johndrim Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Παιδειά χρειάζομαι βοήθεια. Έβαλα έναν κωδικό ασφαλείας στο w810 και δεν τον θυμάμαι.Help:help: Παράθεση VODAFONE THE LIVE NETWORK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Παιδειά χρειάζομαι βοήθεια. Έβαλα έναν κωδικό ασφαλείας στο w810 και δεν τον θυμάμαι.Help:help: Το ΧS++ μπορεί να λύσει το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrim Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Στο google δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση VODAFONE THE LIVE NETWORK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εννοεί οτι με το πρόγραμμα xs++ θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 To θέμα με τον ηλεκτρονικό θόρυβο στο ραδιόφωνο έχει αναφερθεί ξανά και είναι μάλλον θέμα hardware που δεν λύνεται.. Σας βάζω και το ιστορικό των συζητήσεων παρακάτω για να δείτε.. ΡΕ παιδία δεν ξέρω αν συμβαίνει σε εσάς αλλά σε εμένα όταν ακούω ραδίοφωνο συμβαίνει κάτι περιέργο.. Στι δεξι και μόνο στο δεξί ακουστικό ακούγεται που και που κάτι σαν σφύριγμα να το πω σαν beep να το πώ.. Κάτι σαν τηλέτυπο..:lol: Όμως αυτό συμβαίνει μόνο στο δεξί ακουστικό και μόνο στο ραδιόφωνο (όχι στο mp3) :wacko: άρα δεν φταίνε τα ακουστικά σου...μήπως κάτι κάνει παρεμβολές? μήπως φταίει ο σταθμός? στο κάνει και σε άλλα σημεία (εκτός απο το σπίτι σου ξέρω γω?) δοκίμασες και άλλα ακουστικά για καλό και για κακό?(επειδη τα ακουστικά χρησιμεύουν για κεραία..μήπως είναι βλαμένα της sony..) μήπως δεν είναι αναβαθμισμένο? Εεεεεεε?? Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν φταίνε τα ακουστικά.. Αφου δεν το κάνει στο Mp3 player.. Κάτι άλλο παίζει.. Το πιο πιθανό είναι να θέλει αναβάθμιση αλλά έχω Vodafone Live συσκευή οπότε αναβάθμιση πάπαλα..:mad: Κάποιος με vodafone live συσκευή να δοκιμάσει να μου πει αν έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Παίζει βέβαια να έφταιγε και ο σταθμός.. Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο γιατί τώρα φορτίζει και δεν μπορώ να βάλω τα ακουστικά.. ρε παιδιά εγώ έχω άλλο πρόβλημα, όταν ακούω ραδιόφωνο ακούω κάτι ψηλούς ήχους beep(δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω) ενώ όταν ακούω mp3 από το walkman δεν ακούγονται. φταίει το κινητό ή τα handsfree?το κινητό το έχω ένα μήνα,υπάρχει η δυνατότητα να μου αλλάξουν μόνο τα handsfree? Κι εγώ το έχω προσέξει, μερικές φορές διορθώνεται αν βγάλεις και ξαναβάλεις το handsfree. Το είχα αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν είχε απαντήσει κανένας.. Τώρα διορθώνω το post μου και λέω τα εξής.. Ακούγεται και απο τα 2 ακουστικά αλλά όχι ταυτόχρονα. Άμα κλείσεις το ραδίοφωνο κάνει ένα πιο δυνατό beep-σφύριγμα Και ψιλοστρώνει.. Εσείς που το έχετε προσέξει τι f/w έχετε? Εγώ VodaLive R4CE012 To ρωτάω για να δω αν είναι θέμα firmware.. εγώ έχω R4DB005, και το κάνει χωρίς να περπατάω και να πιέζω τα handsfree Άρα στανταρ δεν είναι θέμα firmware. Στάνταρ δεν είναι ακουστικών αφού στο mp3 είναι όλα κανονικά Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει να είμαι ακίνητος αλλά το πρόβλημα μάλλον είναι στο ραδιόφωνο σαν hardware και μου μοιάζουν με παρεμβολές αλλά δεν έχω καταλάβει τι προκαλεί αυτά τα beep. Στην πρώτη ευκαιριά θα ψάξω και στο internet μήπως βρω τπτ.;) Λοιπόν έριξα μια ματιά στο internet και είδα οτι υπάρχει και σε άλλες χώρες το ίδιο πρόβλημα αλλά λύση δεν βρήκα.. http://www.expansys.com/ft.aspx?i=129336&thread=590 Επίσης διάβασα οτι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στο k800. Βέβαια από τότε δε το έχω ξαναψάξει.. Μπορεί να έχει βρεθεί κάποια λύση. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Μάλλον ξέρω γιατι κάνει το θορυβο γιατί το καλωδιο handsfree μάλλον έχει χαλάσει η κεραια για το ραδιόφωνο. :kill:Vodafone κινητά:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosakedfeld Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 akseizei na agoraso to w610?den psaxno polla apo kamera giati exo tin psifiaki...8elo mousiki kai megali autonomia...kai na einai eyxrsito... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 akseizei na agoraso to w610?den psaxno polla apo kamera giati exo tin psifiaki...8elo mousiki kai megali autonomia...kai na einai eyxrsito... Αξίζει. Άμα υπάρχει ακόμα το W810i όμως σου το προτείνω ανεπιφύλακτα. Πάνω - Κάτω ίδια είναι αυτά τα δύο μοντέλα. Άμα δεν υπάρχει το W810i και θέλεις να δώσεις μέχρι 200 ευρώπουλα, αγόρασε το W610i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 akseizei na agoraso to w610?den psaxno polla apo kamera giati exo tin psifiaki...8elo mousiki kai megali autonomia...kai na einai eyxrsito... εισαι μια σταλα ακυρος!!!:lol::lol: εδω εινα το thread για τα w810i!! πρεπει να υπαρχει thread για το w610!!απευθυνσου εκει, θα δεχτεις περισσοτερες και πιο εμπειρες απαντησεις!:happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Λοιπον εχω το εξης task να σας αναθεσω. Βιντεάκι .avi (ψιλοάθλιας ανάλυσης 384x288 στο νερο) θέλω να το μετατρέψω σε 3gp για το w810i. Ποιο;;;;; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Λοιπον εχω το εξης task να σας αναθεσω. Βιντεάκι .avi (ψιλοάθλιας ανάλυσης 384x288 στο νερο) θέλω να το μετατρέψω σε 3gp για το w810i. Ποιο;;;;; Ποιό πρόγραμμά; Αν ναι το ''Apex Free 3GP Video Converter 6.16'' είναι ένα πολύ καλό προγραμματάκι που είναι και Free. Για να το κατεβάσεις κάνε αντιγραφή το όνομα ακριβώς όπως σου το έδωσα και πήγαινε στην σελίδα http://www.Download.Com και στην αναζήτηση πάνω δεξιά κάντω επικόληση και θα το βρει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ xilisoft 3gp video converter. Α και μην ξεχάσεις να το κάνεις σε mp4 τον ήχο να μην είναι σε amr. Aν δεν ξέρεις να το κανεις σε καλή ποιοτητα βιντεο και ήχου κάνε το εξής: Επιλέγεις να το κάνεις σε .3gp video codec:mpeg4 video size:176x144 και αν τοιχόν είναι η εικόνα του είναι 16:9 θα βάλεις 160x90 bitrate:150 frame rate:24 (καρέ το δευτερόλεπτο) bitrate tolerance:150 audio codec:mpeg4aac bitrate:96 kbps sample rate:32000 hz channel: Mono ή Stereo Αλλά αυτο είναι στο πρόγραμμα xilisoft 3gp video converter. Aν έχεις άλλο τότε πάλι θα λέει για bitrate και αναλύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Και γω το xilisoft 3gp video converter έχω και τα σπάει.Είχα χωρέσει όλοκληρο special επεισόδιο των mythbusters στο κινητό. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Και γω το xilisoft 3gp video converter έχω και τα σπάει.Είχα χωρέσει όλοκληρο special επεισόδιο των mythbusters στο κινητό. To έκανες σε mp4 οπως εδειξα πάνω ? Mηπως υπάρχει πρόγραμμα να βλέπω τηλεόραση στο w810 με την χρήση της κεραίας του ραδιοφώνου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwizard Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 υπαρχει καποιο προγραμμα που που να μπορω να αποθηκευω τα μηνυματα στον υπολογιστη μονιμα?με το My phone δε γινεται γιατι οταν ανανεωνω τα μηνυματα διαγραφονται τα παλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 υπαρχει καποιο προγραμμα που που να μπορω να αποθηκευω τα μηνυματα στον υπολογιστη μονιμα?με το My phone δε γινεται γιατι οταν ανανεωνω τα μηνυματα διαγραφονται τα παλια.... θα τα αποθηκευεις σε διαφορετικο φακελο... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγώ που έχω τώρα την sony memory stick pro duo high speed 1gb για το w810i έκανα καλά που πήρα την high speed και όχι την απλή ? Μου είπαν πως είναι πολύ καλή και γρήγορη. http://topmarket.co.il/products_pictures/image/ms_no_lg_so_msxm1gn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εγώ που έχω τώρα την sony memory stick pro duo high speed 1gb για το w810i έκανα καλά που πήρα την high speed και όχι την απλή ? Μου είπαν πως είναι πολύ καλή και γρήγορη. http://topmarket.co.il/products_pictures/image/ms_no_lg_so_msxm1gn.jpg πολυ καλα εκανες..:D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Έκανα test fps με το jbenchmark για 2d γραφικά και είχε μικρή διαφορά: Memory Stick Pro Duo High Speed: 106.2 fps Memory Stick Pro Duo Standard:101.3 fps Aυτά Μια ερώτηση μόνο μήπως γίνεται να το κάνω πιο γρήγορο το κινητό στα βίντεο ?Γιατί θέλω να παίζουν καλά στα 256bitrate και 30 fps.Οταν βάζω τώρα για 256 bitrate και 30 fps κολλάει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά, εκτός απο 9Volto υπάρχει κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα που να έχει άσπρη πρόσοψη αλλά σε κανονική τιμή και οχι αυτές τις ξεφτίλες των 35 και 40 ευρώ; :mad: Μήπως να πάρω κατευθείαν απο ebay με 10 δολάρια να τελειώνει; Έχει φέρει κανένας πρόσοψη απο εξωτερικό; Ήρθε σώα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Πάρτο απο το ebay είναι πολύ φθηνα είναι γύρο στα 10 ευρώ. Σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ πρόσοψη στο w810 και λέω να το κάνω είτε σε ασπρο ή ασημί ή μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά, εκτός απο 9Volto υπάρχει κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα που να έχει άσπρη πρόσοψη αλλά σε κανονική τιμή και οχι αυτές τις ξεφτίλες των 35 και 40 ευρώ; :mad: Μήπως να πάρω κατευθείαν απο ebay με 10 δολάρια να τελειώνει; Έχει φέρει κανένας πρόσοψη απο εξωτερικό; Ήρθε σώα; :p η γνωμη μου καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε. παρε απο 9βολτο....να την δεις κιολας Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 η γνωμη μου καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε. παρε απο 9βολτο....να την δεις κιολας Συμφωνώ μεν αλλά βρίσκω εξωφρενικά δε τα 40€ απο τη στιμγή που πραγματικά δε στοιχίζει πάνω απο 15€. Θα μου πεις, καλά για μια πρόσοψη κάνεις έτσι; Απλά έχω κουραστεί να πρέπει να πληρώνω μια ζωή τα κερατιάτικα του καθενός κάθε φορά που θέλω να αγοράσω κάτι που εισάγεται. Να ήταν κανα αυτοκίνητο, κομμάτια να γίνει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Συμφωνώ μεν αλλά βρίσκω εξωφρενικά δε τα 40€ απο τη στιμγή που πραγματικά δε στοιχίζει πάνω απο 15€. Θα μου πεις, καλά για μια πρόσοψη κάνεις έτσι; Απλά έχω κουραστεί να πρέπει να πληρώνω μια ζωή τα κερατιάτικα του καθενός κάθε φορά που θέλω να αγοράσω κάτι που εισάγεται. Να ήταν κανα αυτοκίνητο, κομμάτια να γίνει! :p μια ζωη τα σκαμε ρε φιλε.αρκει να αξιζει αυτο που παιρνουμε. εγω την πατησα δυο φορες που ψωνισα απο παρεμφερες. αστο καλυτερα;):O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μήπως να πάρω κατευθείαν απο ebay με 10 δολάρια να τελειώνει; Έχει φέρει κανένας πρόσοψη απο εξωτερικό; Ήρθε σώα; :p κοιταξε, εγω απο ebay δεν εχω αγορασει ποτε!! αλλα εχω ακουσει πως δεν ειναι στανταρ τι θα αγορασεις!! με την εννοια, οτι ή θα ειναι σκαρτο ή θα ειναι ασχετο με αυτο που θα αγορασεις κλπ...απο την αλλη ομως, καποιοι αλλοι θεωρουν κορυφαια αγορα.... :!: ναι εισαι πολυ σιγουρος αν θα αγορασεις κατι απο ebay!!:!: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts