xetasa Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 8 ώρες πριν, tsimisde said: Και μια φωτο όπου πραγματικά από χθές έγινε προέκταση του χεριού μου το κινητό, μόνο όταν κοιμήθηκα το άφησα.... Οσοι έχουν το κινητό (POCO X8 Pro) μπορούν να πουν αν έχει επιλογή η AOD να είναι μονίμως αναμμένη ή αν γίνεται μόνο για 10";;; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 2 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, xetasa said: Οσοι έχουν το κινητό (POCO X8 Pro) μπορούν να πουν αν έχει επιλογή η AOD να είναι μονίμως αναμμένη ή αν γίνεται μόνο για 10";;; Είναι από τις λειτουργίες την οποία δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα, την έχω ενεργοποιημένη και νομίζω ότι ισχύει το δεύτερο, δεν έχω ψάξει αν υπάρχει κάποια άλλη σχετική ρύθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου On 2/4/2026 at 7:43 ΜΜ, xetasa said: Οσοι έχουν το κινητό (POCO X8 Pro) μπορούν να πουν αν έχει επιλογή η AOD να είναι μονίμως αναμμένη ή αν γίνεται μόνο για 10";;; Φαντάζομαι θα ειναι παρόμοια και στα 2 μοντέλα? Τέλος πέραν του e-shop που αναφέρθηκε πιο πίσω, να αναφέρω ενημερωτικά και κάποιες άλλες περιπτώσεις σε προσφορές. Αγγλικό Amazon(αγορά εκτός Ευρώπης, εγγύηση γράφει 2χρόνια) Γερμανικό Amazon(αγορά εκτός Ευρώπης, αναφέρει 3χρόνια Και για όσους κοιτάνε για αγορά μόνο από Ελλάδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου παιδιά το pro max απο βάρος στο χερι πως ειναι ? γιατι βλεπω ζυγιζει 218 γραμμάρια ! εμένα ήδη το A55 που ειναι 213 με τον καιρό με κούρασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 5 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με το βάρος, έχω μεγάλα χέρια συνεπώς, δεν με δυσκολεύει ιδιαίτερα, οι διαστάσεις του μου φαίνονται όπως πρέπει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 14 ώρες πριν, tsimisde said: Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με το βάρος, έχω μεγάλα χέρια συνεπώς, δεν με δυσκολεύει ιδιαίτερα, οι διαστάσεις του μου φαίνονται όπως πρέπει.... και εγω δεν ειχα αρχικα αλλα σταδιακα το βαρος του 55 αρχισε να με κουραζει ! πιανω το poco x pro 5 που εχω σαν δευτερο και μου φαινεται λες και πιανω πουπουλο μετα ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) Κορυφαία για την τιμή τους 45-55 € bluetooth πρότυπο 6.0 με ήχο Ldac Ρυθμό 96-Khz και 32-Bit απίστευτης απόδοσης παίζουν φοβερά σε X8 pro max και F7 ultra. Απλά το αναφέρω γιατί ειναι ξεκλείδωτα να παίζουν LDAC ενώ όπως γνωρίζουμε τα περισσότερα παίζουν μόνο στα 16 bit και Ρυθμό 44 Khz και φυσικά στο απλό AAC.... γιατί είναι κλειδωμένα να παίζουν μόνο με συμβατή συσκευή ίδιας εταιρίας. https://www.skroutz.gr/s/63546978/qcy-melobuds-n70-bluetooth-handsfree-akoustika-me-antochi-ston-idrota-kai-thiki-fortisis-titanium.html Edited 6 Απριλίου by s_nova 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Δύο βδομάδες πριν, σούπερ προσφορά για το εν λόγω κινητό παραγγελία στα 399 απ το e shop για το 12/256 κ έλεγε παράδοση σε 2-3 εργάσιμες, σε επικοινωνίες που είχα μου λέγανε ότι δεν είχαν ακόμα ενημέρωση κ να αναμένω, πέρασαν 15 μέρες...φυσικά πολύ καλό για να ήταν αληθινό κ σήμερα είχαμε την επίσημη ενημέρωση ότι το προιόν εξαντλήθηκε. Πότε εξαντλήθηκε, μας δουλεύετε? γιατί αυτες τις 2 βδομάδες το είχατε μόνιμα κανονικά στο σαιτ κ μου λέγατε απλά να περιμένω. Ας αναγράφατε τουλάχιστον εξ αρχής κατόπιν παραγγελίας και ας μου λέγατε σήμερα δεν μπορέσαμε τελικά να εισάγουμε, πιο τίμιο. Σιγά μην εξαντλήθηκε, απλά δεν το είχατε ποτέ διαθέσιμο σ αυτή την τιμή! Ούτε λάθος ήταν γιατί θα είχε γίνει διόρθωση τόσο καιρό, ενώ στο σαιτ ήταν κάθε μέρα κανονικά διαθέσιμο κ πάντα παράδοση σε 2-3 εργάσιμες. Κραχτης ήταν μάλλον για να πάρουμε τίποτα άλλο. Σημερα στην ενημέρωση που μου έστειλαν μου πρότειναν σχεδόν όλα τα χιαομι τους εκτός απ τα poco x8 pro max. Μέχρι και τα redmi note15 σ όλες τις εκδόσεις μου βάλανε στην λίστα κ να τους ενημερώσω πιο θέλω κ να μου το στείλουν άμεσα κιόλας, ξεφτίλα! Κάποτε ψώνιζα συχνά απ το εν λόγω κατάστημα κυρίως όμως για pc και σε γενικές γραμμές έμενα ευχαριστημένος, τώρα είχα να ψωνίσω χρόνια κ μάλλον ούτε τώρα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, skiniko said: Δύο βδομάδες πριν, σούπερ προσφορά για το εν λόγω κινητό παραγγελία στα 399 απ το e shop για το 12/256 κ έλεγε παράδοση σε 2-3 εργάσιμες, σε επικοινωνίες που είχα μου λέγανε ότι δεν είχαν ακόμα ενημέρωση κ να αναμένω, πέρασαν 15 μέρες...φυσικά πολύ καλό για να ήταν αληθινό κ σήμερα είχαμε την επίσημη ενημέρωση ότι το προιόν εξαντλήθηκε. Πότε εξαντλήθηκε, μας δουλεύετε? γιατί αυτες τις 2 βδομάδες το είχατε μόνιμα κανονικά στο σαιτ κ μου λέγατε απλά να περιμένω. Ας αναγράφατε τουλάχιστον εξ αρχής κατόπιν παραγγελίας και ας μου λέγατε σήμερα δεν μπορέσαμε τελικά να εισάγουμε, πιο τίμιο. Σιγά μην εξαντλήθηκε, απλά δεν το είχατε ποτέ διαθέσιμο σ αυτή την τιμή! Ούτε λάθος ήταν γιατί θα είχε γίνει διόρθωση τόσο καιρό, ενώ στο σαιτ ήταν κάθε μέρα κανονικά διαθέσιμο κ πάντα παράδοση σε 2-3 εργάσιμες. Κραχτης ήταν μάλλον για να πάρουμε τίποτα άλλο. Σημερα στην ενημέρωση που μου έστειλαν μου πρότειναν σχεδόν όλα τα χιαομι τους εκτός απ τα poco x8 pro max. Μέχρι και τα redmi note15 σ όλες τις εκδόσεις μου βάλανε στην λίστα κ να τους ενημερώσω πιο θέλω κ να μου το στείλουν άμεσα κιόλας, ξεφτίλα! Κάποτε ψώνιζα συχνά απ το εν λόγω κατάστημα κυρίως όμως για pc και σε γενικές γραμμές έμενα ευχαριστημένος, τώρα είχα να ψωνίσω χρόνια κ μάλλον ούτε τώρα. Ελιωσα στα γελια αυτο ειναι κωμωδια -Τραγωδια που περιεγραψες....😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 hour ago, s_nova said: Ελιωσα στα γελια αυτο ειναι κωμωδια -Τραγωδια που περιεγραψες Ας τα να πάνε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου παντως τωρα που βλεπω πολλα καμερα τεστ απο το X8 Pro Max οι Photos ειναι μια χαρα ! περιμενα την απολυτη καταστροφη αλλα καμια σχεση ! και οι βραδινες ! λιγο το βαρος του με χαλαει και ειναι το μονο που με κανει να το σκεφτομαι ξανα τωρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Κυριακή στις 07:12 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:12 μμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. Πέμπτη στις 12:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:43 μμ Να και ένα συγκριτικό φωτογραφικά απέναντι στο Α57. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Χθες στς 05:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:11 πμ 16 ώρες πριν, skiniko said: Να και ένα συγκριτικό φωτογραφικά απέναντι στο Α57. δεν βγαζει καθολου άσχημες φωτογραφιες το poco ..παντου διαβαζω οτι δεν ειναι καμερα κινητο κτλ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) αλλα οι φωτογραφείς οτι εχω δει μεχρι τώρα ειναι αξιοπρεπέστατες ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Αξιοπρεπές φωτογραφικά, αναμφισβήτητα, καλύπτει ένα βασικό επίπεδο φωτογράφησης, δεν μπορείς να κάνεις παπάδες φωτογραφικά, κυρίως λόγω ρυθμίσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μπορεί βέβαια να είναι και θέμα χειρισμού δικό μου. Χαμηλώνω τη φωτεινότητα του κάδρου, ενόσω βγάζω τη φωτογραφία. Κάνοντας όμως ζουμ η απλά πατώντας καταλάθος την οθόνη σε άλλο σημείο, επανέρχεται στην αρχική φωτεινότητα. Κατά τα λοιπά, είμαι ικανοποιημένος από το κινητό, με καλύπτει στους βασικούς τομείς, η μπαταρία όντως κρατάει, κατά μέσο όρο με βάση τη χρήση μου μιάμιση μέρα, ακόμα και με 5G σήμα. Το έχω δουλέψει και ως hotspot, πραγματικά δεν έχει ζεσταθεί ουδέποτε, ούτε έχει κολλήσει, είναι πραγματικά πύραυλος, είναι αξιόπιστη επιλογή θα έλεγα, βέβαια, είμαστε στο μήνα του μέλιτος ακόμα.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiniko Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 3 ώρες πριν, freddaras said: δεν βγαζει καθολου άσχημες φωτογραφιες το poco ..παντου διαβαζω οτι δεν ειναι καμερα κινητο κτλ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) αλλα οι φωτογραφείς οτι εχω δει μεχρι τώρα ειναι αξιοπρεπέστατες ! Kλωτσάει κάπως γιατί δεν είναι και αυτές στο υψηλότερο επίπεδο όπως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού που είναι σχεδόν σε όλα top level, γ αυτό βλέπουμε να το αναφέρουν συχνά για τις κάμερες, ενώ για άλλα κινητά ούτε καν. Το κινητό μια χαρά φωτογραφίες φαίνεται ότι βγάζει κ αν δεν είσαι κάποιος που έχει ανάγκη για πραγματικά το κάτι παραπάνω, νομίζω ότι το κινητό σε καλύπτει πλήρως, ιδίως την στιγμή που σου δίνει και όλα τα άλλα μαζί ταυτόχρονα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, skiniko said: Kλωτσάει κάπως γιατί δεν είναι και αυτές στο υψηλότερο επίπεδο όπως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού που είναι σχεδόν σε όλα top level, γ αυτό βλέπουμε να το αναφέρουν συχνά για τις κάμερες, ενώ για άλλα κινητά ούτε καν. Το κινητό μια χαρά φωτογραφίες φαίνεται ότι βγάζει κ αν δεν είσαι κάποιος που έχει ανάγκη για πραγματικά το κάτι παραπάνω, νομίζω ότι το κινητό σε καλύπτει πλήρως, ιδίως την στιγμή που σου δίνει και όλα τα άλλα μαζί ταυτόχρονα. κοιτα καταλαβαινω τι θες να πεις ! και φυσικα ειναι και σε τι φαση ειναι ο καθενας (εγω θελω πλεον μια καλη καμερα για τα βασικα /παλιοτερα το κοιτουσα πολυ αυτο τωρα δεν με νοιαζει πλεον οσο πχ η αυτονομια κτλ ) ! αλλα δινουν οπως πολυ σωστα λες τοσο εμφαση στην καμερα που πολλα reviews σου δινουν την εντυπωση οτι δεν μπορει να βγαλει ουτε μια φωτογραφία σωστη! και το αποτελεσμα σε οτι εχω δει μεχρι τωρα ειναι αξιοπρεπέστατο ! Edited 14 ώρες πριν by freddaras 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts