Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, Livas said:

Εγω ρε παιδια να σας ρωτήσω μονο εγω ήμουν ο γκαντεμης η ιδιότροπος; και στις θηκες με μαγνήτη Magsafe βλεπω θεμα στην καμερα στον τηλεφακό δεν εστιάζει με τίποτα..κατοχος S24u και περιμένω το S26u αλλα αποφεύγω να παρω θηκη με μαγνήτη.

Και όλες οι ωραίες θηκες ειναι με μαγνήτη. 

Εχετε παρατήσει τιποτα τετοιο θεμα γιατι δεν εχω δει να αναφερει σχεδον κανεις τέτοια θέματα. 

Πλέον όλες οι Samsung original θήκες εκτός από 1 είναι με μαγνήτη.

Θεωρητικά όσο δεν έχεις κάτι κουμπωμένο πάνω μαγνητικά, δεν πρέπει να επηρεάζει κάποια λειτουργία.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Και εγώ liquid air έχω για αρχή ,100 $ για Samsung θήκη δεν δίνω ,πέρσυ που είχα πάρει με το 25 σε ένα μήνα είχε σπάσει στην μεριά του spen και toccol screen protector,τους πήρα για δοκιμή στο pixel 10 pro xl και μετά στο iPhone air ,μου αρέσουν γιατί έχουν άμεση ανταπόκριση και δεν αφήνουν δακτυλιες.

Γιώργος

9 minutes ago, OverClocker said:

Πλέον όλες οι Samsung original θήκες εκτός από 1 είναι με μαγνήτη.

Θεωρητικά όσο δεν έχεις κάτι κουμπωμένο πάνω μαγνητικά, δεν πρέπει να επηρεάζει κάποια λειτουργία.

Θεωρητικά ναι. Αλλα μολις κουμπώσω την θηκη με μαγνήτη που εχει ο τηλεφακός (5χ) δεν εστιάζει με τίποτα.  Και πλεον και η σαμμυ μονο με σιλικόνη απλη εχει χωρις μαγνήτη. 

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

2 minutes ago, Livas said:

Θεωρητικά ναι. Αλλα μολις κουμπώσω την θηκη με μαγνήτη που εχει ο τηλεφακός (5χ) δεν εστιάζει με τίποτα.  Και πλεον και η σαμμυ μονο με σιλικόνη απλη εχει χωρις μαγνήτη. 

Μόνο η clear είναι χωρίς μαγνήτη αλλά δεν είναι σιλικόνης αυτή

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

9 minutes ago, OverClocker said:

Μόνο η clear είναι χωρίς μαγνήτη αλλά δεν είναι σιλικόνης αυτή

Ε αυτη TPU , hard case οτι και να ειναι μονο μια διαφανές εχει. 

Κριμα!! 

Θα βρεθεί κατι , σίγουρα θα δοκιμάσω και μαγνήτη να δω αν δεν εχει θέματα τοτε θα έχουμε επιλογές 😎😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Edited by OverClocker

Ρε παιδιά ο μαγνήτης δεν είναι "στην άλλη μεριά"? 

Θέλω να πω όχι στην θήκη αλλά στην βάση αυτοκινήτου στον φορτιστή και σε ότι πάει να κολλήσει στην πλάτη τέλος πάντων. 

Οι θήκες έχουν απλά το "σίδερο" για να κολλήσει ο μαγνήτης. 

Με benks magsafe σε ολόκληρη την διαδρομή από την κυκλοφορία του s25 ultra μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα. 

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμη για το s6 ultra και για αρχή παράγγειλα γνήσια Samsung me magsafe και spigen tempered glass. 

Στην συνέχεια και μια benks και κλείσαμε. 

Όπως καταλαβαίνετε το πάτησα το κουμπί στο πλαίσιο και περιμένω. 

9 Μαρτίου παραλαβή γράφει. 

Πριν 3 μήνες έδωσα το s25 ultra στην σύζυγο και εγώ πήρα ένα pixel 10 pro xl. 

Πρόκειται ο κουντουρας να δουλέψει ένα δευτερόλεπτο συσκευή χωρίς θήκη? 

Οχι! 

Θα ήθελα ενσωματωμένο σύστημα "magsafe" στο s26 ultra όπως έχει το pixel με ονομασία pixelsnap? 

ΝΑΙ! 🙂 

Αντε με το καλό να παραλάβουμε την νέα χάλια συσκευή με ίδια μπαταρία ίδιο επεξεργαστή ίδια RAM χειρότερη οθόνη κτλ. 🙂 

kountouraN

Σε καμια περίπτωση δεν θα έδινα τόσα χρήματα για samsung case. Για μένα οι θήκες της pitaka ειναι μονόδρομος, αν και για πρώτη φορα ψήνομαι να το αφήσω χωρίς θηκη, εχω βαρεθεί να μην βλέπω το χρώμα της συσκευής  😛

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

25 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Σε καμια περίπτωση δεν θα έδινα τόσα χρήματα για samsung case. Για μένα οι θήκες της pitaka ειναι μονόδρομος, αν και για πρώτη φορα ψήνομαι να το αφήσω χωρίς θηκη, εχω βαρεθεί να μην βλέπω το χρώμα της συσκευής  😛

Pitaka ναι σε τύπου σαν την πιν μπατον.

Αν μιλάς για τις σκληρές "φλούδες" ούτε για δωρεάν τις έπαιρνα. 

Χωρίς θήκη? Ανατρίχιασα μόνο που το διάβασα. 🙂 

Λίγο να μείνει χωρίς θήκη τότε συμβαίνει η ζημιά. 

kountouraN

Δυστηχως για αλλη μια χρονια δεν τα καταφερε με την καμερα η Samsung . Εκανα και εγω το τεστ και πανω απο 80% ψηφισα Iphone

Edited by dimkit

1 hour ago, Prattein_Aloga said:

Καλά και οι πατατακια, ακριβές είναι, τα ίδια λεφτά έχουν.

10 ώρες πριν, Livas said:

Εγω ρε παιδια να σας ρωτήσω μονο εγω ήμουν ο γκαντεμης η ιδιότροπος; και στις θηκες με μαγνήτη Magsafe βλεπω θεμα στην καμερα στον τηλεφακό δεν εστιάζει με τίποτα..κατοχος S24u και περιμένω το S26u αλλα αποφεύγω να παρω θηκη με μαγνήτη.

Και όλες οι ωραίες θηκες ειναι με μαγνήτη. 

Εχετε παρατήσει τιποτα τετοιο θεμα γιατι δεν εχω δει να αναφερει σχεδον κανεις τέτοια θέματα. 

Έχω της Torras αυτην με το δαχτυλίδι πίσω που γυρνάει και 360 μοίρες γίνετε και σταντ κλπ. Δεν είχα προβλημα με κάμερες η spen ποτε. Και την εχω τωρα 1.5 χρονο πάνω του.. 

26 minutes ago, Gorge said:

Έχω της Torras αυτην με το δαχτυλίδι πίσω που γυρνάει και 360 μοίρες γίνετε και σταντ κλπ. Δεν είχα προβλημα με κάμερες η spen ποτε. Και την εχω τωρα 1.5 χρονο πάνω του.. 

Εγω με Pitaka pinbutton / Pitaka moonrise / Thinborne carbon fiber/ torras μια TPU / και μια αλλη απλη με 3d Skins . Σε ολες ειχα θεμα.  

Το ειχα παει και στην σαμμυ και απο έλεγχο δεν βρήκε λενε κατι στις κάμερες. 

Ειχα καταλήξει με μια θηκη Carbon Fiber (λογικα) Memumi χωρις Magsafe πολυ ωραια θηκη πολυ λεπτή αλλα οχι μεγαλης αντοχής.  

Και μεχρι τωρα ειμαι με μια θηκη λεπτη TPU διαφανές (επειδη εχω βαλει 3D skin στην πλάτη)...αλλα..!!

Για αυτο εχω πάθει φοβίες με την σαμμυ και Magsafe cases😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Ξεκινήσαμε...

1850632799_Screenshot_20260305_101804_SamsungInternet.thumb.jpg.e494b8ce4d7672814afdc849d2560a23.jpg

1 hour ago, OverClocker said:

Καλά και οι πατατακια, ακριβές είναι, τα ίδια λεφτά έχουν.

Nαι ναι, το ξέρω, παντα αυτες παίρνω, απλώς θεωρώ πως οι official samsung ειναι υπερεκτιμημενες. Γενικα τωρα αυτο, προφανώς δεν εχω δει ακόμα τις επίσημες του s26 απο κοντα 🙂

2 ώρες πριν, kountoura said:

Pitaka ναι σε τύπου σαν την πιν μπατον.

Αν μιλάς για τις σκληρές "φλούδες" ούτε για δωρεάν τις έπαιρνα. 

Χωρίς θήκη? Ανατρίχιασα μόνο που το διάβασα. 🙂 

Λίγο να μείνει χωρίς θήκη τότε συμβαίνει η ζημιά. 

Τις φλούδες carbon εννοω😅 Γενικα θελω οσο το δυνατόν λιγότερο bulk στο κινητό και εχω διαπιστώσει πως οποια και να παρω, παντα στις πιτακα καταλήγω.

Εντάξει το να ειναι χωρις θηκη ομολογώ πως γενικα δεν το προτείνω, απλα δεν μου εχει πέσει και ποτε το κινητο, περισσότερο τις βάζω για γρατζουνιές κλπ. Ακόμα δεν το εχω αποφασίσει αν θα το εχω χωρις για να ειμαι ειλικρινής, βλέποντας και κάνοντας.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το κινητό μας στάλθηκε σήμερα από το eshop της Samsung.....ετοιμαστείτε για να το χαρείτε και εμείς να απολαύσουμε τις εκτιμήσεις σας! 

Υ.Γ. Έρχεται το ΑΙ Live Translate 2.0 που υποστηρίζει  πλέον μετάφραση σε πραγματικό χρόνο και για βιντεοκλήσεις σε εφαρμογές τρίτων.

Επίσης χρησιμοποιεί μνήμη UFS 4.0 αντί για το νεότερο πρότυπο 4.1.

Το κινητό μας κέρδισε το βραβείο Best in Show στο συνέδριο MWC 2026 στη Βαρκελώνη (4/3)

Πάντως κυκλοφορεί και μια περιορισμένη έκδοση 76 τεμαχίων από την Caviar από χρυσό 24 καρατίων με τιμή 11.490,00.

Edited by Tips2022

13 minutes ago, kountoura said:

Θα με περάσεις στην στροφή μάλλον. 

Screenshot_20260305-084202.png

Ήρθε και μνμ από easymail για παράδοση αύριο.

Παρήγγειλε κανένας άλλος buds 4 απο το eshop  της samsung?

Δεν τα βλέπω έτοιμα προς αποστολή για αυτο ρωτάω...

7 minutes ago, Athkatla said:

Παρήγγειλε κανένας άλλος buds 4 απο το eshop  της samsung?

Δεν τα βλέπω έτοιμα προς αποστολή για αυτο ρωτάω...

Το μεσημέρι 1 η ώρα λένε....όπως το έβαλα και πιο πάνω! Θέλω τις εντυπώσεις σου. Δεν πήρες τα pro?

Υ.Γ. Αύριο η παράδοση των κινητών....οπότε αποσύρω το S23 Ultra στις 9/3 στο Flip.

Edited by Tips2022

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Έχω στα χέρια μου ένα πλήρως λειτουργικό και άψογο s25 ultra. Παίζω γενικά με το κινητό και πέρα από τη δουλειά, ελέω παιδιών, κάνουμε χαβαλέ με φωτογραφίες, μετασχηματισμούς, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια. Πρόσφατα με την παρουσίαση του 26, παρατήρησα πως υπάρχουν πλέον λειτουργίες που αφορούν εικόνες και γενικά αναβαθμίσεις λογισμικού που ασχολούνται ακριβώς με αυτό που κάνω εγώ στο κινητό μου με την οικογένεια και τα παιδιά σε ελεύθερο χρόνο. 

Επειδή είναι πολλά τα χρήματα (δεν εξετάζω αν αξίζει από θέμα hardware), υπάρχει περίπτωση αυτές οι λειτουργίες να ΜΗΝ περάσουν στο 25άρι και να κρατηθούν μόνο στο 26; Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι που αφορά το υλικό δηλαδή στο απόρρητο της οθόνης ή το stabilizer που έχει να κάνει με υλικό αλλά μόνο στο κομμάτι του creative studio δηλαδή της δημιουργίας εικόνων με προτροπή κειμένου ή μετασχηματισμούς φωτογραφιών. Ξέρω πως και το 25 έχει αντίστοιχες λειτουργίες αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει στο 26. Το έψαξα αρκετά και στο 25 είναι πολύ λιγότερα και αρκετά περιορισμένης λειτουργικότητας. 

Θεωρώ πως αν περάσουν και σε εμάς με τα 25, δεν θα υπάρχει λόγος να περάσω στο 26 αφού όπως ξαναείπα πιο πάνω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό. Αλλά επειδή για τη δική μου περίπτωση, είναι κάτι πολύ βολικό και ωραίο όλο το νέο concept που υπάρχει πλέον στο 26, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να προχωρήσω σε πώληση και μετάβαση στο νέο. 

Επειδή όπως είπα το έψαξα λίγο, παρατήρησα πως τουλάχιστον μέχρι τώρα, σε καμία περίπτωση που αφορά software δεν είδα να έχει κρατήσει ποτέ αποκλειστικότητα για νεότερες συσκευές. Επίσης, πόσο πιο αδύναμος να είναι ο επεξεργαστής ένα χρόνο πριν ώστε να μη μπορεί να σηκώσει λειτουργίες που αφορούν μοντέλο επόμενης γενιάς. Όλα αυτά ψάχνω με ψυχολογικό όριο της 10ης Μαρτίου αφού τότε λήγει η προσφορά του διπλασιασμού χωρητικότητας. 

Τι από αυτά που παρουσιάστηκαν θα είναι στο 8.5. Από τις μπετα εκδόσεις που κοίταξα, η μοναδική λειτουργία που αφορά επεξεργασία φωτό και γενικά ΑΙ είναι μόνο η δυνατότητα πλέον για συνεχόμενες αλλαγές σε μία φωτογραφία ΑΛΛΑ μόνο με τις δυνατότητες που ήδη υπάρχουν στα 25άρια. Δηλαδή τίποτα νέο και βασικά τίποτε από αυτά που ανακοινώθηκαν για το 26. Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάτι χωρίς να δοκιμαστεί σε κάποια μπέτα έκδοση; Όλες οι λειτουργίες από το 24 στο 25 υπήρχαν σταδιακά στης μπέτα και μόλις βγήκε η σταθερή έκδοση και κυκλοφόρησε, δεν άνοιξε κάτι ξαφνικά. 

Με βάση τα παραπάνω τι κάνω; 

5 minutes ago, pickup said:

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Έχω στα χέρια μου ένα πλήρως λειτουργικό και άψογο s25 ultra. Παίζω γενικά με το κινητό και πέρα από τη δουλειά, ελέω παιδιών, κάνουμε χαβαλέ με φωτογραφίες, μετασχηματισμούς, αυτοκόλλητα και άλλα καλούδια. Πρόσφατα με την παρουσίαση του 26, παρατήρησα πως υπάρχουν πλέον λειτουργίες που αφορούν εικόνες και γενικά αναβαθμίσεις λογισμικού που ασχολούνται ακριβώς με αυτό που κάνω εγώ στο κινητό μου με την οικογένεια και τα παιδιά σε ελεύθερο χρόνο. 

Επειδή είναι πολλά τα χρήματα (δεν εξετάζω αν αξίζει από θέμα hardware), υπάρχει περίπτωση αυτές οι λειτουργίες να ΜΗΝ περάσουν στο 25άρι και να κρατηθούν μόνο στο 26; Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι που αφορά το υλικό δηλαδή στο απόρρητο της οθόνης ή το stabilizer που έχει να κάνει με υλικό αλλά μόνο στο κομμάτι του creative studio δηλαδή της δημιουργίας εικόνων με προτροπή κειμένου ή μετασχηματισμούς φωτογραφιών. Ξέρω πως και το 25 έχει αντίστοιχες λειτουργίες αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει στο 26. Το έψαξα αρκετά και στο 25 είναι πολύ λιγότερα και αρκετά περιορισμένης λειτουργικότητας. 

Θεωρώ πως αν περάσουν και σε εμάς με τα 25, δεν θα υπάρχει λόγος να περάσω στο 26 αφού όπως ξαναείπα πιο πάνω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό. Αλλά επειδή για τη δική μου περίπτωση, είναι κάτι πολύ βολικό και ωραίο όλο το νέο concept που υπάρχει πλέον στο 26, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να προχωρήσω σε πώληση και μετάβαση στο νέο. 

Επειδή όπως είπα το έψαξα λίγο, παρατήρησα πως τουλάχιστον μέχρι τώρα, σε καμία περίπτωση που αφορά software δεν είδα να έχει κρατήσει ποτέ αποκλειστικότητα για νεότερες συσκευές. Επίσης, πόσο πιο αδύναμος να είναι ο επεξεργαστής ένα χρόνο πριν ώστε να μη μπορεί να σηκώσει λειτουργίες που αφορούν μοντέλο επόμενης γενιάς. Όλα αυτά ψάχνω με ψυχολογικό όριο της 10ης Μαρτίου αφού τότε λήγει η προσφορά του διπλασιασμού χωρητικότητας. 

Τι από αυτά που παρουσιάστηκαν θα είναι στο 8.5. Από τις μπετα εκδόσεις που κοίταξα, η μοναδική λειτουργία που αφορά επεξεργασία φωτό και γενικά ΑΙ είναι μόνο η δυνατότητα πλέον για συνεχόμενες αλλαγές σε μία φωτογραφία ΑΛΛΑ μόνο με τις δυνατότητες που ήδη υπάρχουν στα 25άρια. Δηλαδή τίποτα νέο και βασικά τίποτε από αυτά που ανακοινώθηκαν για το 26. Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάτι χωρίς να δοκιμαστεί σε κάποια μπέτα έκδοση; Όλες οι λειτουργίες από το 24 στο 25 υπήρχαν σταδιακά στης μπέτα και μόλις βγήκε η σταθερή έκδοση και κυκλοφόρησε, δεν άνοιξε κάτι ξαφνικά. 

Με βάση τα παραπάνω τι κάνω; 

Δες τον τύπο εδώ εξηγεί τι θα περάσει στο 25 κ τι όχι.

https://youtu.be/7F4KpC-hABE?is=QkeoHAyERNBL0o2G

14 ώρες πριν, s_nova said:

η οθονη ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας-ευκρινειας  οταν και εχεις απενεργοποιημενη την λειτουργια ιδιωτικοτητας σε σχεση οχι μονο με το 25 ultra αλλα και με ολα τα samsung ακόμα και το A-56

Γνωστό θέμα με την ανάλυση
Η native ανάλυση του S26U είναι 1440p, ενώ από εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο στα 1080p 🤪 (μπας και δουλέψει μερικά λεπτά παραπάνω)
Αν δεν έχει περάσει πριν από σένα κάποιος που να την αλλάξει στα 1440p για να δουλέψει σωστά η οθόνη, είναι αυτονόητο ότι σε ευκρίνεια θα χάσει σε σχέση με το A56 που δουλεύει σε native ανάλυση 1080p

1 minute ago, kiovlad said:

Γνωστό θέμα με την ανάλυση
Η native ανάλυση του S26U είναι 1440p, ενώ από εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο στα 1080p 🤪 (μπας και δουλέψει μερικά λεπτά παραπάνω)
Αν δεν έχει περάσει πριν από σένα κάποιος που να την αλλάξει στα 1440p για να δουλέψει σωστά η οθόνη, είναι αυτονόητο ότι σε ευκρίνεια θα χάσει σε σχέση με το A56 που δουλεύει σε native ανάλυση 1080p

Μα όχι, αφού έχει κάνει εκτεταμένα τεστ μας λέει.

Εδώ μας έλεγε προπερσι ότι η οθόνη του s24 ultra ήταν χειρότερη απ του s24 του απλού...