dimkit Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, Tips2022 said: Δεν το είχα ακούσει καθόλου το site αυτό και αν σε φέρει ο δρόμος καμιά φορά από τα Τρίκαλα, στείλε μου μήνυμα και θα κεράσω καφέ για την πληροφορία σου. Ευχαριστώ πολύ στα 350,00 η τιμή του! Αν το δώσεις στο flip περιμένουμε εντυπώσεις . Έχω επιχείρηση να δώσω κινητό αλλά την τελευταία στιγμή κολλάω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) @dimkit Άσε το ίδιο παθαίνω κι εγώ πολλές φορές, όταν κάτι με ευχαριστεί πολύ δύσκολα το αποχωρίζομαι για αυτό και τα τελευταία χρόνια που οι διαφορές στα κινητά δεν είναι μεγάλες όπως εδώ για παράδειγμα στην κορυφαία σειρά Galaxy S οι μεταβάσεις μου γίνονται με φειδώ. Edited 28 Φεβρουαρίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 56 minutes ago, konakis said: @dimkit Άσε το ίδιο παθαίνω κι εγώ πολλές φορές, όταν κάτι με ευχαριστεί πολύ δύσκολα το αποχωρίζομαι για αυτό και τα τελευταία χρόνια που οι διαφορές στα κινητά δεν είναι μεγάλες όπως εδώ για παράδειγμα στην κορυφαία σειρά Galaxy S οι μεταβάσεις μου γίνονται με φειδώ. Καλημέρα Γιώργο, τί έγινε; το προπαρήγγειλες το s26; ή το σκέφτεσαι ακόμα;;;😃 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Καλημέρα Αριστείδη ...προσπαθώ να συγκρατηθώ έχω μια έντονη φαγούρα γμτ μου 😁🤭 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Λείπουν πάντως κάποιοι γνωστοί άγνωστοι των πρώτων ημερών. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το πόσο πιστεύετε αξίζει η μετάβαση από 24 Ultra. Δεν βλέπω πολλές διαφορές και καποιες μάλιστα μπορεί να τις θεωρίες και downgrade... ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Από το 24 2 σημεία μπορεί να θεωρήσει κάποιος downgrade. 1. Το πενάκι χάνει το BT 2. Το σώμα γίνεται Αλουμίνιο πάλι αντί για τιτάνιο. 3 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Ειμαι έτοιμος για προπαραγγελια 😛 Καιρο ειχα να παρω day 1 συσκευή, αλλα με α39, την επιστροφή του Κωτσου και πώληση του s24u μου, δεν θα με παει άσχημα. 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, OverClocker said: Από το 24 2 σημεία μπορεί να θεωρήσει κάποιος downgrade. 1. Το πενάκι χάνει το BT 2. Το σώμα γίνεται Αλουμίνιο πάλι αντί για τιτάνιο. Οκ! Ευχαριστώ! Το σκέφτομαι 😊 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 16 ώρες πριν, anergos13 said: 2. κακα τα ψεματα οσοι ειμαστε χρονια στο αρμα της Samsung εχουμε μπολιαστει με την αρρωστια του 'Οικοσυστηματος', κατι που ακουγαμε παλαιοτερα απο τους Αιφονακηδες και γελαγαμε 😛. Πλεον και στους δυο 'τσουζει΄' η τσεπη μας😛 ΥΓ αυτα αφορουν κατι παλιοσειρες εδω μεσα που πενηνταρισαμε εδω και καποια χρονια 😛 Δεν ισχύει το παραπάνω περί Οικοσυστήματος. Εχει πάρει την κάτω βόλτα και στα υπόλοιπα αξεσουάρ η Samsung πέραν από τα κινητά βλέπε smartwatch/band και earbuds. Αν δεν είχε πέσει ban σε Huawei, παίζει ούτε αυτό το θέμα να μην άνοιγε Edited 28 Φεβρουαρίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Φανταστείτε να μην είχε φάει το ban η Huawei θα μιλάγαμε για 4-5 θέση για τους Κορεάτες.προσωπικα επειδή δούλεψα για ένα μήνα και το Oppo x9 pro σε global έκδοση θεωρώ ότι το s26 ultra στον ανταγωνισμό δεν θα έχει καμία τύχη οι πωλήσεις του θα στηριχτούν σε καταναλωτές που έρχονται από μοντέλα αλλά της ίδιας εταιρείας δύσκολα έως τελείως απίθανα θα [πούλαγε κάποιος ένα κινητό όπως το Oppo x9 pro παράδειγμα για να αγοράσει s26 ultra. 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Fulgore1 said: Δεν ισχύει το παραπάνω περί Οικοσυστήματος. Εχει πάρει την κάτω βόλτα και στα υπόλοιπα αξεσουάρ η Samsung πέραν από τα κινητά βλέπε smartwatch/band και earbuds. Αν δεν είχε πέσει ban σε Huawei, παίζει ούτε αυτό το θέμα να μην άνοιγε Κατι δεν καταλαβες... Αναφερομαι σε οσους ειναι χρονια στις σειρες S,Note,Z(προσφατα) και εχουν κινητο , ΤV, smartwatch,ακουστικα,ring εως και smarttag .. Οσοι εχουν επενδυσει / συνηθισει ολα αυτα δυσκολευονται να κανουν αλλαγες... Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στην παρέα. Πήγα το είδα και εγώ από κοντά το s26u. Ωραία συσκευή, άνετη στο χέρι, ποιο ελαφρύ από το 24αρι που έχω, εξαιρετική οθόνη αν και μου φάνηκε κάπως ποιο μικρή από το 24αρι βάζοντας τα πλάι πλαι, με χαλάνε οι καμπύλες στις γωνίες όπως στο 25 έτσι και στο 26 αλλά γούστα είναι αυτά... Τα 1500€ μου φαίνονται αρκετά για την έκδοση 512GB(να μην τα ξανά λέμε για τις τιμές😅). Αν δεν είχα το 24αρι και προερχομουν από πολύ παλαιότερη συσκευή λογικά θα έκανα κίνηση... Τώρα μένω όπως είμαι και μάλλον με βλέπω για αρκετό καιρό έτσι όσο η συσκευή είναι λειτουργική και κάνω αυτά που θέλω. Καλώς να το χάρουν όσοι κάνουν κίνηση!😎 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) Στα 3 χρόνια που δεν αγόραζα καινούργια συσκευή κινητού κάθε χρόνο κατόρθωσα και έκτισα το οικοσύστημα της samsung με ΑΙ. Νέα εστία, φούρνος, Ψυγείο, σκούπα, ηχομπάρα, Music Frame, TV oled S95F, Watch 5 pro και δίνοντας το S23 ultra, θα αποκτήσω το νέο ΑΙ (μακάρι να μιλήσει κάποια στιγμή και ελλήνικως) S26 Ultra που θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο μου κινητό! Ξανατονίζω ΟΛΑ με Wifi και AI, μεγάλη ευκολία! Αλήθεια πότε σταματάει αυτό το ηλεκτρονικό μικρόβιο παρά την σύνταξή μου! Βλέπω κάτι παπούδες που έχουν κινητά με κουμπιά και κάτι μικρά που δεν μπορούν όχι μόνο να τα διαβάσουν αλλά και να τα χρησιμοποιήσουν! Θήκες γιατί δεν πουλάει το site της Sammy? Edited 28 Φεβρουαρίου by Tips2022 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 47 minutes ago, anergos13 said: Κατι δεν καταλαβες... Αναφερομαι σε οσους ειναι χρονια στις σειρες S,Note,Z(προσφατα) και εχουν κινητο , ΤV, smartwatch,ακουστικα,ring εως και smarttag .. Οσοι εχουν επενδυσει / συνηθισει ολα αυτα δυσκολευονται να κανουν αλλαγες... Αυτό που περιγράφεις πιο πάνω, ίσχυε πιο πολύ στο παρελθόν,που βλέπαμε και στα εδώ θέματα κόσμο που πέραν από το νέο Samsung, αγόραζε και ρολόι/ακουστικά μαζί. Και όταν μιλάμε για Android, δεν τίθεται θέμα επενδυσης, γιατί υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές και μεγαλύτερη συμβατότητα. Ειναι πολύ λιγότεροι πλέον αυτοί που είναι χρόνια σε Samsung μεριά λόγω οικοσυστήματος. Γιαυτό οι πωλήσεις σε Smartwatch/ακουστικά είναι τόσο χαμηλές σε Samsung μεριά. Ωριστε και σε tablets, που η χρονιά έκλεισε με την Samsung να ειναι η μοναδική με πτώση. Το ακριβώς αντίθετο ειναι σε Iphone μεριά, που όχι μόνο έχει πάρα πολλούς που είναι χρόνια λογω οικοσυστήματος, αλλά κερδίζει και νέο κόσμο κάθε χρόνο. Edited 28 Φεβρουαρίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) Τον Σεπτέμβριο που έκανα προεγγραφή και παραρήγγηλα το iphone 18 pro max γινόταν της... το κάγκελο γι αυτό το κινητό!! Ευτυχώς που είχα κάνει εγγραφή 2 λεπτά μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για να το πάρουμε τελικά σε 2 μήνες.....κάτι που σε καμία περίπτωση δε βλέπω εδώ....άρα η τιμή του σίγουρα θα πέσει!! Edited 28 Φεβρουαρίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, Fulgore1 said: Αυτό που περιγράφεις πιο πάνω, ίσχυε πιο πολύ στο παρελθόν,που βλέπαμε και στα εδώ θέματα κόσμο που πέραν από το νέο Samsung, αγόραζε και ρολόι/ακουστικά μαζί. Και όταν μιλάμε για Android, δεν τίθεται θέμα επενδυσης, γιατί υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές και μεγαλύτερη συμβατότητα. Ειναι πολύ λιγότεροι πλέον αυτοί που είναι χρόνια σε Samsung μεριά λόγω οικοσυστήματος. Γιαυτό οι πωλήσεις σε Smartwatch/ακουστικά είναι τόσο χαμηλές σε Samsung μεριά. Ωριστε και σε tablets, που όλως τυχαίως μόνο η Samsung είχε πτώση πέρυσι Το ακριβώς αντίθετο ειναι σε Iphone μεριά, που όχι μόνο έχει πάρα πολλούς που είναι χρόνια λογω οικοσυστήματος, αλλά κερδίζει και νέο κόσμο κάθε χρόνο. Σε συνολικα νουμερα ναι , υφίσταται αυτη η στροφή, αλλα μιλαμε για εκατομμύρια χρηστες που παραμενουν στο οικοσυστημα... Οπως και εδω μεσα ειναι αρκετα τα μελη (οπως ο @Tips2022) που μενουμε στο οικοσυστημα εδω και χρονια ανεξαρτητα μιας τασης που περιγραφουν τα νουμερα.... Και αυτο περιγραφω παραπανω.. Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, Fulgore1 said: Αυτό που περιγράφεις πιο πάνω, ίσχυε πιο πολύ στο παρελθόν,που βλέπαμε και στα εδώ θέματα κόσμο που πέραν από το νέο Samsung, αγόραζε και ρολόι/ακουστικά μαζί. Και όταν μιλάμε για Android, δεν τίθεται θέμα επενδυσης, γιατί υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές και μεγαλύτερη συμβατότητα. Ειναι πολύ λιγότεροι πλέον αυτοί που είναι χρόνια σε Samsung μεριά λόγω οικοσυστήματος. Γιαυτό οι πωλήσεις σε Smartwatch/ακουστικά είναι τόσο χαμηλές σε Samsung μεριά. Ωριστε και σε tablets, που όλως τυχαίως μόνο η Samsung είχε πτώση πέρυσι Το ακριβώς αντίθετο ειναι σε Iphone μεριά, που όχι μόνο έχει πάρα πολλούς που είναι χρόνια λογω οικοσυστήματος, αλλά κερδίζει και νέο κόσμο κάθε χρόνο. Μια παρατήρηση, οικοσύστημα, στα δικά μου μάτια και αυτιά δεν είναι ένα κινητό και ένα tablet ή ένα smartwatch, είναι πολύ περισσότερες οι συσκευές που πρέπει να έχεις για να πεις ότι είσαι μέλος του οικοσυστήματος. Ένα κινητό και ένα smartwatch τα αλλάζεις την ίδια μέρα, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, φούρνους κτλπ όχι... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Να τα μας.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Johnny_Johnny said: Να τα μας.... Έπεσε, γδάρθηκε και ξέβαψε. Παναγιά μου δεν γίνονται αυτά. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 38 minutes ago, OverClocker said: Μια παρατήρηση, οικοσύστημα, στα δικά μου μάτια και αυτιά δεν είναι ένα κινητό και ένα tablet ή ένα smartwatch, είναι πολύ περισσότερες οι συσκευές που πρέπει να έχεις για να πεις ότι είσαι μέλος του οικοσυστήματος. Ένα κινητό και ένα smartwatch τα αλλάζεις την ίδια μέρα, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, φούρνους κτλπ όχι... Όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με το κινητό μας και απ' αυτό κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα, απ' ότι με το σκέτο hardware της κάθε συσκευής. Άρα από το κινητό ξεκινούν και σ' αυτό καταλήγουν και με γνώμονα αυτό έκανα σήμερα την παραγγελία! Πχ. Βάζεις το φαγητό στο φούρνο και πας έξω για καφέ και απ' αυτό βλέπεις με την κάμερα πως πάει το ψήσιμό του, ρυθμίζοντας σχεδόν τα πάντα απ' αυτό κ.α. πολλά!! Άρα η βάση της κίνησης είναι το κινητό μας.... Στην ηχομπάρα ρυθμίζεις τα πάντα από το κινητό κλπ με την εφαρμογή SmartThings και που να σου λέω για τη γυμναστική στο σπίτι με το watch σε συνδυασμό με την κάμερα της TV σε σχετικά δωρεάν κανάλια της!!!! Bixby άνοιξε την Τv στο ΕΟΝ+ και σαν άλλος Μωυσής το κάνει....και αντλία θερμότητας που θα βάλω της Sammy θα είναι (πανάκριβες) γιατί σ' αυτό βλέπεις, ρυθμίζεις και κάνεις τα πάντα! Άσε που η σκούπα σταματάει και σου λέει ότι σε καλεί κάποιος στο κινητό μ' αυτό το νούμερο κλπ. Film οθόνης μανίσιο έχει πάνω η συσκευής μας ή θα τρέχουμε να βάζουμε? Σαν ψεύτικο παιχνιδάκι το είδα σήμερα από κοντά στο public σε σχέση με το S23!!!! Y.Γ. Όποιοι έχουν το 25 ή το 24 δεν πρέπει να το αλλάξουν. Αυτοί που έχουν το 23 αν θέλουν και έχουν τη δυνατότητα το κάνουν και αυτοί με το 22 και κάτω σίγουρα αξίζει να το κάνουν! Γνώμη μου.... Edited 28 Φεβρουαρίου by Tips2022 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 43 minutes ago, anergos13 said: Σε συνολικα νουμερα ναι , υφίσταται αυτη η στροφή, αλλα μιλαμε για εκατομμύρια χρηστες που παραμενουν στο οικοσυστημα... Οπως και εδω μεσα ειναι αρκετα τα μελη (οπως ο @Tips2022) που μενουμε στο οικοσυστημα εδω και χρονια ανεξαρτητα μιας τασης που περιγραφουν τα νουμερα.... Και αυτο περιγραφω παραπανω.. Δεν αντιλέγω, συμπληρώνω το πρώτο κομμάτι αυτού που έγραψες πιο πίσω για το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ναι υπάρχουν μέλη που μένουν σε Samsung μεριά λόγω οικοσυστήματος, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν ή σε σχέση με μηλα μεριά. Εχει χάση την δύναμη του ο παράγοντας οικοσύστημα σε σχέση με το παρελθόν,ακριβώς επειδή έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον και για τα κινητά. 39 minutes ago, OverClocker said: Μια παρατήρηση, οικοσύστημα, στα δικά μου μάτια και αυτιά δεν είναι ένα κινητό και ένα tablet ή ένα smartwatch, είναι πολύ περισσότερες οι συσκευές που πρέπει να έχεις για να πεις ότι είσαι μέλος του οικοσυστήματος. Ένα κινητό και ένα smartwatch τα αλλάζεις την ίδια μέρα, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, φούρνους κτλπ όχι... Spoiler Οταν μιλάμε για οικοσύστημα σε κινητά μεριά, προφανώς εννοούμε κυρίως κινητό, ακουστικά, ρολόι, οι φορητές συσκευές δηλαδή που συνοδεύουν το κινητό οταν ειμαστε έξω. Το ότι η Samsung έχει παρουσία και σε οικιακές συσκευές, είναι απλά ένα bonus για ένα Samsung κάτοχο. Edited 28 Φεβρουαρίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 10 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν αντιλέγω, συμπληρώνω το πρώτο κομμάτι αυτού που έγραψες πιο πίσω για το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ναι υπάρχουν μέλη που μένουν σε Samsung μεριά λόγω οικοσυστήματος, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν ή σε σχέση με μηλα μεριά. Εχει χάση την δύναμη του ο παράγοντας οικοσύστημα σε σχέση με το παρελθόν με λίγα λόγια ή σε σχέση με Apple μεριά, ακριβώς επειδή έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον και για τα κινητά. Reveal hidden contents Οταν μιλάμε για οικοσύστημα σε κινητά μεριά, προφανώς εννοούμε κυρίως κινητό, ακουστικά, ρολόι, οι φορητές συσκευές δηλαδή που συνοδεύουν το κινητό οταν ειμαστε έξω. Το ότι η Samsung έχει παρουσία και σε οικιακές συσκευές, είναι απλά ένα bonus για ένα Samsung κάτοχο. Τα ίδια έλεγα και γω πριν αποκτήσω οικοσύστημα!!! Πάντως να θυμάσαι ότι η "ευτυχία" δεν κρύβεται σε μια συσκευή! Τις συσκευές δεν τις άλλαξα γιατί χάλασαν αλλά γιατί καταναλώνουν λιγότερα, διευκολύνουν περισσότερο και ΄εν τέλει υπάρχει και το μικρόβιο της τεχνολογίας! Πόσα watt φορτιστή πρέπει να έχω? Edited 28 Φεβρουαρίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, UNEXPECTEDGR said: Καλησπέρα στην παρέα. Πήγα το είδα και εγώ από κοντά το s26u. Ωραία συσκευή, άνετη στο χέρι, ποιο ελαφρύ από το 24αρι που έχω, εξαιρετική οθόνη αν και μου φάνηκε κάπως ποιο μικρή από το 24αρι βάζοντας τα πλάι πλαι, με χαλάνε οι καμπύλες στις γωνίες όπως στο 25 έτσι και στο 26 αλλά γούστα είναι αυτά... Τα 1500€ μου φαίνονται αρκετά για την έκδοση 512GB(να μην τα ξανά λέμε για τις τιμές😅). Αν δεν είχα το 24αρι και προερχομουν από πολύ παλαιότερη συσκευή λογικά θα έκανα κίνηση... Τώρα μένω όπως είμαι και μάλλον με βλέπω για αρκετό καιρό έτσι όσο η συσκευή είναι λειτουργική και κάνω αυτά που θέλω. Καλώς να το χάρουν όσοι κάνουν κίνηση!😎 Και εγώ το s24 ultra έχω. Ευχαριστώ για το feedback. Βοηθάει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, Fulgore1 said: Δεν αντιλέγω, συμπληρώνω το πρώτο κομμάτι αυτού που έγραψες πιο πίσω για το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ναι υπάρχουν μέλη που μένουν σε Samsung μεριά λόγω οικοσυστήματος, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν ή σε σχέση με μηλα μεριά. Εχει χάση την δύναμη του ο παράγοντας οικοσύστημα σε σχέση με το παρελθόν,ακριβώς επειδή έχει πέσει πολύ το ενδιαφέρον και για τα κινητά. Hide contents Οταν μιλάμε για οικοσύστημα σε κινητά μεριά, προφανώς εννοούμε κυρίως κινητό, ακουστικά, ρολόι, οι φορητές συσκευές δηλαδή που συνοδεύουν το κινητό οταν ειμαστε έξω. Το ότι η Samsung έχει παρουσία και σε οικιακές συσκευές, είναι απλά ένα bonus για ένα Samsung κάτοχο. Όχι, όταν λες οικοσύστημα τα βάζεις όλα στη εξίσωση. Ναι, μπορεί να έπεσε το growth στα προϊόντα της μεμονωμένα, αλλά αυτοί που έχουν επενδύσει στο οικοσύστημα, πολύ πιθανό να μην μεταβληθηκαν καν. Όταν λέμε ότι υπάρχουν εξαρτημένοι στο οικοσύστημα της σαμμυ γιατί έχουν επενδύσει αυτό λέμε. Οπότε, αυτός που έχει μέχρι και τοστιέρα samsung, δεν θα πάει εύκολα σε oneplus, oppo, xiaomi κτλπ. Ή μόνη εταιρία που μπορεί να κοντράρει οικοσύστημα κάπως είναι η xiaomi. Να ξανα αναφέρω για 1000στη φορά, ότι ένα κινητό δεν είναι το h/w, είναι το σύνολο. 3 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts