Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, PIT said:

Παιδιά γεια σας μπορεί κάποιος να μου προτείνει temperet glass το οποίο να δουλεύει αψεγάδιαστα το δακτυλικό αποτύπωμα; Έχω δοκιμάσει 2 που γράφανε ότι δουλεύει αλλά είναι μάπα δεν μου διαβάζει καθόλου το δάχτυλο.

τα ξαναπερασες μετα την τοποθετηση ?

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

12 ώρες πριν, PIT said:

Παιδιά γεια σας μπορεί κάποιος να μου προτείνει temperet glass το οποίο να δουλεύει αψεγάδιαστα το δακτυλικό αποτύπωμα; Έχω δοκιμάσει 2 που γράφανε ότι δουλεύει αλλά είναι μάπα δεν μου διαβάζει καθόλου το δάχτυλο.

Η αίσθηση του γυμνού φίλε δεν υπάρχει με τίποτα όταν βάζεις γυαλί...

Απολαύστε την συσκευή σας χωρίς...

On 9/4/2026 at 1:27 ΠΜ, kountoura said:

Μιλάω με πλαίσιο, μου λένε πάρε την τράπεζα. 

Μιλάω με τράπεζα μου λέει μίλησε με το πλαίσιο. 

Έπαιξα αυτό το παιχνίδι,καταλήξαμε ότι μέχρι 13 θα μπουν. 

Αντε να δούμε. 🙂 

Πάντως σε εμένα ακόμη δεν έχουν μπει οι πόντοι στο Go 4 More. Και σήμερα έχουμε 14...

2 ώρες πριν, harisma23 said:

Πάντως σε εμένα ακόμη δεν έχουν μπει οι πόντοι στο Go 4 More. Και σήμερα έχουμε 14...

Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη.

Το ίδιο και σε εμένα.

Edited by makouin

Ενημέρωση συστήματος Google Play 

1 Μαρτίου 2026

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

3 ώρες πριν, harisma23 said:

Κάλεσα πριν λίγο το πλαίσιο. 

Οι πόντοι θα πιστωθουν 16 του μηνός λέει. 

Αντε να δούμε. 

Αν όχι ξανά καλέστε μας. 

Θα μας βγει η ψυχή μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, κάτι το οποίο περίμενα ότι θα συμβεί. 🙂 

kountouraN

Έρχεται το Ocean Mode

Τι είναι η λειτουργία Ocean της Samsung;

Το Ocean Mode είναι μια λειτουργία κάμερας που επιτρέπει σε επιλεγμένα τηλέφωνα Galaxy - όπως το Galaxy S24 Ultra, το Galaxy S25 Ultra, το S26 Ultra και το Galaxy Z Fold 7 - να καταγράφει πιο ακριβείς υποβρύχιες φωτογραφίες και βίντεο.

Γιατί χρειάζεται; Το νερό απορροφά το φως μεγάλου μήκους κύματος, π.χ. ζεστά χρώματα όπως τα κόκκινα και τα πορτοκαλί, γι 'αυτό οι υποβρύχιες φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφονται με τυποποιημένο εξοπλισμό φαίνονται πιο σκούρα και πιο μπλε από ό, τι με γυμνό μάτι.

Οι υποβρύχιες κάμερες διορθώνουν αυτές τις παραμορφώσεις και η λειτουργία Ocean Mode της Samsung κάνει το ίδιο μέσω του λογισμικού με δωρεάν υποστήριξη.

Τι δεν είναι η λειτουργία των ωκεανών

Η λειτουργία Ocean Mode δεν βελτιώνει την αντοχή του τηλεφώνου σας στο νερό. Δεν θα αλλάξει την αξιολόγηση προστασίας της συσκευής της Samsung. Εξακολουθούν να ισχύουν οι συνήθεις περιορισμοί. Τα τηλέφωνα Galaxy αξιολογούνται για γλυκό νερό, όχι για αλμυρό νερό και η Samsung δεν συνιστά τη χρήση τους στον ωκεανό. Στην πραγματικότητα, η Samsung κωδικοποίησε την ακόλουθη ειδοποίηση για να εμφανίζεται κάθε φορά που οι χρήστες ενεργοποιούν τη λειτουργία Ocean:

Η λειτουργία των ωκεανών δεν κάνει το τηλέφωνό σας αδιάβροχο. Για να αποφύγετε τη ζημιά, χρησιμοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο όταν το τηλέφωνό σας σφραγίζεται μέσα σε ένα περίβλημα σχεδιασμένο για κατάδυση.
Υγ. Σύμφωνα με τις διαρροές πληροφοριών, η Samsung δοκιμάζει ήδη εσωτερικά το One UI 9 στο Galaxy S26 Ultra. Η μετάβαση στη beta version περί τα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου θα ήταν έτσι ένα λογικό βήμα προς την μετάβασή μας σ' αυτό.
Edited by Tips2022

2 ώρες πριν, Tips2022 said:

Έρχεται το Ocean Mode

Το Ocean Mode είναι μια λειτουργία κάμερας που επιτρέπει σε επιλεγμένα τηλέφωνα Galaxy - όπως το Galaxy S24 Ultra, το Galaxy S25 Ultra, το S26 Ultra και το Galaxy Z Fold 7 - να καταγράφει πιο ακριβείς υποβρύχιες φωτογραφίες και βίντεο.

Γιατί χρειάζεται; Το νερό απορροφά το φως μεγάλου μήκους κύματος, π.χ. ζεστά χρώματα όπως τα κόκκινα και τα πορτοκαλί, γι 'αυτό οι υποβρύχιες φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφονται με τυποποιημένο εξοπλισμό φαίνονται πιο σκούρα και πιο μπλε από ό, τι με γυμνό μάτι.

Οι υποβρύχιες κάμερες διορθώνουν αυτές τις παραμορφώσεις και η λειτουργία Ocean Mode της Samsung κάνει το ίδιο μέσω του λογισμικού με δωρεάν υποστήριξη.

Η λειτουργία Ocean Mode δεν βελτιώνει την αντοχή του τηλεφώνου σας στο νερό. Δεν θα αλλάξει την αξιολόγηση προστασίας της συσκευής της Samsung. Εξακολουθούν να ισχύουν οι συνήθεις περιορισμοί. Τα τηλέφωνα Galaxy αξιολογούνται για γλυκό νερό, όχι για αλμυρό νερό και η Samsung δεν συνιστά τη χρήση τους στον ωκεανό. Στην πραγματικότητα, η Samsung κωδικοποίησε την ακόλουθη ειδοποίηση για να εμφανίζεται κάθε φορά που οι χρήστες ενεργοποιούν τη λειτουργία Ocean:

Η λειτουργία των ωκεανών δεν κάνει το τηλέφωνό σας αδιάβροχο. Για να αποφύγετε τη ζημιά, χρησιμοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο όταν το τηλέφωνό σας σφραγίζεται μέσα σε ένα περίβλημα σχεδιασμένο για κατάδυση.
Υγ. Σύμφωνα με τις διαρροές πληροφοριών, η Samsung δοκιμάζει ήδη εσωτερικά το One UI 9 στο Galaxy S26 Ultra. Η μετάβαση στη beta version περί τα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου θα ήταν έτσι ένα λογικό βήμα προς την μετάβασή μας σ' αυτό.

Εμείς που δεν έχουμε Οcean αλλα Mediterranean, θα λειτουργεί αυτό το mode ή θα ισχύει μόνο σε όσους βρέχονται απο ωκεανό;🤔 

13 ώρες πριν, Tips2022 said:

Έρχεται το Ocean Mode

Επισης υπαρχει και αλλη μια λειτουργια Ocean εσωτερικα στην Sammy...

Ειναι οι ενημερωσεις που εχουν γινει ωκεανος διχως αρχη και τελος αλλα ειναι κρυφη λειτουργια....

On 14/4/2026 at 3:57 ΜΜ, kountoura said:

Κάλεσα πριν λίγο το πλαίσιο. 

Οι πόντοι θα πιστωθουν 16 του μηνός λέει. 

Αντε να δούμε. 

Αν όχι ξανά καλέστε μας. 

Θα μας βγει η ψυχή μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, κάτι το οποίο περίμενα ότι θα συμβεί. 🙂 

Πριν λίγο μου μπήκαν οι πόντοι στην Εθνική..οπότε είχαν δίκαιο.

Edited by makouin

50 minutes ago, makouin said:

Πριν λίγο μου μπήκαν οι πόντοι στην Εθνική..οπότε είχαν δίκαιο.

Και σε μένα. 

Άρα οκ ήταν μέσα στο έως 16. 

kountouraN

Η Google, όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζει ένα διήμερο συνέδριο προγραμματιστών για να παρουσιάσει τα επερχόμενα χαρακτηριστικά και το όραμά της για το μέλλον. Έχει πλέον δημοσιεύσει επίσημη πρόσκληση με το Google I/O 2026 και έχει δείξει ξεκάθαρα ότι τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για τους λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά θα επηρεάσει επίσης σημαντικά τη ζωή των ιδιοκτητών Samsung Galaxy και άλλων κινητών.

Στο Google I/O θα γίνεται αναφορά στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 17. Ενώ η Google δεν έχει κρύψει το περιεχόμενό της μιας και το καθιστά διαθέσιμο στη beta του έκδοση εδώ και εβδομάδες, οι προγραμματιστές θα έχουν περισσότερο χώρο για να εισαγάγουν μοναδικά χαρακτηριστικά στο συνέδριο. Στη συνέχεια, τα περισσότερα από αυτά θα αναλάβουν κατασκευαστές κινητών, συμπεριλαμβανομένης της Samsung, και έτσι θα πάρουμε σειρά εμείς οι ιδιοκτήτες κινητών και tablet Galaxy.

Στο νέο σύστημα, όπως ανέφερα, θα δοθεί επίσης περισσότερη έμφαση στη τεχνητή νοημοσύνη. Η Google το βελτιώνει συνεχώς, το συνδέει με όλες τις εφαρμογές της και βασίζεται σ αυτό για την αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Αλλά οι στόχοι της είναι ακόμα πιο φιλόδοξοι......

Τα μεγάλα σχέδια από Google και Samsung

Η Google θα παρουσιάσει επίσης νέα εργαλεία για αυτοματοποιημένες ροές εργασίας στο I/O 2026, θα δείχνει πώς να δημιουργεί εφαρμογές πιο εύκολα σε όλες τις πλατφόρμες. Η νέα λειτουργία Adaptive Everywhere αναμένεται να επιταχύνει και να απλοποιήσει την σύνδεση μεταξύ τηλεφώνων, tablet, αυτοκινήτων και άλλων συνδεδεμένων συσκευών.

Σημαντικές αλλαγές θα εισαχθούν επίσης σχετικά με το Google Play Store, το οποίο, σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, πρέπει να ανοίξει περισσότερο στους προγραμματιστές και να τους δώσει περισσότερη ελευθερία. Η Google θα παρουσιάσει νέες δυνατότητες δημιουργίας εσόδων και θα εξηγήσει λεπτομερώς τους επερχόμενους κανόνες και προϋποθέσεις για την προσθήκη εφαρμογών και παιχνιδιών.

Εκεί θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με τα επερχόμενα έξυπνα γυαλιά της Google, τα οποία αναπτύσσει σε συνεργασία με τη Samsung. Και η Samsung θα επηρεαστεί από τις καινοτομίες που παρουσιάζονται σχεδόν απ' όλους τους κατασκευαστές κινητής τηλεφωνίας - ως άμεσος συνεργάτης της Google - καθώς θα υιοθετήσει πολλά χαρακτηριστικά του Android 17. Θα το συνδέσει με το One UI 9, και θα το εμπλουτίσει με εφαρμογές και χαρακτηριστικά όπως κλειδαριά εφαρμογής, Contact Picker, Handoff και πολλά άλλα.

Υποθέτω ότι η τεχνητή νοημοσύνη της Google δεν θα αναλάβει τόσο χαρακτηριστικά toy One ui 9, επειδή ποντάρει κυρίως στο δικό της Galaxy AI, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει διάφορες προηγμένες λύσεις από την Google για να βελτιώσει τα τηλέφωνά της με σκοπό να γίνουν πιο έξυπνοι βοηθοί μας. Το συνέδριο Google I/O 2026 θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου στο Shoreline Amphitheatre στο Mountain View της Καλιφόρνια, απευθείας στα κεντρικά γραφεία της Google. Η κύρια κεντρική ομιλία θα ξεκινήσει στις 10:00 PT (19:00 CEST) και θα είναι εφικτή να τη παρακολουθήσουμε ζωντανά. Θα ξεκινήσει από τις 13:30 με μια κεντρική ομιλία για τους προγραμματιστές.

Έρχονται σύντομα τα καλύτερα για την συκευή μας.......

5.webp

4.webp

3.webp

2.webp

1.png

Edited by Tips2022

On 9/4/2026 at 1:27 ΠΜ, kountoura said:

Μιλάω με πλαίσιο, μου λένε πάρε την τράπεζα. 

Μιλάω με τράπεζα μου λέει μίλησε με το πλαίσιο. 

Έπαιξα αυτό το παιχνίδι,καταλήξαμε ότι μέχρι 13 θα μπουν. 

Αντε να δούμε. 🙂 

Τελικά στις 16/04 ήταν και όχι στις 13.....

Μπήκαν σήμερα

ThaBull

Εγώ το πήρα από Κωτσοβολο με alpha bonus. Πότε θα μου μπουν οι ποντοι; 

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016