panosg Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου Γεια χαρά σε όλη την παρέα. Έχει αποκτήσει κανείς κανένα από τα καινούρια Xiaomi Redmi Note 15 / 15 Pro / 15 Pro+ ??? Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το Redmi Note 15 Pro+ Μπορεί κάποιος να μου πει αν η Global Version που κυκλοφόρησε και στην χώρα μας έχει NFC ή όχι??? Έχω διαβάσει διάφορα σχόλια και στο skroutz το αναφέρει χωρίς NFC ενώ σε sites καταστημάτων εμφανίζει ότι έχει NFC. Επίσης το έχει κάποιος στα χέρια του για να πει εντυπώσεις; Ξέρω ότι δεν πρόκειται για συσκευές υψηλών επιδόσεων όμως με ενδιαφέρει μια συσκευή που να βγάζει καλές φωτογραφίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου αν γράφουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά ότι έχει nfc θα έχει, μάλλον το φέρουν με EEA region...το κάθε μαγαζί μάλλον φέρνει εισαγωγή & από ξεχωριστό dealer...Redmi Note 15 Pro+ = NFC: Yes (market/region dependent) εξαρτάται ποιό region θα φοράει, συνήθως το EEA region έχει και εγώ όταν πήρα το redmi 12 5G η ευρωπαϊκή έκδοση έχει, ενω σε άλλα όχι Γιά τα άλλα ερωτήματα δεν το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Κινητό κοντά στα 500€ που έχει το Pro+ με ufs 2.2 και τέτοιον άθλιο επεξεργαστή που θυμίζει κινητά 5 χρόνια πίσω, δεν το κοιτάς καθόλου, όταν πάει κοντά στα 250€ ίσως έχει κάποιο νόημα να το δεις. Σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις πολύ ανώτερη συσκευή. 3 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Day One 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπερα κατοχος note 15 4g 8/256 απο τελος ιανουαριου , αριστες εντυπωσεις μεχρι στιγμης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Κι εγώ κάτοχος Note 15 pro 5g 12/512 πάρα πολύ ικανοποιημένος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Με ενδιαφέρει το pro + 5g για να αντικαταστήσω το 12 pro 5g. Απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της ζωής του απο άποψη update λογισμικού. Αν συνέχιζε να παίρνει έστω security updates δεν θα το άλλαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου (edited) Το τηλέφωνο redmi note 15 pro plus 5g nfc που εχω αγοράσει είναι πολύ καλό σε οθόνη, μπαταρία (2 μερες +), ήχο, αντοχή σε νερό, αναβαθμίσεις, έχει esim και υστερεί λίγο σε ταχύτητα που δεν είναι και σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Είναι το 8/256 και αντικαθιστά το poco f5 λόγω διακοπής αναβαθμίσεων. Η κάμερα του με καλύπτει. Edited 23 Φεβρουαρίου by geogian 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ φίλε geogian. Απο αυτά που γράφεις με καλύπτει απόλυτα το κινητό. Θα περιμένω βέβαια να πέσει η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) Καλημέρα. Δυστυχώς το τηλέφωνο που αγόρασα από το i-mob μου παρουσίασε την πρώτη εβδομάδα τυχαίες επανεκκινήσεις. Το επέστρεψα και ζήτησα αντικατάσταση αφού ήταν στις πρώτες ημέρες μετά την αγορά. Πλέον αναμένω την απάντηση της εταιρείας που ελπίζω να είναι η πρέπουσα προς αποφυγή μεγαλύτερης ταλαιπωρίας μου. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Edited 26 Φεβρουαρίου by geogian 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Καλησπέρα,πρώτη μέρα σήμερα και πρώτη φορά στην ζωή μου με mid range κινητό της εν λόγο εταιρίας..redmi note 15 pro plus λοιπόν... Προερχομενος από oneplus 8 pro το οποίο κατάφερα και τσάκισαν μέσα στο σπίτι..και μη έχοντας άλλη δυνατότητα τούτη την στιγμή,αποφάσισα να κάνω την δοκιμή. Πρώτη φόρτιση χθες βράδυ και από σήμερα το πρωί φουλ χρήση ,ένα 8ωρο στην δουλειά σχετικά χαλαρό και την υπόλοιπη μέρα δοκιμές και εγκαταστάσεις η απεγκαταστασεις εφαρμογών... Έμεινα λοιπόν άλαλος από την διάρκεια της μπαταρίας...είναι ακόμη στο 59 τα εκατό και δεν θα το φορτίσω για να δω που θα πάει και πόσο θα πάει.. Μιλάμε για ,μεσαίας δυναμικής κινητό αλλά εμφανισιακά το κρύβει πολύ καλά αφού δείχνει για πολύ ακριβο. Ο επεξεργαστής δεν βάζει πουθενά σε καμία εφαρμογή φωτιά με τις επιδόσεις του αλλά δεν καθυστερεί τόσο ώστε να φαίνεται αργός,μετά από λίγες ώρες δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά . Η εναλλαγή μεταξύ οθονών γίνεται ομαλά και χωρίς κολλήματα . Η παραμετροποίηση του κινητού είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα ,και φυσικά το κ8νητο είναι σε αναμονή να λάβει android 16 μαζί με hyper os 3 που βελτιώνει πολλά και ομορφαίνει (αιφονιζει θα έλεγα )ακ9μη περισσότερα. ΝΑΙ έχει ένα θέμα με τις Διαφημίσεις αλλά με την σωστή παραμετροποίηση αυτές κόπηκαν. ΝΑΙ έχει πολλά σαβουρια μέσα αλλά τα περισσότερα μπορείτε να τα αφαιρέσετε ...όχι όμως όλα...κάποια θα μείνουν,αλλά δεν θα σας ενοχλήσουν. Το one plus 8 που είχα δεν είχε σκουπίδια μέσα ή αν είχε κάποια δεν τα θυμάμαι καν...οπότε φανταστείτε την άσχημη πρώτη εικ9να που σχηματισα άμεσος .. Κάμερα καλή μου φάνηκε ...αλλά δεν θα κάτσω να κάνω και καμία σοβαρή δοκιμή...βγάζω ξαφνικά και τραβαω γρήγορα ...αυτό θέλω από αυτό το κ8νητο...να τραβήξει μια καλή φωτο γρηγορα..και σήμερα που πετούσε ένα kaiowa πάνω από το κεφάλι μου .....απέτυχε...ίσως γιατί δεν είχα τελειώσει το σεταρισμα του τηλεφώνου...ίσως γιατί δεν είμαι ακόμη εξοικειωμένος με το μενού του ..ίσως...θα δείξει. Μου αρέσει η οθόνη του,είναι μεγάλη ,είναι φαρδιά ..και έχει πολύ καλή φωτεινότητα ..κάτω από έντονη ηλιοφάνεια έβλεπα τα πάντα παρά πολύ καλά. Αυτά τα λίγα παιδιά από εμένα .. συνεχίζεται το στήσιμο του κινητού και οι δοκιμές.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Τσιμπησα και γω ενα Redmi Note 15 pro 5G 8/256 μαυρο απο Xiaomi Mobile store (στελνεται απο Γαλλια δηλαδη ευρωπαικο) aliexpress στα 272 € με τη χρηση κουπονιου,πολυ καλη τιμη για το κινητο αυτο την δεδομενη στιγμη παντα,εδω το βρισκεις για επισημα (infoquest) απο 329-429.Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Να το ρωτήσω και εδώ.. Θα έχω σύντομα αναβάθμιση στο πακέτο μου και είμαι μεταξύ Samsung A56 και redmi note 15+.. Εσείς τι θα διαλέγατε παιδιά; (και τα δύο τα παίρνω σχεδόν δωρεάν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, freddaras said: Να το ρωτήσω και εδώ.. Θα έχω σύντομα αναβάθμιση στο πακέτο μου και είμαι μεταξύ Samsung A56 και redmi note 15+.. Εσείς τι θα διαλέγατε παιδιά; (και τα δύο τα παίρνω σχεδόν δωρεάν) Κοίταξε, το 15 Pro Plus είναι φρέσκο μοντέλο, έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, το Α56 είναι περσινό μοντέλο. Όχι βέβαια ότι είναι κακό αυτό. Το Xiaomi έχει ταχεία φόρτιση, καλύτερη κάμερα, το Samsung υπερτερεί στο λογισμικό και στις αναβαθμίσεις. Ανάμεσα στα δύο, θα πήγαινα σε Samsung, με Redmi έχω κακό προηγούμενο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, freddaras said: Να το ρωτήσω και εδώ.. Θα έχω σύντομα αναβάθμιση στο πακέτο μου και είμαι μεταξύ Samsung A56 και redmi note 15+.. Εσείς τι θα διαλέγατε παιδιά; (και τα δύο τα παίρνω σχεδόν δωρεάν) Αυτό είναι από ένα site που κάνει σύγκριση κινητών. If the display, camera, and design are more important to you, then choose the Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 5G. But if the performance and gaming are more of a priority – go for the Samsung Galaxy A56 5G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Και τα δύο είναι πολύ καλά κινητά παιδιά απλά ρωτάω γιατί πάντα πριν από επιδότηση με πιάνουν τα διαολια μου 😛😂. Εγώ πάντα με όλα τα redmi ήμουν ευχαριστημένος. Γύρισα σε samsung με το Α55 μετά από χρόνια και εντυπωσιάστηκα. Το έχω περίπου 1 χρόνο τώρα και πάει ακόμη τραίνο 🚉 . Απλά βλέπω ότι το 15αρι είναι καλή αναβάθμιση και σε οθόνη και σε κάμερα και αδιάβροχο έχει επίσης πολύ δυνατή μπαταρία αντέχει στους κραδασμούς και γενικά για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως παιχνίδια και τα λοιπά αλλά μόνο τα βασικά είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή όπως είναι το α56. Για αυτό είμαι ανάμεσα στα δύο ✌️ Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις Edited 5 Μαρτίου by freddaras 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Παρέλαβα σήμερα το Redmi Note 15 Pro 5G 8/256 από το γαλλικο Xiaomi Mobile Store(aliexpress),ειναι ευρωπαϊκό EUXM και για τα 272 ευρώ ειναι πάρα πολύ καλή αγορά οπως το βλεπω εγώ, πηρε και μια μικρή αναβάθμιση μολις το σέταρα,μια χαρά κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Δυστυχώς το τηλέφωνο που αγόρασα από το κατάστημα I-MOB στα Βριλλήσια παρουσίασε τυχαίες επανεκινήσεις στην πρώτη εβδομάδα χρήσης (DAP/DOA) και έτσι το επέστρεψα αμέσως. Παρόλο που ζήτησα αντικατάσταση/υπαναχώρηση βάσει Αστικού Κώδικα (Άρθρο 540), το κατάστημα προέβη σε αυθαίρετη επισκευή (λογισμικό) χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Όταν ζήτησα εξηγήσεις τηλεφωνικά, ο εκπρόσωπος μου έκλεισε το τηλέφωνο. Έχουν ήδη υποβληθεί επίσημες καταγγελίες στον Συνήγορο του Καταναλωτή (Αρ. Πρωτ. 4885/2026) και στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου (Αρ. Πρωτ. 19427/2026). Μακριά απο το I-MOB! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 2 ώρες πριν, geogian said: Δυστυχώς το τηλέφωνο που αγόρασα από το κατάστημα I-MOB στα Βριλλήσια παρουσίασε τυχαίες επανεκινήσεις στην πρώτη εβδομάδα χρήσης (DAP/DOA) και έτσι το επέστρεψα αμέσως. Παρόλο που ζήτησα αντικατάσταση/υπαναχώρηση βάσει Αστικού Κώδικα (Άρθρο 540), το κατάστημα προέβη σε αυθαίρετη επισκευή (λογισμικό) χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Όταν ζήτησα εξηγήσεις τηλεφωνικά, ο εκπρόσωπος μου έκλεισε το τηλέφωνο. Έχουν ήδη υποβληθεί επίσημες καταγγελίες στον Συνήγορο του Καταναλωτή (Αρ. Πρωτ. 4885/2026) και στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου (Αρ. Πρωτ. 19427/2026). Μακριά απο το I-MOB! Έχουν γραφτεί και πολλά στις αξιολογήσεις του καταστήματος στο skroutz τις είχα διαβάσει πρίν μήνες, ελπίζω να βρεις άκρη σύντομα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Το κινητό πάντως για κάποιον σαν και μένα που κάθε χρόνο αλλάζει συσκευή (λόγο επιδότησης) είναι πρόκληση. Όπως σας είπα πάνω είμαι μεταξύ Α56 και αυτό. Μου αρέσει η ασφάλεια και η ηρεμία της samsung γενικώς (το 55 που έχω ένα χρόνο τώρα είναι άψογο) αλλά αυτά που δίνει το redmi σε αυτά τα λεφτά 💸 είναι πολλά για να τα αγνοήσεις. Πολύ καλή κάμερα μεγάλη, φωτεινή οθόνη, αδιάβροχο, αντοχή στις πτώσεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ φορτιστή στην συσκευή κτλ. Με προβληματίζει μόνο που το 56 είναι γενικά πιο δυνατό και γρήγορο σαν κινητό και σε αυτό το κομμάτι θα σε βγάλει πιο πολύ καιρό απροβλημάτιστα.. (όπως το Α55 που παραμένει τούμπανο γενικώς).. Είμαι σε δίλημμα πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Δεν υπάρχει δίλημμα φίλε πας για Samsung, όπως σου ξανά είπα κινητό με ufs 2.2 που σε γυρνά χρόνια πίσω δεν το κοιτάς καθόλου, άσε που το Samsung όταν το αλλάξεις θα φύγει πολύ πιο εύκολα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 2 ώρες πριν, chios said: Δεν υπάρχει δίλημμα φίλε πας για Samsung, όπως σου ξανά είπα κινητό με ufs 2.2 που σε γυρνά χρόνια πίσω δεν το κοιτάς καθόλου, άσε που το Samsung όταν το αλλάξεις θα φύγει πολύ πιο εύκολα. Αυτο πραγματικα με εβαλε φρενο ! και ειναι απο τους βασικους λογους που κανω πισω ! ευτυχως μου το τονισες πανω γιατι δεν το ειχα δωσει σημασια ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να κάνω ενημέρωση στο Bluetooth και μου βγάζει αδυναμία ενημέρωσης επειδή δεν συνδέεται στον διακομιστή ,τι να φταίει άραγε; Edit: όλα καλά τελικά ξεκόλλησε και συνδέθηκε και έκανε την αναβάθμιση. Edited 1 Απριλίου by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Redmi Note 15 pro 5G, μόλις ήρθε το Hyperos 3. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts