Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μπροστινό τζάμι είναι άψογο απλά πίσω στις κάμερες διακρίνω σκόνες,θα τις περάσω πάλι σήμερα πιο προσεκτικά να δω.

Έχεις κανένας της Ringke για τις κάμερες να μας πει εμπειρία;

Χαιρετώ την παρέα. Έχω το S26 το μικρό αλλά ρωτάω εδώ επειδή το άλλο θέμα είναι ψόφιο. Έρχομαι από S24 Ultra. Στο ultra δεν άνοιγε ποτέ η οθόνη μόνη της 2 χρόνια που το είχα. Μόλις έβαλα το 26αρι, έκανα restore Τα πάντα μέσω smart switch και ανοίγει η οθόνη μόνη της σε ακανόνιστα σημεία μέσα στη μέρα. Έχω στο χειρόφρενο το κινητό, ανοίγω πόρτα και ανοίγει η οθόνη σαν να ανοίγει με τον ήχο του αυτοκινήτου πχ. Είμαι στο κρεβάτι και πάω να το ακουμπήσω και ανοίγει η οθόνη πριν το ακουμπήσω.. Χωρίς καμία ειδοποίηση χωρίς τίποτα. Καμιά ιδέα; 

@DjTony

Απο το Good Lock θα εγκαταστησεις την εφαρμογη Nice catch και θα ενεργοποιησεις το Screen wake up history. Πατωντας πανω σου δειχνει το ιστορικο του τι ενεργοποιει την οθονη...

Απο εκει ανακαλυψα οτι σε μενα οταν συνεβαινε να αναβει χωρις να κανω κατι δεν ηταν τυχαιο. Την αναβε το Viber. Και αναβε καθε φορα που καποιος που ειχα κανει συνομιλια μαζι του εκανε ενω ειχε τελειωσει η συνομιλια edit σε αυτα που μου ειχε γραψει!

Edited by GMF80

1 ώρα πριν, GMF80 said:

@DjTony

Απο το Good Lock θα εγκαταστησεις την εφαρμογη Nice catch και θα ενεργοποιησεις το Screen wake up history. Πατωντας πανω σου δειχνει το ιστορικο του τι ενεργοποιει την οθονη...

Απο εκει ανακαλυψα οτι σε μενα οταν συνεβαινε να αναβει χωρις να κανω κατι δεν ηταν τυχαιο. Την αναβε το Viber. Και αναβε καθε φορα που καποιος που ειχα κανει συνομιλια μαζι του εκανε ενω ειχε τελειωσει η συνομιλια edit σε αυτα που μου ειχε γραψει!

Το ενεργοποίησα, που βλέπω τώρα τι την ξυπνάει ας πούμε; 

Πατας πανω εκει που ενεργοποιησες....

Screenshot_20260515_200609_Nice Catch.jpg

Edited by GMF80

14 ώρες πριν, GMF80 said:

Πατας πανω εκει που ενεργοποιησες....

Screenshot_20260515_200609_Nice Catch.jpg

Άπειρα logs από system ui και android. Δεν είναι κάποια εφαρμογή. Τώρα; τι γίνεται τώρα; 

Screenshot_20260516_104303_Nice Catch.jpg

Πρεπει να δεις καθε φορα που αναβει χωρις λογο τι την αναβει. Με το που το παρεις ειδηση δες ποιο ηταν το τελευταιο... Εγω ετσι καταλαβα. Οποτε αναβε τελευταια καταχωρηση ηταν παντα το viber.

Edited by GMF80

Εμένα είναι όλα android όμως κλπ, δεν έχει εφαρμογή. Όταν ανάβει δεν έχει τίποτα. Καμιά ειδοποίηση τίποτα 

Σε ποιο απο αυτα που γραφει τωρα δεν το εκανες εσυ? Γιατι λεει πχ side button, gesture, biometric κλπ...

Οταν αναψει και δεν εχεις κανει κατι να δουμε τι ακριβως θα γραψει μηπως παρουμε μια ιδεα.

Edited by GMF80

21 minutes ago, GMF80 said:

Σε ποιο απο αυτα που γραφει τωρα δεν το εκανες εσυ? Γιατι λεει πχ side button, gesture, biometric κλπ...

Οταν αναψει και δεν εχεις κανει κατι να δουμε τι ακριβως θα γραψει μηπως παρουμε μια ιδεα.

Κανένα δεν έκανα εγώ. Το κινητό κάθεται στο τραπέζι και απλά φωτίζει η οθόνη.. Έκλεισα το palm swipe to capture Που Δε Το θέλω μέσα από τα gestures επειδή βλέπω πολύ gesture να ξυπνάει.. Το παρακολουθώ και ξανά γράφω. Σας ευχαριστώ 

2 ώρες πριν, DjTony said:

Κανένα δεν έκανα εγώ. Το κινητό κάθεται στο τραπέζι και απλά φωτίζει η οθόνη.. Έκλεισα το palm swipe to capture Που Δε Το θέλω μέσα από τα gestures επειδή βλέπω πολύ gesture να ξυπνάει.. Το παρακολουθώ και ξανά γράφω. Σας ευχαριστώ 

AOD εχει ενεργοποιημενη ;; κλεισε τις ειδοποιήσεις και παρακολουθεί σε το

my old profile -----> RAVER

4 ώρες πριν, ktikti said:

AOD εχει ενεργοποιημενη ;; κλεισε τις ειδοποιήσεις και παρακολουθεί σε το

Ναι έχω AOD ενεργή. Ποιες ειδοποιήσεις; δεν έχει μέσα στο μενού της AOD κάτι για ειδοποιήσεις.. 

2 ώρες πριν, DjTony said:

Ναι έχω AOD ενεργή. Ποιες ειδοποιήσεις; δεν έχει μέσα στο μενού της AOD κάτι για ειδοποιήσεις.. 

εχει ρυθμισει η ΑΟD,εγω για παραδειγμα παταω την οθονη για εμφανιση και δεν την εχω ρυθμισμενη να ειναι εμφανης παντα.οι για νεες ειδοποιησεις.

υποθετικα το λεω ψαχνωντας να βρουμε την λυση.

Κατοχος του κινητου εδω και μια ημερα.σημερα ξεκινησα να το στηνω απο την αρχη,προερχομαι απο s23 ultra και για ενα μην που ειχα ενα a56 για να βρω την καταλληλη ωρα να το αγορασω.το αγορασω απο το You με απαλλαγη φπα στα 911 ευρο.πολυ τιμια αγορα.ενας λογος που εδωσα το S23U ηταν οτι δεν μπορεσα με τιποτα τοσα χρονια την οθονη edge,την μετρια εως κακη βραδινη καμερα και οτι πλεον κολλαγε σε χρηση.

στο θεμα μας τωρα το νεο κινητο ειναι αυτο που ηθελα.εχει καταπληκτικο grip και η χρηση του ειναι πολυ ωραια.δεν φοραω θηκη και αμα βαλω στην πορεια θα ειναι pitaka.σε λειτουργιες ειναι αρκετα αναβαθμισμενο και η καμερα του εμενα μου φαινετε εξαιρετικη.ειδικα σε βραδινες ληψεις με ζοομ τα παει περιφημα,ακομη και το ζοομ σε χρηση ημερας ειναι πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο μου κινητο.γενικοτερα η καμερα του την βλεπω αναβαθμιση! επισης θα ηθελα να αναφερθω και στην καλη λειτουργια του κινητου που ολη μερα σκαλισμα και update και δεν εχει ζεσταθει καθολου.τωρα αποδοση της μπαταριας θα ξερω σε 3-4 φορτισεις μετα μολις σταθεροποιηθει το λειτουργικο απο ρυθμισεις και συγχρονισμο.το ακουστικο σε κλησεις ειναι ο ηχος καθαρος και ακουγομαι καλα.

τωρα το to now bar δεν μου δουλευει.ενω εχω και AOD ενεργη και ολα ενεργα δεν δουλευει.απλα απο περιεργεια ηθελα την λειτουργια αυτη.επισης ενω εχω comote tv συνδρομη οταν κανω εγκατασταση την εφαρμογη δεν στελνει το μηνυμα επιβεβαιωσης χρησης της εφαρμογης.σαν να ερχονται τα μηνυματα sms με καθυστερηση.δουλευω εφαρμογη sms samsnung και οχι google messages.ισως να ειναι αυτο το προβλημα. κατα τ'αλλα χαρουμενος με την αλλαγη που εκανα.ο χρονος θα δειξει..παντως σε εμπειρια χρησης κρατημα ,λειτουργιες Une UI 8..5.ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει.

Δυστυχώς επανέρχομαι. Lift to wake λεει οτι ξύπνησε Το τηλέφωνο αυτές τις ώρες. Επειδή το είχα μπροστά μου προφανώς και δε το ακούμπησα, όμως να επισημάνω ότι το lift to wake ειναι disabled. Τι έχουμε εδω τώρα ;

Screenshot_20260518_055407_Nice Catch.jpg

Θυμασαι ποτε ακριβως ξεκινησαν ολα αυτα? 

Factory reset μου φαινεται η μονη επιλογξ πλεον κ αν συνεχιζει.. το service ειναι μονοδρομος...

Ισως καποιο θεμα εχουν οι αισθητηρες...

3 minutes ago, GMF80 said:

Θυμασαι ποτε ακριβως ξεκινησαν ολα αυτα? 

Factory reset μου φαινεται η μονη επιλογξ πλεον κ αν συνεχιζει.. το service ειναι μονοδρομος...

Ισως καποιο θεμα εχουν οι αισθητηρες...

Από την πρώτη μέρα που το πήρα. Να φταίει το τζάμι που έβαλα στο iRepair? Πιάνει 100% της οθόνης. 

Ακραιο μου ακουγεται. Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.

Spec requirements for Gemini Intelligence on Android devices

Εικόνα

Εδώ είναι μια λίστα συσκευών με Nano V2 και Nano V3

Εικόνα

https://developers.google.com/ml-kit/genai

Edited by Tips2022

Κάνε αυτά με τη σειρά:

Ρυθμίσεις → Προηγμένες λειτουργίες → Κινήσεις και χειρονομίες

Κλείστα όλα προσωρινά:

Σήκωμα για αφύπνιση

Διπλό πάτημα για ενεργοποίηση

Keep screen on while viewing

Alert when phone picked up

Ρυθμίσεις → Κλείδωμα οθόνης → Always On Display

Βάλ’ το τελείως Off.

Κλείσε όλο το Face Unlock 

Πολύ χρήσιμο test: Εκκίνηση σε Safe Mode. Αν σταματήσει εκεί, τότε εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή προκαλεί wake events.

8 ώρες πριν, Tips2022 said:
Spec requirements for Gemini Intelligence on Android devices

Εικόνα

Εδώ είναι μια λίστα συσκευών με Nano V2 και Nano V3

Εικόνα

https://developers.google.com/ml-kit/genai

Για ρώτα το:

Δλδ η 25σειρά δεν είναι qualified?

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra