Jump to content

Προφυλακτικά

DJ_TEO
 Κοινοποίηση

Απο που αγοραζετε προφυλακτικά?  

393 members have voted

1. 1. Απο που αγοραζετε προφυλακτικά?

• Περιπτερο
      88
    • Ψιλικατζιδικο (κεντρο τυπου)
      11
    • Super Market
      154
    • Sex shop
      8
    • Internet
      11
    • Φαρμακείο
      106
    • Από αλλού - προσδιορίστε -
      15

Recommended Posts

θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις τα retardante (δεν θυμαμαι ποια μαρκα ειναι), και αν μπορεσε να ολοκληρωσει...

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

• Απαντήσεις 318
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χημικός κι εσύ αγαπητέ ifrit ή απλά έχει ψάξει το θέμα με την... πολυουρεθάνη;:lol: Πάντως από αυτά που λες για την ουσία αυτή, καλά κάνουν και τη χρησιμοποιούν στα προφυλακτικά:happy: :lol:

Είδες τι κάνει η θετική κατεύθυνση; :D Κι εσύ της χημείας είσαι;:happy:

Κάπου είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιείται για εργοστασιακούς λόγους γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Επισης η πολυουρεθανη μετα απο παρατεταμενη εκθεση στον ηλιο χανει τις ιδιοτητες της οπως και το χρωμα της και τελικα αποσυντηθεται.(<--σωστο δεν ειναι ετσι?)
Mutilator :shifty:

πάντως κι εγώ είμαι κατά των duo!

το λιπαντικό τους έχει άσχημη μυρωδιά...και δεν είναι τόσο..ανθεκτικά... όσο τα durex κατά τη γνώμη μου!

this is how we do...

Είδες τι κάνει η θετική κατεύθυνση; :D Κι εσύ της χημείας είσαι;:happy:

Κάπου είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιείται για εργοστασιακούς λόγους γι αυτό μου έκανε εντύπωση.

Off Topic: Στο Χημικό ΑΠΘ είμαι... Ακόμα με κράζουν συμμαθητές/καθηγητές, αλλά εγώ πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου, που ήταν αρκετά παρεμφερής με την πρώτη, και είμαι ευτυχισμένη:happy:

Πάμε στο θέμα... Εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα! Με τόσα που έχετε πει εδώ μέσα μπερδεύτηκα, δεν ξέρω ποια προφυλακτικά να διαλέξω, πόσο ασφαλής είμαι από εγκυμοσύνες και τα σχετικά, αν τελικά τα αντισυλληπτικά θα με στείλουν six feet under... Λέω να γίνω καλόγρια, να τελειώνουμε.

:shifty:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

απο super market αλλα συνήθως αγοράζει ο σύντροφός μου.:p

Ωχ Ωχ Ωχ!!! Ειναι αυτος που σε τρακαρε? :lol: :lol: :lol:

:p

Τα προφυλακτικά "Καραφλος αφέντης" με σήμα το γκασμά είναι τα καλύτερα :D

Προτιμώ Trojan η Durex συνήθως απο φαρμακείο

χαχα τι πλάκα εγώ πάντα παίρνω από περίπτερο πάντως. Πας και ζητάς "ένα κουτί προφυλακτικά" και "πόσο κάνουν" και τέλειωσε η υπόθεση... Θυμάμαι μάλιστα μια φορά είχαμε βάλει στοίχημα με έναν φίλο και πήγα και είπα σε μια περιπτερού: "ένα κουτί καπότες γιατί θέλω να γα**σω σήμερα... Α και με γεύση φράουλα γιατί αρέσουν στην γκόμενα μου..." Κατσούφιασε λίγο και μου τα έδωσε...:lol:

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

"ένα κουτί καπότες γιατί θέλω να γα**σω σήμερα... Α και με γεύση φράουλα γιατί αρέσουν στην γκόμενα μου..." Κατσούφιασε λίγο και μου τα έδωσε...:lol:

ωραίος.....:D

this is how we do...

Το καλυτερο ειναι χωρις προφυλακτικο και το κλασσικο τραβηγμα για οσους βεβαια μπορουν γιατι αλλοι δεν τραβιουνται ειτε λογο χαζομαρας ειτε λογο καψας.

Ετσι

1) Δεν φοβασαι μην σπασει το προφυλακτικο.

2) Δεν φοβασαι μηπως αποτυχει το χαπι της επομενης μερας.

3) Καλυτερη αισθηση.

Το μονο αρνητικο βεβαια ειναι η Εξετασεις καθε 6μηνο.

ΥΓ : Τα προσμερματικα υγρα ειναι ανυπαρκτα για τους περισσοτερους εφοσον τα συνανταμε κυριως σε ατομα μικρης ηλικιας. ( Εν ολιγοις τα πιτσιρικια να φοβουνται :D )

To αντιμετωπιζεις λες και ειναι κατι ασημαντο... :O

Το καλυτερο ειναι χωρις προφυλακτικο και το κλασσικο τραβηγμα για οσους βεβαια μπορουν γιατι αλλοι δεν τραβιουνται ειτε λογο χαζομαρας ειτε λογο καψας.

Ετσι

3) Καλυτερη αισθηση.

ΥΓ : Τα προσμερματικα υγρα ειναι ανυπαρκτα για τους περισσοτερους εφοσον τα συνανταμε κυριως σε ατομα μικρης ηλικιας. ( Εν ολιγοις τα πιτσιρικια να φοβουνται :D )

einai kapos diskolo gia emas poy h kopela mas einai anilikh:O oti kai na ginei tha ftes esei kai an den katafereis na ta mpaloseis:worry: meta thn stravh ti tha pas na peis ston patera ths;;;;;:X

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

Και γω δεν χρησιμοποιώ ούτε προφυλακτικό ούτε αντισυλληπτικά..

Η κλασική μέθοδος τραβήγματος:lol:

Να σημειώσω όμως ότι είμαι 27 ετών και παντρεμένη, όχι 15 όπως έχω παρατηρήσει από τα ποστ σε αυτό το τόπικ.

Μεγάλη προσοχή σε αυτές τις ηλικίες (αν και είμαι κατά σε τόσο μικρές ηλικίες να αρχίζουν το σεξ, γνώμη μου πάντα οκ;) γιατί έτσι και γίνει η στραβή, έστω και μία στο εκατομμύριο δεν νομίζω ένα 15χρονο κορίτσι να θέλει να γίνει μανούλα, οπότε κάνει αναγκαστικά έκτρωση το οποίο το βλέπω ως φόνο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

οι <<παπαργαλατσοι>> δεν κοιτανε ηλικιες..:lol:

αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα..πιστεψε με ακομα και η αδερφη μου που ειναι 12 χρονων εχω παρατηρησει αρκετες διαφορες σε σχεση με εμενα (τοτε) σε εκεινη την ηλικια..(και μονο 4 χρονια διαφορα)..

εμ ετσι ειναι τι να κανουμε..

παντως και εσυ εστω και αν εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να γινεις μανουλα,δεν παυεις να εισαι τελειως σιγουρη οτι δεν προκειτε να γινεις..:)

φιλικα,

κωστας .:)

Ετσι

3) Καλυτερη αισθηση.

Σόρυ, αλλά δε συμφωνώ με τίποτα απ'αυτό.

Οι δυσάρεστες επιπτώσεις που μπορεί να έχει κανείς (παντός είδους) είναι πολύ σοβαρές για να τις ξεχάσουμε απλώς και μόνο επειδή μας "ενοχλεί το προφυλακτικό", "δεν είναι τόσο ευχάριστο" κλπ..

Και μόνο που λες ότι το μόνο πρόβλημα είναι οι εξετάσεις κάθε 6μηνο, φαίνεται ότι τουλάχιστον λαμβάνεις υπόψη σοου ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπαίνεις στη διαδικασία να το ρισκάρεις (και αυτό κι ένα σωρό άλλα μικρότερα ή μεγαλύτερα ατυχήματα).

Και επειδή γράφουν εδώ και παιδιά μικρότερης ηλικίας που τώρα αρχίζουν να το ψάχνουν το θέμα, πιστεύω πως καλύτερα είναι να μην υιοθετήσουν τη στάση "έλα μωρέ τώρα".

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Ίσως κάποιος γιατρός μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα προεκσπερματικά υγρά πάντα υπάρχουν γιατί η δουλειά τους είναι να υγραίνουν την ουρήθρα για να βγαίνει το σπέρμα ευκολότερα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Οταν εχει κανεις σταθερη σχεση δεν χρειαζεται καν τις εξετασεις καθε 6μηνο.

Και δλδ ειναι προτιμoτερο για τα πιτσιρικια να νομιζουν πως με το προφυλακτικο δεν εχουν προβλημα ??

Σε πληροφορω πως ιοθετησα την αποψη αυτη που δεν σου αρεσει μονο οταν εσπασε για 4η φορα προφυλακτικο και για 4η φορα τραβιομουν σε φαρμακειο 3-4 το πρωι για να βρω χαπια επομενης μερας + του οτι στα περισσοτερα φαρμακεια ειχαν τελειωσει γιατι την παθαν και αλλοι ετσι ( Πριν πει κανεις τι προφυλακτικα χρησιμοποιουσα εβαζα μονο DUO και DUREX ).

ΑΝ καποιος ξερει το ΠΟΤΕ να τραβηχτει δεν υπαρχει προβλημα ( Μιλαω παντα για σχετικα μεγαλες ηλικιες και οχι 15-16-17 που εχουν προβλημα προσπερματικων υγρων. ) και ειναι προτιμοτερο αυτο απο το να "ταιζει" την κοπελα του ειτε χαπακια επομενης μερας ειτε καθημερινα ορμονικα χαπια που εχουν επιπτωσεις στην υγεια, οχι τρομερες βεβαια για να μην φοβισω αλλα οχι και καλες.( ΑΝ και σε σπανιες περιπτωσεις εχουν παρατηρηθει εντονες παρενεργειες. )

ΥΓ: Εχω ρωτησει αρκετους γυναικολογους στα γιαννενα σχετικα με το προσμερματικα υγρα και μου ειπαν πως οι μικρες ηλικιες εχουν κυριως αυτο το προβλημα. Εξαλλου 8 κοντα χρονια Free λετε να ειναι τυχαιο το οτι δεν ειμαι Daddy ? :D

παντως και εσυ εστω και αν εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να γινεις μανουλα,δεν παυεις να εισαι τελειως σιγουρη οτι δεν προκειτε να γινεις..:)

φιλικα,

κωστας .:)

Eννοείται και το γνωρίζω αυτό. Αλλά και να γίνω μανούλα είναι κάτι το οποίο θα το θεωρήσω όμορφο και θα ολοκληρώσει την ευτυχία μου. Στο κάτω κάτω παντρεμένη είμαι.;)

Δεν θα σημάνει το ίδιο όμως για κάποια που είναι 15, 16, 17 χρονών..

Πρέπει να θυμάστε πάντα ότι το σεξ δεν είναι μόνο για να ξεχαρμανιάζετε..

Φιλικά πάντα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Πάντως παιδιά είναι γεγονός ότι το τοπικ αυτό πιο πολύ μπερδεύει παρά διαφωτίζει:rolleyes:

Εγώ τουλάχιστον... μαντάρα τα έκανα.

Άλλοι λένε με προφυλακτικό, άλλοι χωρίς, άλλοι με αλλά ότι δεν είναι ασφαλές, άλλοι λένε για τράβηγμα (μαλλιοτράβηγμα;;) ), άλλοι για χάπια επόμενης, προηγούμενης, μεθεπόμενης μέρας, για DUO ότι είναι χάλια αλλά και καλά και τα ίδια για DUREX...

Τεν τεν τεν τεν τεν τεν τερερεν... (μελωδία Καραγκιόζη!:lol: :happy: )

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Τί διαβάζω???????Έρωτας χωρίς αντισύλληψη???:blink:

Πιστεύω οτι αυτό πρέπει να γίνεται μόνοσε παντρεμένα ζευγάρια...

Έχω ακούσει οτι η μέθοδος "τράβηγμα" δεν είναι και η πιο ασφαλής μέθοδος και για κάποια πιθανή εγκυμοσύνη αλλά και για να κολλήσεις κάποια ασθένεια!!!

Έχω ακούσει οτι το χάπι της επόμενης αν χρησιμοποιηθεί πάνω απο μία φορά είναι κακό για την γυναίκα...

Έχετε το νού σας...

Βρε παιδιά... Σας παρακαλώ...

Αποφασίστε!!!

:mad:

:O