Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 11/4/2026 at 8:14 ΜΜ, Fotis7_75 said:

Καλά κ στις κάμερες μην φανταστείς ότι είναι κ πολλά με καλύτερη κάμερα έστω κ αισθητά.. Υπάρχουν αλλά κ το Oppo Find X9 Pro έχει κ αυτό από τις καλύτερες κάμερες σε smartphone.. Καλύτερη είναι του Xiaomi 17 Ultra ας πούμε αλλά από iphone, Samsung όχι.. 

Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους παιδιά!! 

συμφωνα με το dxomark παντως στα ιδια με το xiaomi 17 ultra ειναι...και πραγματικα οι περισσοτεροι απο εμας που τραβαμε φωτο με τα κινητα μας και τις κοιταμε στην οθονη τους,δυσκολα καταλαβαινεις διαφορες σ αυτα τα επιπεδα,το θεμα για μενα ειναι τι πληρωνεις και τι παιρνεις,αν ειναι να δωσεις αρκετα παραπανω για να εχεις ενα κλικ διαφορας στις φωτο δεν αξιζει κι η προσφορα που εχει το πλαισιο στα 999€ ,γι αυτο το τηλεφωνο ειναι απιστευτη,οταν το 17 ultra εχει σχεδον 500€ παραπανω

On 11/4/2026 at 8:34 ΜΜ, Cris4524 said:

Εντυπώσεις μετά από μία μέρα χρήσης. Έχω την εντύπωση ότι δεν έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις ή έρχονται με καθυστέρηση. Η πίσω κάμερα είναι ανώτερη από το iPhone 15 Pro Max που είχα την ημέρα, τη νύχτα υπερισχύει του iPhone. Η σέλφι είναι καλύτερη από του Oppo Find X9 Pro. Το κινητό είναι γρήγορο, ο ήχος είναι μια χαρά, δεν τον βρίσκω υποδεέστερο από το iPhone 15 Pro Max. Η φόρτιση είναι σχεδόν ίδια με το iPhone και η μπαταρία λίγο καλύτερη από το iPhone. Θα δούμε πώς θα πάει και τις επόμενες ημέρες. Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τώρα 20:30 έχω ακόμα 51%. Στο iPhone θα είχα περίπου 40-45% υπόλοιπο. Το ColorOS σηκώνει βελτιώσεις, θα προτιμούσα περισσότερη παραμετροποίηση και καλύτερο power management.

οπως ξερεις αλλο 40-45% απο μια μπαταρια 4823mah κι αλλο 51% απο μπαταρια 7500mah,θελοντας να πω πως ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαφορα

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

52 minutes ago, vasilis69 said:

συμφωνα με το dxomark παντως στα ιδια με το xiaomi 17 ultra ειναι...και πραγματικα οι περισσοτεροι απο εμας που τραβαμε φωτο με τα κινητα μας και τις κοιταμε στην οθονη τους,δυσκολα καταλαβαινεις διαφορες σ αυτα τα επιπεδα,το θεμα για μενα ειναι τι πληρωνεις και τι παιρνεις,αν ειναι να δωσεις αρκετα παραπανω για να εχεις ενα κλικ διαφορας στις φωτο δεν αξιζει κι η προσφορα που εχει το πλαισιο στα 999€ ,γι αυτο το τηλεφωνο ειναι απιστευτη,οταν το 17 ultra εχει σχεδον 500€ παραπανω

οπως ξερεις αλλο 40-45% απο μια μπαταρια 4823mah κι αλλο 51% απο μπαταρια 7500mah,θελοντας να πω πως ειναι πολυ μεγαλυτερη η διαφορα

Μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή συσκευή..θα κριθεί σε βάθος χρόνου αλλά είχα καιρό να ενθουσιάστω τόσο με νέα συσκευή..τρία κινητά είχα βάλει στο μάτι για να αντικαταστήσουν το i phone 15 pro max..το s26 ultra,το oppo x9 pro και το xiaomi 17 ultra..το τελευταίο απορρίφθηκε λόγω του hyper os..όπου στην ουσία είναι το miui με άλλο skin..η επιλογή είχε γίνει πριν την έκπτωση κιόλας αλλά με την έκπτωση ή επιλογή έγινε πολύ ευκολότερη.Οι κάμερες του,το βίντεο του συγκαταλέγονται στα κορυφαία..τώρα βέβαια σε λίγες μέρες κυκλοφορεί και το μεγαλύτερο αδερφάκι του το oppo x9 ultra..με την αντίστοιχα βέβαια μεγαλύτερη τιμή..

9 minutes ago, Geofokas said:

Μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή συσκευή..θα κριθεί σε βάθος χρόνου αλλά είχα καιρό να ενθουσιάστω τόσο με νέα συσκευή..τρία κινητά είχα βάλει στο μάτι για να αντικαταστήσουν το i phone 15 pro max..το s26 ultra,το oppo x9 pro και το xiaomi 17 ultra..το τελευταίο απορρίφθηκε λόγω του hyper os..όπου στην ουσία είναι το miui με άλλο skin..η επιλογή είχε γίνει πριν την έκπτωση κιόλας αλλά με την έκπτωση ή επιλογή έγινε πολύ ευκολότερη.Οι κάμερες του,το βίντεο του συγκαταλέγονται στα κορυφαία..τώρα βέβαια σε λίγες μέρες κυκλοφορεί και το μεγαλύτερο αδερφάκι του το oppo x9 ultra..με την αντίστοιχα βέβαια μεγαλύτερη τιμή..

παντα θα βγαινει κατι καλυτερο,δεν σταματαει αυτο,το ξερεις καλα,το συγκεκριμενο που πηραμε(εγω δεν το εχω ακομα στα χερια μου,το περιμενω) ειναι μια πολυ καλη premium συσκευη και στην προσφορα του Πλαισιου,νομιζω δεν εχει αντιπαλο!

38 minutes ago, vasilis69 said:

παντα θα βγαινει κατι καλυτερο,δεν σταματαει αυτο,το ξερεις καλα,το συγκεκριμενο που πηραμε(εγω δεν το εχω ακομα στα χερια μου,το περιμενω) ειναι μια πολυ καλη premium συσκευη και στην προσφορα του Πλαισιου,νομιζω δεν εχει αντιπαλο!

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι!Με το καλό να παραλάβεις!!Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

2 ώρες πριν, Geofokas said:

Καλημέρα κατέβασα δύο εφαρμογές που κάνουν την δουλειά και το αποτέλεσμα σε αυτόν τον τομέα για μια τέτοια συσκευή είναι μέτριο..εδώ τα αποτελέσματα..

Screenshot_2026-04-14-11-07-32-09_da0c003823cfae5951a7a46227e4ffc3.jpg

Screenshot_2026-04-14-11-06-05-93_5762105cc17c3d76bf84b00dbfc2b9a8.jpg

Εάν είναι σε εξωτερικό χώρο τότε υπάρχει θέμα...

P30pro 

Screenshot_20260414_133507_com.chartcross.gpstest.jpg

Edited by Sotos86

1 hour ago, Geofokas said:

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα με εσένα είμαι. Με πρώτη προτίμηση το Xiaomi 17 Ultra. Το οποίο έχω δει φωτογραφίες και η κάμερα του είναι θα πω... ιδιαίτερη. Ο,τι πιο κοντα σε DSLR έχω δει. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Μεγάλο αγκάθι το λειτουργικό του το οποίο ευελπιστώ να το βελτιώσουν (ακούγεται το καλοκαίρι για full redesign).

ΑΛΛΑ η τιμή του Xiaomi είναι απαράδεκτη. 1500 ευρώ δε δίνεις για Xiaomi (άντε για κανένα foldable ή iPhone αν είσαι fan). Είναι πεταμένα λεφτά ειδικά αν δε σκοπεύεις να το κρατήσεις πολλά χρόνια. Ας δίνουν δώρο scooter και ρολόγια. Είναι κακή τιμολόγηση. Αν δε πέσει τουλάχιστον 200 Ευρώ δεν έχει τύχη εδώ. Για αυτό και εγώ περιμένω λίγο ακόμα να δω που θα κινηθεί σε κανένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι το Oppo δε με τρελαίνει για ένα και μόνο λόγο. Είναι πολύ έντονη η αντιγραφή του iPhone στα πάντα και αυτό με ξενερώνει. Αλλά θα παραδεχτώ ότι η τιμή της προσφοράς είναι άπαιχτη και είναι μακράν το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή. Μέχρι και εγώ έχω μπει σε πειρασμό. 

9 minutes ago, Sotos86 said:

P30pro 

Υποθέτω ότι εξαρτάται που ακριβώς ήταν ο φίλος που έκανε τη δοκιμή. Αν δεν είναι και τα δύο κινητά στο ίδιο σημείο δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Το 9m δε μου φαίνεται ότι είναι σωστό για έξω χώρο. Εϊναι πολύ μεγάλο.

10 minutes ago, yorgos00 said:

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα με εσένα είμαι. Με πρώτη προτίμηση το Xiaomi 17 Ultra. Το οποίο έχω δει φωτογραφίες και η κάμερα του είναι θα πω... ιδιαίτερη. Ο,τι πιο κοντα σε DSLR έχω δει. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Μεγάλο αγκάθι το λειτουργικό του το οποίο ευελπιστώ να το βελτιώσουν (ακούγεται το καλοκαίρι για full redesign).

ΑΛΛΑ η τιμή του Xiaomi είναι απαράδεκτη. 1500 ευρώ δε δίνεις για Xiaomi (άντε για κανένα foldable ή iPhone αν είσαι fan). Είναι πεταμένα λεφτά ειδικά αν δε σκοπεύεις να το κρατήσεις πολλά χρόνια. Ας δίνουν δώρο scooter και ρολόγια. Είναι κακή τιμολόγηση. Αν δε πέσει τουλάχιστον 200 Ευρώ δεν έχει τύχη εδώ. Για αυτό και εγώ περιμένω λίγο ακόμα να δω που θα κινηθεί σε κανένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι το Oppo δε με τρελαίνει για ένα και μόνο λόγο. Είναι πολύ έντονη η αντιγραφή του iPhone στα πάντα και αυτό με ξενερώνει. Αλλά θα παραδεχτώ ότι η τιμή της προσφοράς είναι άπαιχτη και είναι μακράν το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή. Μέχρι και εγώ έχω μπει σε πειρασμό. 

Υποθέτω ότι εξαρτάται που ακριβώς ήταν ο φίλος που έκανε τη δοκιμή. Αν δεν είναι και τα δύο κινητά στο ίδιο σημείο δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Το 9m δε μου φαίνεται ότι είναι σωστό για έξω χώρο. Εϊναι πολύ μεγάλο.

Αυτό είναι το θέμα που αναφέρουν πολύ! Λογικά διορθώνεται με software update αλλά ειναι δυνατόν?

25 minutes ago, yorgos00 said:

Το επόμενο update στο hyper os υπόσχεται πλήρη (έτσι λένε) απομάκρυνση από το miui..το colour os όπως λες έχει κάποια πράγματα από το ios όμως φέρνει πιο κοντά σε stock android πάρα σε apple συσκευή.Εξαρτάται από το τι θες εγώ πχ το oppo το θεωρώ καλύτερο από το i phone 17 pro/pro max είτε με την τιμή των 1400 ευρώ πόσο μάλλον δε για τα 999 ευρώ.

28 minutes ago, Sotos86 said:

P30pro 

Ναι οι μετρήσεις έγιναν σε εξωτερικό χώρο..πολύ πίσω σε σχέση με το p30 pro..θα ξανακάνω δοκιμή και θα επανέλθω..

Εδώ ένα βιντεάκι με βασικές λειτουργίες της συσκευής για νέους κατόχους όπως και εγώ 😜:

https://youtu.be/K6VEu4vnYKI?is=nVs0bdUkwLvp6e0k

Edited by Geofokas

27 minutes ago, yorgos00 said:

Γιωργο συμφωνα μ αυτα που εχει πανω το xiaomi 17 ultra δεν ειναι απαραδεκτη η τιμη,διαφωνω μαζι σου,απαραδεκτη τιμη εχει το iphone κι η samsung που αλλαζουν μια cpu και σου πουλανε σχεδον ιδιες συσκευες με προηγουμενα χρονια σ εξωφρενικες τιμες επειδη εχουν ονομα,οι κινεζικες εταιρειες καθε χρονο γινονται ολο και καλυτερες και καποιος που δεν εχει τα κολληματα με τα ονοματα αγοραζει συσκευη εξαιρετικη με λιγοτερα χρηματα ή σχεδον στα ιδια αλλα παιρνει απο το ψηλοτερο ραφι των χαρακτηριστικων.

9 minutes ago, vasilis69 said:

Γιωργο συμφωνα μ αυτα που εχει πανω το xiaomi 17 ultra δεν ειναι απαραδεκτη η τιμη,διαφωνω μαζι σου,απαραδεκτη τιμη εχει το iphone κι η samsung που αλλαζουν μια cpu και σου πουλανε σχεδον ιδιες συσκευες με προηγουμενα χρονια σ εξωφρενικες τιμες επειδη εχουν ονομα,οι κινεζικες εταιρειες καθε χρονο γινονται ολο και καλυτερες και καποιος που δεν εχει τα κολληματα με τα ονοματα αγοραζει συσκευη εξαιρετικη με λιγοτερα χρηματα ή σχεδον στα ιδια αλλα παιρνει απο το ψηλοτερο ραφι των χαρακτηριστικων.

Συμφωνώ σε όσα λες για αυτό απορρίφθηκαν τα i phone 17 pro/pro max και το Samsung s26 ultra.Καλα τα οικοσυστήματα(βέβαια στο ios μέχρι την έλευση του ios 26.4 είδα και πολλά και  ανεπίτρεπτα για apple bugs..)αλλά δεν θα πληρώσω λιγότερη ραμ (και ας μην δω διαφορά στην καθημερινή χρήση)δεν θα πληρώσω για τις ίδιες μπαταρίες που χρησιμοποιούσες πριν 3 χρόνια..δεν θα πληρώσω για τις ίδιες κάμερες ούτε για την ίδια χωρητικότητα σκληρού (μην ξεχνάμε apple και Samsung στις αρχικές τιμές των μοντέλων τους δινουν 256 giga)..για αυτούς τους λόγους βάλτε μέσα και την τιμή επιλέχθηκε τελικά το oppo..για την τιμή του xiaomi δεν είπα κάτι γιατί (υποκειμενικό αυτό)αν εξαιρέσω το λειτουργικό το hardware του είναι top.

Edited by Geofokas

6 minutes ago, vasilis69 said:

Εχεις δίκιο εγώ δεν το διατύπωσα καλά. Είναι απαράδεκτη για μένα δεδομένου του ανταγωνισμού. Αυτή τη στιγμή το S26 Ultra και το iPhone pro είναι πιο χαμηλά. Συσκευές οι οποίες όσο και αν δεν έχουν τοσο καλό hardware σου δίνουν πιο αξίοπιστο λειτουργικό, καλύτερο οικοσύστημα, υποστήριξη, περιφερειακά, μεταπώληση και γενικά είναι all around πολύ καλές στα πάντα. Τί να κάνω τη καλύτερη κάμερα όταν φίλος δε μπορούσε στο Xiaomi 17 Ultra να αλλάξει σωστά τη δεύτερη κλήση από μέσα; Η να συνδέσει το ρολόι του; Εχει παθολογικά παλιά απο MIUI που δεν τα έχει ξεπεράσει η Xiaomi. Εδώ ακόμα σου βάζουν σε κινητό 1500 Ευρώ εφαρμογές με bloatware (λιγότερες απο πριν αλλά όχι ρε φίλε!). Χίλιες φορές ColorOS.

'Εχω στην οικογένεια μου Samsung, Xiaomi kai iPhone και πολλές smart home συσκευές (8 μόνο από Xiaomi). Το μόνο που δεν με έχει κουράσει στο οτιδήποτε το S23 Ultra, ελάχιστα θέματα και το iPhone. To Xiaomi άστα να πάνε... Οπότε καταλαβαίνω ότι είναι πιο σημαντική στη σύγκριση η RAM για κάποιους (αν και δε θεωρώ ότι οι περισσότεροι τη χρειάζονται) και συμφωνώ ότι θα έπρεπε Samsung και iPhone να δίνουν περισσότερα σε κάθε update στο HW αλλά ρε παιδιά για 1500 Ευρώ συγγνώμη αλλά θα πρέπει όλα να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και ας μην έχει κάτι καλύτερο από όλους. Αν δεν ανεβάσουν το επίπεδο τους οι Κινέζοι και στο λογισμικό δε θα πέσουν και οι τιμές των άλλων. Στα foldable μόνο τους έχουν πάρει τον αέρα.

Κράζω αλλά υπενθυμίζω ότι και εγώ το Xiaomi 17 Ultra περιμένω να πάρω. Αλλά όχι δε θα δώσω πάνω απο 1200-1300.

Ας μην κάνουμε hijack το thread για άλλα κινητά (συγγνώμη). Ας μας πουν τα παιδιά τις εμπειρίες τους από το Oppo! 

42 minutes ago, yorgos00 said:

Εχεις δίκιο εγώ δεν το διατύπωσα καλά. Είναι απαράδεκτη για μένα δεδομένου του ανταγωνισμού. Αυτή τη στιγμή το S26 Ultra και το iPhone pro είναι πιο χαμηλά. Συσκευές οι οποίες όσο και αν δεν έχουν τοσο καλό hardware σου δίνουν πιο αξίοπιστο λειτουργικό, καλύτερο οικοσύστημα, υποστήριξη, περιφερειακά, μεταπώληση και γενικά είναι all around πολύ καλές στα πάντα. Τί να κάνω τη καλύτερη κάμερα όταν φίλος δε μπορούσε στο Xiaomi 17 Ultra να αλλάξει σωστά τη δεύτερη κλήση από μέσα; Η να συνδέσει το ρολόι του; Εχει παθολογικά παλιά απο MIUI που δεν τα έχει ξεπεράσει η Xiaomi. Εδώ ακόμα σου βάζουν σε κινητό 1500 Ευρώ εφαρμογές με bloatware (λιγότερες απο πριν αλλά όχι ρε φίλε!). Χίλιες φορές ColorOS.

'Εχω στην οικογένεια μου Samsung, Xiaomi kai iPhone και πολλές smart home συσκευές (8 μόνο από Xiaomi). Το μόνο που δεν με έχει κουράσει στο οτιδήποτε το S23 Ultra, ελάχιστα θέματα και το iPhone. To Xiaomi άστα να πάνε... Οπότε καταλαβαίνω ότι είναι πιο σημαντική στη σύγκριση η RAM για κάποιους (αν και δε θεωρώ ότι οι περισσότεροι τη χρειάζονται) και συμφωνώ ότι θα έπρεπε Samsung και iPhone να δίνουν περισσότερα σε κάθε update στο HW αλλά ρε παιδιά για 1500 Ευρώ συγγνώμη αλλά θα πρέπει όλα να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και ας μην έχει κάτι καλύτερο από όλους. Αν δεν ανεβάσουν το επίπεδο τους οι Κινέζοι και στο λογισμικό δε θα πέσουν και οι τιμές των άλλων. Στα foldable μόνο τους έχουν πάρει τον αέρα.

Κράζω αλλά υπενθυμίζω ότι και εγώ το Xiaomi 17 Ultra περιμένω να πάρω. Αλλά όχι δε θα δώσω πάνω απο 1200-1300.

Ας μην κάνουμε hijack το thread για άλλα κινητά (συγγνώμη). Ας μας πουν τα παιδιά τις εμπειρίες τους από το Oppo! 

Γιωργο συμφωνω εν μερη μαζι σου...μολις παρω στα χερια μου το oppo θα γραψω και θα σας πως την γνωμη μου...επισης θελω να πω κατι πιο γενικο,πως ανεξαρτητα εταιρειας,θεωρω υπερβολικα τα χρηματα των 1500€ για μια συσκευη,ξερω ειναι σχετικο αυτο αλλα ειναι η αποψη μου

10 minutes ago, vasilis69 said:

Γιωργο συμφωνω εν μερη μαζι σου...μολις παρω στα χερια μου το oppo θα γραψω και θα σας πως την γνωμη μου...επισης θελω να πω κατι πιο γενικο,πως ανεξαρτητα εταιρειας,θεωρω υπερβολικα τα χρηματα των 1500€ για μια συσκευη,ξερω ειναι σχετικο αυτο αλλα ειναι η αποψη μου

Ολοι συμφωνούμε μαζί σου σε αυτό... Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ λεφτά. Εδώ πάντως την αγορά σε αυτό το επίπεδο τη βοηθάει η αποφορολόγηση. Αν δεν υπήρχε έτσι όπως γίνεται (μακάρι να κρατήσει) πιστεύω οι μισοί δε θα επαιρναν κινητό αυτής της τάξης (εξαιρούναι οι iPhone-άκηδες).😁

Έκανα και άλλα τεστ με την ακρίβεια του gps..έκανα και κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα στο ίντερνετ..το μόνο που κατάφερα να πετύχω ήταν αυτό:

Screenshot_2026-04-14-15-15-31-46_da0c003823cfae5951a7a46227e4ffc3.jpg

Screenshot_2026-04-14-15-14-21-28_5762105cc17c3d76bf84b00dbfc2b9a8.jpg

Δοκίμασα έτσι από περιέργεια και το one plus 8 pro που είχα..εκείνο έπαιζε μεταξύ 3-4..παρόλαυτα παίζει ρόλο και η κάτω μπάρα για το σήμα που λέει AVG SNR..

Edited by Geofokas

24 minutes ago, Geofokas said:

Έκανα και άλλα τεστ με την ακρίβεια του gps..έκανα και κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα στο ίντερνετ..το μόνο που κατάφερα να πετύχω ήταν αυτό:

Screenshot_2026-04-14-15-15-31-46_da0c003823cfae5951a7a46227e4ffc3.jpg

Screenshot_2026-04-14-15-14-21-28_5762105cc17c3d76bf84b00dbfc2b9a8.jpg

Δοκίμασα έτσι από περιέργεια και το one plus 8 pro που είχα..εκείνο έπαιζε μεταξύ 3-4..παρόλαυτα παίζει ρόλο και η κάτω μπάρα για το σήμα που λέει AVG SNR..

Οπότε υπάρχει πράγματι θέμα με την ακρίβεια του δέκτη. Να μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update άραγε ή ειναι θέμα hardware?

https://www.reddit.com/r/Oppo/comments/1qtqwju/oppo_x9_pro_gps_issue/

2 minutes ago, Sotos86 said:

Οπότε υπάρχει πράγματι θέμα με την ακρίβεια του δέκτη. Να μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update άραγε ή ειναι θέμα hardware?

https://www.reddit.com/r/Oppo/comments/1qtqwju/oppo_x9_pro_gps_issue/

Θέλω να πιστεύω την καλύτερη εκδοχή...να είναι θέμα software.

Τελικά δεν άντεξα και το πείρα και εγώ, Όντως υπάρχει το θέμα με το gps εκτος απο αυτό μέχρι στιγμής το βλέπω ΟΚ σε όλα.

25 minutes ago, Sotos86 said:

Τελικά δεν άντεξα και το πείρα και εγώ, Όντως υπάρχει το θέμα με το gps εκτος απο αυτό μέχρι στιγμής το βλέπω ΟΚ σε όλα.

Καλορίζικο φίλε μου!Να το χαρείς είναι εξαιρετική συσκευή..απο τις καλύτερες που έχω πιάσει στα χέρια μου και έχουν περάσει αρκετές..περιμένουμε εντυπώσεις..

Έστειλε κάποιος με airdrop; Έχει ενεργοποιηθεί;;

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

3 ώρες πριν, STATYSS said:

Έστειλε κάποιος με airdrop; Έχει ενεργοποιηθεί;;

Ναι έχω στείλει και έχω λάβει αρχεία από το i phone..φωτογραφίες για την ακρίβεια..μέσω airdrop..βέβαια στο i phone πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή O+ connect.

Καλησπέρα σας ύστερα από χρήση και δοκιμές με το κινητό κατέληξα στο συμπέρασμα πως το gps του λειτουργεί κανονικά.Το τηλέφωνο όταν δεν έχεις επιλέξει διαδρομή πλοήγησης στην εφαρμογή google maps..αν πας να κάνεις το gps test θα σου δείχνει σταθερά στο accuracy..8 ή 9..όταν όμως επιλέξεις διαδρομή στο google maps τότε όλα αλλάζουν και το accuracy της συσκευής καθόλη την διάρκεια των διαδρομών δεν έπεσε ποτέ πάνω από ένα.Αρα πιστεύω πως το gps του για όσους φοβούνται να αγοράσουν την συσκευή για αυτό το λόγο λειτουργεί υποδειγματικά μάλιστα έκανα και μια μίνι έρευνα σε σχέση με το one plus και παρατήρησα πως το gps του x9 pro παίρνει σήμα από πολλούς περισσότερους δορυφόρους σε σχέση πχ με το one plus 8 pro..εδώ και μερικές φωτογραφίες με τα διαπιστευτήρια..

Screenshot_2026-04-16-16-18-40-90_5762105cc17c3d76bf84b00dbfc2b9a8.jpg

Screenshot_2026-04-16-16-52-00-97_5762105cc17c3d76bf84b00dbfc2b9a8.jpg

Πρώτη μέρα που το χρησιμοποιώ στην δουλειά και πράγματι άμα του βάλεις διαδρομή δουλεύει κανονικά. Δεν το έχω ξανασυναντησει αυτό... 😅 

19 minutes ago, Sotos86 said:

Πρώτη μέρα που το χρησιμοποιώ στην δουλειά και πράγματι άμα του βάλεις διαδρομή δουλεύει κανονικά. Δεν το έχω ξανασυναντησει αυτό... 😅 

Είναι σαν να μας λέει το κινητό πως..δεν χρειάζεται να αυξήσω την εκπομπή σήματος από την αντένα μου για να αυξήσω την ακρίβεια ίσως και την κατανάλωση μπαταρίας;Ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα..Αλλά αφού βάλεις πλοήγηση σαν να σου λέει η συσκευή  ναι τώρα υπάρχει λόγος να αυξήσω την ακρίβεια του σήματος.

Χθες το παρελαβα,κι ειχα μεχρι τωρα να το προσαρμοσω οπως το παλιο μου,ετσι οπως το ειχα συνηθισει και φυσικα να μαθω ενα μεγαλο μερος απο τις λειτουργειες του.Εντυπωσεις.Πολυ premium συσκευη κατασκευαστικα,σε καθε οπτικη γωνια δειχνει το τι ειναι,φορτιση ταχυτατη,λειτουργικο παναλαφρο και πολυ ευκολο,προερχομαι απο παλιο samsung s9+(ξερω ειχα πολλα χρονια να παρω νεο κινητο) αλλα στα χερια μου εχουν ερθει αρκετες νεες συσκευες μεσω φιλων ,που ηθελαν βοηθεια σε κατι.Το λεω κατηγορηματικα,στα 800€ και συμφωνα μ αυτα που κυκλοφορουν αλλα και τις τιμες τους ,ειναι σαν να εκλεψα εκκλησια.Χθες ξαπλωμενος εβγαλα μια φωτο σχεδον σε απολυτο σκοταδι κι ηταν απιστευτη,οπως και καποιες με ζουμ,νομιζω πως αν καποιος το σκεφτεται ,να μην εχει κανεναν ενδοιασμο και να το παρει.Μου αρεσε που ειχε προστασια ετοιμη πανω η οθονη του και περιμενω τις θηκες απο aliexpress γιατι τωρα το κραταω με καποιο φοβο...τωρα για το gps οπως εγραψε πιο πανω ο φιλος Geofokas δεν υπαρχει θεμα,αφου η συσκευη ανιχνευει και δινει ακριβεια οταν υπαρχει πραγματικη αναγκη.Αυτα παιδια,θα ειμαστε εδω να τα λεμε με τα καλα του και τα κακα του