stereo Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Πώς να μου φαίνεται stereo;; Είμαι ερωτευμένος :p:p Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που είχα αναφέρει και πριν καιρό: το γεγονός δηλαδή πως είναι πρακτικά αδύνατο να αλλάξεις τραγούδι μέσα από την τσέπη σου όπως έκανα παλιά με το nano μου. Αλλά τι να κάνουμε, θα περιμένουμε κάποιο remote. Κατά τα άλλα, ΤΕΛΕΙΟ σε όλα του!! Έχει και το καλό του ότι μπορείς να φτιάξεις ανετότατα playlists και παλεύεται! Οπότε λες απλά να το κλείνω μόνο overnight? Γιατί το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 5-6 ώρες την ημέρα και δε θέλω όλη την ώρα να είμαι άνοιξε-κλείσε. Το είδα κι εγώ χθες στο AppleStore UK και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που δύσκολα το πιστεύεις :) Βέβαια να πω το κρίμα μου, προτιμώ το iPhone μου, αλλά για iPod είναι super. Απορώ κι εγώ βέβαια γιατί δεν έχουν βάλει κανένα πλήκτρο, εδώ και στο iPhone είναι λίγο δύσκολο να το χειριστείς από την τσέπη. Πάντως αν κάποιος μου έλεγε 2-3 χρόνια πριν, να πως θα είναι τα mp3 players σε λίγα χρόνια και μου έδειχνε αυτό, δεν θα τον πίστευα εύκολα :) Γιατί να το κλείνεις, έστω και το βράδυ; Εγώ μόνο το wireless κλείνω όποτε δεν το χρησιμοποιώ, να μην τρώει μπαταρία... Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Άλλο iPhone άλλο iPod. Πάντως για αυτό που το θέλω είναι μια χαρά! (δε θα με χάλαγε βέβαια το iPhone για να λέμε την αλήθεια :p) Γιατί να το κλείνεις, έστω και το βράδυ; Εγώ μόνο το wireless κλείνω όποτε δεν το χρησιμοποιώ, να μην τρώει μπαταρία... Σκεφτόμουν μήπως ο κύκλος ζωής της μπαταρίας μειώνεται αν το αφήνω απλά σε sleep mode για πολλές ώρες, αλλά έχεις δίκιο. Απλά θα το βάζω σε sleep mode και το βράδυ :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Μπα, με κλειστό το wireless τρώει ελάχιστη μπαταρία. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 mporei na με κατατοπισει καποιος που θα βρω ανταπτορα να συνδεσω Ipod με εργοστασιακη πηγη της bmw 520 montelo 2000 και φοραει profesional casete player,na emfanizει ομως και τους τιτλους στην οθονη της εργοστασιακης πηγης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Στην ίδια τη BMW...Για να εμφανίζει τους τίτλους είναι ολόκληρη διαδικασία. Δες εδώ αν βρεις το μοντέλο σου. http://www.bavauto.com/se1.asp?dept_id=396 Πάντως είναι ιδιαίτερα ακριβό.Και εγώ που το ήθελα για εμένα στο mini cooper μου ζητούσαν 310Ε με την εγκατάσταση δηλαδή περισσότερο και από το ίδιο το ipod.Τελικά με ένα απλό καλώδιο έγινε η δουλειά αλλά χωρίς να εμφανίζει τους τίτλους και το χειρισμό από τα κουμπιά του αυτοκινήτου.