυτοι εχουν δωσει μαιλ που δεν λειτουργει ε οκ...τι να πω... :mad: :mad:

Μάλλον έχουν κάνει λάθος... αφού το site είναι star.gr, λογικά στο info@star.gr θα πρέπει να στείλεις το email.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Φεβ. 2004 , 02:29)

Την έχεις μισο-χάσει μάλλον.. :whistle:

Φτου!!!! Είχες δίκιο... :( :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Φεβ. 2004 , 02:29)

Top tune at the moment: C:Real - Θα Περιμένω

Ναι!! Έχεις δίκιο!!! :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PaFmAn ( 2 Φεβ. 2004 , 02:41)

θα στειλω ενα email sto star να ρωτισω μεχρι πια σεζον θα δειξουν ελπιζω να παρω απαντηση που θα μας ικανοποιησει ολους :)

Πήγα να σου πω ότι αμφιβάλλω αν θα σου απαντήσουν ποτέ αλλά με πρόλαβες!! Βλέπεις και το site τους τι χάλι έχει... Από 'κει καταλαβαίνεις τη σχέση τους με το δίκτυο...

(το διαφημιστικό που παρέθεσες είναι αιωνίως καρφωμένο εκεί. Ακόμα κι όταν το καλοκαίρι είχαν κάνει κάτι ψιλοαλλαγές στην ώρα προβολής, αυτό εκεί 14.30... κι ας έγραφε ακριβώς από πάνω του -στο πρόγραμμα- τη σωστή ώρα)...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guru ( 2 Φεβ. 2004 , 01:02)

α) Μην ξεχνάτε ότι το Filmnet προβάλει τώρα την 8η ή 9η περίοδο. Πολύ δύσκολα το Star θα μπορέσει να δείξει τα επεισόδια αυτά (πρέπει να στάξει χρήμα...).

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ IX - 18. Το Λαχείο

Κωμική σειρά

(2002) Duration: 30' ΣΕΙΡΑ Κωμωδία, Νεανική

Ελπίζοντας να κερδίσει ένα φοβερό τζάκποτ, η παρέα συγκεντρώνει όλα της τα χρήματα για ν' αγοράσει δεκάδες λαχεία. Ομως διαφωνούν για το πώς θα μοιράσουν τα κέρδη και η Μόνικα εκνευρίζει τους πάντες αγοράζοντας λαχεία για τον εαυτό της και τον Τσάντλερ. Η Φίμπι - εξοργισμένη - αρπάζει το μπολ όπου βρίσκονται όλα τα λαχεία και απειλεί να το πετάξει από το μπαλκόνι. Κι ενώ οι άλλοι τα ξαναβρίσκουν, ένα περιστέρι τρομάζει τη Φίμπι και της πέφτει το μπολ απ' τα χέρια. Στο μεταξύ, ο Τσάντλερ περιμένει με αγωνία την απόφαση της εταιρίας για το μέλλον του και ο Ρος αρχίζει να φωνάζει τη Ρέιτσελ "μαμά" για να μάθει τη λέξη στην Εμμα.

FILMNET:

Παρασκευή 6/2 : 21:00

Κυριακή 8/2 : 18:00

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίμπι; :eek: :lol:

Καλοί είναι και τούτοι στο Filmnet :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 2 Φεβ. 2004 , 01:23)

Κι εγώ το βλέπω απίθανο να έχει στα χέρια του το Star επεισόδια 8ης-9ης σειράς. Αν μάλιστα δεν αγοράζουν ανά σεζόν, φοβάμαι μήπως δεν έχει κι όλη την 7η!!

Αλήθεια η 7η είναι σε πρώτη προβολή?? Μέχρι εδώ βλέπαμε σίγουρα επαναλήψεις...

Όχι, η 7η περίοδος έχει ξαναπροβληθεί. Το Star έχει δείξει μέχρι το επεισόδιο 723 (The One With Chandler and Monica’s Wedding - Part 1) και 724 (Part 2).

Και μια λετομέρεια που δεν είχα προσέξει πρώτη φορά που το είδα: Στο γάμο του ζευγαριού αρχικά (πριν «αναλάβει» ο Τζόι) παρίσταται ένας παπάς. Ο ιερέας αυτός υποτίθεται ότι είναι ελληνορθόδοξος, το δε όνομα αυτού πατήρ Καραμπάσος!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guru ( 2 Φεβ. 2004 , 12:28)

Ο ιερέας αυτός υποτίθεται ότι είναι ελληνορθόδοξος, το δε όνομα αυτού πατήρ Καραμπάσος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ελληνικά ονόματα στη σειρά! Μάλιστα το επεισόδιο 1x04 τιτλοφορείται "The One With George Stephanopoulos" :!: Τώρα ποιός είναι αυτός....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 2 Φεβ. 2004 , 13:42)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται ελληνικά ονόματα στη σειρά! Μάλιστα το επεισόδιο 1x04 τιτλοφορείται "The One With George Stephanopoulos" :!: Τώρα ποιός είναι αυτός....

Μάλλον πλάκα κάνεις, έτσι..??

Ο George Stephanopoulos είναι ο πρώην συμβουλάτορας του "προέδρου" Clinton. Ελληνοαμερικανός φυσικά...

Στο στόμα του σκύλου....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokalo ( 2 Φεβ. 2004 , 14:20)

Μάλλον πλάκα κάνεις, έτσι..??

Ο George Stephanopoulos είναι ο πρώην συμβουλάτορας του "προέδρου" Clinton. Ελληνοαμερικανός φυσικά...

Έπρεπε να τον ξέρω; Όσο ζεις μαθαίνεις...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 2 Φεβ. 2004 , 19:53)

ayto me ton Brad pote 8a to deiksei? :o

poion kyklo provallei?

Οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί πιο πίσω. :alien:

Πάντως είχε πλάκα ότι ενώ υποτίθεται το τέλος της 6ης σεζόν με το 1ο επεισόδιο της 7ης διαδραματίζονται την ίδια μέρα ο Τσάντλερ είναι τουλάχιστον 10-20 κιλά ελαφρύτερος!

Έτσι όπως τα δείχνει και συνεχόμενα το Star βλέπεις ξαφνικά μέσα σε ένα λεπτό την διαφορά και τρομάζεις :p

Μάλιστα φορούσε και το ίδιο πορτοκαλί πουκάμισο...

Όσο για το Star δεν ξέρω αλλά έχω μια υποψία ότι όταν δείξει και την 7η σεζόν ξαφνικά θα ξαναβρεθούμε στην 1η :mad:

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.

----Νίκος Καζαντζάκης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 2 Φεβ. 2004 , 13:42)

πρεπει να ειναι εκεινο το επεισοδιο που ο πιτσαδορος εκανε λαθος και τους πηγε την πιτσα George Stephanopoulos . κατα καιρους εχουν γινει αναφορες σε Ελληνικα ονοματα και γενικα για την Ελλαδα. οπως και το ταξιδι μελιτος του Ρος και τις αγγλιδας που ηταν προγραμματισμενο για Ελλαδα και τελικα πηγε η ρεητσελ μονη της :lol: