MobilePerson Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Αυτό είναι bot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Καλησπέρα μετά απο 10 μέρες χρήσης με τη συσκευή παρατηρώ αυξημένη καταναλωση μπαταριας περιπου 3% ανα ωρα κυρίως σε standby με ανοιχτα 5g bluetooth τοποθεσία εχω κανει όλες της απαραίτητες ρυθμίσεις για να μην καταναλωνει άσκοπα την μπαταρία το φορτίζω μέχρι το 80% και με χρήση οθονης 3 με 3:30 ωρες,το βράδυ φτάνω στο 10% και το ξανά φορτίζω,δεν παίζω παιχνίδια μονο social και σερφαρισμα επίσης έχω την οθόνη στην βέλτιστη ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, anestisagg said: Καλησπέρα μετά απο 10 μέρες χρήσης με τη συσκευή παρατηρώ αυξημένη καταναλωση μπαταριας περιπου 3% ανα ωρα κυρίως σε standby με ανοιχτα 5g bluetooth τοποθεσία εχω κανει όλες της απαραίτητες ρυθμίσεις για να μην καταναλωνει άσκοπα την μπαταρία το φορτίζω μέχρι το 80% και με χρήση οθονης 3 με 3:30 ωρες,το βράδυ φτάνω στο 10% και το ξανά φορτίζω,δεν παίζω παιχνίδια μονο social και σερφαρισμα επίσης έχω την οθόνη στην βέλτιστη ανάλυση. Συγνωμη φιλε μου αλλα με την τοποθεσια συνεχεια ανοιχτη τι περιμενεις?? δοκιμασε να την κλεισεις ή να ορισεις ποιες εφαρμογες θα μπορουν να τη χρησιμοποιουν και ΜΟΝΟ κατα τη διαρκεια που θα "τρεχει" η εκαστοτε εφαρμογη, να δεις πως θα παψει η αυξημενη καταναλωση.... 2 ώρες πριν, MobilePerson said: Αυτό είναι bot ? Εαν ρωτας για το ιδιο πραγμα που και οι περισσοτεροι αναρωτιομαστε, θα ηθελα πολυ να σου γραψω τι ειναι αυτο, αλλα λογοι ευγενιας και ανωτερας βιας δεν μου επιτρεπουν...🤣 🤣 🤣 Edited 24 Μαρτίου by spinemm 2 Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, kountoura said: Αηντε πάλι. Spoiler Το βιολί του αυτός.. 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 9 ώρες πριν, MobilePerson said: Αυτό είναι bot ? Δεν πρεπει. Πιο πολυ μοιαζει σαν ατομο 60+ που ανακαλυψε το ΑΙ και καθε στιγμη και λεπτο της ζωης του ρωταει και κανει Copy paste.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Αναβάθμιση 868mb 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Just now, Vlasismiriagos said: Αναβάθμιση 868mb Μόλις ετοιμάζουν να το ποσταρω... Σε THL ήρθες ταυτόχρονα με EUX... Για να δούμε δίνει και την συμβατότητα με airdrop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Τους πήρε ο ύπνος, το πρωί είχα κάνει τσεκ και δεν την είχαν. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Μεγάλες στιγμές στο στρατόπεδο του Android 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 21 minutes ago, redcom7 said: Για να δούμε δίνει και την συμβατότητα με airdrop Yep την δίνει 🙂 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Teardown apo ifixit 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EUROXARXD Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Δηλαδή οσοι ΄πήραμε το s26 ultra απο οτι ακούω εδω μέσα καναμε λάθος και αν δώσαμε το s24ultra ακομα χείροτερα δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Δεν ξέρω τι λένε..η συσκευή τα σπάει... Είναι το καλύτερο Samsung που είχα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 9 minutes ago, EUROXARXD said: Δηλαδή οσοι ΄πήραμε το s26 ultra απο οτι ακούω εδω μέσα καναμε λάθος και αν δώσαμε το s24ultra ακομα χείροτερα δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται? Δεν ξερω ποιος τα λεει αυτα! Αλλα προσωπικά επειδή εχω ακομα και το s24u και το s26u ειναι μερα με την νυχτα! Σε ολα ανώτερα το S26u. Ειδικα στο πιάσιμο στο χερι ειναι τερμα πιο ανετο πιο βολικο και εννοείται πιο όμορφο απο τος γωνιες που πεταει το s24u. Καμερα αρκετα επίπεδα πιο πανω και ειδικα ο τηλεφακός (αλλα μαλλον όπως εχω πει ξανα το δικο μου s24u πρέπει να εχει θεμα με τις καμερες). Πιο δροσερο το s26u . Επισης οθονη με privacy off ειναι τα ιδια. Με privacy on και ειδικα στο μεγιστο και παντου ειναι κουραστική και ενοχλητική η οθόνη του. Μπαταρια με 2σιμ (ελληνική κοσμοτε και μια γερμανική) με 90% με δεδομένα και με πολυ χαλια σημα που να μετακινούμε συνέχεια και σε σύνορα κοντα που πολλες φορες το χανει το σημα , με παει η μπαταρία προς το παρον 12 ωρες μαξ . Δηλαδή το φορτίζω μια το πρωί συνήθως και μια το βράδυ το κινητό (αντίθετα με το s24u που ηταν 3-4 φορες την μερα) αλλα παντα φορτίσεις 30-80%. Τώρα οι πιο πολλοί δηθεν reviewers/influencer και ειδικα οι Έλληνες πιο κομπλεξικοί πεθαίνεις ..θα τολμήσω να πω και παντελώς άσχετοι ! 🤣 6 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου οποιος υποστηριζει οτι ειναι για πεταμα ειναι τουλαχιστον ..αστειος.τομεγαλο ερωτημα ειναι αντελικα καποιος κατοχος απο το s24 ultra και περα αξιζει να κανει την μεταβαση. ή οχι. εγω δεν θα θα το παρω για φετος επενδυσα σε z fold 7 ομως ο κορεατης θα πρεπει να αρχισει να γινεται οπως πιο παλι πιο εφευρετικος και πιο πληθωρικος γιατι φαινεται οτι οι κινεζοι παρουσιαζουν τεχνολογιες και χαρακτηριστικα οπως π.χ ημπαταρια που κανουν το κοσμο να πηγαινει ολο και περισσοτερο προς τα εκει.και εχουν και ενα μεινεκτημα το 60% των μοντελων τους δεν ερχονται ευρωπη και αμερικη φανταστειτε τι θα γινοντανε αλλιως.... Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1m1nho Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σε ολους. Συγνωμη για την αλλαγή της συζήτησης, αλλά ρε παιδια έχω κανει προπαραγγελία το S26 Ultra Cobalt Violet 512gb από τις 10/3 μέσω Κωτσόβολου και ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβουν επόμενο στοκ για να δρομολογηθεί. Δεν βγάζω καθόλου άκρη με το support παρότι το καθημερινο κραξιμο. Υπάρχει κανενας εδω μέσα που το παρέλαβε η όντως έχει τοοσο μεγάλες καθυστερήσεις ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Η δορυφορική σύνδεση των κινητών τηλεφώνων γίνεται ένα νέο πρότυπο. Η Samsung το γνωρίζει επίσης αυτό και έτσι σταδιακά δίνει αυτή τη δυνατότητα στα κινητά της. Δεν χρειάζεται να καλέσετε μόνο βοήθεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου. Ορισμένες εφαρμογές μπορούν επίσης να λειτουργήσουν μέσω αυτού για να σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, τη χαμένη συσκευή σας ή το κείμενο με φίλους. Για να παρακολουθείτε τα, η Samsung πρόσθεσε ένα νέο μενού στα τηλέφωνα Galaxy που τα εμφανίζουν απευθείας. Το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο εμφανίζεται δυσδιάκριτα στις συσκευές της Samsung, επισημάνθηκε από έναν leaker με το ψευδώνυμο CID. Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές έτοιμες για δορυφορική συνδεσιμότητα, θα πρέπει να μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια, να επιλέξετε Συνδεθείτε και, στη συνέχεια, πατήστε Δορυφορικά Δίκτυα. Δυστυχώς, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες περιοχές και δεν υποστηρίζεται ακόμη από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, οπότε είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποιες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μέρη χωρίς κινητό σήμα. Σύμφωνα με τον leaker, για παράδειγμα: Υπηρεσίες Google Play Samsung Find Βρείτε Το Κινητό Μου Λογαριασμός Samsung WhatsApp Χ (Χ Lite) Google Μηνύματα Google Maps Facebook Messenger Samsung Health Καιρός ο Η Samsung ανακοίνωσε στα τέλη Φεβρουαρίου ότι επεκτείνει τις δυνατότητες δορυφορικής συνδεσιμότητας για περισσότερα από τα τηλέφωνά της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S26. Και στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από τη συνεργασία με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων δεν υπάρχουν ακόμη τόσοι πολλοί στον τομέα της δορυφορικής επικοινωνίας. Στις ΗΠΑ, η Samsung συνεργάζεται με την T-Satellite από την T-Mobile από το 2025, η οποία παρέχει 911 κλήσεις, γραπτά μηνύματα και συνδέσεις δεδομένων. Η επιλογή είναι διαθέσιμη για επιλεγμένα ναυαρχίδα Galaxy S22 και μεταγενέστερα μοντέλα και για ορισμένα κινητά της σειράς Galaxy A. Η συνεργασία με τη Verizon, με τη σειρά της, παρέχει επείγουσα SOS (eSOS) και γραπτά μηνύματα για τα μοντέλα Galaxy S25 και Galaxy S26. Στην Ευρώπη, η υποστήριξη για τη δορυφορική επικοινωνία μόλις αρχίζει. Η Samsung έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Virgin Media O2 και τώρα ξεκινά δοκιμές δορυφορικών συνδέσεων στην Ισπανία μέσω του φορέα εκμετάλλευσης MasOrange. Συνεργάζεται επίσης με τη Vodafone και η υποστήριξη αφορά και πάλι επιλεγμένα μοντέλα Galaxy. Στην Ιαπωνία, ξεκίνησε δορυφορική υποστήριξη το 2025, είναι διαθέσιμο για το Galaxy S22 και αργότερα και για επιλεγμένα μοντέλα Galaxy A. Υπάρχουν γραπτά μηνύματα, υπηρεσίες δεδομένων και ένα σύστημα προειδοποίησης σεισμού και τσουνάμι (ETWS). Φέτος, η Samsung σχεδιάζει να επεκτείνει την υποστήριξή της και έχει δημιουργήσει νέες συνεργασίες με τις SoftBank, docomo και Rakuten Mobile. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω την εφαρμογή μηνύματα και πως να την επιλέξω ως προεπιλογή; γιατί αυτή που έχει δεν μπορώ να την δουλέψω.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 26 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 12 minutes ago, PIT said: Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω την εφαρμογή μηνύματα και πως να την επιλέξω ως προεπιλογή; γιατί αυτή που έχει δεν μπορώ να την δουλέψω.Ευχαριστώ. Galaxy store -> Samsung messages Choose Default apps -> Sms app -> Samsung messages Edited 26 Μαρτίου by Athkatla 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EUROXARXD Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Το airdrop ήρθε? Σε όλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 21 minutes ago, EUROXARXD said: Το airdrop ήρθε? Σε όλους? Σε ολους οσοι έλαβαν την τελευταία (προχθεσινή νομιζω) αναβάθμιση. Παρεμπιπτόντως, το call assistant προφανώς δεν δουλεύει στα ελληνικά ε? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 26 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 35 minutes ago, Prattein_Aloga said: Σε ολους οσοι έλαβαν την τελευταία (προχθεσινή νομιζω) αναβάθμιση. Παρεμπιπτόντως, το call assistant προφανώς δεν δουλεύει στα ελληνικά ε? Όχι, δεν υποστηρίζονται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, m1m1nho said: Καλησπέρα σε ολους. Συγνωμη για την αλλαγή της συζήτησης, αλλά ρε παιδια έχω κανει προπαραγγελία το S26 Ultra Cobalt Violet 512gb από τις 10/3 μέσω Κωτσόβολου και ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβουν επόμενο στοκ για να δρομολογηθεί. Δεν βγάζω καθόλου άκρη με το support παρότι το καθημερινο κραξιμο. Υπάρχει κανενας εδω μέσα που το παρέλαβε η όντως έχει τοοσο μεγάλες καθυστερήσεις ? Ευχαριστώ. Οπως εχω γραψει και πιο πριν ,το violet, σκεψου οτι για προπαραγγελια και θα ειχε καθυστερηση 10+ ημερες στον ΚΩΤΣΟ απο την εναρξη παραδοσεων (11/3), οπως μου ειπαν την ημερα (2/3), που πηγα σε καταστημα για να προπαραγγειλω, οποτε και προτιμησα το γαλαζιο, φαντασου τωρα τι θα γινεται που οι περισσοτεροι αγοραζουν το συγκεκριμενο χρωμα. Επισης το support, απο προσωπικη παντα εμπειρια (προπαραγγελια ΑSUS ROG ALLY X), ΜΗΝ, το εμπιστευεσαι σε οτι ημερομηνια ή οτι και εαν σου πουν, εγω ακουγα παραμυθες του στυλ σημερα το παραλαβαμε θα το εχετε μεχρι τις 4, αυριο παραλαμβανουμε θα εχετε ειδικη προτεραιοτητα, το αναλαμβανω εγω θα το εχετε στο καταστημα σε 2 ημερες, μνμ ελατε να το παρετε και οταν πηγαινα εκει δεν ηξεραν δεν ακουσαν κλπ...στο τελος επρεπε να απειλησω με εξωδικο KAI να δειξω την καταγγελια που ειχα ετοιμασει με δικηγορο στον υπευθυνο του καταστηματος που ειχα κανει την προπαραγγελια για να μπορεσω να ακυρωσω. Μεμονομενο περιστατικο βεβαια, καθως εχω την καλυτερη των αποψεων για τον ΚΩΤΣΟ, ομως συνεβη. Προτιμοτερο πηγαινε σε καποιο καταστημα, εκει θα σου πουν ακριβως τι και πως... Edited 26 Μαρτίου by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Λειτουργεί το Android Auto; Η Google επιβεβαιώνει τελικά ότι το σφάλμα είναι δικό της και όχι των κινητών της Samsung! Το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή στο αυτοκίνητο είτε δεν ξεκινά καθόλου, είτε η σύνδεση παγώνει ή πέφτει εντελώς μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχικά, δεν ήταν σαφές εάν μια συγκεκριμένη ενημέρωση του One UI ήταν υπεύθυνη ή ένα σφάλμα από την πλευρά της Google και της εφαρμογής Android Auto. Αλλά επειδή το σφάλμα επηρέασε επίσης τους ιδιοκτήτες των Pixels, έμοιαζε με την τελευταία επιλογή. Τελικά είχαμε επιβεβαίωση από την Google δηλώνοντας: «Η ομάδα γνωρίζει αυτή την κατάσταση και ετοιμάζει διορθώσεις». Η Google συνήθως επιλύει κρίσιμα σφάλματα συνδεσιμότητας μέσω ενημερώσεων απευθείας στο Play Store ή μέσω μιας ενημέρωσης των Google Play Services. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα πρέπει να ελέγχουν τακτικά τη διαθεσιμότητα νέων εκδόσεων του Android Auto τις επόμενες ημέρες....... έρχεται και το νέο Android Automotive! Edited 26 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 22 ώρες πριν, m1m1nho said: Καλησπέρα σε ολους. Συγνωμη για την αλλαγή της συζήτησης, αλλά ρε παιδια έχω κανει προπαραγγελία το S26 Ultra Cobalt Violet 512gb από τις 10/3 μέσω Κωτσόβολου και ακόμα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβουν επόμενο στοκ για να δρομολογηθεί. Δεν βγάζω καθόλου άκρη με το support παρότι το καθημερινο κραξιμο. Υπάρχει κανενας εδω μέσα που το παρέλαβε η όντως έχει τοοσο μεγάλες καθυστερήσεις ? Ευχαριστώ. μου έδωσες πάσα να γράψω οτι δεν θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια τόση γρήγορη πτώση τιμής για το ultra. Πλέον μετά απο ενα μήνα βρίσκεις το 512gb στα 1070 κάτι. Στη θέση σου θα ακύρωνα απο κωτσό και θα το έπαιρνα απο bestprice οποιος το έχει πιο φτηνά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις 400 ευρώ περίπου καπέλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts