Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

42 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Εγώ να πω την αλήθεια, επειδή το πρώτο που διαβάζω πάντα είναι gsmarena, δεν ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Ίδια οθόνη με το S25U έχει με τη μόνη διαφορά το privacy display. Εννοείται ότι δεν ακυρώνω την προπαραγγελια και αναμένω παραλαβή. 😉

Εγώ πήγα και 2η φορά να το δω απο κοντά για να βεβαιωθώ αν ισχύουν τα διάφορα που διαβάζω απο εδω και από εκει.

Έκατσα 30 λεπτά και δοκίμαζα διάφορους συνδυασμούς ρυθμίσεων.

Δύο πράγματα παρατήρησα, που εχουν αναφερθεί ήδη:

α) λίγο μεγαλύτερη ανακλαστικότητα σε σχεση με την οθονη του S25 ultra, δυστυχώς δεν ειχα το s24 ultra μαζι μου.

β) Όταν ενεργοποιείς το privacy screen χάνεται λίγη φωτεινότητά.

Όλα τα άλλα που γράφονται ή έχουν πέσει σε ελαττωματικά κομμάτια ή έχουν βιονικά μάτια ή είναι εκ του πονηρού.

Είναι που δε θα ενδιαφερόταν ο κόσμος για "τα ίδια και τα ίδια"...

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

3 ώρες πριν, Athkatla said:

Δεν μας λέει και η samsung γιατί στο briefing πριν την παρουσίαση της s26 σειράς έλεγε στους youtubers ότι η οθόνη είναι 10bit?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

14 minutes ago, OverClocker said:

Δεν μας λέει και η samsung γιατί στο briefing πριν την παρουσίαση της s26 σειράς έλεγε στους youtubers ότι η οθόνη είναι 10bit?

Ρε παιδιά...είχε γραφτεί σίγουρα αυτό; το να είπαν ότι συμπεριφερεται σαν 10bit σε ορισμένες συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικό από το να πουν είναι 10bit

4 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Ρε παιδιά...είχε γραφτεί σίγουρα αυτό; το να είπαν ότι συμπεριφερεται σαν 10bit σε ορισμένες συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικό από το να πουν είναι 10bit

Οι youtubers-reviewers ισχυρίζονται πως το είχε πει η samsung στο κλειστό briefing πριν γίνει η παρουσίαση και ότι δεν το έβγαλαν απ το 

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Φίλε μου, για μένα ένα 10-bit panel θα ήταν ξεκάθαρα μειονέκτημα για το κινητό. Μάλιστα, με είχε προκαταβάλει αρνητικά αυτή η φήμη που είχε κυκλοφορήσει, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκε.

Οι οπτικές διαφορές ανάμεσα σε ένα 8-bit FRC panel και σε ένα καθαρό 10-bit panel είναι πραγματικά ανύπαρκτες. Ακόμα και επαγγελματίας να είσαι, ακόμα και στο μέγιστο zoom να βάλεις μια φωτογραφία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταλάβεις τη διαφορά με γυμνό μάτι.

Τη μόνη διαφορά που θα καταλαβαίναμε όλοι μας στην πράξη, θα ήταν η αυξημένη τιμή πώλησης της συσκευής και η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας!

... και φυσικά το μεγαλύτερο κόστος να υποθέσω της οθόνης αν τυχόν τύχει στραβή με κάνα σπάσιμο 

Konakis.

Παρήγγειλα κι εγω απο το public το ultra. Με για μου ελπιζω να βγει καλη και απροβληματιστη η συσκευη. Και τωρα στην αναζητηση θήκης και tempered glass. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι

Η ενσωμάτωση του Perplexity AI και η λειτουργία Now Nudge αποτελούν τις δύο πιο σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με το λογισμικό του Galaxy S26 Ultra.

1. Πλήρης Ενσωμάτωση Perplexity AI

Αντί για την κλασική αναζήτηση Google, η Samsung αντικατέστησε τη βασική λειτουργία αναζήτησης με το Perplexity. Αυτό σημαίνει:

• Απαντήσεις αντί για Links: Όταν ρωτάτε κάτι, το τηλέφωνο δεν σας δίνει μια λίστα από ιστοσελίδες, αλλά μια συνοπτική, γραπτή απάντηση με πηγές.
  • Deep Integration: Το AI έχει πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές σας (αν το επιτρέψετε). Μπορείτε να πείτε: "Βρες το PDF με την εγγύηση του ψυγείου και περίλαβέ μου πότε λήγει" και θα το κάνει σε δευτερόλεπτα.
  • Circle to Search 2.0: Κυκλώνοντας κάτι στην οθόνη, το Perplexity μπορεί να κάνει σύνθετη ανάλυση. Αν κυκλώσετε ένα διάγραμμα, μπορεί να σας το εξηγήσει ή να σας λύσει την εξίσωση βήμα-βήμα.

2. Λειτουργία "Now Nudge"

Το Now Nudge είναι ένας "προληπτικός" ψηφιακός βοηθός που δεν περιμένει να τον ρωτήσετε, αλλά σας δίνει μικρές ωθήσεις (nudges) βάσει του πλαισίου (context) της στιγμής:

• Έξυπνες Προτάσεις: Αν το ημερολόγιο δείχνει ότι έχετε πτήση, το Now Nudge θα εμφανίσει αυτόματα το QR code του εισιτηρίου στην οθόνη κλειδώματος καθώς πλησιάζετε στο αεροδρόμιο.
  • Πρόληψη Καθυστερήσεων: Αν εντοπίσει κίνηση στον δρόμο πριν από ένα ραντεβού σας, θα σας στείλει ειδοποίηση: "Ξεκίνα τώρα, υπάρχει καθυστέρηση 15 λεπτών στη διαδρομή σου".
  • Διαχείριση Συσκευής: Μπορεί να σας προτείνει να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας αν δει ότι η μπαταρία είναι στο 30% και το επόμενο φορτισμένο ραντεβού σας είναι σε 4 ώρες.

Συνοπτικά: Το Perplexity κάνει το κινητό πιο "έξυπνο" στην επεξεργασία πληροφοριών, ενώ το Now Nudge το κάνει πιο "προνοητικό" στην καθημερινότητά σας.

Υγ. Ακόμη δεν το πήρα στα χέρια μου και ήδη το δώρισα...αλλάζοντας και τα χρώματα των θηκών σε θαλασσί, ροζ, μωβ, thai Gray! Καλορίζικο σε όλους σας, με τις υγείες.....όταν με το καλό το παραλάβετε.

Κινητάρα με τα όλα του.

Θα ήθελα ρε Samsung στο S27 Ultra η κάμερα του κινητου να σε ακολουθεί όταν το έχεις κάπου σταθερό όπως το κάνει το iphone pro max και να μην χρεώσεις για το ΑΙ

Αύριο στο eshop της Samsung θα έχουμε κι άλλα έξοδα?

Αλήθεια συμφέρει να πάρω τα bunds4 pro σε γκρι ή να διαθέσω τους πόντους για το νέο ρολόι τον Ιούλιο ή την BF?

SAMSUNG_V1_9x16201.jpg

Edited by Tips2022

Μόλις ερχόμουν να ποστάρω το βιντεο του Saki

Λοιπον....

Ηρθα πριν μιση ωρα περιππου....

Εχω κανει συγκρισεις στο παμπλικ Συνταγματος -Αθηνα με τερμα φωτεινοτητα σε ολα τα samsung  η οθονη ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας-ευκρινειας  οταν και εχεις απενεργοποιημενη την λειτουργια ιδιωτικοτητας σε σχεση οχι μονο με το 25 ultra αλλα και με ολα τα samsung ακόμα και το A-56....

Αι καλα ....

Edited by s_nova

Just now, s_nova said:

Λοιπον....

Ηρθα πριν μιση ωρα περιππου....

Εχω κανει συγκρισεις στο παμπλικ Συνταγματος -Αθηνα η οθονη ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας-ευκρνειας  οταν και εχεις απενεργοποιημενη την λειτουργια ιδιωτικοτητας σε σχεση οχι μονο με το 25 ultra αλλα και με ολα τα samsung ακόμα και το A-56....

Αι καλα ....

Πες τους να αλλάξουν συσκευή, Τους χαλασε

Just now, OverClocker said:

Πες τους να αλλάξουν συσκευή, Τους χαλασε

Μπα εγω δεν λεω σε κανενα τιποτα μια δοκιμη μπορει να κανει ο καθενας και οτι καταλαβαινει καποιος μπορει να μην ενοχλειτε εαν δει οτι η οθονη χανει ποιοτητα  και να γουσταρει ετσι οπως ειναι ...

Μου ήρθε ειδοποίηση αύριο παραλαμβάνω πρώτα ο Θεός.(Καναδάς).Θα δούμε από κοντά τι ψάρια πιάνει το s26 ultra.

Γιώργος

4 minutes ago, s_nova said:

Μπα εγω δεν λεω σε κανενα τιποτα μια δοκιμη μπορει να κανει ο καθενας και οτι καταλαβαινει καποιος μπορει να μην ενοχλειτε εαν δει οτι η οθονη χανει ποιοτητα  και να γουσταρει ετσι οπως ειναι ...

Όσοι έχουμε δει απο κοντά την οθόνη δεν έχουμε παρατηρήσει χαμηλότερη ποιότητα-ευκρίνεια της οθόνης.

Μόνο λίγο μικρότερη γωνία θέασης έχει και χειρότερο antireflectiveness.

Μάλλον ήταν ανοιχτό το privacy και δεν το κατάλαβες

3 minutes ago, OverClocker said:

Όσοι έχουμε δει απο κοντά την οθόνη δεν έχουμε παρατηρήσει χαμηλότερη ποιότητα-ευκρίνεια της οθόνης.

Μόνο λίγο μικρότερη γωνία θέασης έχει και χειρότερο antireflectiveness.

Μάλλον ήταν ανοιχτό το privacy και δεν το κατάλαβες

Ενταξει εσεις ολοι που το ειδατε απο κοντα εχεται δικιο και γω εκανα δοκιμες με ανοιχτο το privacy χωρις να το καταλαβω....

Αποχωρω εγω την γλυτωσα για φετος...😘

Την οθόνη του S26 ultra την βλέπεις με γυαλιά ηλίου. Πλήρης φωτεινότητα,  κανένα πρόβλημα  στο plaisio Μελισιων.

Μην επηρεαζεστε από 2-3 influences που ήθελαν να κάνουν νούμερα...

6 minutes ago, s_nova said:

Ενταξει εσεις ολοι που το ειδατε απο κοντα εχεται δικιο και γω εκανα δοκιμες με ανοιχτο το privacy χωρις να το καταλαβω....

Αποχωρω εγω την γλυτωσα για φετος...😘

Και γιατί πρέπει να είμαστε εμείς λάθος?

Τα λέμε του χρόνου 😉

συντροφοι αξιζει τα 70 ευρω η ultra slim της samsung? σημερα ηρθε  η Liquid Air της spigen με 12 ευρω

υπογραφή εκτός ορίων

5 minutes ago, dimitris15 said:

συντροφοι αξιζει τα 70 ευρω η ultra slim της samsung? σημερα ηρθε  η Liquid Air της spigen με 12 ευρω

Άποψή μου ότι δε τα αξίζει.

Επίσης έχε κατα νού ότι είναι ανοιχτή στο κάτω μέρος. Μόνο γωνίες καλύπτει.

Παρόλα αυτά την περιμένω μαζί με το κινητό.

Liquid air κλασική αξία, αν και στο 25 πιο πολύ μ άρεσε η thin fit.

20 minutes ago, OverClocker said:

Άποψή μου ότι δε τα αξίζει.

Επίσης έχε κατα νού ότι είναι ανοιχτή στο κάτω μέρος. Μόνο γωνίες καλύπτει.

Παρόλα αυτά την περιμένω μαζί με το κινητό.

Liquid air κλασική αξία, αν και στο 25 πιο πολύ μ άρεσε η thin fit.

περυσι εσκασα 60 ευρω για την kingsuit και το μετανιωσα γιατι αν το type c ηταν λιγο πιο χοντρο δεν φορτιζε

υπογραφή εκτός ορίων

Εγω ρε παιδια να σας ρωτήσω μονο εγω ήμουν ο γκαντεμης η ιδιότροπος; και στις θηκες με μαγνήτη Magsafe βλεπω θεμα στην καμερα στον τηλεφακό δεν εστιάζει με τίποτα..κατοχος S24u και περιμένω το S26u αλλα αποφεύγω να παρω θηκη με μαγνήτη.

Και όλες οι ωραίες θηκες ειναι με μαγνήτη. 

Εχετε παρατήσει τιποτα τετοιο θεμα γιατι δεν εχω δει να αναφερει σχεδον κανεις τέτοια θέματα. 

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear