Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ωρες ειναι μια χαρα :D

emena paidakia mou krataei pano kato 4 meres me ligo radio apo akoustika 9 - 12 pou exei mia ekpompi pou mou aresei kai arketi omilia kai liga binteo pou trabao ton gio mou gia mena einai oti kalytero meta to k700 pou eixa!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο τέλος θα μελαγχολήσω με όλα αυτά τα καλά λόγια που ακούω για το κινητό... Το έχω πάρει το κινητό προς τέλη Μάιου, και έχουμε τέλη αυγούστου και δεν μπορώ να το χαρώ.. Γαμώ τις Vl συσκευές ..

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Στο τέλος θα μελαγχολήσω με όλα αυτά τα καλά λόγια που ακούω για το κινητό... Το έχω πάρει το κινητό προς τέλη Μάιου, και έχουμε τέλη αυγούστου και δεν μπορώ να το χαρώ.. Γαμώ τις Vl συσκευές ..

Την ξέρεις την λύση... Bye bye VL!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εναλακτική λύση είναι αυτή. Δε θυσιάζω την εγγύηση. Δεν το έχω 1 - 1 1/2 χρόνο για να πω δεν με ενδιαφέρει, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί..

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Εναλακτική λύση είναι αυτή. Δε θυσιάζω την εγγύηση. Δεν το έχω 1 - 1 1/2 χρόνο για να πω δεν με ενδιαφέρει, και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί..

και καλα κανεις :!: κι εγω αν ημουν στην θεση σου,θα συμβιβαζομουν με την κατασταση και δεν θα θυσιαζα την εγγυηση :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια μεχρι ποσα kb mms στελνει το κινητακι γιατι σημερα καθως επαιζα δοκιμασα να στειλω ενα mp3 1013kb και το εβαλε κανονικα σε mms να το στειλει ασχετα η vodafone που αφηνει μεχρι 300 (οταν η cosmote το πηγε ηδη 512kb :mad: )

ρε παιδια μεχρι ποσα kb mms στελνει το κινητακι γιατι σημερα καθως επαιζα δοκιμασα να στειλω ενα mp3 1013kb και το εβαλε κανονικα σε mms να το στειλει ασχετα η vodafone που αφηνει μεχρι 300 (οταν η cosmote το πηγε ηδη 512kb :mad: )

νομιζω οτι μεχρι 200kb μπορεις να στειλεις mms,ειναι σιγουρο αυτο γιατι με vodafone ποτε δεν εχω παρει mms παραπανω απο 200kb :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα

ξέρει κάποιος, αν γίνεται και πώς, να απενεργοποιήσεις τον ήχο απο το κλείστρο της κάμερας του W810i?

Γινεται μονο αν βαλεις το τηλεφωνο στο σιωπηλο προφιλ. Αλλιως θα εχει παντα ηχο δεν μπορεις να το αποφυγεις.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το γεγονός ότι όταν έχει και παίζει mp3 μετά από 1,30-2 ώρες κλείνει το mp3 player.Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε μένα επειδή είναι το κινητό πολλές ώρες ανοιχτό ή είναι κάποιο πρόβλημα.

Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας για να δω αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το γεγονός ότι όταν έχει και παίζει mp3 μετά από 1,30-2 ώρες κλείνει το mp3 player.Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε μένα επειδή είναι το κινητό πολλές ώρες ανοιχτό ή είναι κάποιο πρόβλημα.

Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας για να δω αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι.

Μήπως το κάνει για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας; Υποθέτει δηλαδή το κινητό ότι το έχεις ξεχάσει και κλείνει μόνο του τη μουσική για να μην καταναλώνει ενέργεια. Μια ιδέα ρίχνω...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Να ρωτησω και εγω κατι αλλο... Ξερει κανεις πως γινεται να βγαλουμε την μπροστινη προσοψη του κινητου? Εχει γεμισει σκονες απο μεσα η οθονη και δεν μπορω να το βλεπω ετσι, θελω να το καθαρισω!

Να ρωτησω και εγω κατι αλλο... Ξερει κανεις πως γινεται να βγαλουμε την μπροστινη προσοψη του κινητου? Εχει γεμισει σκονες απο μεσα η οθονη και δεν μπορω να το βλεπω ετσι, θελω νατο καθαρισω!

Μόνο στην αντιπρωσοπεία μπορείς να το πας για να στο ανοίξει.Εκτός και αν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και μπορέσεις να βρεις ένα κατσαβίδι με μύτη αστέρι τόσο ψιλή όσο και οι βίδες και το ανοίξεις.Αλλά αν χαλάσουν έστω και στο ελάχιστο οι βίδες ή υπάρξει γρατσουνιά από την μέσα πλευρά του κινητού η εγγύηση αυτομάτος ακυρώνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως το κάνει για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας; Υποθέτει δηλαδή το κινητό ότι το έχεις ξεχάσει και κλείνει μόνο του τη μουσική για να μην καταναλώνει ενέργεια. Μια ιδέα ρίχνω...

Σωστή η ιδέα σου αλλά δεν θα έπρεπε να παίζει όσες ώρες θες χωρίς καμία διακοπή; (εκτός και αν τελειώσει η μπαταρία φυσικά) Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα.Θα δείξει το μέλλον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που ειναι αυτες οι βιδες???

Ακυρο, τις βρηκα απλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορεσα να ξεβιδωσω αυτες που ειναι κοντα στην sim. Αμαν δεν μπορω να το βλεπω ετσι βρομικο! Και δεν εχω χρονο να παω και να περιμενω ποτε θα μου το καθαρισουν...

τρεις ερωτήσεις-sorry αν έχουν απαντηθεί-

1)υπάρχει πρόβλημα με τις κλήσεις σε αριθμούς vodafone cu μετά την τελεύταια αναβάθμηση?

2)το w810 διαβάζει txt αρχεία?

3)οι εφαρμογές,themes του w800 μπαίνουν στο w810?

τρεις ερωτήσεις-sorry αν έχουν απαντηθεί-

1)υπάρχει πρόβλημα με τις κλήσεις σε αριθμούς vodafone cu μετά την τελεύταια αναβάθμηση?

2)το w810 διαβάζει txt αρχεία?

3)οι εφαρμογές,themes του w800 μπαίνουν στο w810?

καλησπερα.απ'οτι ξερω με την τελευταια αναβαθμιση λυθηκαν τα παραπανω προβληματα.ναι μπορει να διαβασει τετοια αρχεια.επισης τα θεματα και οι εφαρμογες απο w800i & k750i δουλευουν κανονικα με το w810i .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορούμε να βρούμε το Super Real Tennis(παιχνίδι του Κ750 από την εταιρεία) για να το περάσω στο W810?

paidai mia erwthsh.exw mathei oti den exei arketh mnhmh gia ta stalmena,alhtheyh?

Όχι!Κρατάει μέχρι 200μηνύματα,εισερχόμενα κ σταλθέντα;)

Που ειναι αυτες οι βιδες???

Ακυρο, τις βρηκα απλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορεσα να ξεβιδωσω αυτες που ειναι κοντα στην sim. Αμαν δεν μπορω να το βλεπω ετσι βρομικο! Και δεν εχω χρονο να παω και να περιμενω ποτε θα μου το καθαρισουν...

Αν θες απλά και μόνο να το καθαρίσεις μπορείς να το πας σε ένα κατάστημα Γερμανός ή σε κάποιο εξουσιοδοτημένο της SE και θα στο καθαρίσουν χωρίς πρόβλημα.Θα στο καθαρίσουν εκεί σε 2 λεπτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδικά στον Γερμανό έδεσες!!!!!

Γιατι το λες αυτο?

Γιατι το λες αυτο?

Γιατι θα σου πουν ελα να το παρεις αυριο και θα σου "τσιμπησουν" και το 10ρικο χαλαρα :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι θα σου πουν ελα να το παρεις αυριο και θα σου "τσιμπησουν" και το 10ρικο χαλαρα :!:

Αν το πας μόνο για καθάρισμα δεν στο κρατάνε και στο καθαρίζουν την ίδια στιγμή.Τώρα για το πόσο θα σου πάρουν δεν το γνωρίζω.Αλλά δεν νομίζω τώρα για ένα καθάρισμα μια μέρα, μου φαίνεται εξωπραγματικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W810i