Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ?

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 ώρες πριν, boymanos said:

Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ?

έλα μου ντε και εγώ αυτό ψάχνω 

19 ώρες πριν, boymanos said:

δλδ όπως φαίνεται στο iphone

Πώς φαινεται στο iPhone? 

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

19 ώρες πριν, boymanos said:

Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; 

Screenshot_20260524_123322_Settings.jpg

10 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Πώς φαινεται στο iPhone? 

Φαίνεται από που είναι η ειδοποίηση και τι περιέχει.

2 minutes ago, dimitris1090T said:

Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; 

Screenshot_20260524_123322_Settings.jpg

Ακριβώς, βρήκα μία λύση στο reddit αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτο που λέει ο φίλος:  

Έτσι, είχα το ίδιο πρόβλημα και όλες οι ρυθμίσεις μου ήταν σωστές. Αυτό που κατέληξε να είναι είναι η ηλίθια εφαρμογή Glance AI. Έπρεπε να την απενεργοποιήσω και μπουμ, όλες οι ειδοποιήσεις μου είχαν επιστρέψει στην κλειδώματος οθόνη.

Από την οθόνη κλειδώματος, κράτησε το δάχτυλό σου κάτω στην οθόνη μέχρι να μπει σε λειτουργία επεξεργασίας (άλλαξε φόντα και τέτοια), τότε διάλεξε ρυθμίσεις. Απενεργοποίησε το "Ενεργοποίηση AI Lockscreens" στην κορυφή.

Edited by boymanos

+1 για τα αφαντα notifications

- Lag ηχου 1-2 sec απο προηγ βιντεο σε επομενο οταν scrollareis σε social media 

-  παιζει τα χρωματα μετα απο μερες να αλλαξαν? ιδιαιτερα στα μπλε buttons/ πλαισια tabs εχω προεπιλογη στο theme κ μου φαινονται διαφορετικα  .  υπαρχει reset factory settings χρωματων

-flickering σε καποιο  σταθερο σημειο(navigation bar )οταν εβλεπα reel/story

-privacy mode  ακριβως οπως και στα τζαμακια μολις το βαλεις χανεις σε πιστοτητα/ποιοτητα οθονης

Edited by kage

Καλησπέρα παιδιά 

Ερωτήση. Τώρα τελευταία όταν χαζεύω στο τικτοκ, βλέπω ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό. Συμβαίνει και σε εσάς ? Εάν ναι, μέχρι πόσους βαθμούς φτάνει ?

Μεγαλώνει η μέρα, αυξάνεται η θερμοκρασία σιγά σιγά έχει γεμίσει κολάν καυτά με μπουμπούκες λογικό να υπέρ θερμαίνεται λιγάκι παραπάνω 🫠😁😁

Konakis.

Εχω καιρό να γράψω εδώ και θέλω να εκφράσω ένα παράπονο μου για τον επεξεργαστή.  

Παίζω 6 χρόνια το παιχνίδι pubg mobile. Στο S23 Ultra παίζει άψογα. Στο 26 ultra όχι. Παίζει άνετα στα μεγάλα γραφικά. Αλλα σε κάποια σημεία το s23 ultra διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι.  Οποίος έχει παίξει το παιχνίδι θα με καταλάβει πιστεύω.  Όταν κάνω μικρές κινήσεις να στρέψω τον παίκτη μου για παράδειγμα,  βλέπω μικροκαθυστερισεις στον ορίζοντα, στα δέντρα κλπ. Επίσης δεν έχω την δυνατότητα να ενεργοποιήσω τα haptics, άσχετα που δεν τα χρησιμοποιώ.  Στο 23 μπορώ! Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η εμπειρία χρήσης στα 24 και 25 ultra καθώς δεν τα έχω στα χέρια μου. Κατέβασα το cull of duty mobile και παίζει άψογα στο 26, αλλα τι να το κάνω, εγώ με pubg εχω μάθει να παίζω. Τους έστειλα άπειρα emails να κάνουν optimization το παιχνίδι για το 26 ultra αλλα πάρα την αναβάθμιση του παιχνιδιού τον τελευταίο μήνα, δεν διορθώθηκε τίποτα! 

Είναι μεγάλη ξενερα να εχεις τον τελευταίο επεξεργαστή που κυκλοφορεί και το παιχνίδι που παίζεις να μην ανταποκρίνεται το ίδιο καλά με έναν 3 χρόνια παλαιότερο επεξεργαστή!

Σκέφτηκα πολλές φορές να το πουλήσω (το s26 ultra) μονο και μονο επειδή δεν παίζω καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι ρυθμίσεις του gaming hab και booster της samsung, κάνουν την κατάσταση μονο χειρότερη, δυστυχώς! Τα απεγκατεστηστα γιατι πραγματικά δεν έκαναν τίποτα στην εμπειρία του παιχνιδιού.  

Σημείωση,  εχω τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στο 23 και στο 26 ultra, κι όμως στο 23 παίζω καλύτερα, χωρίς προστασία οθόνης και στα δύο. 

12 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Εχω καιρό να γράψω εδώ και θέλω να εκφράσω ένα παράπονο μου για τον επεξεργαστή.  

Παίζω 6 χρόνια το παιχνίδι pubg mobile. Στο S23 Ultra παίζει άψογα. Στο 26 ultra όχι. Παίζει άνετα στα μεγάλα γραφικά. Αλλα σε κάποια σημεία το s23 ultra διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι.  Οποίος έχει παίξει το παιχνίδι θα με καταλάβει πιστεύω.  Όταν κάνω μικρές κινήσεις να στρέψω τον παίκτη μου για παράδειγμα,  βλέπω μικροκαθυστερισεις στον ορίζοντα, στα δέντρα κλπ. Επίσης δεν έχω την δυνατότητα να ενεργοποιήσω τα haptics, άσχετα που δεν τα χρησιμοποιώ.  Στο 23 μπορώ! Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η εμπειρία χρήσης στα 24 και 25 ultra καθώς δεν τα έχω στα χέρια μου. Κατέβασα το cull of duty mobile και παίζει άψογα στο 26, αλλα τι να το κάνω, εγώ με pubg εχω μάθει να παίζω. Τους έστειλα άπειρα emails να κάνουν optimization το παιχνίδι για το 26 ultra αλλα πάρα την αναβάθμιση του παιχνιδιού τον τελευταίο μήνα, δεν διορθώθηκε τίποτα! 

Είναι μεγάλη ξενερα να εχεις τον τελευταίο επεξεργαστή που κυκλοφορεί και το παιχνίδι που παίζεις να μην ανταποκρίνεται το ίδιο καλά με έναν 3 χρόνια παλαιότερο επεξεργαστή!

Σκέφτηκα πολλές φορές να το πουλήσω (το s26 ultra) μονο και μονο επειδή δεν παίζω καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι ρυθμίσεις του gaming hab και booster της samsung, κάνουν την κατάσταση μονο χειρότερη, δυστυχώς! Τα απεγκατεστηστα γιατι πραγματικά δεν έκαναν τίποτα στην εμπειρία του παιχνιδιού.  

Σημείωση,  εχω τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στο 23 και στο 26 ultra, κι όμως στο 23 παίζω καλύτερα, χωρίς προστασία οθόνης και στα δύο. 

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το προφίλ λειτουργίας? Νομίζω από τη Φροντίδα γίνεται.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πέρυσι πούλησα το Oppo Find X8 Pro (Dimensity) και πήρα Xiaomi 15 ultra (Snapdragon) λόγω του ότι δεν έτρεχε καθόλου καλά ένα παιχνίδι που έχω κολλήσει 10 χρόνια τώρα . Εσένα έπαιζε τουλάχιστον, γιατί εμένα έτρεχε σαν σε αταρι...

@Tips2022δεν μας είπες νέα για τον τερματισμό του integration μεταξύ Samsung Galaxy και one drive 

Πολύ αρνητική είδηση. Με βολεύει τόσο πολύ..

11 ώρες πριν, MobilePerson said:

@Tips2022δεν μας είπες νέα για τον τερματισμό του integration μεταξύ Samsung Galaxy και one drive 

Πολύ αρνητική είδηση. Με βολεύει τόσο πολύ..

Το backup των φωτογραφιών  δεν καταργείται.

Αυτό που σταματάει είναι η απευθείας σύνδεση της εφαρμογής Συλλογή  με το OneDrive.

Το backup συνεχίζεται κανονικά, απλώς πλέον γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή του OneDrive και όχι από τη Συλλογή.

Edited by dimkit

Θα ήθελα να ρωτήσω ποίο προφίλ απόδοσης έχετε ενεργοποιημένο,το τυπικό ή το ήπιο;

Το έχω αφήσει στο τυπικό εξαρχής επειδή ήταν εκεί,αλλά ξαφνικά σήμερα χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, έβλεπα tik Tok ζεστάθηκε το κινητό χωρίς λόγο.

Το έβαλα στο ήπιο να δω τι θα κάνει,μου έκανε εντύπωση που ζεστάθηκε,έπιασα την θήκη και το κατάλαβα 

Αυτό είχα γράψει και εγώ παραπάνω.. 

Γενικά, από άποψη θερμοκρασίας, νομίζω η θήκη σε συνδιασμό με τη ζέστη, ανεβάζουν αρκετά τη θερμοκρασία. Η θερμοκρασία αποβάλλεται από την πλάτη του κινητού και λόγο θήκης, φαντάζομαι εγκλωβίζεται 

Η θερμοκρασία θα είναι θεματακι αυτή την μακρά περίοδο που θα διανυσουμε....καθε χρόνο η συσκευή υποφέρει και δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε όσο είμαστε εκτός σπιτιού ή  εκτός γραφείου.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το thermal guardian μέσω goodlock και να βάλετε φρένο στον επεξεργαστή για να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία.

20 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Η θερμοκρασία θα είναι θεματακι αυτή την μακρά περίοδο που θα διανυσουμε....καθε χρόνο η συσκευή υποφέρει και δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε όσο είμαστε εκτός σπιτιού ή  εκτός γραφείου.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το thermal guardian μέσω goodlock και να βάλετε φρένο στον επεξεργαστή για να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Mεσω του Good Guardians θες να πεις...

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

21 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Ποιες επιλογές θεωρείτε είναι καλύτερο να ενεργοποιήσουμε στο Thermal Guardian εν όψει καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών;; Ποιες έχετε βάλει εσείς;

Edited by LELELO

Windows 12 και Κινητή Τηλεφωνία (τι συμβαίνει με το Galaxy S26Ultra AI?)

Η κυριαρχία των κινητών συσκευών μας μπορεί σύντομα να αναληφθεί από την τεχνητή νοημοσύνη που θα γίνει κυριολεκτικά ο καθημερινός βοηθός μας. Αυτό σχεδιάζει η Google με τη μορφή του Gemini Spark αλλά και η Microsoft που δεν πρόκειται να μείνει πίσω στο θέμα αυτό. Αντίθετα, στοχεύει τους χρήστες υπολογιστών και, με τη βοήθεια της Qualcomm, δημιουργεί μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης.

Λίγο μετά το συνέδριο για το Google I/O26, όπου μάθαμε τα νέα -και όχι μόνο- για την πρόοδο του Gemini με πληρωμή, υπήρξε επίσης και μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Microsoft. Από πολλές απόψεις, ήταν παρόμοιες και αυτός ο τεχνολογικός γίγαντας, εκτός από τη σύγχρονη τεχνολογία, μοιράστηκε τα μελλοντικά του σχέδια και τα οράματά του. Το πιο σημαντικό ήταν το Project Solara, το οποίο σχεδιάστηκε για να γίνει μια επαναστατική πλατφόρμα «chip-to-cloud» τεχνητής νοημοσύνης.

Η Microsoft εμπνεύστηκε από το OpenClaw, το οποίο δημιουργήθηκε ως πλατφόρμα του ΑΙ. Σκοπεύει όμως να κατασκευάσει έναν πολύ πιο στιβαρό και προηγμένο χώρο και γι αυτό συνεργάστηκε με την Qualcomm και παρουσίασε το υπολογιστικό της μοντέλο στην εκδήλωση του Microsoft Build ως μια «νέα πλατφόρμα chip-to-cloud όπου το υλικό, το λογισμικό και το cloud συνδέονται με την τροφοδοσία εμπειριών τεχνητής νοημοσύνης που είναι πιο προσωπικές, συμφραζόμενες και συνεχώς με μας».

Το μέλλον είναι μια επιστημονική φαντασία?

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Microsoft έχει εγκαταλείψει εντελώς την κατασκευή του λειτουργικού της συστήματος των Windows 11, για το Project Solara. Είναι περισσότερο ένα παράλληλο οραματικό έργο που θα θέλει να δείξει πόσο προηγμένες είναι οι τεχνολογίες στο σήμερα και πόσο όφελος υπάρχει από το ΑΙ που ενεργεί εντελώς ανεξάρτητα και χωρίς την εποπτεία των ανθρώπων.

Τα αφεντικά και των δύο εταιρειών, Satya Nadella και Cristiano Amon, προωθούν την πρωτοβουλία ως πορεία προς ένα λαμπρό μέλλον και έχουν επίσης κάνει ένα λεπτομερές βίντεο σχετικά με αυτό που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Qualcomm. Η σύντομη απόδοση του Project Solara είναι επίσης αναρτημένη στο YouTube και μας δίνει μια γεύση από το τι μπορεί να μας περιμένει στο εγγύς μέλλον. Οι υποστηρικτές της Samsung είναι πιθανό να εντυπωσιαστούν που ο κύριος πρωταγωνιστής κρατά το τηλέφωνο Galaxy στο χέρι του. Δυστυχώς, αυτό είναι το μόνο κομμάτι της Samsung Electronics καθώς παραμένει πίσω ακόμη στον τομέα της ΑΙ μιας και η διαθεσιμότητα των σημερινών εργαλείων της είναι πολύ περιορισμένη.

Το μήνυμα όλων αυτών είναι προφανές - τόσο η Microsoft όσο και η Qualcomm σχεδιάζουν μια μετάβαση από τις παραδοσιακές πλατφόρμες λογισμικού, δηλαδή τα λειτουργικά συστήματα και τις εφαρμογές, σε ένα μέλλον που βασίζεται στην ΑΙ. Το αν θα είναι καλό για μας τους απλούς χρήστες και όχι μόνο για τις ίδιες τις εταιρείες, δεν είναι ακόμη δυνατό να εκτιμηθεί.

Αλλά και οι χρήστες συσκευών της Apple, οι οποίοι θεωρητικά δεν επηρεάζονται από αυτό το γεγονός, θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του WWDC, όπου η Apple μπορεί να παρουσιάσει το όραμά της για τον κόσμο που διευθύνεται από το ΑΙ.

Υ.γ. Μήπως αυτό το αντιληφθήκατε και σεις?

Με την άφιξη της ενημέρωσης One UI 8.5, ορισμένοι κάτοχοι ναυαρχίδων της Samsung, ειδικά ιδιοκτήτες του Galaxy S Ultra, έχουν αρχίσει να παρατηρούν ένα περίεργο φαινόμενο. Όταν ανοίγετε μια κάμερα ή εφαρμογή εστίασης, υπάρχει ένα αχνό, ωμό κλικ ή ένας συγκεκριμένος θόρυβος από την περιοχή της ενότητας. Εάν είστε ένας από αυτούς που έχουν θορυβηθεί από αυτόν τον ήχο, έχω "καλά νέα" για εσάς: Το τηλέφωνό σας δεν χάλασε!

Οι συζητήσεις στα κοινοτικά φόρουμ της Samsung φούντωσαν λίγο μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του λογισμικού (αν και το Galaxy S26 Ultra φέρεται να υποφέρει από αυτό). Οι χρήστες ανέφεραν ότι σε ένα ήσυχο περιβάλλον (όχι για κάποιους παπούδες μέσα εδώ), ακούν έναν λεπτό ήχο κάθε φορά που ενεργοποιούν την κάμερα ή εναλλάσσονται μεταξύ των εφαρμογών που τη χρησιμοποιούν (για παράδειγμα, όταν αναζητούν εικόνες μέσω ενός προγράμματος περιήγησης). Δεδομένου ότι αυτή η ομιλία έγινε πιο έντονη αμέσως μετά την ενημέρωση, πολλοί ανησυχούσαν για το αν το λογισμικό είχε προκαλέσει μηχανικό σφάλμα στον έλεγχο των optic.

Η εξήγηση της Samsung: Είναι φυσικός ο θόρυβος!

Ο οικοδεσπότης του φόρουμ της κοινότητας Samsung έχει πλέον διευκρινίσει επίσημα την κατάσταση. Ο «παράξενος» ήχος που εκπέμπεται από τον ενεργοποιητή είναι ένα μικρό μηχανικό συστατικό μέσα στην ενότητα που μετακινεί φυσικά τους φακούς για αυτόματη εστίαση. Η Samsung απαριθμεί τα ακόλουθα σημεία:

Edited by Tips2022

On 3/6/2026 at 9:03 ΜΜ, LELELO said:

Ποιες επιλογές θεωρείτε είναι καλύτερο να ενεργοποιήσουμε στο Thermal Guardian εν όψει καλοκαιριού και υψηλών θερμοκρασιών;; Ποιες έχετε βάλει εσείς;

Ανεβάζω από ρυθμίσεις ενός φίλου:

Screenshot_20260530_024706_Thermal_Guardian.jpeg

Resized_Screenshot_20260530_024642_Thermal_Guardian.jpeg

Έχει αυτές τις ρυθμίσεις εδώ και μια βδομάδα και μου είπε ότι έχει δει διαφορά.

Edited by Kostas_Ts_86

Γιατι ασχολήστε με θερμοκρασίες; εχει τόσο θέμα με τις θερμοκρασίες ο Snapdragon 8 Elite Gen 5 ? 

Εγώ με τον Snapdragon 8 Elite δεν είχα ποτέ θέμα, ότι και να εκανα. 

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Μια ερώτηση σε όσους ειχαν το S 25 ultra και πηγαν στο S 26 ultra...

Η κάμερα εχει σοβαρές βελτιώσεις η ειναι απλά λίγο καλύτερη???

Και γενικά θα δει κάποιος ουσιαστικές διάφορες η δεν αξίζει η μετάβαση???