Kostas_Ts_86 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Μα συμφωνηστε ότι διαφωνείτε επιτέλους! 😛 Ακόμα κι εγώ, που τα πήρα κρανίο πρόπερσι με το S24U με color banding και grain, δεν κατακεραυνωνω...Ίσα ίσα έριξα την προπαραγγελια μου κι εγώ παρόλο που είπα να μην το ξανακάνω. Έπειτα από 1 χρόνο σε iPhone, βαρέθηκα και είπα να επιστρέψω στη Samsung καθαρά και μόνο λόγω One UI. Μου έλειψαν οι άπειρες επιλογές, λόγω customisation και πιο πολύ από όλα η antireflective ιδιότητα. Από εμένα, σίγουρα μόνιμα κλειστή η επιλογή privacy display καθώς δεν με καίει ιδιαίτερα. Υ.Γ: δεν θα ξαναπρηξω κανενός από εδώ πέρα ξανά τα 🍒 όπως είχα κάνει τότε. Ορκίζομαι! 😛 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου (edited) 50 minutes ago, OverClocker said: Και άμα μπεις μετρό ή είσαι γραφείο κτλπ, το ανοίγεις καθολικά και μετά το κλείνεις, ή το κάνεις με ρουτίνα. 😉 Σίγουρα έχεις καταλάβει πως δουλεύει και τι επιλογές σου δίνει? Εγώ μια χαρά έχω καταλάβει, και η υλοποίηση του ειναι πανεύκολη. ΟΡισμένοι παραβλέπετε τον περισσότερο κόσμο εκτός τεχνολογικών forum,οτι δεν ασχολείται τόσο με άνοιξε κλείσε ρυθμίσεων,οπως γράφει και ο συμφορουμίτης πάνω από το σχόλιο μου... Edited 1 Μαρτίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου (edited) Παιδιά ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με τα λεφτά του. Επιλογές είναι. Όσοι αναβαθμίζουμε κάθε 1/2/3/4 χρόνια τα δικά μας λεφτά δίνουμε, δεν τα κλέβουμε από κανέναν άλλον. Όσοι επιλέγουμε Samsung (ή Apple) το κάνουμε για το οικοσύστημα, όσοι τους Κινέζους για την κοινώς ομολογουμένως μεγαλύτερη καινοτομία και ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό. Όλα θέμα επιλογών είναι και τι ικανοποιεί τον καθένα. Δεν υπάρχει λόγος να σκοτωνόμαστε, δεν είμαστε ΚΑΜΙΑ από αυτές τις εταιρίες άλλωστε για να τους στηρίζουμε ή κατακεραυνώνουμε. Σας διαβεβαιώ είτε οι μεν είτε οι δε το μόνο που θέλουν είναι το παραδάκι, τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει. 😂 Edited 1 Μαρτίου by nasosvasedis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 2 minutes ago, nasosvasedis said: Παιδιά ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με τα λεφτά του. Επιλογές είναι. Όσοι αναβαθμίζουμε κάθε 1/2/3/4 χρόνια τα δικά μας λεφτά δίνουμε, δεν τα κλέβουμε από κανέναν άλλον. Spoiler Δεν έκανα πουθενά υπόδειξη τι να κάνει ο καθένας με τα χρήματα του ή τι εταιρεία/συσκευή να αγοράσει, ούτε ειρωνεύτηκα οποιος αναβαθμίζει κάθε 1/2χρόνια ακριβώς επειδή είναι δικαίωμα του. Μπήκα απλά να σχολιάσω την τελευταία συσκευή της γνωστής Samsung και γενικά τι κανει η εταιρεια τα τελευταία χρόνια, μιας και ακομα δεν έχουν έρθει οι συσκευές σε χέρια κατόχων, οπως συμβαίνει ιντερνετικά σε όλα τα forum/reddit κλπ Προφανώς σε ορισμένους αυτό το πράγμα δεν αρέσει, όπως δεν αρέσουν και οι συγκρίσεις με άλλες εταιρείες, για να μην θιξουμε την αγαπημένη εταιρεία/συσκευή, κοινώς ο παλιός γνωστός οπαδισμός. Αρα για να μην ξεφύγει και άλλο το θέμα, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Καλορίζικη η συσκευή σε όσους την πήραν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 1 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 4 minutes ago, Fulgore1 said: Reveal hidden contents Δεν έκανα πουθενά υπόδειξη τι να κάνει ο καθένας με τα χρήματα του ή τι εταιρεία/συσκευή να αγοράσει, ούτε ειρωνεύτηκα οποιος αναβαθμίζει κάθε 1/2χρόνια ακριβώς επειδή είναι δικαίωμα του. Μπήκα απλά να σχολιάσω την τελευταία συσκευή της γνωστής Samsung και γενικά τι κανει η εταιρεια τα τελευταία χρόνια, μιας και ακομα δεν έχουν έρθει οι συσκευές σε χέρια κατόχων, οπως συμβαίνει ιντερνετικά σε όλα τα forum/reddit κλπ Προφανώς σε ορισμένους αυτό το πράγμα δεν αρέσει, όπως δεν αρέσουν και οι συγκρίσεις με άλλες εταιρείες, για να μην θιξουμε την αγαπημένη εταιρεία/συσκευή, κοινώς ο παλιός γνωστός οπαδισμός. Αρα για να μην ξεφύγει και άλλο το θέμα, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Καλορίζικη η συσκευή σε όσους την πήραν. Τα λέμε του χρόνου! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 1 hour ago, Fulgore1 said: Εγώ μια χαρά έχω καταλάβει, και η υλοποίηση του ειναι πανεύκολη. ΟΡισμένοι παραβλέπετε τον περισσότερο κόσμο εκτός τεχνολογικών forum,οτι δεν ασχολείται τόσο με άνοιξε κλείσε ρυθμίσεων,οπως γράφει και ο συμφορουμίτης πάνω από το σχόλιο μου... Να αποφασίσουμε αν τελικά θα συζητάμε σαν τεχνικό φορουμ με τεχνικά καταρτησμένους χρήστες η όχι. Αν πάμε ότι μιλάμε για χρήστες που "δε το 'χουν" τότε μιλάμε για χρήστες που θα πάρουν το s26ultra kai κάθε ultra γιατί απλά μπορούν. Αδιάφορα όλα, αδιάφορο τι οθόνη έχει, αδιάφορο τη κάμερα κτλπ. Και κυρίως αυτοί θα πάρουν apple, οπότε αυτός που θα συνεχίσει σε android είναι αυτός που ψάχνεται και λίγο παραπάνω Τώρα για το αν ο μέσος χρήστης ξέρει να κάνει toggle on + off μια επιλογή στη "κουρτίνα", ε τι να σου πω... Τότε δεν ξέρει να ενεργοποιήσει και το κινητό βρε αδερφέ, ή να καταργήσουμε και τον φακό στα κινητά γιατί και αυτό θέλει άνοιγμα κλείσιμο, αλλά δεν βλέπω κόσμο στο δρόμο να κυκλοφορεί με τον φακό ενεργοποιημένο στα κινητά γιατί δε ξέρει να το κλείσει ή επειδή βαρέθηκε. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να λέμε για τα αρνητικά του κινητού, κανένα. Ίσα ίσα στο ποστ μου απ όταν πήγα και το είδα τα ανέφερα, απλά να υπάρχει μια λογική στο τι συζητάμε, τι συγκρίνουμε και που. 3 ώρες πριν, kountoura said: Στα 2 τελευταία, 24 25 ultra. Είχα benks μαζί με tempered glass της spigen. Εσένα έψαχνα, θα προχωρήσεις φέτος ή όχι? 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 25 minutes ago, OverClocker said: Να αποφασίσουμε αν τελικά θα συζητάμε σαν τεχνικό φορουμ με τεχνικά καταρτησμένους χρήστες η όχι. Αν πάμε ότι μιλάμε για χρήστες που "δε το 'χουν" τότε μιλάμε για χρήστες που θα πάρουν το s26ultra kai κάθε ultra γιατί απλά μπορούν. Αδιάφορα όλα, αδιάφορο τι οθόνη έχει, αδιάφορο τη κάμερα κτλπ. Και κυρίως αυτοί θα πάρουν apple, οπότε αυτός που θα συνεχίσει σε android είναι αυτός που ψάχνεται και λίγο παραπάνω Τώρα για το αν ο μέσος χρήστης ξέρει να κάνει toggle on + off μια επιλογή στη "κουρτίνα", ε τι να σου πω... Τότε δεν ξέρει να ενεργοποιήσει και το κινητό βρε αδερφέ, ή να καταργήσουμε και τον φακό στα κινητά γιατί και αυτό θέλει άνοιγμα κλείσιμο, αλλά δεν βλέπω κόσμο στο δρόμο να κυκλοφορεί με τον φακό ενεργοποιημένο στα κινητά γιατί δε ξέρει να το κλείσει ή επειδή βαρέθηκε. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να λέμε για τα αρνητικά του κινητού, κανένα. Ίσα ίσα στο ποστ μου απ όταν πήγα και το είδα τα ανέφερα, απλά να υπάρχει μια λογική στο τι συζητάμε, τι συγκρίνουμε και που. Εσένα έψαχνα, θα προχωρήσεις φέτος ή όχι? Εδώ είμαι! 🙂 Παρακολουθώ όσο πιο αθόρυβα μπορώ.. Εννοείται θα προχωρήσω αλλά για ντεη ουαν όπως τις προηγούμενες χρονιές το βλέπω λίγο δύσκολο. Ακόμα και φέτος όπως και τα τελευταία χρόνια η καλύτερη περίοδος αγοράς από οικονομικής άποψης είναι με προ παραγγελία. Αν παίζει δυνατότητα για τιμολόγιο πας στο 512 εύκολα με 1080€. Όσο το s25 ultra 512 όταν βγήκε. Διαβάζω εδώ περισσότερο ότι δεν αξίζει παρα πόσο αξίζει τελικά. Για μένα κάθε νέο ουλτρα αξίζει ακόμα και σε σχέση με το προηγούμενο. Εννοείτε θα πούμε και τα αρνητικά, πχ 5000 μπαταρία αλλά από την στιγμή που λογικά θα βγάζει 20 ώρες χρήσης με την δική μου χρήση, μου είναι αδιάφορο το νούμερο. 01:00 το βράδυ αν έχω 15% ή 30% θα μπει στο ρεύμα. Συζητάμε για μια από τις καλύτερες συσκευές της χρονιάς! 🙂 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Ασχολείται αρκετά με την οθόνη και τις διαφορές απο το s25, όποιος έχει απορίες ας το δει. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Παραγγελία απο benks έχει έξτρα χρέωση πέραν της τιμής που γράφει η θήκη? Στο checkout βάζει μία πρόσθετη χρέωση γύρω στο 20% σαν estimated taxes? Έτσι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 1 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 35 minutes ago, margianniss said: Παραγγελία απο benks έχει έξτρα χρέωση πέραν της τιμής που γράφει η θήκη? Στο checkout βάζει μία πρόσθετη χρέωση γύρω στο 20% σαν estimated taxes? Έτσι είναι? Στην 1 θηκη εχει 5 δολαρια μεταφορικα, στις 2 δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiovlad Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου On 26/2/2026 at 7:46 ΜΜ, OverClocker said: Ως υποψήφιος αγοραστής πήγα σε 2 διαφορετικά καταστήματα και μελετούσα την οθόνη του S26U για αρκετή ώρα Το πρόβλημα αυτό το είδα μόνο σε ένα κατάστημα και μόνο με αυτό τον τύπο φωτισμού (με άλλα φώτα του ίδιου καταστήματος ήταν οκ). Επίσης και στις οθόνες των άλλων κινητών (που δεν εμφανίζεται αυτό το χάλι) οι αντανακλάσεις από αυτές τις λάμπες είναι αρκετά ενοχλητικές που μηχανικά θα γυρνάς την οθόνη να μην τις βλέπεις. Οπότε λογικά σε καθημερινή ζωή το S26U πρέπει είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 34 minutes ago, Athkatla said: Στην 1 θηκη εχει 5 δολαρια μεταφορικα, στις 2 δωρεαν Εμένα μου προσθέτει ένα ποσό σαν estimated taxes οπως γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Τελικα για προστασία οθόνης πηγα σε αυτο: TORRAS OrigArmor AR for Samsung S26 Ultra Screen Protector [100% Anti Reflection][3D Full Coverage Fit] Military 9H+ Tempered Glass 0 Error Assembly Screen Protector for Samsung S26 Ultra Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Να απαντήσω στα post που μου έγιναν παράθεση σε spoiler 5 ώρες πριν, OverClocker said: Να αποφασίσουμε αν τελικά θα συζητάμε σαν τεχνικό φορουμ με τεχνικά καταρτησμένους χρήστες η όχι. Spoiler Δεν ξέρω ο καθένας πως δουλεύει την συσκευή, γιαυτό και αναφέρομαι στον κόσμο γενικότερα. Και ο συμφορουμίτης που έγραψε πιο πίσω οτι θα το έχει μόνιμα κλειστό, εν γνώσει του το κάνει. Το άνοιξε κλείσε του privacy mode ειναι όντως πολύ ευκολο και γρήγορο, σχεδον σαν να ανοιγο κλείνεις το bluetooth. 6 ώρες πριν, Athkatla said: Τα λέμε του χρόνου! Spoiler Αν βγούν φήμες να λένε για σημαντικές αλλαγές, εννοείται και τα λέμε του χρόνου. Κάθε χρόνο παρακολουθώ τα θέματα της Samsung, επειδή ψάχνω ευκαιρία να επιστρέψω πισω. Bonus σε αυτο και η πλήρες λειτουργία Samsung Watch σε σχέση με άλλες εταιρείες. Το έγραψα και πιο πίσω οτι το S23, μονο λόγω κακού σήματος δεν το κράτησα, και πέραν των όσων γράφονται για το S26Ultra, ξενέρωσα που είδα πάλι στο φετινο S26 ιδιες κάμερες με το S22 και Exynos, εξού και τα γενικότερα παράπονα μου προς την εταιρεία στις προηγούμενες σελίδες(αναφέρθηκα πιο πολύ στο S26U γιατι αυτο ειναι το θέμα του). Και σε Apple μεριά είχα παράπονα για τα βασικά iphone μέχρι και το 16(60hz/128gb χώρο). Τα άλλαξαν αυτά πέρυσι, κανένα παράπονο από μένα. Ούτε έγραψα πουθενά ότι προτιμάω τους Κινέζους, ούτε είπα σε κόσμο να πάει σε poco,Vivo,Honor κλπ. Τέλος πάντων ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου γιατι η samsung στο 1tb περιοριζει τοσο τα χρωματα? γιατι δεν δινει το 1tb σε sky blue ας πουμε Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 2 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 10 ώρες πριν, margianniss said: Εμένα μου προσθέτει ένα ποσό σαν estimated taxes οπως γραφει Επέλεξε χώρα Ελλάδα και πιο κάτω συμπλήρωσε τον ταχυδρομικό σου κωδικα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 11 ώρες πριν, margianniss said: Εμένα μου προσθέτει ένα ποσό σαν estimated taxes οπως γραφει Είχα αγοράσει από benks θήκη κάποτε και το έκανα γιατί είχα δει βίντεο από έναν YouTuber και μάλιστα έδινε κουπόνι έκπτωσης. Αν δε σου κάνει κόπος τσέκαρε κι εσύ κάτι παρόμοιο. Αν τον βρω θα σου στείλω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) Γιατί προτιμώ τα τζαμάκια, θήκες και φορτιστή από το Aliexpress και δεν επιλέγω το Samsung Protect? Για οικονομικούς κυρίως λόγους: 1) Συνταξιούχος και συνεπώς λίγα και συγκεκριμένα τα χρήματα = μη επαγγελματίας = φτωχός για τέτοια χόμπυ, 2) Η δαπάνη του κινητού επιμερίζεται στην τριετία και δε θέλω ν΄ανεβάσω το συνολικό κόστος της μαζί με τα συναφή του που δεν τα βάζουν πλέον στο κουτί πλην Xiaomi, 3) Αγοράζουμε κάθε χρόνο μία νέα συσκευή από το πάνω ράφι για τον καθένα στην οικογένεια, 4) Αλλάζω τις θήκες σαν τα πουκάμισα γιατί τις βαριέμαι μιας και τις θέλω να είναι στα χρώματα και στα σχέδια της εποχής των ξοδεύοντας πάντα μέχρι 10,00 ευρώ μιας το λέει και ο φίλος μου ο Καρβέλας (δεν θέλω τα πράσινα, τα κόκκινα, τα κίτρινα, τα μπλε...γιατί όσο πιο φτηνιάρικα τόσο πιο ωραία), 5) Γιατί την καταβρήκα με το συγκεκριμένο site ή μου έγινε καταναλωτική μανία και θέλω να διαθέτω τα χρήματα για την αγορά κι άλλων πραγμάτων, 6) Γιατί το λέει η παροιμία "Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι" καθώς περιγράφει κάποιον που κάνει μεγάλη οικονομία (τσιγκουνεύεται) σε ασήμαντα πράγματα αλλά σπαταλάει χρήματα ή είναι αλόγιστος σε σημαντικά, ταξίδια, ορειβασία κ.λ.π. Δεν ξέρω αν έμεινες ικανοποιημένος τώρα με τις απαντήσεις μου, αλλά λίγο το κακό! Y.Γ. Aαα και όταν θέλω να με πιάνουν "κορόιδο" μπορώ και το επιλέγω όπως: Amazon UK, κουπόνι SAVE100 S26 Ultra 12/512GB 1.217€ Πληρωμή σε λίρες με Revolut 1.190€ S26 Ultra 16/1ΤΒ 1.475€ ...Revolut: 1.441€ Τελείωσε το bonus μόνο για μέλη του Samsung Rewards. Δεν πρόλαβα να πάρω ένα RoseGold δίνοντας το Xiaomi 14 Ultra Edited 2 Μαρτίου by Tips2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου η οδυσσεια μιας προπαραγγελιας. θελω να το παρω με το 39α δινω παραγγελια στα public και οι πονηροι αφους τους ρωτησα λενε δεν υπαρχει επιστροφη του 20% στο public wallet λογω τιμολογιου το λεει στους ορους. Παμε στον γερμανο εκει αγγιζουν τα ορια του κωμικου γιατι λεει μεσω site δεν μπορεις να κανεις αποφορολογηση για προπαραγγελια παρα μονο οταν κυκλοφορησει το προιο ενω στα καταστηματα μπορεις εντελως κουλο. Επειδη για διαφορυς λογουςε δεν μπορω να παω σε καταστημα κατεληξα στο e-shop της samsung με το κουπονι 10% καις μην παρω καποια επιστροφη παρα μονο 65 ευρω samsung rewards 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Παρεμπιπτόντως εκανε κανεις προπαραγγελια απο Κωτσο με 39Α? Ισχυει κανονικά η προωθητική της Άλφα, σωστα? Αλλιώς με βλέπω να πηγαίνω στο 10% απευθείας απο Samsung site κι εγω Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 2 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) Υπάρχει κάποια προωθητικη ενεργεια σχετική με του ποντους στο eshop thw Samsung? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. Edited 2 Μαρτίου by Athkatla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 10% για αγορά s26 20% για wearables + accessories Τα ζητάς από το τσατ τους. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 2 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 3 minutes ago, Athkatla said: Υπάρχει κάποια προωθητικη ενεργεια στο eshop thw Samsung? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι. 1 minute ago, OverClocker said: 10% για αγορά s26 20% για wearables + accessories Τα ζητάς από το τσατ τους. Ναι σχετικη με τους ποντους εννουσα, το διορθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Χμ, ούτε εγώ. Ήταν ~5% σε πόντους. Νομίζω το σταμάτησαν. Και πέρσι είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, μόνο τις πρώτες μέρες εξτρα πόντους και μετά γιοκο. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 2 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 4 minutes ago, OverClocker said: Χμ, ούτε εγώ. Ήταν ~5% σε πόντους. Νομίζω το σταμάτησαν. Και πέρσι είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, μόνο τις πρώτες μέρες εξτρα πόντους και μετά γιοκο. Ναι, τώρα που το λες το θυμάμαι... Μάλλον, πάνε καλά οι πωλήσεις αλλιώς δεν εξηγείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts