Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά αυτό το μοντέλο πρέπει να ήταν από τα πιο επιτυχημένα της SE. Ακόμη και σήμερα βλέπω πολύ κόσμο που το έχει. Εμένα έχει κρατήσει πάνω από 2 χρόνια και παρά τις τούμπες που'χει φάει δουλεύει άψογα! :D Μόνο μια απορία μου'χει δημιουργηθεί τελευταία: ο δείκτης SAR επηρεάζει το σήμα του κινητού? Γιατί έχω παρατηρήσει οτί σχεδόν παντού έχει φουλ σήμα, ακόμη και σε μέρη που άλλα κινητά με το ζόρι πιάνουν σήμα, ενώ έχουμε το ίδιο δίκτυο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το'χω συνέχεια ανοιχτό και πάνω μου ή δίπλα μου.

(ΥΓ:μην πέσετε να με φάτε αν είναι ηλίθια η ερώτηση :p)

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά αυτό το μοντέλο πρέπει να ήταν από τα πιο επιτυχημένα της SE. Ακόμη και σήμερα βλέπω πολύ κόσμο που το έχει. Εμένα έχει κρατήσει πάνω από 2 χρόνια και παρά τις τούμπες που'χει φάει δουλεύει άψογα! :D Μόνο μια απορία μου'χει δημιουργηθεί τελευταία: ο δείκτης SAR επηρεάζει το σήμα του κινητού? Γιατί έχω παρατηρήσει οτί σχεδόν παντού έχει φουλ σήμα, ακόμη και σε μέρη που άλλα κινητά με το ζόρι πιάνουν σήμα, ενώ έχουμε το ίδιο δίκτυο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το'χω συνέχεια ανοιχτό και πάνω μου ή δίπλα μου.

(ΥΓ:μην πέσετε να με φάτε αν είναι ηλίθια η ερώτηση :p)

Κοίτα γενικά αυτό το κινητό είναι πολύ αισιόδοξο όσον αφορά το σήμα. γι'αυτο και σου δειχνει να πιάνει full ενώ το διπλανό κινητό μπορεί να δείχνει 2-3 γραμμούλες

ο δείκτης SAR επηρεάζει το σήμα του κινητού? Γιατί έχω παρατηρήσει οτί σχεδόν παντού έχει φουλ σήμα, ακόμη και σε μέρη που άλλα κινητά με το ζόρι πιάνουν σήμα, ενώ έχουμε το ίδιο δίκτυο.

O δείκτης SAR δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό σήμα έχει το κινητό. Πάντως κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να έχει καλή λήψη, καλύτερη από το 890 που έχω για σύγκριση.

Read The F...ing Manual First

το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο το πραγμα.το W810i σε θεμα σηματος ηταν αριστο :up:

το W890 εχει και αυτο καλη λυψη σηματος..αλλα (-) στο οτι την κεραια την εχει στο κατω μερος του κινητου..και θελει καποια εξικειωση για να το συνιθησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο δείκτης SAR επηρεάζει το σήμα του κινητού? Γιατί έχω παρατηρήσει οτί σχεδόν παντού έχει φουλ σήμα, ακόμη και σε μέρη που άλλα κινητά με το ζόρι πιάνουν σήμα, ενώ έχουμε το ίδιο δίκτυο.

Ο δείκτης SAR δεν επηρεάζει την ποιότητα λήψης του κινητού. Από την άλλη όταν το κινητό έχει καλό σήμα ο δείκτης SAR δεν παίρνει τις μέγιστες τιμές του κάτι το οποίο όπως φαντάζεσαι είναι πολύ καλό.

το W890 εχει και αυτο καλη λυψη σηματος..αλλα (-) στο οτι την κεραια την εχει στο κατω μερος του κινητου..και θελει καποια εξικειωση για να το συνιθησεις.

Για ποιο λόγο είναι μείον το γεγονός ότι το κινητό έχει την κεραία στο κάτω μέρος; Ίσα ίσα που όντας στο κάτω μέρος σημαίνει ότι είναι πιο μακριά από το αυτί και κατ' επέκταση από τον εγκέφαλο...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για ποιο λόγο είναι μείον το γεγονός ότι το κινητό έχει την κεραία στο κάτω μέρος; Ίσα ίσα που όντας στο κάτω μέρος σημαίνει ότι είναι πιο μακριά από το αυτί και κατ' επέκταση από τον εγκέφαλο...

αυτο ειναι θετικο..αλλα το κινητο οταν κανεις συνομιλια..συνηθως το κρατας απο κατω..με συνεπεια να χανεις το σημα.γι'αυτο το ανεφερα..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση αν και μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί sorry…

Η οθόνη του κατά την διάρκεια μιας κλήσης μπορεί να σβήνει ας πούμε μετά από 5 δευτερόλεπτα από την έναρξη της συνομιλίας και να επανέρχεται με το πάτημα οποιοδήποτε πλήκτρου?

battery saver....:confused:

Η οθόνη του κατά την διάρκεια μιας κλήσης μπορεί να σβήνει ας πούμε μετά από 5 δευτερόλεπτα από την έναρξη της συνομιλίας και να επανέρχεται με το πάτημα οποιοδήποτε πλήκτρου?

απ'οσο θυμαμαι (το ειχα το κινητο) δεν εσβηνε καθολου η οθονη.παντα ηταν αναμενη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο ειναι θετικο..αλλα το κινητο οταν κανεις συνομιλια..συνηθως το κρατας απο κατω..με συνεπεια να χανεις το σημα.γι'αυτο το ανεφερα..:)

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ όταν αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το 890 χωρίς το hands free. Πρέπει να το κρατάς με έναν λίγο κάπως :p τρόπο. Βέβαια η κεραία όντως είναι πιο μακριά και σε αυτές τις αποστάσεις από την κεραία ακόμη και τα 2-3 εκατοστά έχουν αξία. Αν κατά λάθος το πιάσεις "κανονικά" μπορεί ακόμη και να πέσει η γραμμή. Το 810 με φαίνεται καλύτερο στην λήψη πάντως.

Read The F...ing Manual First

απ'οσο θυμαμαι (το ειχα το κινητο) δεν εσβηνε καθολου η οθονη.παντα ηταν αναμενη.

ετσι κανει και το δικο μου,

μετα απο 5 - 6 δευτερολεπτα σβηνει και κσανα αναβει Η με τον τερματισμο της κλησης η αν πατισεισ καποιο πλικτρο

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Όταν μιλάς στο κινητό η οθόνη του συγκεκριμένου κινητού μένει μονίμως ανοιχτή.

Έτσι ακριβώς είναι. Αν θυμάμαι καλά, στην καλύτερη περίπτωση, μετά από αρκετή ώρα ομιλίας να μείωνε λίγο τη φωτεινότητα αλλά ποτέ εντελώς σβηστή.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ευχαριστω!

δεν είναι όμως χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο? γιατί να ξοδεύει μπαταρία?

ενα παλιό Nokia που ειχα κάποτε μετά από λίγο χαμήλωνε και σε περίπου 20 δευτερα εσβηνε τελείως...και ξανα-άναβε αν και εφόσον πατούσες καποιο πλήκτρο...

στα νέα Sony Ericsson συμβαίνει το ίδιο?

ευχαριστω!

δεν είναι όμως χαζό να συμβαίνει κάτι τέτοιο? γιατί να ξοδεύει μπαταρία?

ενα παλιό Nokia που ειχα κάποτε μετά από λίγο χαμήλωνε και σε περίπου 20 δευτερα εσβηνε τελείως...και ξανα-άναβε αν και εφόσον πατούσες καποιο πλήκτρο...

στα νέα Sony Ericsson συμβαίνει το ίδιο?

Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ χαζό. Μού άρεσε που άνα στιγμή κοίταγα το κινητό έβλεπα πόση ώρα μίλαγα ή πόσο σήμα είχα. το θεωρούσα πολύ χρήσιμο. Όσο για την κατανάλωση της μπαταρίας δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μου κράταγε αρκετές μέρες. Τώρα που έχω το 6300 βλέπω τι σημαίνει κατανάλωση μπαταρίας...και όταν μιλάω κλείνει η οθόνη...και σιγά την διαφορά. πάλι 1μισι μέρα το πολύ βγάζει.

στα καινούρια sony ericsson Νομίζω είναι διαφορετικό..παρατηρούσα έναν που μίλαγε στο τρένο και είχε μια καινούρια συσκευή. δεν θυμάμαι ποιό μοντέλο και όταν μίλαγε η οθόνη είχε σβήσει. άρα στα καινούρια πιστεύω πως σβήνει.

Όταν μιλάς στο κινητό η οθόνη του συγκεκριμένου κινητού μένει μονίμως ανοιχτή.

εδω εισαι λαθος επειδη μιλαω πολυ ωρα στο κινητο λογο δουλειας το δικο μου μετα απο 30 περιπου δευτερολεπτα σβηνει τελειως η οθονη και αναβει μολις πατησω καπιο πληκτρο

εγώ δεν το έχω κάνει update ακόμα (είμαι της άποψης κάτι που παίζει δεν το πειραζεις) λέτε αν το κάνω να σβήνει?

φίλε μου εσύ το έχεις κάνει update? μιλάμε πάντα για το W810i έτσι?:)

εγώ δεν το έχω κάνει update ακόμα (είμαι της άποψης κάτι που παίζει δεν το πειραζεις) λέτε αν το κάνω να σβήνει?

φίλε μου εσύ το έχεις κάνει update? μιλάμε πάντα για το W810i έτσι?:)

Το κινητο το εχω εδω και 2.5 χρονια.ακομη να το αναβαθμισω...δουλευει αψογα ακομη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα γενικά αυτό το κινητό είναι πολύ αισιόδοξο όσον αφορά το σήμα. γι'αυτο και σου δειχνει να πιάνει full ενώ το διπλανό κινητό μπορεί να δείχνει 2-3 γραμμούλες

O δείκτης SAR δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό σήμα έχει το κινητό. Πάντως κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να έχει καλή λήψη, καλύτερη από το 890 που έχω για σύγκριση.

το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο το πραγμα.το W810i σε θεμα σηματος ηταν αριστο :up:

Ο δείκτης SAR δεν επηρεάζει την ποιότητα λήψης του κινητού. Από την άλλη όταν το κινητό έχει καλό σήμα ο δείκτης SAR δεν παίρνει τις μέγιστες τιμές του κάτι το οποίο όπως φαντάζεσαι είναι πολύ καλό.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

Όσο για το αν σβήνει η οθόνη του κινητού μετά από κάποια ώρα κατά τη διάρκεια των κλήσεων, εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ μ'αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, το προτιμώ έτσι γιατί ανά πάσα στιγμή ξέρω πόση ώρα μιλάω. Έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας, εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετικά επίπεδα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

Όσο για το αν σβήνει η οθόνη του κινητού μετά από κάποια ώρα κατά τη διάρκεια των κλήσεων, εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ μ'αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, το προτιμώ έτσι γιατί ανά πάσα στιγμή ξέρω πόση ώρα μιλάω. Έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας, εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετικά επίπεδα!

κι εγω το κανω συχνα αναβαθμιση (οταν υπαρχει) και δεν ειχα ποτε προβλημα με το κινητο μου

και αυτο που λεει ο φιλος για την κατασταση της μπαταριας ειναι αληθεια εγω το φορτιζω καθε 4 μερες περιπου.

Εξαιρετικο κινητο, μπαταρια που κραταει πολυ, πολυ γερο (μου εχει πεσει 20-30 φορες τουλαχιστον), ισχυρη δονηση, καλο σημα. Πηρα και δευτερο ιδιο προχθες για εφεδρικο.:D

Εξαιρετικο κινητο, μπαταρια που κραταει πολυ, πολυ γερο (μου εχει πεσει 20-30 φορες τουλαχιστον), ισχυρη δονηση, καλο σημα. Πηρα και δευτερο ιδιο προχθες για εφεδρικο.:D

κι εγω θα παρω εφεδρικο :D

εχει μονο 60 με 70 ευρο μεταχειρισμενο ενοειτε

Εμένα το δικό μου από τότε που το πήγα για αναβάθμιση στην Vodafone γιατί μου έσβηνε από μόνο του μου το κάνανε χειρότερο!

Μηνύματα που στέλνω δεν πάνε και μετά από κανα 2 ημέρες όταν θα στείλω άλλο, στο παραλήπτη θα πάει αυτό που δεν είχε πάει...:wacko:

Όταν μιλάω στο τηλέφωνο μου κόβει την ομιλία από μόνο του...ότι να ναι!!!

Εμένα το δικό μου από τότε που το πήγα για αναβάθμιση στην Vodafone γιατί μου έσβηνε από μόνο του μου το κάνανε χειρότερο!

Μηνύματα που στέλνω δεν πάνε και μετά από κανα 2 ημέρες όταν θα στείλω άλλο, στο παραλήπτη θα πάει αυτό που δεν είχε πάει...:wacko:

Όταν μιλάω στο τηλέφωνο μου κόβει την ομιλία από μόνο του...ότι να ναι!!!

ayto synebainesta prota prota w810 opos kai sto diko mou alla me tin proti anabathmisi diorthothike,

pithanotata sou exoun balei tin arxiki anabathmisi pou ypirxe tote,

prospathise na to kaneis anabathmisi meso internetv

:!: Επισήμανση modetator :!:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

ayto synebainesta prota prota w810 opos kai sto diko mou alla me tin proti anabathmisi diorthothike,

pithanotata sou exoun balei tin arxiki anabathmisi pou ypirxe tote,

prospathise na to kaneis anabathmisi meso internetv

Του έκανα αλλά τώρα μιας και έχω πάρει άλλο κουνιτό δεν έχω κάτσει να δω αν είναι όλα μια χαρά!!!

Hello, θα ήθελα να ρωτήσω πώς λειτουργεί το κλείδωμα του κινητού γιατί το ενεργοποιώ (Πλήρες κλείδωμα - όχι κλείδωμα πλήκτρων) και δεν βλέπω να κλειδώνει το κινητό....

Εμένα με ενδιαφέρει όταν επιθυμώ να βάζω ένα κωδικό (ενόσω είναι το κινητό ανοιχτό φυσικά) και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή... Γίνεται αυτό?

Η πρέπει το κινητό να είναι ήδη κλειστό, να το ανοίξει κάποιος για να δει το κλείδωμα???

• The title was changed to Sony Ericsson W810i