ngel Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μέχρι το Σάββατο θα είμαι κι εγώ κάτοχος... έχω ήδη ξεκινήσει το διάβασμα του topic ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Δεν είναι τόσο απλό όπως με ένα card reader για παράδειγμα.Πρέπει ο υπολογιστής πρώτα να αναγνωρίσει το κινητό, και εδώ είναι που χρειάζονται οι drivers, γιατί μέσω αυτού θα μπορέσει να βρει την κάρτα μνήμης και δεν θα προσπελάσει το κινητό για να βρει την κάρτα. Και αυτό είναι λογικό γιατί πρέπει πρώτα από όλα να μπορέσει να βρει κάποιον κοινό κώδικα για να επικοινωνίσει με το κινητό μιας και το δεύτερο μπορεί να συσχετιστεί με ένας "υπολογιστή" που συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή σου. Έχω περάσει τους drivers και το βλέπει σαν usb mass storage. Χωρίς να τους εγκαταστήσω, αν θυμάμαι καλά, δεν το έβλεπε - καταλάβαινε μόνο ότι κάτι συνδέθηκε με τον Η/Υ. Πώς καταλαβαίνω ποια port είναι η σωστή τελικά; Το προγραμματάκι MyPhoneExplorer, αν και έχω και την τελευταία έκδοση, δεν το βλέπει καθόλου... :mad: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 mms μπορω να στελνω με αυτο τον ακυρο λογαριασμο? :) στη διευθυνση και στο ονομα κλπ να βαλω εντελως οτι ναναι? Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 mms μπορω να στελνω με αυτο τον ακυρο λογαριασμο? :) στη διευθυνση και στο ονομα κλπ να βαλω εντελως οτι ναναι? Αν και δεν έχω VL λογικά θα χρησιμοποιείται άλλος λογαρισμός για τα mms. Βάλε εντελώς ότι να είναι ρυθμίσεις. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός. Να είναι λάθος για να μην μπορεί να συνδεθεί. @KostaKosta Μέθοδος δοκιμής και σφάλματος. Πάρε τα port ένα ένα για να δεις με ποιο δουλεύει. (αν και μάλλον κάτι άλλο φταίει στην περίπτωση σου...) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 mms μπορω να στελνω με αυτο τον ακυρο λογαριασμο? :) στη διευθυνση και στο ονομα κλπ να βαλω εντελως οτι ναναι? Ότι να'ναι αρκεί να είναι λάθος !!! Τα mms τα στέλνει κανονικά. Τον άκυρο λογαριασμό τον επιλέγεις μόνο στο προφίλ ίντερνετ. Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζεις. :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ρε παιδιά τελικό "ς" δεν έχει σε manual mode στα ελληνικά;;;! μόνο όταν γράφεις με t9 σου βγάζει το τελικό "ς" στις λέξεις; Επίσης το t9 του είναι πολύ για τα μπάζα ρε παιδιά, δεν βρίσκει καμία λέξη... Πολύ φτωχό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ρε παιδιά τελικό "ς" δεν έχει σε manual mode στα ελληνικά;;;! μόνο όταν γράφεις με t9 σου βγάζει το τελικό "ς" στις λέξεις; Επίσης το t9 του είναι πολύ για τα μπάζα ρε παιδιά, δεν βρίσκει καμία λέξη... Πολύ φτωχό.. Απο τα πλήκτρα δεν υπάρχει το τελικό ς. Είναι γενικό πρόβλημα με τα ericsson. Αλλά υπάρχει στα σύμβολα και μπορείς να κάνεις εισαγωγή απο εκεί.;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Το εκανα!τωρα πατωνταε το κουμπι για το vodafone live μου λεει "συνδεση" και στο καπακι "ελεγξτε τις ρυθμισεις κτλ" ... τελεια!!! δεν χρεωνομαι τωρα ε? ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Απο τα πλήκτρα δεν υπάρχει το τελικό ς. Είναι γενικό πρόβλημα με τα ericsson. Αλλά υπάρχει στα σύμβολα και μπορείς να κάνεις εισαγωγή απο εκεί.;) ευχαριστώ zafevolution, δεν ήξερα πως υπάρχει στα σύμβολα, βέβαια υπάρχει και ο τρόπος να επιλέγεις t9 και να πατάς μόνο το πλήκτρο του τελικού ς για να σου βγάλει το μενού με τις επιλογές λέξεων. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Θα ήθελα την άποψή σας για το θέμα της ποιότητας του ήχου στις κλήσεις, αν έχει καλό σήμα και για το αν το ακουστικό του είναι δυνατό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Επίσης το t9 του είναι πολύ για τα μπάζα ρε παιδιά, δεν βρίσκει καμία λέξη... Πολύ φτωχό.. Μια χαρά το βρίσκω, μήπως το προηγούμενο κινητό σου είχε σε διαφορετικά πλήκτρα κάποιους χαρακτήρες; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Έχω περάσει τους drivers και το βλέπει σαν usb mass storage. Χωρίς να τους εγκαταστήσω, αν θυμάμαι καλά, δεν το έβλεπε - καταλάβαινε μόνο ότι κάτι συνδέθηκε με τον Η/Υ. Emena pantws paidia sto pc sth douleia pou den exw perasei drivers moy to anagnwrizei kanonika. Molis to sundew mou grafei prosthiki neou ulikou, pataw akuro, mou grafei oti to neo uliko isws paroysiazei provlima wstoso amesws meta diavazei tin karta kai to xrhsimopoiw ws usb stick opote to xreiazomai. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ρε παιδιά τελικό "ς" δεν έχει σε manual mode στα ελληνικά;;;! μόνο όταν γράφεις με t9 σου βγάζει το τελικό "ς" στις λέξεις; Επίσης το t9 του είναι πολύ για τα μπάζα ρε παιδιά, δεν βρίσκει καμία λέξη... Πολύ φτωχό.. Δεν θα συμφωνήσω με αυτό. Αντιθέτως θα έλεγα ότι το Τ9 του είναι πολύ καλό. Θα ήθελα την άποψή σας για το θέμα της ποιότητας του ήχου στις κλήσεις, αν έχει καλό σήμα και για το αν το ακουστικό του είναι δυνατό. Ευχαριστώ! Και για τα τρια που αναφέρεις θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 να πω και εγώ την γνώμη μου η ένταση του ήχου όταν μιλάς στο κινητό είναι απλά απαράδεκτη για εμένα, πολύ χαμηλή ένταση και χαμηλή ποιότητα στον ήχο, τουλάχιστον σε σχέση με ένα Νokia n80 και ένα Siemens m75 που έχω δοκιμάσει για να συγκρίνω. Δηλαδή αν έχει πολύ φασαρία με δυσκολία θα ακούς τον συνομιλητή σου... Για την ένταση κλήσης είναι σχετικά μέτρια αλλά με καλή ποιότητα ήχου, βέβαια αν το ηχείο είναι καλυμμένο π.χ. σε κάποιο κρεβάτι ή ρούχο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου... ένα απλό παράδειγμα του T9 δεν έχει πολύ συνηθισμένες λέξεις , δοκίμασε να γράψεις {g-a-mise(στα ελληνικά), (mpourd-elo(στα ελληνικά), πατημένο, τράκαρε} και ένα σωρό άλλες λέξεις, αν αυτό είναι καλό t9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 δοκίμασε να γράψεις {g-a-mise(στα ελληνικά), (mpourd-elo(στα ελληνικά), πατημένο, τράκαρε} και ένα σωρό άλλες λέξεις, Συγγνώμη ρε'συ GTherion,αλλά απ'ότι κατάλαβα ήθελες περίπου να γράψεις: "Γα---σέ τα ρε μα---κα,εκεί που τσουλάγαμε αραχτοί σκάει ένα χρέπι πατημένο κάργα το μπ----έλο και μας τράκαρε και ξεμπουκάρει ο τζάνκουλας τούμπανο τελείως γα-ώ τη που---να μου" ε,ίσως είναι κάπως λογικό να δυσκολεύεται το τ9... :lol: Πλακίτσα κάνω φίλε,μην παρεξηγηθείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 gonisgone, εσύ ήσουνα ρε Μα--κα γα--μω την π**να μου; χαχαχαχ. Πως κατάλαβες ότι αυτό ήθελα να γράψω; :ninja: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Σε κατάλαβα φίλε γιατί μόνο κάποιος που έχει χτυπήσει το κεφάλι του σε τρακάρισμα μπορεί να τα γράφει αυτά. :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 :respect: στον παραπάνω διάλογο! :lol: :p Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εσας το w810i σας, τι προέλευσης είναι? Στο MEDIA MARKT που το είδα σήμερα στα 249ευρώ ήταν made in malaysia! Εγώ πιστεύω ότι ή χώρα προέλευσης παίζει μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του κινητού. Είχα ένα ΝΟΚΙΑ made in Finland και αργότερα επειδή το έχασα πήρα το ίδιο μοντέλο αλλά made in China και ήταν μέρα με νύχτα η διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εσας το w810i σας, τι προέλευσης είναι? Στο MEDIA MARKT που το είδα σήμερα στα 249ευρώ ήταν made in malaysia! Εγώ πιστεύω ότι ή χώρα προέλευσης παίζει μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του κινητού. Είχα ένα ΝΟΚΙΑ made in Finland και αργότερα επειδή το έχασα πήρα το ίδιο μοντέλο αλλά made in China και ήταν μέρα με νύχτα η διαφορά! Εμενα το Κ700ι ειναι made in china :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εμένα το w810i είναι made in Malaysia,και η μπαταρία του made in korea ,finished in Malaysia. Eπίσης ReSPECT στον παραπανω διαλογο είναι όλα τα :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 και εμένα made in Malaysia είναι, υπάρχουν και άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viardon Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Το φαινόμενο των dropped calls που οφείλεται; Στο δίκτυο, στην συσκευή ή στο firmware του κινητού;Σαν να μου συμβαίνει συχνά πυκνά τελευταία..... Παράθεση Keep smiling :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Το φαινόμενο των dropped calls που οφείλεται; Στο δίκτυο, στην συσκευή ή στο firmware του κινητού;Σαν να μου συμβαίνει συχνά πυκνά τελευταία..... Αυτο σε προηγουμενες σελιδες που ειχε ξανα ειπωθει...εφτεγε το δικτυο και μια παλια εκδοση.ομως οχι σε ολα τα δικτυα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλημερα!Τελικα αγορασα το κινητο το σαββατο και ειναι τελειο!Μια ερωτηση μονο εχω..στην οθονη στην κατασταση αναμονης δε γινεται να μου εμφανιζει κατι?(πχ στο παλιο μου ειχα ενα ρολο'ι)..Γιατι τωρα σβηνει τελειως και δεν καταλαβαινω αν λειτουργει η αν εχει κλεισει κατα λαθος... Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts