Jump to content

Xiaomi 17 ultra

EricssonyFan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια μεγάλη απορία. Το πάχος του 15 ultra είναι 9.4 χιλιοστά και το πάχος του 17 ultra 8.5 χιλιοστά. 

Βλέπετε δύο τυχαίες φωτογραφιες με τα δύο μοντέλα.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το 17 ultra μου φαίνεται πιο παχύ..

Screenshot_20251231_013632_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20251231_013640_com.google.android.youtube.jpg

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 ώρες πριν, doganos said:

Θήκες γενικά δεν υπάρχουν βλέπω. Πάντα έτσι είναι; Ψάχνω μια σιλικόνης

Αν θυμάμαι καλά με όλα τα μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρίας αυτό συμβαίνει.

Μόνο από κανένα Ali αν βρεις και πάλι δεν ξέρω τι ποιότητα θα πετύχεις...

,εμένα τώρα που το έβαλα να το δω στο amazon.esp μου το βγάζει 1499

Μήπως ήταν για λίγο η τιμή που έβαλες?

Edited by gsa1967

εχετε βρει πουθενα κανενα αξιολογο τζαμακι;

επισης καμια θηκη;

πολυ περιορισμενες επιλογες δυστυχως.

Γιώργος

Xiaomi 17 Ultra | iPhone 17 Pro Max iPad Pro 12.9

Καλημέρα! Δεν υπάρχει άλλο thread για το Xiaomi 17 Ultra? Εντύπωση μου κάνει... 

Σκέφτομαι να το πάρω και ήθελα εντυπώσεις από κάποιον που το έχει πάρει 

Εξαιρετικο! Φοβερές κάμερες και σφαίρα σε όλα!

Γιώργος

On 1/3/2026 at 12:18 ΜΜ, doganos said:

Θήκες γενικά δεν υπάρχουν βλέπω. Πάντα έτσι είναι; Ψάχνω μια σιλικόνης

Αργούν πολύ στα Xiaomi. Κι εγώ τον Οκτώβριο που πήρα το 15T Pro μέχρι τον Δεκέμβριο έβρισκα θήκες και τζαμάκια σε πολύ λίγα μαγαζιά. Από τότε που το έκαναν προωθητική με συμβόλαια οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ομαλοποιήθηκε η αγορά και βρήκα τυχαία και στην Πάτρα που βρέθηκα αρχές Φλεβάρη.... κάνε λίγο υπομονή διαφορετικά όπως έγραψε από πάνω ο φίλος από Ali 

Konakis.

Το UI πως σας φαίνεται; Υπάρχει κάποιος από Samsung Ultra που να πέρασε σε αυτό; Να μου πει συγκριτικά τί του άρεσε και τί όχι στο κινητό; 😊

Αυτό με προβληματίζει και δεν έχω πατήσει το κουμπί της παραγγελίας... Δεν αμφιβάλω ότι οι κάμερες είναι φοβερές. 

Τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση δύο συσκευές, πάντα μια ναυαρχίδα της Samsung και μία "κουτσουρεμένη "της Xiaomi ( βλ. Mi 10T, Mi 11i & Xiaomi 15T pro). Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με καμιά από τις δύο εταιρείες ίσα ίσα δεν βαριέμαι το ένα με το άλλο λόγω της καθημερινής εναλλαγής τους και χρησιμοποίησης τους. Αν σώνει και καλά έπρεπε να διαλέξω θα επέλεγα το Samsung λόγω ελαφρώς καλύτερου λογισμικού, για το πενάκι του και για την καταπληκτική σβελτάδα του μέσω του Samsung internet έχει καλύτερη υλοποίηση σε συσκευές Samsung ειδικά σε ναυαρχίδες όπως το s23 Ultra & 25 ultra που είχα ταυτόχρονα για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα.... έχω ανοιχτές τουλάχιστον 40 σελίδες σε καρτέλες. Xiaomi ultra δεν έχω δουλέψει ποτέ όμως οι κάμερες τόσο στο ουλτρα όσο και στο 15T Pro είναι καλύτερες από των Samsung κάτι όμως που δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως εμένα προσωπικά,αν το s35 edge είχε καλή μπαταρία σε χωρητικότητα και δεν ανέβαζε γρήγορα σχετικά θερμοκρασίες λόγω του πολύ λεπτού σασί που έχει μόλις πάχος 5.9 mm θα το είχα χτυπήσει εννοείται και ως βασικό τηλέφωνο. Εν ολίγοις κάποιος που είναι εξοικειωμένος με oxygen OS δεν νομίζω πως θα έχει το παραμικρό πρόβλημα, όποιος θέλει φουλ παραμετροποίηση και ρουτίνες κλπ Samsung δαγκωτό

Οι Κινέζοι έχουν ανέβει πολύ πάντως 

https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-15t-pro-vs-samsung-galaxy-s25-ultra

Δεν βάζω καν το 15 ultra απλά γιατί όπως ανέφερα έχω το Xiaomi 15T Pro.

Konakis.

2 ώρες πριν, yorgos00 said:

Το UI πως σας φαίνεται; Υπάρχει κάποιος από Samsung Ultra που να πέρασε σε αυτό; Να μου πει συγκριτικά τί του άρεσε και τί όχι στο κινητό; 😊

Αυτό με προβληματίζει και δεν έχω πατήσει το κουμπί της παραγγελίας... Δεν αμφιβάλω ότι οι κάμερες είναι φοβερές. 

Εγω, θα πω σε καμια βδομαδα την γνωμη μου, περιμενω θηκη για να το χρησιμοποιησω. 

Samsung S21 Ultra

Είχα όλα τα Samsung Note και S μέχρι το S25. Το S25 το κράτησα 2 μήνες και είπα για πρώτη φορά να παω σε Xiaomi. Αγόρασα το Xiaomi 15 Ultra. Ηταν η καλύτερη συσκευή που είχα αγοράσει. Επίσης τώρα το ίδιο και για το 17 Ultra. Δε μου έλειψε τίποτα από τα samsung τα οποία κάθε χρόνο είναι τα ίδια και τα ίδια.

Επίσης πάντα παράλληλα χρησιμοποιώ και το τελευταίο pro max της Apple.

Γιώργος

19 ώρες πριν, gp30169 said:

Είχα όλα τα Samsung Note και S μέχρι το S25. Το S25 το κράτησα 2 μήνες και είπα για πρώτη φορά να παω σε Xiaomi. Αγόρασα το Xiaomi 15 Ultra. Ηταν η καλύτερη συσκευή που είχα αγοράσει. Επίσης τώρα το ίδιο και για το 17 Ultra. Δε μου έλειψε τίποτα από τα samsung τα οποία κάθε χρόνο είναι τα ίδια και τα ίδια.

Επίσης πάντα παράλληλα χρησιμοποιώ και το τελευταίο pro max της Apple.

21 ώρες πριν, konakis said:

Τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση δύο συσκευές, πάντα μια ναυαρχίδα της Samsung και μία "κουτσουρεμένη "της Xiaomi ( βλ. Mi 10T, Mi 11i & Xiaomi 15T pro). Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με καμιά από τις δύο εταιρείες ίσα ίσα δεν βαριέμαι το ένα με το άλλο λόγω της καθημερινής εναλλαγής τους και χρησιμοποίησης τους. Αν σώνει και καλά έπρεπε να διαλέξω θα επέλεγα το Samsung λόγω ελαφρώς καλύτερου λογισμικού, για το πενάκι του και για την καταπληκτική σβελτάδα του μέσω του Samsung internet έχει καλύτερη υλοποίηση σε συσκευές Samsung ειδικά σε ναυαρχίδες όπως το s23 Ultra & 25 ultra που είχα ταυτόχρονα για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα.... έχω ανοιχτές τουλάχιστον 40 σελίδες σε καρτέλες. Xiaomi ultra δεν έχω δουλέψει ποτέ όμως οι κάμερες τόσο στο ουλτρα όσο και στο 15T Pro είναι καλύτερες από των Samsung κάτι όμως που δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως εμένα προσωπικά,αν το s35 edge είχε καλή μπαταρία σε χωρητικότητα και δεν ανέβαζε γρήγορα σχετικά θερμοκρασίες λόγω του πολύ λεπτού σασί που έχει μόλις πάχος 5.9 mm θα το είχα χτυπήσει εννοείται και ως βασικό τηλέφωνο. Εν ολίγοις κάποιος που είναι εξοικειωμένος με oxygen OS δεν νομίζω πως θα έχει το παραμικρό πρόβλημα, όποιος θέλει φουλ παραμετροποίηση και ρουτίνες κλπ Samsung δαγκωτό

Οι Κινέζοι έχουν ανέβει πολύ πάντως 

https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-15t-pro-vs-samsung-galaxy-s25-ultra

Δεν βάζω καν το 15 ultra απλά γιατί όπως ανέφερα έχω το Xiaomi 15T Pro.

Ευχαριστώ πολύ... Με ψήσατε. Περιμένω να πέσει η τιμή του λίγο για να το πάρω με αποφορολόγηση. Αν κάποιος το βρει σε καμία καλή τιμή ας μας πει 😊

amazon.es

250 ευρω το πηρα με εκπτωση + (-ΦΠΑ). 

900 κατι μου βγηκε.

Σημερα πρωτη μερα που το χρησιμοποιω. απο samsung ερχομαι, καποια πραγματα με ξενευουν αλλα ελπιζω να το συνηθισω. Εχω και ρολοι xiaomi και στην εφαρμογη γραφει πως πρεπει να κανω καποια δικαιωματα για app startup και notifications και ενω τα εχω κανει ολα, το μηνυμα συνεχιζει και το βγαζει

Samsung S21 Ultra

56 minutes ago, doganos said:

amazon.es

250 ευρω το πηρα με εκπτωση + (-ΦΠΑ). 

900 κατι μου βγηκε.

Σημερα πρωτη μερα που το χρησιμοποιω. απο samsung ερχομαι, καποια πραγματα με ξενευουν αλλα ελπιζω να το συνηθισω. Εχω και ρολοι xiaomi και στην εφαρμογη γραφει πως πρεπει να κανω καποια δικαιωματα για app startup και notifications και ενω τα εχω κανει ολα, το μηνυμα συνεχιζει και το βγαζει

Τί σε χαλάει; 

48 minutes ago, yorgos00 said:

Τί σε χαλάει; 

Σιγουρα η αναζητηση ετσι οπως την θελω. πχ στο sasmung το εκανα προς τα επανω και εβγαινε η αναζητηση απευθειας και το πληκτρολογιο. εδω γινεται αλλα οχι νομιζω οπως το samsung. εχει διάφορες επιλογες για αναζητηση και μερικες ψαχνουν μονο ιντερνετ και αλλες και ιντερνετ και εφαρμογες. 

θα τα γραψω αναλυτικα οταν εχω χρονο. τωρα φερνω ενα παραδειγμα. υπαρχουν και άλλα. Οχι οτι με χαλανε, απλως ειναι λιγο διαφορετικα. (πχ τα ακουστικα, εχει εφαρμογη για τα ακουθστικα και αν πας ρυθμισεις bluetooth εχει αλλες ρυθμισεις). το ρολοι, το dnd δεν συνεργαζεται οπως περιμενα. αλλο dnd εχει το ρολοι και αλλο το τηλεφωνο;

Samsung S21 Ultra

Θέλει εξοικείωση μόλις το μάθεις σε μερικές μέρες δεν θα έχεις πρόβλημα, ίσα ίσα σου δίνει και κίνητρο για ψάξιμο παραπάνω, όλα θέμα συνήθειας είναι...

Konakis.

Αλλη "βλακεια". Εισαι στην διαρκεια μιας κλησης, βγαινεις να δεις κατι, για να την ανοιξεις παλι πρεπει να συρεις απο πανω τις ειδοποιησεις και να πατησεις για να ανοιξει. Στο sasmung απλα πατουσες το εικονιδιο του τηλεφωνου επανω στην μπαρα και εμπαινες κατεθειαν... .

Samsung S21 Ultra