Jump to content

Xiaomi 17 ultra

EricssonyFan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 15/7/2026 at 10:49 ΠΜ, gp30169 said:

Εκανα πριν λιγο το update που μου ηρθε. Εχουν χαθει ολα τα widgets που ειχα. 

Επίσης, στη λιστα με τα widgets υπάρχουν μόνο αυτά του συστήματος και κανένα απο τις εγκαταστημένες εφαρμογές.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο;

Ναι χάθηκαν και σε εμένα. Και κάποια βασικά όπως το Google Calendar. Κάποια επέστρεψαν (όπως το Calendar) άλλα όχι. 

Το χειρότερο είναι ότι μερικές φορές δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο. 'Οπως και οποιοδήποτε πληκτρολόγιο! Και θέλει επανεκκίνηση... Το έκανε και σε άλλους μετα το Update όχι μόνο σε μένα. Μέχρι τώρα έχει χρειαστεί 3 επανεκκινήσεις σε μία εβδομάδα.

Software για τα πανηγύρια. Απλά τραγικοί.

16 minutes ago, yorgos00 said:

Ναι χάθηκαν και σε εμένα. Και κάποια βασικά όπως το Google Calendar. Κάποια επέστρεψαν (όπως το Calendar) άλλα όχι. 

Το χειρότερο είναι ότι μερικές φορές δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο. 'Οπως και οποιοδήποτε πληκτρολόγιο! Και θέλει επανεκκίνηση... Το έκανε και σε άλλους μετα το Update όχι μόνο σε μένα. Μέχρι τώρα έχει χρειαστεί 3 επανεκκινήσεις σε μία εβδομάδα.

Software για τα πανηγύρια. Απλά τραγικοί.

Μην μου λες τέτοια κ είμαι έτοιμος να πάρω το Xiaomi 17.. Άσε που είδα σήμερα (το ανέβασα κιόλας) ότι η Xiaomi θα περιορίσει την τροποποίηση αλλαγής θέματος στο Control Center .. Στην οθόνη κλειδώματος κ.τ.λ. Κάτι που μου αρέσει να κάνω πολύ.. Πέρα από όλα τα άλλα.. Θα μου πεις για κάποιους αυτό να μην παίζει σημαντικό ρόλο..

22 minutes ago, Fotis7_75 said:

Μην μου λες τέτοια κ είμαι έτοιμος να πάρω το Xiaomi 17.. Άσε που είδα σήμερα (το ανέβασα κιόλας) ότι η Xiaomi θα περιορίσει την τροποποίηση αλλαγής θέματος στο Control Center .. Στην οθόνη κλειδώματος κ.τ.λ. Κάτι που μου αρέσει να κάνω πολύ.. Πέρα από όλα τα άλλα.. Θα μου πεις για κάποιους αυτό να μην παίζει σημαντικό ρόλο..

Ναι το είδα αυτό που ανέβασες και καταρχήν ευχαριστούμε φίλε για αυτό! Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι σημαντικό για κάποιους. 

Αν είχες Xiaomi και παλιά όπως φαίνεται από τα λεγόμενα σου τότε ξέρεις τί παίρνεις απο πλευράς λογισμικού. Εγώ είχα πρίν απο 7-8 χρόνια και ξαναπήρα φέτος. Είμαι απογοητευμένος από το γεγονός του πόσο (ακόμα!) κακό είναι. Πόσα χαζά bugs και κακό optimisation (πχ στη μπαταρία). Παραμένει MIUI. Εχουν υποσχεθεί στο καινουριο HyperOS complete redesign. Λογικά το περιμένουμε μετά το Σεπτέμβριο. Αν δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση εγώ θα το πουλήσω. Φοβερό το HW αλλά με τόσα λεφτά που δίνεις πρέπει να παίρνεις και αντίστοιχο software. Τελεία και παύλα.  

On 26/7/2026 at 7:41 ΜΜ, yorgos00 said:

Ναι το είδα αυτό που ανέβασες και καταρχήν ευχαριστούμε φίλε για αυτό! Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι σημαντικό για κάποιους. 

Αν είχες Xiaomi και παλιά όπως φαίνεται από τα λεγόμενα σου τότε ξέρεις τί παίρνεις απο πλευράς λογισμικού. Εγώ είχα πρίν απο 7-8 χρόνια και ξαναπήρα φέτος. Είμαι απογοητευμένος από το γεγονός του πόσο (ακόμα!) κακό είναι. Πόσα χαζά bugs και κακό optimisation (πχ στη μπαταρία). Παραμένει MIUI. Εχουν υποσχεθεί στο καινουριο HyperOS complete redesign. Λογικά το περιμένουμε μετά το Σεπτέμβριο. Αν δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση εγώ θα το πουλήσω. Φοβερό το HW αλλά με τόσα λεφτά που δίνεις πρέπει να παίρνεις και αντίστοιχο software. Τελεία και παύλα.  

Έχεις δοκιμάσει reset setting; Μήπως φτιάξει.. 

Ένας λόγος που γυρίζω πάντα σε Samsung είναι το software. Καλές οι κάμερες και τα παιχνίδια αλλά εάν είναι να σου σπάει τα νεύρα στα πιο απλά πράγματα τι να το κάνω;

Φίλε Xiaomi βαριά 300€ παραπάνω δεν αξίζει με τίποτα, το software του είναι άθλιο και ούτε πρόκειται να φτιάξει ποτέ, αν ήθελαν θα το είχαν κάνει. Αν είναι να φτάσεις χιλιάρικο πας αλλού και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

😂 Εντάξει υπερβολή αλλά σίγουρα υπάρχει θέμα ακόμα. Παλιά που ήταν πιο φτηνά έλεγες αντε να κάνω γαργάρα τα προβλήματα στο λειτουργικό. Τώρα είναι αδιανόητο να ζητάνε 1500 Ευρώ για κινητό με software που παίζει να θέλει και ένα restart τη μέρα για να παίζει σωστά όσο γαμάτο και να είναι το hardware. Αν δεν ήταν οι γνωστοί youtubers που τους τα κάνουν δώρο για να τα αποθεώνουν απορώ ποιος θα τα έπαιρνε.