Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 263
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τζαμάκι και θήκη της nillkin έχει δοκιμάσει κανένας; Για το απλό το X9 ενδιαφέρομαι, αλλά δεν βλέπω να το έχει κανένας. Αλλιώς βλέπω ότι έχει βγάλει και η Oppo δικές της θήκες.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Η συσκευή είναι για μένα εκπληκτική.. Ποιότητα κατασκευής κάμερα με φυσικά χρώματα σε σχέση τουλάχιστον με τους μεγάλους Apple Samsung (εκτός από Pixel 10 pro xl που κ αυτό βγάζει φοβερές φωτογραφίες αλλά στο βίντεο αρκετά πιο πίσω από το Oppo Find X9 Pro) μπαταρία ΤΈΡΑΣ τα πιο μικρά bezels στην αγορά με οθόνη που έχει σχεδόν τα πάντα κ το καλύτερο για μένα το ColorOS 16.. Τρομερά animation customization με πολλές επιλογές.. Ίσως το καλύτερο λογισμικό αυτή την στιγμή.. Λέω ίσως γιατί iphone έχω να δουλέψω πολλά χρόνια αν κ μου αρέσει αρκετά το iOS.. 

Πάντως το θέλω πολύ.. Αλλά θα πω κ την τρέλα μου.. Ήμουν ανάμεσα σε iphone AIR , Pixel 10 pro xl κ τώρα αυτό... Oppo Find X9 Pro.. Νομίζω το τελευταίο είναι αυτό που θέλω περισσότερο.. Με έχει εντυπωσιάσει από παντού.. 

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συσκευή, είναι το όνειρο πολλών, κορυφαίες φωτογραφικές ικανότητες, πλαισιωμένες από ένα απροβλημάτιστο μεταξύ άλλων λογισμικό, ιδανικός συνδυασμός....

4 ώρες πριν, tsimisde said:

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συσκευή, είναι το όνειρο πολλών, κορυφαίες φωτογραφικές ικανότητες, πλαισιωμένες από ένα απροβλημάτιστο μεταξύ άλλων λογισμικό, ιδανικός συνδυασμός....

Αυτό ακριβώς και σκέψου (αν κ λογικά θα είναι κουμούτσα μεγάλο) φέτος βγαίνει κ το Ultra της εταιρείας που θα είναι ακόμα πιο τούμπανο..

Κ γω πάντως το έχω ερωτευτεί φοβερή συσκευή κ επειδή κρατάω τις συσκευές τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια είμαι πολύ προσεκτικός στην αγορά που θα κάνω.. Το Oppo Find X9 Pro θα έχει κ 5 χρόνια υποστήριξη περίπου όσο τα iphone οπότε μια χαρά.. Μπορεί να μην φτάνει τα 7 χρόνια όπως τα Samsung κ τα Pixel αλλά κ πάλι δεν τα λες κ λίγα.. 

Όσο για το λογισμικό απλά δεν υπάρχει φαίνεται εκπληκτικό!!! 

https://youtu.be/_5-CXOS1zT4?si=HGfCXElRx6AZ-bQI

Edited by Fotis7_75

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Και εγώ είμαι έτοιμος για τη μετάβαση από Samsung S23 Ultra. Θέλω να το πάρω με τιμολόγιο αλλά δυστυχώς σε επίσημους αντιπροσώπους δεν το βλέπω κάτω από 1399. Αν δει κάποιος καμία καλύτερη τιμή ας ενημερώσει 😊

Επίσης δεν έχω δει από κοντά τα δύο χρώματα για να επιλέξω... Ποιο σας αρέσει;

Παιδιά η συγκεκριμένη συσκευή δεν υπάρχει. Το καλύτερο κινητό που έχω πάρει στα χέρια μου από την εποχή του huawei mate 20 pro. Μιλάμε για πραγματικό innovation πλέον. Μπαταρία τέρας που φτάνει τις 14 ώρες. Απίστευτο το oppo mind. Έχουνε κάνει απίστευτη  δουλειά οι τύποι. Το color OS έχει πάρει όλα τα καλά της apple και τα έχει αναμείξει με το android με ένα τρόπο ς που έχει υλοποιηθεί για πρώτη φορά.  Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μιλάμε για τρομερό customization.

Τρομερές φωτογραφίες καταπληκτική φωτογραφική κάμερα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κινητό; Τα λεφτά σου με την αγορά του όπου νιώθεις ότι έπιασαν τόπο

Edited by alizeas

4 ώρες πριν, yorgos00 said:

Θέλω να το πάρω με τιμολόγιο αλλά δυστυχώς σε επίσημους αντιπροσώπους δεν το βλέπω κάτω από 1399. Αν δει κάποιος καμία καλύτερη τιμή ας ενημερώσει 😊

Δεν πρόκειται να παίξει καλύτερη τιμή, εκτός αν κάποια μεγάλη αλυσίδα έχει εκπτώσεις ή κάποια προωθητική ενέργεια.

και το περσινο X8, τώρα στην περίοδο των γιορτών Οκτώβριο/Νοέμβριο που ανακοινώθηκε το επόμενο έπεσε η τιμή του εκτός αλυσίδων κάτω απο τα 1000ευρώ

1708334754_4126D8E0-0CBF-411D-8381-DD81F882EE0E.thumb.png.20a68ea327e2a25e675f31f7d78f4fb2.png

Δεν υπάρχει ζήτηση στην Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα για μάρκες πέραν των Samsung/Apple, γιαυτό δεν τα φέρνουν και πολλά καταστήματα

17282206_6A348D5C-3ECB-41CD-A93D-1CA0E02A879C.png.e15b8f476e095689a8ece9d43cff628a.png

13 ώρες πριν, yorgos00 said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Και εγώ είμαι έτοιμος για τη μετάβαση από Samsung S23 Ultra. Θέλω να το πάρω με τιμολόγιο αλλά δυστυχώς σε επίσημους αντιπροσώπους δεν το βλέπω κάτω από 1399. Αν δει κάποιος καμία καλύτερη τιμή ας ενημερώσει 😊

Επίσης δεν έχω δει από κοντά τα δύο χρώματα για να επιλέξω... Ποιο σας αρέσει;

Το παρήγγειλα και εγώ προχθες με τιμολόγιο στο χιλιάρικο από onething. Προτίμησα για 1η φορά το λευκό έναντι του μαύρου/ανθρακί.

Eπιτέλους αλλαγή μετά απο 4 χρόνια S21+
Έχουμε υπόψιν καμία θήκη που να προστατεύει αλλά μην βαραίνει το κινητό?

Edited by ZAMPON7

6 ώρες πριν, ZAMPON7 said:

Το παρήγγειλα και εγώ προχθες με τιμολόγιο στο χιλιάρικο από onething. Προτίμησα για 1η φορά το λευκό έναντι του μαύρου/ανθρακί.

Καλορίζικο! Δεν το ξέρω το onething. Έχετε εμπειρία προηγούμενη;

Έχω ακούσει ότι το λευκό είναι πανέμορφο αλλά δεν το έχω δει από κοντά

6 ώρες πριν, ZAMPON7 said:

Σιγά σιγά βάζω κι εγώ πλώρη για την αγορά του. Σκέφτηκα να περιμένω το Find X9 Ultra μιας και δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος...

Αυτή τη στιγμή έχω σαν πρώτη συσκευή το iPhone 15 PM και σαν δεύτερη συσκευή το Xiaomi 15 Ultra αλλά δε βολεύει αυτό το καρουμπαλο από πίσω στην καθημερινότητα...

Οπότε σκέφτομαι να κρατήσω το iPhone σα δεύτερη και το Oppo ως πρώτη.

14 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Σιγά σιγά βάζω κι εγώ πλώρη για την αγορά του. Σκέφτηκα να περιμένω το Find X9 Ultra μιας και δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος...

Αυτή τη στιγμή έχω σαν πρώτη συσκευή το iPhone 15 PM και σαν δεύτερη συσκευή το Xiaomi 15 Ultra αλλά δε βολεύει αυτό το καρουμπαλο από πίσω στην καθημερινότητα...

Προχωρά φίλε μου. Βλέπεις τα ποστ από όσους το έχουμε πώς είναι ενθουσιώδεις. Δεν θα το μετανιώσεις

17 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια σκέψη. Ακόμα είμαι με S21 ultra και λέω να περιμένω για το X9 ultra. 

Πραγματικά το καρούμπαλο δεν βλέπεται και δεν υποφέρεται άσχημο εμφανισιακά για αυτό επέλεξα κατευθείαν 15Τ προ το οποίο έχω γύρω στους τρεις μήνες. Γρήγορο με εξίσου καλές κάμερες  μέχρι ένα βαθμό φυσικά σε σχέση με το ουλτρα, πολύ σύγχρονο εμφανισιακά καθόλου γκουμούτσα απλά επειδή δεν έχω βασική προϋπόθεση και προτεραιότητα την φωτογραφία με βόλεψε αφάνταστα. Εξίσου καλό τηλέφωνο πρέπει να είναι και το 1+ 15 και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στις αγγελίες στο γνωστό site αγγελιών και τεχνολογίας περισσότερα είναι αυτά που ζητούν παρά αυτά που είναι προς πώληση...😁

Όποιο και να επιλέξεις πάντως θεωρώ πως θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω...

Konakis.

54 minutes ago, alizeas said:

Προχωρά φίλε μου. Βλέπεις τα ποστ από όσους το έχουμε πώς είναι ενθουσιώδεις. Δεν θα το μετανιώσεις

Ακόμα ένας λόγος που με παρακινει να το πάρω.

46 minutes ago, konakis said:

Πραγματικά το καρούμπαλο δεν βλέπεται και δεν υποφέρεται άσχημο εμφανισιακά για αυτό επέλεξα κατευθείαν 15Τ προ το οποίο έχω γύρω στους τρεις μήνες. Γρήγορο με εξίσου καλές κάμερες  μέχρι ένα βαθμό φυσικά σε σχέση με το ουλτρα, πολύ σύγχρονο εμφανισιακά καθόλου γκουμούτσα απλά επειδή δεν έχω βασική προϋπόθεση και προτεραιότητα την φωτογραφία με βόλεψε αφάνταστα. Εξίσου καλό τηλέφωνο πρέπει να είναι και το 1+ 15 και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στις αγγελίες στο γνωστό site αγγελιών και τεχνολογίας περισσότερα είναι αυτά που ζητούν παρά αυτά που είναι προς πώληση...😁

Όποιο και να επιλέξεις πάντως θεωρώ πως θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω...

Εμένα με έχει πιάσει κάτι που θέλω και Oppo και Oneplus και Pixel και Samsung. Θέλω να αλλάζω και να δοκιμάζω για να έχω άποψη και γνώμη. Απλά με κερδίζει η μπαταρία και η κάμερα. Φυσικά στα παραπάνω προσέχω και το design

Αγόρια στην κινέζικη έκδοση δουλεύουν όλα;

Galaxy watch πχ, google wallet, android auto, ελληνικά παντού, μπάντες; Έχει αλλά τέτοια θέματα ή να κοιτάξω για ευρωπαϊκό;

On 10/1/2026 at 9:00 ΜΜ, Da_rudakos said:

Galaxy watch πχ, google wallet, android auto, ελληνικά παντού, μπάντες; Έχει αλλά τέτοια θέματα ή να κοιτάξω για ευρωπαϊκό;

Όλα κομπλέ σε μένα. Προχωράς αφοβα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

On 10/1/2026 at 9:00 ΜΜ, Da_rudakos said:

2 ώρες πριν, STATYSS said:

Όλα κομπλέ σε μένα. Προχωράς αφοβα

Ελληνικά δεν υπάρχουν στην Κινέζικη έκδοση . Κάνω λάθος ??

Καλησπέρα όσο αφορά την κινεζική έκδοση, ρολόγια wear os δεν συνδέονται προς το παρόν και δεν λειτουργεί η esim(αυτά έχω διαβάσει). Όσο αφορά τα ελληνικά κατά 90% γίνονται ελληνικά. Σε κάτι υπομενού παραμένουν Αγγλικά τα οποία δεν τα λειτουργείς στην καθημερινότητα και έτσι τα παραβλέπεις. Κι εγώ που το έχω δεύτερη μέρα στα χέρια μου είναι πλέον σαν global στη χρήση.

Edited by Minas_Kriti

On 22/11/2025 at 4:51 ΜΜ, nikolasn80 said:

εγω παρεελαβα σημερα global

πολυ  καλη συσκευη ομορρφη ποιοτικη στιβαρη.

την παρελαβα  13,30 αρχισε το στησιμο πολυ πραγμα για μεταφορα ανοιχτηκε στο 60 τοις εκατο μπαταρια και τωρα 18.50 ειναισ το 40 τοις εκατο τουμπανο

θηκη ευρωπαικος 80αρις φορτιστης και καλωδιο/

Hongkong global εισαγόμενη έκδοση;

On 13/1/2026 at 6:46 ΜΜ, makis_81 said:

Ελληνικά δεν υπάρχουν στην Κινέζικη έκδοση . Κάνω λάθος ??

Βάζουμε εύκολα. .ότι θες όταν το πάρεις γραψε

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

18 ώρες πριν, vixenxiv said:

Hongkong global εισαγόμενη έκδοση;

Ναι

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

το σαιτ αυτο ειναι οκ?

https://www.gadgetaki.eu/oppox9procho

ειναι εκδοση κινεζικη?