greek_aeras Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Γεια χαρά σε όλα τα μέλη! πήρα και γω το καταπληκτικό κινητό w810i και είμαι ενθουσιασμένη:lol: όμως αυτό που με έχει χαλάσει αρκετά είναι τα λαστιχένια ακουστικά τα οποία δεν κάθονται καλά στα αυτιά μου με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνω την μουσική και το ραδιόφωνο όπως θα ήθελα. Πήγα να πάρω άλλα όμως γι αυτό το μοντέλο δεν έχει "παραδοσιακά" ακουστικά....:mad: έχει αυτά τα βασανιστικά λαστιχένια....:mad: :mad: :( μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά απλά ακουστικά να κάνω την δουλειά μου? Πήγα σε vodafone shop και βρήκα μονό ακουστικό [όχι της sony ericsson, αλλά της vodafone, όμως μια χαρά παίζει]. Τα διπλά ακουστικά είναι λαστιχένια, δεν έχουν παραδοσιακά. Ηθελα να ξερα ποιος ειπε στην sony ericsson οτι τα λαστιχενια ακουστικα ειναι ανετα και ευχρηστα! εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα!:mad: Πάρε τα ακουστικά του Κ750. Ταιριάζουν και είναι κανονικά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Γεια χαρά σε όλα τα μέλη! πήρα και γω το καταπληκτικό κινητό w810i και είμαι ενθουσιασμένη:lol: όμως αυτό που με έχει χαλάσει αρκετά είναι τα λαστιχένια ακουστικά τα οποία δεν κάθονται καλά στα αυτιά μου με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνω την μουσική και το ραδιόφωνο όπως θα ήθελα. Πήγα να πάρω άλλα όμως γι αυτό το μοντέλο δεν έχει "παραδοσιακά" ακουστικά....:mad: έχει αυτά τα βασανιστικά λαστιχένια....:mad: :mad: :( μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά απλά ακουστικά να κάνω την δουλειά μου? Πήγα σε vodafone shop και βρήκα μονό ακουστικό [όχι της sony ericsson, αλλά της vodafone, όμως μια χαρά παίζει]. Τα διπλά ακουστικά είναι λαστιχένια, δεν έχουν παραδοσιακά. Ηθελα να ξερα ποιος ειπε στην sony ericsson οτι τα λαστιχενια ακουστικα ειναι ανετα και ευχρηστα! εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα!:mad: Μια χαρούλα είναι τα ακουστικά του, απλά νομίζω ότι χρειάζεσαι το μικρότερο μέγεθος.:rolleyes: Μέσα στην συσκευασία του κινητού δεν είχε άλλα λαστιχάκια? Το κάθε ένα είναι διαφορετικού μεγέθους.Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει, και βάλε τα καλά μέσα στα αυτιά σου.Έτσι μόνο κάθονται καλά και απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkaskor Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Το w 810i πηρα εδω και μια εβδομαδα.Μου αρεσει πολυ εχει καλο ηχο και τωρα ψαχνω το εξής: Ξερω οτι δεν υποστηριζεται απο το w810ι to A2DP & AVRCP.Αυτο αλλάζει ; Ερωτηση τι μπορει να γινει γι αυτο ;υπαρχει λύση ; Στο μέλλον μπορει να αναβαθμιστει το bluetooth profile του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoulou Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Και μένα τα ακουστικά μου τη δίνουν πολύ. Έχω δοκιμάσει και τα 3 μεγέθη από λαστιχάκια, τα ίδια χάλια είναι. Για να μην πέφτουν αναγκάζομαι και τα σφηνώνω μέσα στο αυτί μου, αλλά τότε αισθάνομαι τα αυτιά μου βουλωμένα και δεν ακούω από έξω τίποτα (πολύ επικίνδυνο αν οδηγείς πχ). Αλλά και πάλι με το παραμικρό κούνημα πέφτουν από τα αυτιά μου. Από την άλλη αν βάλω στο βύσμα κανονικά ακουστικά, τότε το καλώδιο είναι τεράστιο και εκτός του οτι μπερδεύεται και κάνεις 1 ώρα να το ξεμπερδέψεις, από την άλλη το μικρόφωνο φτάνει στη κοιλιά σου (λόγω μήκους). Αστα να πάνε δλδ. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να πάρω το ένα ακουστικό από ένα ζευγάρι "ψείρες", να κόψω το καλώδιό του για να μικρίνει και να το βάζω στο βύσμα... Λαστιχάκια κι αηδίες... Παράθεση Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Και μένα τα ακουστικά μου τη δίνουν πολύ. Έχω δοκιμάσει και τα 3 μεγέθη από λαστιχάκια, τα ίδια χάλια είναι. Για να μην πέφτουν αναγκάζομαι και τα σφηνώνω μέσα στο αυτί μου, αλλά τότε αισθάνομαι τα αυτιά μου βουλωμένα και δεν ακούω από έξω τίποτα (πολύ επικίνδυνο αν οδηγείς πχ). Αλλά και πάλι με το παραμικρό κούνημα πέφτουν από τα αυτιά μου. Από την άλλη αν βάλω στο βύσμα κανονικά ακουστικά, τότε το καλώδιο είναι τεράστιο και εκτός του οτι μπερδεύεται και κάνεις 1 ώρα να το ξεμπερδέψεις, από την άλλη το μικρόφωνο φτάνει στη κοιλιά σου (λόγω μήκους). Αστα να πάνε δλδ. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να πάρω το ένα ακουστικό από ένα ζευγάρι "ψείρες", να κόψω το καλώδιό του για να μικρίνει και να το βάζω στο βύσμα... Λαστιχάκια κι αηδίες... :lol: :lol: :lol: Σωστος!!! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Και μένα τα ακουστικά μου τη δίνουν πολύ. Έχω δοκιμάσει και τα 3 μεγέθη από λαστιχάκια, τα ίδια χάλια είναι. Για να μην πέφτουν αναγκάζομαι και τα σφηνώνω μέσα στο αυτί μου, αλλά τότε αισθάνομαι τα αυτιά μου βουλωμένα και δεν ακούω από έξω τίποτα (πολύ επικίνδυνο αν οδηγείς πχ). Αλλά και πάλι με το παραμικρό κούνημα πέφτουν από τα αυτιά μου. Από την άλλη αν βάλω στο βύσμα κανονικά ακουστικά, τότε το καλώδιο είναι τεράστιο και εκτός του οτι μπερδεύεται και κάνεις 1 ώρα να το ξεμπερδέψεις, από την άλλη το μικρόφωνο φτάνει στη κοιλιά σου (λόγω μήκους). Αστα να πάνε δλδ. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να πάρω το ένα ακουστικό από ένα ζευγάρι "ψείρες", να κόψω το καλώδιό του για να μικρίνει και να το βάζω στο βύσμα... Λαστιχάκια κι αηδίες... έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα!! έκανα και γω την πατέντα με την τοποθέτηση κανονικών ακουστικών στο βυσματάκι του handsfree και το καλωδιο ειναι αρκετα μεγαλο, ειναι λες και προκειται να ποτισω στον κηπο! αναγκαζομαι να το μαζευω στο χερι μου. γενικως ειμαι ενα κουβαρι καλωδια με αυτη την πατεντα. μου φαινεται θα κανω αυτο που μας προτεινει ο greek_aeras. θα παρω του k750 τα ακουστικα. εμενα το πακετο ειχε δυο ζευγαρια απο τα "ακουστικα του μαζοχιστη" [ετσι τα λεω πλεον]. να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα τα μικρά καθόλου. έβαλα αμέσως το άλλο ζευγάρι. συμφωνώ μαζι σου gtsoulou ότι οταν τα βάζεις στα αυτιά σου πρώτον ακούς τα πάντα μέσα σου δηλ. αν βηξεις το ακούς πολύ δυνατά σαν να ηχεί μέσα σου κτλ. δεύτερον το αυτί σου ιδρώνει βουλώνει και αυτό δεν έιναι καλό νομίζω και τρίτον πέφτουν εύκολα όπως είπες, εγώ έχω πρόβλημα με το αριστερό αυτί. δεν στέκεται με τίποτα. δηλαδη είναι αστείο το σκηνικό να με βλέπεις να αγωνιώ να ακούσω ένα κομμάτι! όλη την ώρα ασχολούμαι με τα λαστιχομαζοχιστικά ακουστικα!!! σήμερα είχα βέβαια τα "ακουστικά-πετονιά" και ήταν κάπως καλύτερα!!!!:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Το w 810i πηρα εδω και μια εβδομαδα.Μου αρεσει πολυ εχει καλο ηχο και τωρα ψαχνω το εξής: Ξερω οτι δεν υποστηριζεται απο το w810ι to A2DP & AVRCP.Αυτο αλλάζει ; Ερωτηση τι μπορει να γινει γι αυτο ;υπαρχει λύση ; Στο μέλλον μπορει να αναβαθμιστει το bluetooth profile του ; Το είχαμε ξανά συζητήσει αυτό. Αν ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1619679#post1619679 θα δεις ότι το κινητό δεν υποστηρίζει το προφίλ (όπως άλλωστε γράφεις). Ωστόσο σε ένα review που είχα βρει (θα δεις το link δυο ποστ πιο κάτω) έλεγε ότι το υποστηρίζει. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου να σου πω ότι εξαρτάται από τη μαμά Ericsson. Θα πρέπει να κάνει αναβάθμιση του λογισμικού και να προσθέσει το συγκεκριμένο προφίλ. Κατά την ταπεινή μου άποψη μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδιά ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? Το δικό μου γράφει R3A005 αλλά μου φαίνεται λίγο αργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Παιδιά ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? Το δικό μου γράφει R3A005 αλλά μου φαίνεται λίγο αργή. εσυ μας γράφεις το erom δεν είναι αυτό η έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 εσυ μας γράφεις το erom δεν είναι αυτό η έκδοση λογισμικού. Βλακεία έκανα, είδα R και:O ... R4EA031. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spe Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 edw imaste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 καλημερα! θυμήστε μου λιγο πως βλέπω την έκδοση του λογισμικού στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ρυθμίσεις -> update service -> έκδοση λογισμικού. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morius Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Εγώ που το έχω πάρει από την Vodafone????? που μπορώ να το δω? δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... Και κάτι άλλο...ξέρετε αν υποστηρίζει δίκτυο ΡΑΝ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 παιδιά το W810 με το W850 τι διαφορές έχουν?? το τελευταίο είναι πιο καινούριο από το πρώτο?? ποιο από τα 2 θα συνιστούσατε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Εγώ που το έχω πάρει από την Vodafone????? που μπορώ να το δω? δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... Και κάτι άλλο...ξέρετε αν υποστηρίζει δίκτυο ΡΑΝ????? Πατάς > * << * < * και στο μενού που σου βγάζει πας "Πληροφ. υπηρεσ." και μετά "Πληροφ. λογισμ." και είναι το πρώτο που θα δεις. Αυτό το μενού υπάρχει σε όλα τα SE που υπάρχουν στον κόσμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morius Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ευχαριστώ:happy: Στο μενού αυτό τι είναι τα λεκτικά????? Όσον αφορά το PAN????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Τα λεκτικα ειναι οτι μπορεις να συναντησεις μεσα στο κινητο, κατα την περιηγηση στο μενου. Το αλλο δεν ξερω τι ειναι... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ευχαριστώ:happy: Στο μενού αυτό τι είναι τα λεκτικά????? Όσον αφορά το PAN????? Όταν λες ΡΑΝ εννοείς Personal Area Network; Αν ναι τότε μπορείς να στήσεις ένα τέτοιο με το Bluetooth ή μέσω του USB καλωδίου. Διαπίστωσα ότι στη σύνταξη μηνυμάτων έχουν αφαιρέσει την επιλογή "Μορφή Κειμένου" και δεν μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς όπως στο Κ700. Κρίμα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morius Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΑΝ?????? ΡΑΝ είναι να μπαίνεις ιντερνετ από το κινητό μέσω Bluetooth,αλλά πρέπει το PC σου να είναι ήδη στο internet. Εγώ που ρώτησα την SE μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει, εσύ το έκανες????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poetic_Justice Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 2 ερωτησεις και απο μενα αν γινεται. 1) πρωτα απο ολα γνωριζει καποιος πως μπορουμε αν γινεται να μεγαλωσουμε τον αριθμο μηνυματων που δεχεται το κινητο. απο οτι βλεπω απο το my phone explorer δεχεται μεχρι 190κατι μηνυματα συνολικα σε drafts,inbox,sent, υπαρχει καποιος τροπος να μεγαλωσουμε τον αριθμο αυτο και να δεχεται πχ 500 μην. η αν γινεται να φτιαξουμε καποιο folder και να τα σωζουμε εκει (οπως ειχαν τα siemens ενα φακελο αρχειο) και εκει να μεταφερουμε μολις γεμιζει το inbox. αυτη τη στιγμη το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η να τα σβησεις η να τα κανεις save αλλα τα περναει στην καρτα μονο (η οποια μπορει να δεχτει μονο μεχρι 40) η να τα περασεις στα template αλλα εκει χανεις ολες τις πληροφοριες του μηνηματος (πχ ποτε ειχε ερθει απο ποιον κλπ κλπ) 2)πιο σημαντικο, εχω τα μηνυματα απο το προηγουμενο μου siemens σε αρχεια smi και smo (εισερχομενα-εξερχομενα) πως μπορω να τα περασω στο w810 μου?? μεχρι στιγμης αυτο που μπορω να κανω με το my phone explorer ειναι α) ανοιγω τα smi-smo με ενα proggie (SiSMS) και επιλεγω ολο το κειμενο του μην και το κανω copy. β) παω στο myphoneexplorer και παταω δημιουγια νεου μην. εκει κανω paste το κειμενο, και παταω save to drafts γιατι βασικα ειναι και ο μονος τροπος να το σωσεις. γ) ολα καλα για τα εξερχομενα μην. γιατι πλεον απο το drafts τα πας ευκολα στο sent, τους βαζεις και manualy την ημερομηνια ποτε ειχαν σταλει και σε ποιο νουμερο και εισαι κομπλε. δ) το προβλημα ειναι στα εισερχομενα, γιατι το προγραμμα δε εχει επιλογη να φτιαξεις εισερχομενα μην (ειναι και λογικο ισως) οτι φτιαχνεις το θεωρει εξερχομενο (οτι θα το στειλεις καπου).αυτο που προσπαθω να κανω εγω ειναι το εξης: ε)φτιαχνω το μην σαν εξερχομενο το κανω export σαν .csv (το .sms δεν βοηθαει γιατι δεν μπορεις να το κανεις edit, στη νεα εκδοση εχει και xml αλλα δε το χω ψαξει). στ) το csv μπορεις ευκολα να το ανοιξεις και να το κανεις edit. ζ) επειτα το κανεις import (με το myphoneexplrer) και θεωρητικα εχεις το μην ετοιμο.αλλα, η) τελικα δεν εχει αλλαξει και δεν το βλεπει σαν εισερχομενο.γιατι? επειδη μπαινει στο παιχνιδι αυτο το pdu format!! σε καθε αρχειο-μην .csv που δημιουργω υπαρχει ολη αυτη η πληροφορια του μην (αν ειναι εξερχομενο-εισερχομενο, ποτε ηρθε-εφυγε, απο ποιο νουμερο, τι ελεγε το κειμενο...) σε αυτο το pdu που ειναι μια σειρα αριθμων και γραμματων (http://smartposition.nl/resources/sms_pdu.html) και (http://www.dreamfabric.com/sms/) για περισσοτερες πληροφοριες. οποτε οτι και να αλλαξεις στο csv αν δεν αλλαξεις αναλογα και το pdu τοτε ειναι σαν να μην εχεις κανει τιποτα! προσωπικα βρηκα τροπο να παιζω και με το pdu και να φτιαχνω τα μην που θελω και να τα περναω στο κιν σαν εισρχομενα, αλλα μονο για μην μεχρι 160 χαρακτηρες! ολα τα υπολοιπα που μου ειχαν ερθει αλλα ηταν μεγαλυτερα δε μπορω να τα φταιξω...ακομα. αν καποιος εχει ιδεες για το τι αλλο μπορει να γινει, ισως ενας ευκολοτερος και γρηγοροτερος τροπος για να περασεις τα μην. σαν εισερχομενα, η ποιο συγκεκριμενο κομματι στο pdu ειναι που αναφερεται στο εισερχομενο-εξερχομενο, και γενικοτερα οσοι ασχολειστε και γνωριζετε κατι παραπανω plz δωστε μου/μας τα φωτα σας!! :) καλη συνεχεια σε ολους και συγχωρεστε με για το μεγεθος του ποστ. Παράθεση Μη Δεχτείς Να Οριοθετήσεις Τα Όνειρά Σου Στο Πλαίσιο Του Εφικτού Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Τα μικρά ήταν αηδιαστικά καθώς εμπαιναν πολύ μέσα και μου γαργαλούσαν το τύμπανο, τα μεσαία λίγο καλύτερα αλλά τα μεγάλα μου κάθησαν μια χαρά. Κρίμα που στο W810 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Χρησιμοποίησε τα μεγάλα λαστιχάκια και ντύσε τα με τα μαξιλαράκια που έχουν τα κλασσικά ακουστικά. Δοκιμασμένο κατά τη διάρκεια προπόνησης 25χλμ και δεν κουνήθηκαν χιλιοστό!!!! :D ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΡΑΝ?????? ΡΑΝ είναι να μπαίνεις ιντερνετ από το κινητό μέσω Bluetooth,αλλά πρέπει το PC σου να είναι ήδη στο internet. Εγώ που ρώτησα την SE μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει, εσύ το έκανες????? PAN δεν είναι μόνο να μπαίνεις στο δίκτυο. Ακόμα κι αν συνδέσεις δυο συσκευές μεταξύ τους (πχ ένα κινητό κι έναν υπολογιστή) μέσω USB, FireWire, Bluetooth, IrDA τότε έχεις ένα ΡΑΝ. Για αυτό σου είπα πιο πάνω ότι μπορείς να το κάνεις. Από ότι φαίνεται όμως σε ενδιαφέρει να μπαίνεις στο δίκτυο οπότε δεν μπορείς να το κάνεις με το W810. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morius Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Περίμενε....και αν δεν γίνεται αυτό, τότε τι να το κάνω το PAN σε τι άλλο χρησιμεύει; Δηλαδή αν δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες, τι άλλο μπορώ να το χρησιμοποιήσω το PAN????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Περίμενε....και αν δεν γίνεται αυτό, τότε τι να το κάνω το PAN σε τι άλλο χρησιμεύει; Δηλαδή αν δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες, τι άλλο μπορώ να το χρησιμοποιήσω το PAN????? Θεωρητικά μιλώντας θα μπορούσες να συνδέσεις έναν υπολογιστή κι ένα κινητό για να ανταλλάξεις αρχεία ή για να ελέγχεις το ένα μέσω του άλλου. Να συνδέσεις έναν εκτυπωτή, ένα κινητό κι έναν υπολογιστή για να εκτυπώσεις κάτι, κτλ. Ένα δίκτυο δεν προϋποθέτει απαραίτητα το να βλέπεις internet. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lady_In_Black Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Γεια σας!!! Μόλις προχθές πήρα καινούριο κινητό και ξενέρωσα ακόμη δεν άρχισα να το ψάχνω....:mad: Και σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη όποιου τυχόν θα μπορούσε να με διαφωτίσει...! Μήπως λοιπόν , κάποιος γνώστης και κάτοχος Sony Ericsson W810 θα μπορούσε να μου πει αν χρειάζεται το memory stick να το ενσωματώσω στο PC για να του περάσω δεδομένα ; Συνδέω με καλώδιο USB κινητό και υπολογιστή και ''φαίνεται'' μόνο η μνήμη του τηλεφώνου (η οποία χωράει μόνο 4 τραγούδια σε mp3...) κι όχι της κάρτας μνήμης - κι ας υπάρχει μέσα στη συσκευή του τηλεφώνου! - Αν είναι να χρειάζεται να μπει η κάρτα μνήμης αυτή σε υπολογιστή για να πάρει τα δεδομένα την πάτησα γιατί απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ανάλογη υποδοχή δεν διαθέτουν οι ''σταθεροί'' υπολογιστές - ο δικός μου τουλάχιστον , όχι...- αλλά μόνο τα note books.... Όποιος μπορεί , ας βοηθήσει κάααααπως .... Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα ! :help: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts