Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 ώρες πριν, kountoura said:

Δεν είναι διάφανη. 

Είναι γκρι, με ένα ίχνος διάφανο πως να το εξηγήσω. 🙂 

Δεν λέγεται διάφανο σίγουρα όμως. 

Στο γραφείο λόγο της κάμερας ναι παίζει. 

Έχω και εγώ Torras.

Μου γλίστρησε από τους φακέλους όπως το είχα πάνω πάνω και προσγειώθηκε με την οθόνη σε τσιμέντο.  
Τρόμαξα προφανώς και το κοίταζα σε slow motion μην τυχόν και μεταμορφωθεί σε γάτα και προσγειωθεί σωστά αλλά μετά βεβαιότητας δηλώνω ότι η θήκη είναι καλή μεν αλλά δεν έχει γατήσιες ιδιότητες. Ωστόσο το crash test σε αληθινές συνθήκες ήταν 100% pass. Όχι όμως κάτι εντυπωσιακό. Δεν ράγισε το προσταστευτικό glass, κανένα ορατό χτύπημα.   

Από τότε, προφανώς, βγάζω έξω δαχτυλίδι, βάζω δυο δάχτυλα, τα λυγίζω και τότε μόνον το πάω βόλτα. 

Υ.γ.: Το δαχτυλίδι κάνει δουλεία τελικά. Χωρίς δαχτυλίδι υπάρχει αυτή η αστάθεια, η ανασφάλεια, ...εκατέρωθεν μπορώ να πω. Άσε που με δαχτυλίδι γίνεται ωραίο σετάκι με τραπέζι της κουζίνας ή του σαλονίου. Στο γραφείο σε αποσπάει με την μουρμούρα... 

Υ.γ. #2: Και τελικά μετράει το μέγεθος στο δαχτυλίδι, οπότε φίλοι μου μην είστε τσιγκούνηδες. Το δαχτυλίδι πρέπει να είναι έτσι λαχταριστό, αλλίως θα κάνει δουλεία μόνο για λίγο δαχτυλάκι το πολύ πολύ ... δεν θα είναι στήριγμα για σπιτικό. 

Υ.γ. #3: Για τους μερακλίδες η Torras έχει και λουρί. Ντρέπομαι να μπω και να πάρω μόνο το λουρί ή να το βγάζω έξω με λουρί. 

Edited by Exposed_Bone

• Απαντήσεις 978
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα

Στο s26u χρησιμοποιώ την θήκη της Pitaka και είναι εξαιρετική.

Το πρόβλημα είναι δεν ξέρω αν έχει σχέση με την θήκη όλα τα τζαμάκια 

όπως και στο s25u με άλλες θήκες ξεκολλάνε στην επάνω δεξιά πλευρά στο 

σημείο που υπάρχει η ένδειξη της μπαταρίας  περίπου 1,5 με 2 εκατοστά προς το κέντρο της οθόνης.

Οσα τζαμάκια και να έχω αλλάξει διαφόρων εταιρειών όλα ξεκολάνε σε εκείνο το σημείο

Συμβαίνει και σε άλλους;

4 ώρες πριν, fraggreg said:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα

Στο s26u χρησιμοποιώ την θήκη της Pitaka και είναι εξαιρετική.

Το πρόβλημα είναι δεν ξέρω αν έχει σχέση με την θήκη όλα τα τζαμάκια 

όπως και στο s25u με άλλες θήκες ξεκολλάνε στην επάνω δεξιά πλευρά στο 

σημείο που υπάρχει η ένδειξη της μπαταρίας  περίπου 1,5 με 2 εκατοστά προς το κέντρο της οθόνης.

Οσα τζαμάκια και να έχω αλλάξει διαφόρων εταιρειών όλα ξεκολάνε σε εκείνο το σημείο

Συμβαίνει και σε άλλους;

Δεν μου έχει ξεκολλήσει ποτέ τζαμακι με καμία θήκη. 

Από το s24 ultra που έγιναν φλατ οι οθόνες βάζω spigen tempered glass. 

Στο s26 ultra δεν ξεκόλλησε ούτε με γνήσια Samsung ούτε με pitaka cairn ούτε με την torras. 

Στα προηγούμενα s25 ultra και s24 ultra είχα αλλάξει ένα σκασμό θήκες με καμία θήκη κανένα πρόβλημα με τα tempered. 

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στην τοποθέτηση? 

kountouraN

57 minutes ago, kountoura said:

Δεν μου έχει ξεκολλήσει ποτέ τζαμακι με καμία θήκη. 

Από το s24 ultra που έγιναν φλατ οι οθόνες βάζω spigen tempered glass. 

Στο s26 ultra δεν ξεκόλλησε ούτε με γνήσια Samsung ούτε με pitaka cairn ούτε με την torras. 

Στα προηγούμενα s25 ultra και s24 ultra είχα αλλάξει ένα σκασμό θήκες με καμία θήκη κανένα πρόβλημα με τα tempered. 

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στην τοποθέτηση? 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν κάνω κάτι λάθος. Εχω κάνει εγκατάσταση αρκετά τζαμάκια.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Ευχαριστώ

IMG-d2670857821ae807dc4408817438858e-V.jpg

IMG-06df4511ecfe682852c15e2964c89f34-V.jpg

IMG-1730ca3bfa482e5aba1d9cc7bec761a4-V.jpg

Καλησπέρα στη παρέα!!

Ήθελα να ρωτη όσοι το έχετε καιρού, αυτό το now brief σας βγάζει κάτι παραπάνω από reminder, calendar, parking και weather?

Το call screening το έχει δοκιμάσει στην πράξη κάποιος; Ακόμα και στα αγγλικά κάτι θα γίνεται. Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρoυσα λειτουργία. 

On 10/5/2026 at 9:15 ΠΜ, MobilePerson said:

Καλησπέρα στη παρέα!!

Ήθελα να ρωτη όσοι το έχετε καιρού, αυτό το now brief σας βγάζει κάτι παραπάνω από reminder, calendar, parking και weather?

Εγώ έχω προσθέσει και summary από το Watch (μέτρια εμπειρία), Samsung News (σαν το MSN), και youtube το οποίο είναι άθλια εμπειρία αφού δείχνει κάτι σαν παγκόσμια trending (ούτε καν τα local). 

20 ώρες πριν, gregpec2 said:

Το call screening το έχει δοκιμάσει στην πράξη κάποιος; Ακόμα και στα αγγλικά κάτι θα γίνεται. Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρoυσα λειτουργία. 

Ναι λειτουργεί αρκετά καλά αλλά δεν το θεωρώ πρακτικό. Θα προτιμούσα να του βάζεις κάποιες ερωτήσεις που θα τις ρωτά με την σειρά. Ή π.χ. αν ποιάσει κάποια keyword να χτυπάει πιο δυνατά. Το να πληκτρολογεί ο ένας και άλλος να μιλάει με φωνή είναι άβολο. Μου αρέσει πολύ όμως το Voice Recoding. "AI/Ενσωματομένος τηλεφωνητής".  

Edited by Exposed_Bone
Da Demon of Keyboards

7 ώρες πριν, Exposed_Bone said:

Μου αρέσει πολύ όμως το Voice Recoding. 

Μπορούν να λειτουργούν παράλληλα; (Voice recording + Call screening)

12 ώρες πριν, gregpec2 said:

Μπορούν να λειτουργούν παράλληλα; (Voice recording + Call screening)

Κατά τις 95% όταν τελειώσει μια κλήση Call Screening, σου αποθηκεύει και το ηχητικό.  

Στο μήνυμα μου ωστόσο ενοούσα τον ενσωματομένο τηλεφωνητή. Θα μου πεις πια η διαφορά με το τηλεφωνητή του operator, στον οποίον τουλάχιστον μπορείς να βάλεις και το δικό σου ηχητικό. Έχεις δίκιο, αλλά μου φαίνεται πιο πρακτικό, να τα έχεις όλα συγκετρωμένα στην οθόνη του κινητού σου, και να μην ακους "μήνυμα από οχτώ δεκεμβρίου του δυο χιλιάδες είκοσι έξι - αριθμός τηλεφώνου ενα πεντα εξι εφτα εφτα κλπ κλπ". 

Καθαρή Voice Rec επιλογή δεν εχω δει. Μήπως είναι κομμένη στην EU;  

2 ώρες πριν, Exposed_Bone said:

Κατά τις 95% όταν τελειώσει μια κλήση Call Screening, σου αποθηκεύει και το ηχητικό.  

Στο μήνυμα μου ωστόσο ενοούσα τον ενσωματομένο τηλεφωνητή. Θα μου πεις πια η διαφορά με το τηλεφωνητή του operator, στον οποίον τουλάχιστον μπορείς να βάλεις και το δικό σου ηχητικό. Έχεις δίκιο, αλλά μου φαίνεται πιο πρακτικό, να τα έχεις όλα συγκετρωμένα στην οθόνη του κινητού σου, και να μην ακους "μήνυμα από οχτώ δεκεμβρίου του δυο χιλιάδες είκοσι έξι - αριθμός τηλεφώνου ενα πεντα εξι εφτα εφτα κλπ κλπ". 

Καθαρή Voice Rec επιλογή δεν εχω δει. Μήπως είναι κομμένη στην EU;  

Ναι το κατάλαβα οτι εννοούσες τον samsung τηλεφωνητή και συμφωνώ οτι είναι πιο πρακτικό. Ναι απ' όσο θυμάμαι έχει καταργηθεί το voice rec για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας κ.τ.λ. 

On 9/5/2026 at 10:29 ΠΜ, spinemm said:

εγω θα σου πω οτι με λιγο "πειραγμα" μεσω ΑΙ μου φαινονται εκπληκτικες....

Θα εκφράσω μία μελλοντική ανησυχία σχετικά με αυτό...

Εάν μπορείς και φτιάχνεις τις φωτογραφίες με το ΑΙ σε σημείο να κοντράρει τον ανταγωνισμό στο αποτέλεσμα...τότε δε βλέπω την εταιρία να επενδύει στους φακούς, με ο,τι συνεπάγεται αυτό...

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Θα εκφράσω μία μελλοντική ανησυχία σχετικά με αυτό...

Εάν μπορείς και φτιάχνεις τις φωτογραφίες με το ΑΙ σε σημείο να κοντράρει τον ανταγωνισμό στο αποτέλεσμα...τότε δε βλέπω την εταιρία να επενδύει στους φακούς, με ο,τι συνεπάγεται αυτό...

Δυστυχως θα συμφωνησω σε αυτο!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

Στις 15 Μαΐου θα πέσουν οι πόντοι στην Alpha Bonus για όσους το αγοράσαμε με αυτή;

21 minutes ago, Cadfael said:

Στις 15 Μαΐου θα πέσουν οι πόντοι στην Alpha Bonus για όσους το αγοράσαμε με αυτή;

Ναι

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

On 11/5/2026 at 7:43 ΜΜ, MobilePerson said:

xlarge_20260213135924_8672d86d.jpeg

Έχεις κανείς τη συγκεκριμένη παιδιά? Εφαρμόζει καλά? 

Θηκάρα τρελή. Μόλις την πήρα και την φόρεσα (όχι εγώ, το τηλέφωνο). Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η. Απίστευτο κράτημα, δεν το κάνει το τηλέφωνο τεράστιο σε καμία περίπτωση. Φυσικά το μεγαλώνει λίγο λόγω προστασίας αλλά αναλογικά της προστασίας, χαλάλι. Συγκεκριμένα πιο πριν είχα πάρει τη γνήσια με τα 69,90 την πλαστική slim όχι τη σιλικόνη και ενώ είναι στην κυριολεξία σλιπ (με διόρθωσε το κινητό οπότε το αφήνω,,😝, φοβόμουν να το κρατήσω. Στο κρεβάτι το βράδυ λίγο να χαλάρωνε το χέρι λόγω υπνηλίας ή κούρασης, έφευγε απευθείας κουτουλιά με σφραγίδα samsung στο μέτωπο. Με αυτή τη θήκη το πιάνεις και το καταλαβαίνεις. Δεν πάει πουθενά.

Ο δακτύλιος πίσω προφανώς λόγω νέου προιόντος είναι άψογος τόσο σε κράτημα όσο και σε σταθερότητα τόσο στο 360 που γυρνάει όσο και στο ελατήριο. Δεν ξέρω εννοείται πόσο θα κρατήσει στο χρόνο αλλά σαν αρχική γνώμη, ξεκινάμε πολύ καλά. Επίσης έχει υπερυψωμένο πίσω περίβλημα στις κάμερες και προστατεύει από τραχιές επιφάνειες χωρίς να χορεύει ιδιαίτερα λόγω camera island.

Τα κουμπιά στο πλαί τα αντιλαμβάνεσαι σωστά στο δάκτυλο χωρίς να κλικάρουν δυνατά, ούτε όμως και να ψάχνεσαι αν τα πάτησες.

Γενικά είναι από τις πιο προσεγμένες θήκες που έχω δει γενικότερα αν και είναι η πρώτη φορά που δουλεύω Ringke. Πάντως τόσο στο 25 και στο 24 είχα τις pitaka αλλά είπα φέτος να πάω σε κάτι πιο bulky και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω μετανιώσει. Σίγουρα πάντως από τις γνήσιες δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, ιδίως η απλή σιλικόνης μαμά (ακούστηκε λίγο περίεργο αυτό..🤣. )είναι απαράδεκτη. Γεμίζει δαχτυλιές και λίπος από τα δάκτυλα καθώς και σκόνη. Χώρια που δεν γλιστράει με τίποτα  (άντε πάλι..😇.) στις τσέπες και σκαλώνει στο βάλε-βγάλε. 

Επίσης από spigen ανώτερη η αίσθηση στο κράτημα αφού την συνέκρινα τόσο με την thin fit η οποία δεν είναι ούτε thin, πόσο μάλλον fit. Απογοητεύτηκα από τη συγκεκριμένη θήκη της spigen και φυσικά η liquid air που την είχα και στο 25 και εντάξει...μια θήκη απλή σχετικά λεπτή αλλά μέχρι εκεί. Κανένας σχεδιασμός, απλά μία generic θήκη..σαν ένας απλός NPC στο skyrim. (καλό ε;;;)  

Edited by pickup

Παιδιά καλησπέρα  εχει κάνεις θέμα με τα τζαμακια της spigen;  εχω βάλει 2 και μετά από αρκετές  μέρες κάνουν  επάνω αριστερά  σαν να εχει πάρει υγρασία  μέσα. Σαν νεράκι.. 

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

4 ώρες πριν, nikosz75013 said:

Παιδιά καλησπέρα  εχει κάνεις θέμα με τα τζαμακια της spigen;  εχω βάλει 2 και μετά από αρκετές  μέρες κάνουν  επάνω αριστερά  σαν να εχει πάρει υγρασία  μέσα. Σαν νεράκι.. 

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η συσκευή έχω spigen. 

Κανένα πρόβλημα. 

Ένα έβαλα στο unboxing, το ίδιο έχω ακόμα. 

kountouraN

9 ώρες πριν, pickup said:

Θηκάρα τρελή. Μόλις την πήρα και την φόρεσα (όχι εγώ, το τηλέφωνο). Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η. Απίστευτο κράτημα, δεν το κάνει το τηλέφωνο τεράστιο σε καμία περίπτωση. Φυσικά το μεγαλώνει λίγο λόγω προστασίας αλλά αναλογικά της προστασίας, χαλάλι. Συγκεκριμένα πιο πριν είχα πάρει τη γνήσια με τα 69,90 την πλαστική slim όχι τη σιλικόνη και ενώ είναι στην κυριολεξία σλιπ (με διόρθωσε το κινητό οπότε το αφήνω,,😝, φοβόμουν να το κρατήσω. Στο κρεβάτι το βράδυ λίγο να χαλάρωνε το χέρι λόγω υπνηλίας ή κούρασης, έφευγε απευθείας κουτουλιά με σφραγίδα samsung στο μέτωπο. Με αυτή τη θήκη το πιάνεις και το καταλαβαίνεις. Δεν πάει πουθενά.

Ο δακτύλιος πίσω προφανώς λόγω νέου προιόντος είναι άψογος τόσο σε κράτημα όσο και σε σταθερότητα τόσο στο 360 που γυρνάει όσο και στο ελατήριο. Δεν ξέρω εννοείται πόσο θα κρατήσει στο χρόνο αλλά σαν αρχική γνώμη, ξεκινάμε πολύ καλά. Επίσης έχει υπερυψωμένο πίσω περίβλημα στις κάμερες και προστατεύει από τραχιές επιφάνειες χωρίς να χορεύει ιδιαίτερα λόγω camera island.

Τα κουμπιά στο πλαί τα αντιλαμβάνεσαι σωστά στο δάκτυλο χωρίς να κλικάρουν δυνατά, ούτε όμως και να ψάχνεσαι αν τα πάτησες.

Γενικά είναι από τις πιο προσεγμένες θήκες που έχω δει γενικότερα αν και είναι η πρώτη φορά που δουλεύω Ringke. Πάντως τόσο στο 25 και στο 24 είχα τις pitaka αλλά είπα φέτος να πάω σε κάτι πιο bulky και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω μετανιώσει. Σίγουρα πάντως από τις γνήσιες δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, ιδίως η απλή σιλικόνης μαμά (ακούστηκε λίγο περίεργο αυτό..🤣. )είναι απαράδεκτη. Γεμίζει δαχτυλιές και λίπος από τα δάκτυλα καθώς και σκόνη. Χώρια που δεν γλιστράει με τίποτα  (άντε πάλι..😇.) στις τσέπες και σκαλώνει στο βάλε-βγάλε. 

Επίσης από spigen ανώτερη η αίσθηση στο κράτημα αφού την συνέκρινα τόσο με την thin fit η οποία δεν είναι ούτε thin, πόσο μάλλον fit. Απογοητεύτηκα από τη συγκεκριμένη θήκη της spigen και φυσικά η liquid air που την είχα και στο 25 και εντάξει...μια θήκη απλή σχετικά λεπτή αλλά μέχρι εκεί. Κανένας σχεδιασμός, απλά μία generic θήκη..σαν ένας απλός NPC στο skyrim. (καλό ε;;;)  

Μόλις εχθές παρέλαβα..Α Π Α Ι Χ Τ Η . . Full στιβαρη,. υπέροχο κράτημα 

2 ώρες πριν, kountoura said:

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η συσκευή έχω spigen. 

Κανένα πρόβλημα. 

Ένα έβαλα στο unboxing, το ίδιο έχω ακόμα. 

Λές να έπεσα σε παρτίδα  μουφα μάλλον.. τώρα πήρα esr. 

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Το κρατησα 3 ημερες χωρις τζαμι γιατι αργησε να ερθει και μετα του έβαλα το ESR, το οποίο λεει ειναι antireflective, χωρις να ειναι privacy. 

Και ισχυει οντως, ειναι οριακα ιδια ποιοτητα σαν να ηταν χωρις τζαμι.

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

55 minutes ago, nikosz75013 said:

Λές να έπεσα σε παρτίδα  μουφα μάλλον.. τώρα πήρα esr. 

Δεν ξέρω, αλλά περίπου αυτό που περιγράφεις το έχω διαβάσει ξανά. 

Με το esr όλα καλά? 

Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω torras. 

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει torras και spigen ας μας πει την εμπειρία του. 🙂 

kountouraN

55 minutes ago, kountoura said:

Δεν ξέρω, αλλά περίπου αυτό που περιγράφεις το έχω διαβάσει ξανά. 

Με το esr όλα καλά? 

Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω torras. 

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει torras και spigen ας μας πει την εμπειρία του. 🙂 

TORRAS OrigArmor AR for Samsung S26 Ultra Screen Protector [100% Anti Reflection][

αυτο φοραω με το unboxing της συσκευής.  

Το αποτύπωμα δουλεύει αψογα.

Πολυ καλο κατω απο τον ήλιο η σε έντονο φως .

Βασικα τα τελευταία χρονια μονο Torras παίρνω σε τζαμακι με εχει βολέψει. 

Spigen πιστεύω εχει ρίξει πολυ ποιότητα, και στις θηκες της (καλα θηκες δεν τις προτιμώ πλέον γιατι ειναι ολες κουμουτσες 😎).

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλημέρα 

Εγώ έβαλα τζάμια από spigen,και κάθισαν καλά. Όμως τα τζαμάκια για τις κάμερες εκτός του ότι δεν κόλλησαν καλά τα μικρά,τα μεγάλα έχουν κολλήσει σκόνη 😡🤬.

Ευτυχώς έχω ακόμα ένα γιατί στη συσκευασία έχει 2,και θα πάω μετά να βάλω το δεύτερο να δω αν κολλήσουν καλά.

Εσείς έχετε τζάμια,έχετε να προτείνετε κάτι;

Στο S25 U εχω το Spigen 5 μηνες τωρα, ειναι αψογο. Σαν να μην φοραει τζαμακι, και αψεγαδιαστο μεχρις στιγμης..

Οι θηκες δυστυχως της Spigen αν και ειμαι φαν 10 ετια εχουν πεσει σε ποιοτητα. Οι ιδιες θηκες του S25 U (rugged armor, liquid air) ειναι πολυ πιο ομορφες στο S22 U. Του S25 U δεν με ενθουσιαζουν. Σχεδιαστικα χειροτερευουν καθε χρονο 

Edited by GMF80