Jump to content

Lady_In_Black

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lady_In_Black

  1. ..........Όταν μάθω φυσικά τι είναι και πώς λειτουργεί αυτό το card reader...!!! (ψιλοάσχετη από νέες τεχνολογίες...!):wacko:
  2. Τελικά μετά από κανά 2-3 βάλε - βγάλε του USB στο PC εντόπισα την κάρτα μνήμης οπότε και την άνοιξα και πέρασα μέσα τα mp3 και τις εικόνες μου. Video Clips σε mpeg απ'ό,τι βλέπω δεν μπορεί να αναπαράγει... Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια ! (και...μάλλον θα φροντίσω να προμηθευτώ ένα card reader , νομίζω θα είναι η καλύτερη λύση..!)
  3. Γεια σας!!! Μόλις προχθές πήρα καινούριο κινητό και ξενέρωσα ακόμη δεν άρχισα να το ψάχνω....:mad: Και σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη όποιου τυχόν θα μπορούσε να με διαφωτίσει...! Μήπως λοιπόν , κάποιος γνώστης και κάτοχος Sony Ericsson W810 θα μπορούσε να μου πει αν χρειάζεται το memory stick να το ενσωματώσω στο PC για να του περάσω δεδομένα ; Συνδέω με καλώδιο USB κινητό και υπολογιστή και ''φαίνεται'' μόνο η μνήμη του τηλεφώνου (η οποία χωράει μόνο 4 τραγούδια σε mp3...) κι όχι της κάρτας μνήμης - κι ας υπάρχει μέσα στη συσκευή του τηλεφώνου! - Αν είναι να χρειάζεται να μπει η κάρτα μνήμης αυτή σε υπολογιστή για να πάρει τα δεδομένα την πάτησα γιατί απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ανάλογη υποδοχή δεν διαθέτουν οι ''σταθεροί'' υπολογιστές - ο δικός μου τουλάχιστον , όχι...- αλλά μόνο τα note books.... Όποιος μπορεί , ας βοηθήσει κάααααπως .... Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα ! :help: Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...