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpatsinilas Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν δυνατή η ενσωμάτωση υποτίτλων (.srt) σε video που μετά τη μετατροπή του σε MP4 θα αναπαραχθεί σε Ipod Nano 3rd generation? Στη Rainbow είχαν ένα για επίδειξη, όπου είχαν περάσει ταινία με ελληνικούς υπότιτλους, και σε σχετικό ερώτημα μου απάντησαν πως γίνεται μέσω Quicktime Pro, αλλά με κάποιο plug-in και απ΄ότι φαντάζομαι σε περιβάλλον Mac. Σε PC πώς γίνεται? Επίσης, η ίδια απορία ισχύει όταν μετατρέπουμε ένα DVD σε συμβατό με ipod αρχείο... υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε ένα από τα subtitle tracks?:confused: Παράθεση http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg "Vegas, baby...Vegas!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 mporeite na m ou peite diafores tou ipod touch me to iphone??pera to oti to iphone einai kai thlefono me camera,to ipod exei to leitourgiko mac opos to iphone gia na kaneis install se kapia progs h games?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Στην ίδια τη BMW...Για να εμφανίζει τους τίτλους είναι ολόκληρη διαδικασία. Δες εδώ αν βρεις το μοντέλο σου. http://www.bavauto.com/se1.asp?dept_id=396 Πάντως είναι ιδιαίτερα ακριβό.Και εγώ που το ήθελα για εμένα στο mini cooper μου ζητούσαν 310Ε με την εγκατάσταση δηλαδή περισσότερο και από το ίδιο το ipod.Τελικά με ένα απλό καλώδιο έγινε η δουλειά αλλά χωρίς να εμφανίζει τους τίτλους και το χειρισμό από τα κουμπιά του αυτοκινήτου.:rolleyes: εγω βασικα στην m3 μου εχω αντικαταστησει την εργοστασιασκη πηγη με alpine που χει επιτοπου ανταπτορα για ipod και βγαζει κανονικα και τις playlist και τους τιτλους.δυστυχως δεν μπορω να μην βλεπω τους τιτλους.κολλημα τωρα μιλαμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Μπα, με κλειστό το wireless τρώει ελάχιστη μπαταρία. Τόσο το iphone όσο και το ipod touch όταν μπαίνουν σε sleep, σβήνουν το wireless μόνα τους. Οπότε τσάμπα το κλείνετε χειροκίνητα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Εγώ δεν το κλείνω για να μην τρώει μπαταρία αλλά για να μην ελέγχει κάθε 15 λεπτά το mail και να κάνει το γκλινγκ :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 mporeite na m ou peite diafores tou ipod touch me to iphone??pera to oti to iphone einai kai thlefono me camera,to ipod exei to leitourgiko mac opos to iphone gia na kaneis install se kapia progs h games?? To touch δεν εχει εφαρμογες οπως το google maps, της προγνωσης καιρου, ή του χρηματιστηριου, αν και το λειτουργικο τους ειναι ιδιο. Δεν εχει επισης καθολου εξωτερικα κουμπια, σε αντιθεση με το iPhone που εχει κουμπια εντασης. Νομιζω, τουλαχιστον νομιμα, δεν μπορεις σε κανενα απο τα δυο να εγκαταστησεις εφαρμογη, ενω το Wi-fi του iPhone δουλευει μονο σε δικτυα της AT & T, ενω του touch ειναι ελευθερο. Αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος, ενω ολα αυτα μπορεις ευκολα να τα βρεις αν κανεις search στο google για iPod touch review. Ολοι ως μετρο συγκρισης εχουν το iPhone. Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν δυνατή η ενσωμάτωση υποτίτλων (.srt) σε video που μετά τη μετατροπή του σε MP4 θα αναπαραχθεί σε Ipod Nano 3rd generation? Στη Rainbow είχαν ένα για επίδειξη, όπου είχαν περάσει ταινία με ελληνικούς υπότιτλους, και σε σχετικό ερώτημα μου απάντησαν πως γίνεται μέσω Quicktime Pro, αλλά με κάποιο plug-in και απ΄ότι φαντάζομαι σε περιβάλλον Mac. Σε PC πώς γίνεται? Επίσης, η ίδια απορία ισχύει όταν μετατρέπουμε ένα DVD σε συμβατό με ipod αρχείο... υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε ένα από τα subtitle tracks?:confused: Η ηλιθια - δυσκολη μεθοδος. Πρωτα το κανεις μια full processing επεξεργασια με καποιο φιλτρο ενσωματωσης υποτιτλων στο Virtual Dub ως avi, και μετα το avi το μετατρεπεις σε mp4 με τα γνωστα προγραμματα. :O Για προγραμμα που το κανει αυτοματα, αν ξερει κανεις ας μας απαντησει, θα ειναι οντως χρησιμο. :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 To touch δεν εχει εφαρμογες οπως το google maps, της προγνωσης καιρου, ή του χρηματιστηριου, αν και το λειτουργικο τους ειναι ιδιο. Δεν εχει επισης καθολου εξωτερικα κουμπια, σε αντιθεση με το iPhone που εχει κουμπια εντασης. Νομιζω, τουλαχιστον νομιμα, δεν μπορεις σε κανενα απο τα δυο να εγκαταστησεις εφαρμογη, ενω το Wi-fi του iPhone δουλευει μονο σε δικτυα της AT & T, ενω του touch ειναι ελευθερο. Βασικά το iPod εκτός από το βασικό κουμπί στο κέντρο της βάσης (που υπάρχει και στο iPhone, και σε γυρίζει στο βασικό μενού) έχει και άλλο ένα μόνο κουμπί στο πάνω μέρος που το βάζει αυτόματα σε Sleep Mode (αν δεν κάνω λάθος και αυτό το κουμπί το έχει το iPhone). Επίσης το Wi-Fi όπως και όλες οι εφαρμογές του iPhone είναι "κλειδωμένες" για χρήση μετά από ενεργοποίησή του στο δίκτυο της AT&T. Δηλαδή, δεν είναι κλειδωμένο το Wi-fi στο δίκτυο της AT&T (άλλωστε πώς θα μπορούσε; ), είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και όλες οι εφαρμογές του στο δίκτυο της ΑΤ&Τ. Αυτό που θέλω ουσιαστικά να πω, είναι πως αν δεν "ξεκλειδώσεις" το iPhone δε θα δουλεύει το Wi-Fi όχι γιατί απαιτέι δίκτυο της ΑΤ&Τ για να τρέξει, αλλά γιατί ΤΙΠΟΤΑ δε δουλεύει αν δεν ενεργοποιηθεί στην ΑΤ&Τ το κινητό. Άλλωστε, όταν το iPhone πρωτοκυκλοφόρησε αυτά που κατάφεραν να ξεκλειδώσουν πρώτα ήταν οι διάφορες εφαρμογές και το iPod και μετά το τηλέφωνο (δεν ξέρω αν το πιάνετε :p ) Επίσης θεωρητικά (σχεδόν σίγουρα) κάποια στιγμή θα δούμε και τα Notes και τα Google Maps στο Touch. Ίσως όχι από την Apple, ίσως όχι επίσημα, αλλά θα τα δούμε και στο Touch. Γενικότερα, αφού μιλάμε για ακριβώς ίδια λειτουργικά και μηχανήματα (με εξαίρεση το τηλεφωνικό κομμάτι του iPhone), οτιδήποτε δεν έχει σχέση με την κινητή τηλεφωνία κάποια στιγμή θα περνάει στο iPod. Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν δυνατή η ενσωμάτωση υποτίτλων (.srt) σε video που μετά τη μετατροπή του σε MP4 θα αναπαραχθεί σε Ipod Nano 3rd generation? Στη Rainbow είχαν ένα για επίδειξη, όπου είχαν περάσει ταινία με ελληνικούς υπότιτλους, και σε σχετικό ερώτημα μου απάντησαν πως γίνεται μέσω Quicktime Pro, αλλά με κάποιο plug-in και απ΄ότι φαντάζομαι σε περιβάλλον Mac. Σε PC πώς γίνεται? Επίσης, η ίδια απορία ισχύει όταν μετατρέπουμε ένα DVD σε συμβατό με ipod αρχείο... υπάρχει δυνατότητα να περάσουμε ένα από τα subtitle tracks?:confused: Η ηλιθια - δυσκολη μεθοδος. Πρωτα το κανεις μια full processing επεξεργασια με καποιο φιλτρο ενσωματωσης υποτιτλων στο Virtual Dub ως avi, και μετα το avi το μετατρεπεις σε mp4 με τα γνωστα προγραμματα. :O Για προγραμμα που το κανει αυτοματα, αν ξερει κανεις ας μας απαντησει, θα ειναι οντως χρησιμο. :) Για DVD υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν (rip με υπότιτλους). Ή τουλάχιστον πολλά λένε πως το κάνουνε, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα. Το Quicktime με διάφορα plug-ins κάνει... πάπάδες αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και δεν είναι πάντα η καλύτερη και γρηγορότερη λύση (αλλά είναι η λύση της Apple :p) Επειδή όμως έφαγα τον τόπο τόσες μέρες, μπορώ να πω πως για το embedding srt σε avi και μετά μετατροπή του σε mp4 (όλα με ένα πρόγραμμα) το ΜΟΝΟ που μπόρεσα να βρω είναι ένα πολύ καλό προγραμματάκι, το Submerge, το οποίο δεν υποστηρίζει όμως ακόμα ελληνικούς χαρακτήρες και δυστυχώς για τους PC users είναι μόνο για MAC. Πάντως μου έχει λύσει τα χέρια!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 καλησπερα σε ολους! λοιπον πηρα το ipod nano video και εχο το εξησ προβλημα, ενο η συσκευη δουλευει κανονικα το συνδεο με το laptop μου και δεν μου το αναγνωριζει καν! εχο μεσα στο laptop το i tunes 5 αν βαλω το 7 θα μου το αναγνωρισει? αλλα μου προκαλει εντυπωση πως οταν συνδεω το ipod στο laptop δεν μου γραφει τιποτα στην οθονη του ipod οπως πχ μην αποσυνδεετε!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα USB. Τσέκαρε πως έχεις βάλει καλά τα καλώδια. Κατέβασε την τελευταία έκδοση του iTunes και πες μας. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Επίσης το Wi-Fi όπως και όλες οι εφαρμογές του iPhone είναι "κλειδωμένες" για χρήση μετά από ενεργοποίησή του στο δίκτυο της AT&T. Δηλαδή, δεν είναι κλειδωμένο το Wi-fi στο δίκτυο της AT&T (άλλωστε πώς θα μπορούσε; ), είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και όλες οι εφαρμογές του στο δίκτυο της ΑΤ&Τ. Αυτό που θέλω ουσιαστικά να πω, είναι πως αν δεν "ξεκλειδώσεις" το iPhone δε θα δουλεύει το Wi-Fi όχι γιατί απαιτέι δίκτυο της ΑΤ&Τ για να τρέξει, αλλά γιατί ΤΙΠΟΤΑ δε δουλεύει αν δεν ενεργοποιηθεί στην ΑΤ&Τ το κινητό. Άλλωστε, όταν το iPhone πρωτοκυκλοφόρησε αυτά που κατάφεραν να ξεκλειδώσουν πρώτα ήταν οι διάφορες εφαρμογές και το iPod και μετά το τηλέφωνο (δεν ξέρω αν το πιάνετε :p ) Για να ειμαι ειλικρινης, λιγο δυσκολευομαι να σε εννοησω! Θα το ξαναδιαβασω και αργοτερα με λιγο πιο καθαρο μυαλο! :p Η βασικη ερωτηση ειναι η εξης: Ξερουμε ηδη οτι για να ενεεργοποιησεις το iPhone πρεπει να το δηλωσεις με συμβολαιο στην AT&T (αλλιως νομιζω δεν ανοιγει καν). Μετα, αν θελω, μπορω να μπω με το Wi-Fi στο δικτυο του σπιτιου μου (στο ασυρματο router μου πχ) ; Νομιζω πως οχι. Οτι δηλαδη μονο αν υπαρχει η AT&T ως ISP μπορεις να μπεις στο ιντερνετ. Κανω λαθος; Επίσης θεωρητικά (σχεδόν σίγουρα) κάποια στιγμή θα δούμε και τα Notes και τα Google Maps στο Touch. Ίσως όχι από την Apple, ίσως όχι επίσημα, αλλά θα τα δούμε και στο Touch. Γενικότερα, αφού μιλάμε για ακριβώς ίδια λειτουργικά και μηχανήματα (με εξαίρεση το τηλεφωνικό κομμάτι του iPhone), οτιδήποτε δεν έχει σχέση με την κινητή τηλεφωνία κάποια στιγμή θα περνάει στο iPod. Προφανως. Για αυτο μιλησα για "νομιμα". ;) Νομιζω ηδη με αρκετο hacking, ειναι εφικτο. Προσωπικα δεν καταλαβαινω την τοση σημασια αυτων των εφαρμογων (των συγκεκριμενων, οχι της γενικης δυνατοτητας εγκαταστασης εφαρμογων), αλλα τεσπα... Για DVD υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν (rip με υπότιτλους). Ή τουλάχιστον πολλά λένε πως το κάνουνε, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα. Το Quicktime με διάφορα plug-ins κάνει... πάπάδες αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και δεν είναι πάντα η καλύτερη και γρηγορότερη λύση (αλλά είναι η λύση της Apple :p) Ναι, για dvd βρηκα και εγω (δεν τα δοκιμασα ομως). Αλλα νομιζω οτι τους πιο πολλους τους ενδιαφερει να βλεπουν κανα επεισοδιο σειρας σε "φορητα media players" και οχι ολοκληρες ταινιες, οποτε το προβλημα εγκειται πιο πολυ στα avi. :( Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 τα καλωδια τα δοκιμασα και το εβαλα σε αλλη θυρα αλλα τα ιδια γαμοτο τωρα κατευαζω το itunes 7 αλλα μου κανει εντυπωση που δεν το βλεπει καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Για να ειμαι ειλικρινης, λιγο δυσκολευομαι να σε εννοησω! Θα το ξαναδιαβασω και αργοτερα με λιγο πιο καθαρο μυαλο! :p Η βασικη ερωτηση ειναι η εξης: Ξερουμε ηδη οτι για να ενεεργοποιησεις το iPhone πρεπει να το δηλωσεις με συμβολαιο στην AT&T (αλλιως νομιζω δεν ανοιγει καν). Μετα, αν θελω, μπορω να μπω με το Wi-Fi στο δικτυο του σπιτιου μου (στο ασυρματο router μου πχ) ; Νομιζω πως οχι. Οτι δηλαδη μονο αν υπαρχει η AT&T ως ISP μπορεις να μπεις στο ιντερνετ. Κανω λαθος; Έστω ότι έχω το iPhone. Έστω και ότι το έχω ενεργοποιήσει μέσω της AT&T και ζω στις ΗΠΑ. Ας πούμε τώρα πως πηγαίνω σε Starbucks ή στο σπίτι ενός φίλου μου. Δε σημαίνει απαραίτητα πως τα Starbucks ή ο φίλος μου πρέπει να έχει DSL με provider την AT&T. Φαντάζεσαι τι θα σήμαινει αυτό; Δεν ξέρω τι διείσδυση έχει η AT&T στην αμερικάνικη αγορά όσον αφορά το DSL κομμάτι, αλλά ακόμα και αν θεωρήσουμε πως έχει διείσδυση της τάξεως του 50%, αυτό θα σήμαινε πως στις μισές τοποθεσίες που πηγαίνω ΔΕ θα μπορώ να μπαίνω στο internet. Με λίγα λόγια, απαξ και η συσκευή λειτουργήσει (κλειδωμένη-ξεκλείδωτη) μπορώ να μπω σε όποιο WiFi Hotspot βρω. Άλλωστε το ασύρματο δίκτυο δεν έχει σχέση με την AT&T. Η AT&T μπλέκεται στο "τηλεφωνικό" κομμάτι του iPhone. Μια Wi-Fi enabled συσκευή όπως τα iPhone/iPod Touch, μπορούν να μπουν στο internet από οπουδήποτε και με οποιονδήποτε provider, αρκεί να υπάρχει ασύρματο δίκτυο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Δεν είναι και ότι πιο φυσιολογικό. Για να σου πω την αλήθεια εγώ όταν το πρωτοεγκατέστησα είχα ήδη μέσα το iTunes και άνοιξε κανονικά από μόνο του. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Έστω ότι έχω το iPhone. Έστω και ότι το έχω ενεργοποιήσει μέσω της AT&T και ζω στις ΗΠΑ. Ας πούμε τώρα πως πηγαίνω σε Starbucks ή στο σπίτι ενός φίλου μου. Δε σημαίνει απαραίτητα πως τα Starbucks ή ο φίλος μου πρέπει να έχει DSL με provider την AT&T. Φαντάζεσαι τι θα σήμαινει αυτό; Δεν ξέρω τι διείσδυση έχει η AT&T στην αμερικάνικη αγορά όσον αφορά το DSL κομμάτι, αλλά ακόμα και αν θεωρήσουμε πως έχει διείσδυση της τάξεως του 50%, αυτό θα σήμαινε πως στις μισές τοποθεσίες που πηγαίνω ΔΕ θα μπορώ να μπαίνω στο internet. Με λίγα λόγια, απαξ και η συσκευή λειτουργήσει (κλειδωμένη-ξεκλείδωτη) μπορώ να μπω σε όποιο WiFi Hotspot βρω. Άλλωστε το ασύρματο δίκτυο δεν έχει σχέση με την AT&T. Η AT&T μπλέκεται στο "τηλεφωνικό" κομμάτι του iPhone. Μια Wi-Fi enabled συσκευή όπως τα iPhone/iPod Touch, μπορούν να μπουν στο internet από οπουδήποτε και με οποιονδήποτε provider, αρκεί να υπάρχει ασύρματο δίκτυο. Α, οκ, αυτο καταλαβα οτι ελεγες! :D Και εγω, οντως ελεγα αυτο που περιγραφεις, γιατι ειχα διαβασει στο PC World του Αυγουστου οτι (επι λεξει): "Χαρακτηριστικο παραδειγμα η περιπτωση του Wi-Fi, το οποιο λειτουργει μονο στα αντιστοιχα hot-spots της AT&T. Με αλλα λογια, αν θελετε να συνδεθειτε σε ενα δωρεαν ασυρματο δικτυο ή, ακομα, σε αυτο του σπιτιου σας, δεν μπορειτε (ακομα και αν κατι τετοιο ακουγεται περιεργο)." :confused: Πιθανως βεβαια να εκαναν λαθος, μιας και το αρθρο εκδοθηκε τον Αυγουστο... Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ως συνήθως, το PC World στον κόσμο του. Όπου θες συνδέεσαι. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 :confused: Πιθανως βεβαια να εκαναν λαθος, μιας και το αρθρο εκδοθηκε τον Αυγουστο... Προφανώς και πρόκειται για λάθος του PC World. Αλλά τους βρίσκω αδικαιολόγητους... Το iPhone είχε κυκλοφορήσει τέλη Ιούνη. Είχαν αρκετό καιρό για να διαβάσουν για το iPhone ή/και να το δούνε και live. Αν ήθελαν να γράφουν σχόλια έπρεπε να προσέξουν τι γράφουν και να μελετήσουν πριν σχολιάσουν. Αλλά... ως συνήθως δρουν με τη λογική "αφού όλοι γκρινιάζουν για κάτι (στη συγκεκριμένη περίπτωση για το κλείδωμα στην AT&T), ας γκρινιάξουμε και εμείς...και μέσα θα 'μαστε!" :mad::wacko: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Προφανώς και πρόκειται για λάθος του PC World. Αλλά τους βρίσκω αδικαιολόγητους... Το iPhone είχε κυκλοφορήσει τέλη Ιούνη. Είχαν αρκετό καιρό για να διαβάσουν για το iPhone ή/και να το δούνε και live. Αν ήθελαν να γράφουν σχόλια έπρεπε να προσέξουν τι γράφουν και να μελετήσουν πριν σχολιάσουν. Αλλά... ως συνήθως δρουν με τη λογική "αφού όλοι γκρινιάζουν για κάτι (στη συγκεκριμένη περίπτωση για το κλείδωμα στην AT&T), ας γκρινιάξουμε και εμείς...και μέσα θα 'μαστε!" :mad::wacko: Μα το παραλογο ειναι οτι αναφερεται το ιδιο πραγμα (για κλειδωμα Wi-Fi) και αλλες 2-3 φορες στο ιδιο τευχος...Τι να πεις; :wacko: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ειμαι νεος χρηστης του ipod και του itunes και ολα μου φαινονται κινεζικα ειδικα μετα το διαβασμα των 46 σελιδων που προηγουνται. Την βοηθεια σας θελω λοιπον 1. υπαρχει κανενα ελληνικο κειμενο για βοηθεια? 2. στα αρχεια Mp3 που εχω γραμμενα σε διαφορα cd παρατηρω οτι μερικα εχουν στο εικονιδιο τους το εξωφυλλο του αλμπουμ και αλλα οχι. Πως μπορω να τα κανω ολα να εχουν εξωφυλλο οταν εχω το εξωφυλλο σε αρχειο 3. Στο ipod μου επισης αλλα αλμπουμ που εχω αντιγραψει απο τα προαναφερθεντα cd εχουν εξωφυλλα αλλα οχι. Τι μπορω να κανω ? δεν ξερω αν ημουν σαφης. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 2. Για να βάλεις το εξώφυλλο κάνεις το εξής απλό: κάτω αριστερά στο iTunes υπάρχει ο χώρος που δείχνει το εξώφυλλο. Αν την ώρα που παίζει το τραγούδι, σύρεις εκεί ένα αρχείο με το εξώφυλο, τέλειωσες. Αυτό μπορείς να το κάνεις και σε πολλά αρχεία μαζί, αν τα έχεις επιλέξει όλα μαζί. Επίσης το ίδιο μπορεί να γίνει αν επιλέξεις ένα ή περισσότερα τραγούδια, κάνεις δεξί και πας στο Artwork. Έτσι μπορείς και να σβήσεις κάποιο που δε θες. 3. Όσα έχουν στο iTunes έχουν και στο iPod. Αν έχεις κάποιο που έχει στο iTunes αλλά το iPod δεν το δείχνει, τότε κάνε το εξής: αφού συνδέσεις το iPod σου, πήγαινε στην καρτελίτσα Music, ξετσέκαρε το Display Artwork κάτω κάτω και κάνε sync. Μετά ξανατσέκαρέ το και κάνε πάλι sync και θα φτιάξει. Αν πάλι δεν φτιάξει (απίθανο) πάει να πει ότι το artwork που έχεις είναι προβληματικό και πρέπει να το ξαναπεράσεις όπως είπαμε στο 2. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 πως μπορω να βαλω εξωφυλα στο itunes σε mac δεν εχω λογαριασμο.. και δεν εχω και τα εξωφυλα.. σιγουρα θα απαντηθηκε, αλλα οποτε ενα θεμα εχει τοσες σελιδες.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts