Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή το έχω πάρει από φόβο αυτό που ανέφεραν σε προηγούμενες σελίδες 2 φίλοι, σχετικά με τις παρεμβολές στο spen...

Να μην προχωρήσω δηλαδή στην αγορά αυτής ε?

https://www.benks.com/products/armorpro-case-built-with-kevlar-600d-for-samsung-galaxy-s26-ultra

17 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Επειδή το έχω πάρει από φόβο αυτό που ανέφεραν σε προηγούμενες σελίδες 2 φίλοι, σχετικά με τις παρεμβολές στο spen...

https://www.benks.com/products/armorpro-case-built-with-kevlar-600d-for-samsung-galaxy-s26-ultra

εγω με την spigen liquid air magsafe compatible, δεν εχω κανένα θέμα με το spen, γράφει παντού χωρίς παρεμβολές

16 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Έχω την ίδια, την πιο λεπτή έκδοση, την Air και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το spen, χωρις να εχω ομως

κάποιο μαγνητικο αξεσουάρ πανω.

Λοιπόν μόλις παρέλαβα την μπλε Pitaka. Εντάξει, ειναι αισθητικα αψογη, μου έδωσε και 3 εξτρα κουμπιά, στα οποία θα θέσω toggle του privacy screen και του extra dim και κατι αλλο που θα βρω για το τρίτο. Επίσης είναι λεπτή, αυτο ακριβως που ήθελα δηλαδη, και δένει καλα με το βιολετί τηλέφωνο (οσο φαίνεται τέλος πάντων διπλα στα power και volume κουμπια).

Ακριβή θηκη, αλλα σουπερ premium αίσθηση και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν κυρίως προστασία από γρατζουνιές κλπ.

Επίσης δοκιμάσα και το spen μέσω των diagnostics και πιάνει σε ολα τα σημεία της οθόνης.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

2 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Λοιπόν μόλις παρέλαβα την μπλε Pitaka. Εντάξει, ειναι αισθητικα αψογη, μου έδωσε και 3 εξτρα κουμπιά, στα οποία θα θέσω toggle του privacy screen και του extra dim και κατι αλλο που θα βρω για το τρίτο. Επίσης είναι λεπτή, αυτο ακριβως που ήθελα δηλαδη, και δένει καλα με το βιολετί τηλέφωνο (οσο φαίνεται τέλος πάντων διπλα στα power και volume κουμπια).

Ακριβή θηκη, αλλα σουπερ premium αίσθηση και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν κυρίως προστασία από γρατζουνιές κλπ.

Επίσης δοκιμάσα και το spen μέσω των diagnostics και πιάνει σε ολα τα σημεία της οθόνης.

Έχω βάλει παραγγελία ακριβώς αυτή την θήκη και εγώ.

Λογικά Δευτέρα Τρίτη θα παραλάβω. 

Την κλασική pitaka την φλούδα δεν θα την έπαιρνα ούτε δώρο να μου την έδιναν. 

Αυτή όμως με τα 3 κουμπιά εκτός ότι καλύπτει 100% περιμετρικά φαίνεται να είναι και μαλακή στα πλαϊνά της. 

Θα έπαιρνα benks pro όπως είχα και στο s25 ultra, αλλά μιας και βρήκα την pitaka σε τιμή πολύ καλή από skroutz, είπα ας δοκιμάσω. 

kountouraN

17 minutes ago, kountoura said:

Αυτή όμως με τα 3 κουμπιά εκτός ότι καλύπτει 100% περιμετρικά φαίνεται να είναι και μαλακή στα πλαϊνά της. 

Θα έπαιρνα benks pro όπως είχα και στο s25 ultra, αλλά μιας και βρήκα την pitaka σε τιμή πολύ καλή από skroutz, είπα ας δοκιμάσω. 

Με τα 3 κουμπιά αριστερά βγαίνει και σε φλούδα:

https://www.ipitaka.com/products/classic-phone-cases?variant=44682676699206   (Edge)

https://www.ipitaka.com/products/classic-phone-cases?variant=44682676731974   (Cairn)

36 minutes ago, kountoura said:

Χαχαχα την φλούδα πήρα. Θελω ο,τι πιο λεπτό, δεν μπορω τις μαλακες γυρω γυρω😀 

Συγκεκριμένα αυτην

https://www.ipitaka.com/products/starpeak-phone-cases?variant=44682921967686

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

1 ώρα πριν, Prattein_Aloga said:

Χαχαχα την φλούδα πήρα. Θελω ο,τι πιο λεπτό, δεν μπορω τις μαλακες γυρω γυρω😀 

Συγκεκριμένα αυτην

https://www.ipitaka.com/products/starpeak-phone-cases?variant=44682921967686

Έχει πλάκα να πήρα την φλούδα χωρίς να το καταλάβω. 

Νόμιζα με τα κουμπιά δεν βγαίνει σε φλούδα. 

Για να δω το τιμολόγιο... 😂 

kountouraN

14 ώρες πριν, giannisr said:

μου έδωσες πάσα να γράψω οτι δεν θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια τόση γρήγορη πτώση τιμής για το ultra. Πλέον μετά απο ενα μήνα βρίσκεις το 512gb στα 1070 κάτι. Στη θέση σου θα ακύρωνα απο κωτσό και θα το έπαιρνα απο bestprice οποιος το έχει πιο φτηνά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις 400 ευρώ περίπου καπέλο

Οποιος αγορασει το κινητο απο μεγαλη αλυσιδα σημερα, το 512, και θελησει να το πουλησει αυριο, θα διαπιστωσει οτι σε μια μερα εχει χασει τουλαχιστον 600€! Ειναι πραγματικα απιστευτο! 

Οσοι το προλαβαν απο τις προπαραγγελιες, το δινουν σε εξευτελιστικη τιμη σφραγισμενο στα 1100 ! Το 512!! Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, ουτε εγω περιμενα τετοια πτωση. Ηταν αραγε και περυσι ετσι με το 25; Δεν θυμαμαι.

Just now, EricssonyFan said:

Ηταν αραγε και περυσι ετσι με το 25; Δεν θυμαμαι.

Έτσι ήταν κάθε χρονιά 😉

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Γιατί η apple δεν κάνει προσφορές 🙂

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Όλη η σειρά S πάει πάτο, απλά φέτος πιστεύω κι εγώ ότι έπεσε πολύ πιο γρήγορα παρά τις φήμες και ειδήσεις για ακριβές μνήμες κλπ ... πιθανόν μες στην χρονιά να σταθεροποιηθούν οι τιμές όμως γενικότερα η σειρά s26 είτε το μικρό (που είναι λογικό) είτε το ουλτρα έπεσαν απότομα, δεν το συζητάμε για το plus δεν πρέπει να έχει πουλήσει καθόλου φταίει φυσικά και η αβεβαιότητα του πολέμου εδώ ολόκληρο Ντουμπάι και έχει πάθει καθίζηση, δύσκολη χρονιά για όλους 

Konakis.

μιας κ κοιτάω το 512 δεν βγάζω άκρη με τις τιμές ακόμη έρχονται οι προπαραγγελιες ,σε γνωστη πλατφορμα έχει μια βδομάδα που παίζει στα 1050 , δηλαδή το κέρδος αν έκανες προπαραγγελια κατι επιστροφές 10% απο σαμυ η σε καρτες τραπεζών, τι ποσό έφτανες να δώσεις τελικά 

αν σπάσει το 1000ρικο σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα νομίζω συμφέρει πιο πολύ για αγορά παρά όλη η προπαραγγελια προ 20ημερου

6 ώρες πριν, votis said:

μιας κ κοιτάω το 512 δεν βγάζω άκρη με τις τιμές ακόμη έρχονται οι προπαραγγελιες ,σε γνωστη πλατφορμα έχει μια βδομάδα που παίζει στα 1050 , δηλαδή το κέρδος αν έκανες προπαραγγελια κατι επιστροφές 10% απο σαμυ η σε καρτες τραπεζών, τι ποσό έφτανες να δώσεις τελικά 

αν σπάσει το 1000ρικο σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα νομίζω συμφέρει πιο πολύ για αγορά παρά όλη η προπαραγγελια προ 20ημερου

Αυτά τα μαγαζιά που το έχουν κοντά στο 1000άρικο κάνουν 39Α?
Γιατί βλέπω τα περισσότερα ότι έχουν πχ 1100 με λιανικής, αλλα με τιμολόγιο πας 1090(1300+ αρχική τιμή, τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια)

Άρα πας τα ίδια με την προπαραγγελία.

Αξίζει το ρίσκο απ το να το πάρεις απ την ίδια την Samsung?

Σημερα αλλαξα θηκη, ειχα παρει την UAG PLYO (https://www.urbanarmorgear.com/products/plyo-galaxy-s26-ultra-case/?variant=214539115E5E) η οποια ομως εκτος το οτι εκανε αρκετα ογκωδες το τηλεφωνο ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ με τιποτα (καλο απο μια αποψη, κακο ομως για τα δαχτυλα-νυχια 😁 και τον φοβο μη καταστρεψω το κινητο οποτε καποιος συναδελφος ή φιλος ηθελε να δει τη συσκευη χωρις θηκη...) ενω και εξαιτιας των καμερων το κινητο "μπαλατζαριζε" αρκετα οταν το αφηνα σε οποιαδηποτε επιφανεια, μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου ειδα αρκετες θηκες κατεληξα στην ESR Classic Hybrid Magnetic Case (Stash Stand) - Clear (https://eu.esrtech.com/products/crystal-clear-galaxy-s26-ultra-hybrid-protective-case-with-stand) η οποια εκτος του οτι ΔΕΝ μπαλατζαρει πια, εχει και stand και ειναι υπερ του δεοντος πιο "ομορφη" αλλα φαινεται και να κρατα το ιδιο ασφαλες (συμφωνα τουλαχιστον με τα προτυπα ασφαλειας που περιγραφει και αυτος ο κατασκευαστης) το κινητο απο πτωσεις οπως η UAG, ενω μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει κανενα μνμ περι υπαρξης μαγνητικης συσκευης που μπορει να επηρεασει το spen.

Υ.Σ δεν βαζω την διευθυνση των καταστηματων που αγορασα τις θηκες για  να μην φανει σαν διαφημιση βαζω ομως τα "μητρικα" sites σε περιπτωση που θελετε να δειτε χαρακτηριστικα.

Μερικες φωτο για οποιον σκεφτεται για αγορα θηκης.... (μαζι και με την UAG )

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

Η Samsung έχει τη συνήθεια να εξοπλίζει μια νέα σειρά premium κινητών όχι μόνο με αποκλειστικά χαρακτηριστικά, αλλά και με ολοκαίνουργια ringtones. Αυτή τη φορά, ετοίμασε δύο, εμπνευσμένα από την κλασική μουσική για το Galaxy S26 ultra. Τα ηχογράφησε με μια επαγγελματική συμφωνική ορχήστρα στα στούντιο Abbey Road, προσφέροντας βάθος και καθαρότητα που δεν θα βρείτε σε άλλους ήχους κλήσης.

Η Samsung πόνταρε σε συνθέτες κλασικής μουσικής – Johann Sebastian Bach και George Friderica Handel. Από το πρώτο που δανείστηκε το Preluduem για το τσέλο, το τραγούδι Cello Suite No. 1. Οι βραδείς τόνοι, σύμφωνα με τις εξηγήσεις της Samsung, συμβολίζουν τη φύση και μας δίνουν την ιδέα των κυμάτων ή των κύκλων ανάπτυξης. Κανένα μέρος του τραγουδιού δεν είναι ενοχλητικό, η μουσική γραμμή άπταιστα, ήρεμα και ειρηνικά.

Από τον George Frederick Handel, η Samsung ανέλαβε το τραγούδι Alla Hornpipe από τον κύκλο Water Music. Είναι πολύ πιο ρυθμικό, φαίνεται χαρούμενο και μπορεί ακόμη να βάλει ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Έχει μια πινελιά από ιπποτικές συνθέσεις (στην πραγματικότητα, παίχτηκε για τον τότε Βρετανό βασιλιά Γεώργιο), είναι γιορτινό και ταυτόχρονα ρυθμικό.

Η επιλογή της Samsung δεν είναι τυχαία. Για να ηχογραφήσει ένα ζευγάρι ringtone για το Galaxy S26ultra έχει επιλέξει δύο κορυφαίους συνθέτες των οποίων η μουσική είναι γνωστή παγκοσμίως ακόμη και σχεδόν 300 χρόνια μετά το θάνατό τους γιατί «η κλασική μουσική υπερβαίνει το χρόνο και το χώρο και αντηχεί βαθιά στους ανθρώπους».

Η μουσική έννοια είναι επίσης εξαιρετική. Η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα έδωσε στα τραγούδια μια πινελιά αγνότητας και η ηχογράφηση από το θρυλικό Abbey Road και εξασφάλισε ότι ο ήχος είναι απολύτως σαφής, έχει δε τα σωστά βάθη και ύψη και μπορείτε να τον απολαύσετε στο έπακρο.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη που λέει ότι και τα δύο τραγούδια έχουν χρησιμοποιηθεί για κινητά τηλέφωνα στο παρελθόν. Αλλά είναι πολύ καιρό πριν που η Generation Z δεν το έχει ζήσει, και τριάντα χρόνια μετά μπορεί να μην το θυμούνται καν πια. Ήταν η δεκαετία του 90 του περασμένου αιώνα και η αρχή του παρόντος. Τα θυμάστε?

Υγ. Αν ξέρετε κάποιους που έχουν το Galaxy S26, πείτε τους να αποφύγουν την ενημέρωση στην έκδοση 4.500.20 έως ότου η Samsung εκδώσει μια επιδιόρθωση του Camera Assistant το οποίο ναι μεν είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους προχωρημένους χρήστες, κρύβεται δε από την Samsung στην ενότητα Good L0ck. Γιατί άραγε το κρύβει στο Good look αφού είναι χρήσιμο? 

"Πούν' το, πούν' το το δαχτυλίδι (Ring), ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις".

Edited by Tips2022

8 ώρες πριν, OverClocker said:

Αυτά τα μαγαζιά που το έχουν κοντά στο 1000άρικο κάνουν 39Α?
Γιατί βλέπω τα περισσότερα ότι έχουν πχ 1100 με λιανικής, αλλα με τιμολόγιο πας 1090(1300+ αρχική τιμή, τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια)

Άρα πας τα ίδια με την προπαραγγελία.

Αξίζει το ρίσκο απ το να το πάρεις απ την ίδια την Samsung?

εν ώρα ποστ μπήκα κ είδα (στο μπεστπρ τσεκαρω) 1 κατάστημα το έχει 1063 με μεταφορικά λογικά θα κόβει τιμολόγιο, δςν ξέρω αν έρθεις σε επικοινωνία με το μαγαζί αν θα πάει πιο κάτω 

Επίσης βλέπω σε γειτονικό φόρουμ, αρκετά σφραγισμένα από μεγάλη αλυσίδα, απο 1050 !!. 

Πως γίνεται να τα παίρνουν μόνο κ μόνο για πώληση?  Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω..

8 minutes ago, MobilePerson said:

Επίσης βλέπω σε γειτονικό φόρουμ, αρκετά σφραγισμένα από μεγάλη αλυσίδα, απο 1050 !!. 

Πως γίνεται να τα παίρνουν μόνο κ μόνο για πώληση?  Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω..

Σε κάποιες αλυσίδες μπορούσες με την προ παραγγελία να πάρεις ένα 10% όπως έδινε η Samsung στο store της. 

1350 έβγαινε δηλαδή το 512. 

1350 : 1.24 τιμολόγιο = 1088. 

Και 20% πόντους στα 1088=217.

Ψιλό κατάλαβες τώρα? 🙂 

kountouraN

11 ώρες πριν, votis said:

εν ώρα ποστ μπήκα κ είδα (στο μπεστπρ τσεκαρω) 1 κατάστημα το έχει 1063 με μεταφορικά λογικά θα κόβει τιμολόγιο, δςν ξέρω αν έρθεις σε επικοινωνία με το μαγαζί αν θα πάει πιο κάτω 

Τιμολόγιο θα κόψει, αλλά η με βάση άλλη αρχική τιμή σε σχέση με απόδειξη λιανικής όπως ανέφερα πιο πάνω που στο τέλος η διαφορά τιμολόγιο-λιανικής μπορεί να είναι 10 με 20€. Αυτό το εξηγούν και τα ίδια τα μαγαζιά και στα σαιτ τους τους περισσότερες φορές.

Γιατί πολύ απλά μπορεί να είναι και αγορασμένα με τον παρακάτω τρόπο 😉

2 ώρες πριν, kountoura said:

Σε κάποιες αλυσίδες μπορούσες με την προ παραγγελία να πάρεις ένα 10% όπως έδινε η Samsung στο store της. 

1350 έβγαινε δηλαδή το 512. 

1350 : 1.24 τιμολόγιο = 1088. 

Και 20% πόντους στα 1088=217.

Ψιλό κατάλαβες τώρα? 🙂 

Edited by OverClocker

19 ώρες πριν, spinemm said:

.... 

02.jpg

03.jpg

Θελω να παρω το μπλε αλλα κατι δεν μου καθεται καλα.. πως γινεται σε καποιες αποψεις να φαινεται γκρι περιμετρικα;  Θα ηθελα να ειναι γαλαζιο παντα. Εχω το μωβ (το ξαναπηρα) και σκεφτομαι να παρω και το μπλε και να δωσω το μωβ. Θα μου πειτε υπαρχουν θηκες, αλλα εχει σκαλωσει το μυαλο να παρω το default εργοστασιακο χρωμα και να το κυκλοφορω με διαφανες θηκες μονο. 

Τωρα εχω τη spigen την ελαστικη διαφανη που ειναι ψιλοσκουρα ωστε να μη κιτρινιζει. Απο το s23 ultra αυτη παιρνω παντα. Και στο γαλαζιο σκεφτομαι θα κανει και εκει καλη αντιθεση, θα το σκουραινει λιγο και θα φαινεται πιο μπλε. 

Δεν ξερω τι να κανω.. να παρω να μια θηκη που να καλυπτει ολο το χρωμα να τελειωνει η υποθεση, η να μπω στη διαδικασια να παρω και δευτερο και να πουλησω το αλλο. Και καθε βδομαδα πεφτει και η τιμη 50 ευρω, αυτο δεν το εχω ξαναζησει! Το s25 ultra 512 το ειχα παρει το καλοκαιρι 800 ευρω, και σημερα το δινουν 750 ευρω πολλοι, ακομα! 

IMG_20260329_150444.jpg

Edited by EricssonyFan

Αναλογα πως πεφτει το φως..."παιχνιδια" του φωτος το λεω εγω....(για το γκρι που φαινεται γυρω γυρω)....τωρα μερικες φωτο για να δεις πως "φαινεται" κανονικα το γαλαζιο..απλα πρεπει να "πετυχα" τη γωνια και φανηκε γκρι + το φλας...😁🤣

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

απο σημα πως παει το κινητο ειδικα με cosmote.εχει χαμες κλησεις?? κακο σημα να τρεμοπαιζουν οι μπαρες του σηματος.

ψαχνομαι για κινητο,μολις εδωσα το s23 ultra και ευχαριστως θα επαιρνα το κινητο γιατι η τιμη του εχει κατηφορισει αρκετα.

και επισης στο κρατημα και στην καθημερινη χρηση φανταζομαι θα ειναι πιο ανετο απο τα s23U & s24U

my old profile -----> RAVER

13 minutes ago, ktikti said:

απο σημα πως παει το κινητο ειδικα με cosmote.εχει χαμες κλησεις?? κακο σημα να τρεμοπαιζουν οι μπαρες του σηματος.

ψαχνομαι για κινητο,μολις εδωσα το s23 ultra και ευχαριστως θα επαιρνα το κινητο γιατι η τιμη του εχει κατηφορισει αρκετα.

και επισης στο κρατημα και στην καθημερινη χρηση φανταζομαι θα ειναι πιο ανετο απο τα s23U & s24U

Με Cosmote δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορά στο σήμα σε σχέση με το S25. Στις πληρωμες όμως έχω παρατηρήσει το NFC πιάνει πιο εύκολα.

Το κράτημα ειναι μέρα με νύχτα σε σύγκριση με S24.