petraKOS07 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Βοηθήστε με παρέα... Πως κάνουμε εγκατάσταση την αναβάθμιση αφού την κατεβάσουμε από το os update? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, petraKOS07 said: Βοηθήστε με παρέα... Πως κάνουμε εγκατάσταση την αναβάθμιση αφού την κατεβάσουμε από το os update? Πρέπει να ενεργοποιήσεις το developer Options. Βήμα 1: Προετοιμασία του Αρχείου Κατεβάστε το επίσημο αρχείο ενημέρωσης (αρχείο .zip) που αντιστοιχεί ακριβώς στο μοντέλο σας από το Oppo Software Update. Αποθηκεύστε το αρχείο στον ριζικό φάκελο της εσωτερικής μνήμης της συσκευής σας (δηλαδή όχι μέσα σε κάποιον υποφάκελο, όπως το Downloads). Βήμα 2: Ενεργοποίηση των Επιλογών Προγραμματιστή Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις (Settings). Επιλέξτε Σχετικά με τη συσκευή (About Device). Πατήστε γρήγορα 7 φορές επάνω στην ένδειξη Έκδοση/Αριθμός κατασκευής (Build number) μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα "Είστε πλέον προγραμματιστής!". [1] Βήμα 3: Εκτέλεση της Τοπικής Ενημέρωσης Επιστρέψτε στο κεντρικό μενού των Ρυθμίσεων. Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού (Software Update). Στην οθόνη ενημερώσεων, πατήστε τις τρεις τελείες (πάνω δεξιά) και επιλέξτε Τοπική εγκατάσταση (Local Install). Επιλέξτε το αρχείο .zip που κατεβάσατε και πατήστε Εγκατάσταση (Install). [1] ⚠️ Σημαντική Σημείωση: Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι τουλάχιστον 50%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Να περάσω το update ή να κατεβάσω όλη την Rom και να την κάνω εγκατάσταση;Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο;Τι προτείνετε; Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 8 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Να περάσω το update ή να κατεβάσω όλη την Rom και να την κάνω εγκατάσταση;Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο;Τι προτείνετε; Εγώ σε κάθε update κατεβάζω πάντα την full rom για να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Cris4524 said: Εγώ σε κάθε update κατεβάζω πάντα την full rom για να είμαι σίγουρος. Και γω αυτό έκανα τελικά. Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στην διαχείριση μπαταρίας μετά το τελευταίο update; Παράθεση Honor Magic8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 11 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στην διαχείριση μπαταρίας μετά το τελευταίο update; Καλημέρα. Νομίζω ίδια είναι η διάρκεια μπαταρίας μέχρι στιγμής. Βγάζω δηλ 2 γεμάτα 24ωρα με 12 ώρες SOT περίπου και μένει και ένα 20-15 % 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου On 20/6/2026 at 12:22 ΜΜ, gthebest said: Καλημέρα. Νομίζω ίδια είναι η διάρκεια μπαταρίας μέχρι στιγμής. Βγάζω δηλ 2 γεμάτα 24ωρα με 12 ώρες SOT περίπου και μένει και ένα 20-15 % Ρε παιδιά τι λέτε τι χρόνοι είναι αυτοί. Εγώ έχω απογοητευτεί πλήρως από την μπαταρία. Βγάζω σταθερά το πολύ ένα 4ωρο μέχρι το 50% . Φυσικά δεν έχω κλείσει τίποτα, φωτεινότητα αυτόματη, bluetooth για smartwatch , τοποθεσία ανοιχτή κλπ. Με WiFi μπορεί να βγάλω κ λιιιιγο παραπάνω αλλά μέχρι 20-25% που το έχω ρίξει είχα το πολύ 6-6μιση ώρες . Τέτοιους χρόνους έβγαζα και με 5000mAh με τις άλλες ναυαρχίδες ενώ με το 17 pro max φυσικά έβγαζα παραπάνω. Δεν φαίνεται κάποιο app να κάνει drain ή οτιδήποτε περίεργο. Σήμα έχω φουλ στο σπίτι. Μπορεί να φταίει το ότι ζεσταίνεται αρκετά αλλά δεν θα επηρέαζε σε τέτοιο βαθμό γιατί ακούω για κάτι 12 ώρα και παθαίνω σοκ . Πχ αυτή είναι η χρήση σήμερα και έτσι είναι σχεδόν κάθε μέρα Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Για εμένα η μπαταρία είναι καλή το τεράστιο πρόβλημα της συσκευής είναι το πολύ κακό σύστημα ψύξης. Δουλεύει μονίμως ζεστό και ειδικά τώρα το καλοκαίρι έχει γίνει πολύ ενοχλητικό. Έφτασε προχτές στο σημείο να με καλούνε να χτυπάει και να έχει ζεσταθεί τόσο πολύ που δεν μπορούσα να απαντήσω την κληση. Σερνόταν. Και με το Android auto έχω θέμα αλλά εκείνο λύνεται με χρήση καλωδίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 14 minutes ago, Sotos86 said: Για εμένα η μπαταρία είναι καλή το τεράστιο πρόβλημα της συσκευής είναι το πολύ κακό σύστημα ψύξης. Δουλεύει μονίμως ζεστό και ειδικά τώρα το καλοκαίρι έχει γίνει πολύ ενοχλητικό. Έφτασε προχτές στο σημείο να με καλούνε να χτυπάει και να έχει ζεσταθεί τόσο πολύ που δεν μπορούσα να απαντήσω την κληση. Σερνόταν. Και με το Android auto έχω θέμα αλλά εκείνο λύνεται με χρήση καλωδίου. Ισχύει ακόμα και μέσα στο σπίτι με χρήση browsing & social μετά από λίγη ώρα πονάει 39-40 και αρχίζει το throttling Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 8 minutes ago, Sheik said: Ισχύει ακόμα και μέσα στο σπίτι με χρήση browsing & social μετά από λίγη ώρα πονάει 39-40 και αρχίζει το throttling Το ανέφερα σε μια ομαδική ότι έχει θέμα και έπεσαν να με φάνε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 28 minutes ago, Sotos86 said: Το ανέφερα σε μια ομαδική ότι έχει θέμα και έπεσαν να με φάνε... Μα φαίνεται και στα συγκριτικά battery drain tests. Πχ στο παρακάτω έχει πιάσει με διαφορά το peak θερμοκρασιακά με τεράστια διαφορά από Samsung & iPhone Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Το test είναι για το ultra. Εκεί δεν το έχω δοκιμάσει δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Σωστά αλλά πιθανότατα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα σε thermals Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Sheik said: Ρε παιδιά τι λέτε τι χρόνοι είναι αυτοί. Εγώ έχω απογοητευτεί πλήρως από την μπαταρία. Βγάζω σταθερά το πολύ ένα 4ωρο μέχρι το 50% . Φυσικά δεν έχω κλείσει τίποτα, φωτεινότητα αυτόματη, bluetooth για smartwatch , τοποθεσία ανοιχτή κλπ. Με WiFi μπορεί να βγάλω κ λιιιιγο παραπάνω αλλά μέχρι 20-25% που το έχω ρίξει είχα το πολύ 6-6μιση ώρες . Τέτοιους χρόνους έβγαζα και με 5000mAh με τις άλλες ναυαρχίδες ενώ με το 17 pro max φυσικά έβγαζα παραπάνω. Δεν φαίνεται κάποιο app να κάνει drain ή οτιδήποτε περίεργο. Σήμα έχω φουλ στο σπίτι. Μπορεί να φταίει το ότι ζεσταίνεται αρκετά αλλά δεν θα επηρέαζε σε τέτοιο βαθμό γιατί ακούω για κάτι 12 ώρα και παθαίνω σοκ . Πχ αυτή είναι η χρήση σήμερα και έτσι είναι σχεδόν κάθε μέρα Σε εξοικονόμηση ενέργειας πάντα. Δεν βρίσκω τον λόγο να το βάζω στο ισορροπημένη. Αν και πιστεύω δεν θα είχε και μεγάλη διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας. Σε 15 ώρες χρήση 2 ώρες και 6 λεπτά SOT πήγε στο 85 %. Εμένα ζεσταίνεται μόνο όταν φορτίζει. Και γω τα έχω όλα ανοιχτά με αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου (edited) Ρε παιδια μην παίζετε με τον πόνο μας 😅 Αν το έχεις σε εξοικονόμηση ενέργειας πες το από την αρχή γιατί θα νομίζουμε οτι πέσαμε και σε κανένα ελαττωματικο. Και όχι δεν είναι "όλα ανοιχτά". Στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν έχεις ανάλυση, δουλεύεις στα 60hz μαξ, μειώνεται η φωτεινότητα, εφαρμογές στο παρασκήνιο διακόπτονται άμεσα για να μειωθεί η καταναλωση, το όριο οθόνης πέφτει στα 15 δευτερόλεπτα , δεν υπάρχουν haptics σε οτιδήποτε κάνεις, αισθητήρες απενεργοποιούνται, μπαίνει κόφτης σε cpu και ένα σωρό ακόμα features απενεργοποιούνται κλπ.... Edited 22 Ιουνίου by Sheik 2 Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Sheik said: Ρε παιδια μην παίζετε με τον πόνο μας 😅 Αν το έχεις σε εξοικονόμηση ενέργειας πες το από την αρχή γιατί θα νομίζουμε οτι πέσαμε και σε κανένα ελαττωματικο. Και όχι δεν είναι "όλα ανοιχτά". Στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν έχεις ανάλυση, δουλεύεις στα 60hz μαξ, μειώνεται η φωτεινότητα, εφαρμογές στο παρασκήνιο διακόπτονται άμεσα για να μειωθεί η καταναλωση, το όριο οθόνης πέφτει στα 15 δευτερόλεπτα , δεν υπάρχουν haptics σε οτιδήποτε κάνεις, αισθητήρες απενεργοποιούνται, μπαίνει κόφτης σε cpu και ένα σωρό ακόμα features απενεργοποιούνται κλπ.... Το όριο το έχω στα 30 δευτερόλεπτα. Όλα ανοιχτά εννοώ δεδομένα wifi συγχρονισμός Bluetooth gps. Περιορισμό σε εφαρμογές δεν αντιλαμβάνομαι, όλες οι ειδοποιήσεις σκάνε κανονικά. Ούτε στην ταχύτητα της συσκευής. Θα το δοκιμάσω όμως και στο ισορροπημένη αλλά δεν νομίζω να έχει τρελή διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 4 minutes ago, gthebest said: Το όριο το έχω στα 30 δευτερόλεπτα. Όλα ανοιχτά εννοώ δεδομένα wifi συγχρονισμός Bluetooth gps. Περιορισμό σε εφαρμογές δεν αντιλαμβάνομαι, όλες οι ειδοποιήσεις σκάνε κανονικά. Ούτε στην ταχύτητα της συσκευής. Θα το δοκιμάσω όμως και στο ισορροπημένη αλλά δεν νομίζω να έχει τρελή διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας. Όταν το βάζεις σε εξοικονόμηση ενέργειας ισχύουν όμως τα παρακάτω : Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Sheik said: Όταν το βάζεις σε εξοικονόμηση ενέργειας ισχύουν όμως τα παρακάτω : Δεν αντιλέγω ότι δεν περιορίζει πράγματα. Εμένα προσωπικά δεν μου αλλάζει κάτι σε καθημερινή χρήση που να το αντιλαμβάνομαι άμεσα γι αυτό και το χρησιμοποιώ. Κάποια πράγματα ελάχιστα βέβαια όπως πχ του χρόνου απενεργοποίησης οθόνης σου δίνει την δυνατότητα να το αλλάξεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Έπρεπε να μπω στο νήμα για να δω τι παίζει με τις ενημερώσεις. Για κάποιον λόγο είχα μείνει στην 16.0.3. και μπαίνω εδώ και βλέπω ότι έχει πάει στο 16.0.8. Δεν μου το έβγαζε στην ενημέρωση λογισμικού ότι υπάρχει νεότερη έκδοση διαθέσιμη και έπρεπε να κατεβάσω το os update. Αντιμετώπισε κανείς άλλος παρόμοιο θέμα? Φαντάζομαι δεν υπήρχε μόνο 1 ενημέρωση που "χάθηκε" αλλά 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Sheik said: Ρε παιδια μην παίζετε με τον πόνο μας 😅 Αν το έχεις σε εξοικονόμηση ενέργειας πες το από την αρχή γιατί θα νομίζουμε οτι πέσαμε και σε κανένα ελαττωματικο. Και όχι δεν είναι "όλα ανοιχτά". Στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν έχεις ανάλυση, δουλεύεις στα 60hz μαξ, μειώνεται η φωτεινότητα, εφαρμογές στο παρασκήνιο διακόπτονται άμεσα για να μειωθεί η καταναλωση, το όριο οθόνης πέφτει στα 15 δευτερόλεπτα , δεν υπάρχουν haptics σε οτιδήποτε κάνεις, αισθητήρες απενεργοποιούνται, μπαίνει κόφτης σε cpu και ένα σωρό ακόμα features απενεργοποιούνται κλπ.... Idle εντελώς με κλειστή οθόνη και android auto με καλώδιο. Φυσικά σέρνετε το menu μόλις στους 46 βαθμούς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Ο επεξεργαστής αντέχει και 80 και 90 βαθμούς. Η μπαταρία είναι το θέμα, σε τι θερμοκρασίες παίζει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου @Sotos86 βάζω και ένα άρθρο από κατασκευαστή smartphone που αναφέρει αυτό που λέω παραπάνω, https://www.blackview.hk/blog/guides/smartphone-cpu-temperature-range Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Arinos said: @Sotos86 βάζω και ένα άρθρο από κατασκευαστή smartphone που αναφέρει αυτό που λέω παραπάνω, https://www.blackview.hk/blog/guides/smartphone-cpu-temperature-range Είναι παντελος άσχετο και επίσης γενικό και αόριστο αυτό που είπες. Κάθε cpu και φυσικά και κάθε συσκευή έχει διαφορετικό temp range. Στους 45 βαθμούς π.χ το X9 Pro σέρνετε. Άλλες συσκευές δουλεύουν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_komotini Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) On 21/6/2026 at 10:40 ΜΜ, Sheik said: Ρε παιδιά τι λέτε τι χρόνοι είναι αυτοί. Εγώ έχω απογοητευτεί πλήρως από την μπαταρία. Βγάζω σταθερά το πολύ ένα 4ωρο μέχρι το 50% . Φυσικά δεν έχω κλείσει τίποτα, φωτεινότητα αυτόματη, bluetooth για smartwatch , τοποθεσία ανοιχτή κλπ. Με WiFi μπορεί να βγάλω κ λιιιιγο παραπάνω αλλά μέχρι 20-25% που το έχω ρίξει είχα το πολύ 6-6μιση ώρες . Τέτοιους χρόνους έβγαζα και με 5000mAh με τις άλλες ναυαρχίδες ενώ με το 17 pro max φυσικά έβγαζα παραπάνω. Δεν φαίνεται κάποιο app να κάνει drain ή οτιδήποτε περίεργο. Σήμα έχω φουλ στο σπίτι. Μπορεί να φταίει το ότι ζεσταίνεται αρκετά αλλά δεν θα επηρέαζε σε τέτοιο βαθμό γιατί ακούω για κάτι 12 ώρα και παθαίνω σοκ . Πχ αυτή είναι η χρήση σήμερα και έτσι είναι σχεδόν κάθε μέρα Δεν ξέρω τι κάνω εγώ διαφορετικό, αλλά σε κανονική λειτουργία και σε 8 ώρες SOT από 80%(που το έχω να σταματά η φόρτιση) έπεσε στο 50%κ 🫤 δες λίγο μήπως καμία εφαρμογή σου τραβάει πολύ μπαταρία στο παρασκήνιο . Επίσης σχεδόν ποτέ δεν μου ζεσταίνεται, βγάζω αρκετά βίντεο και φωτογραφίες στην παραλία χωρίς κανένα πρόβλημα! Max δύο με τρεις φορές να έφτασε στους 41-44 βαθμούς πάνω σε gaming χωρίς να έχει καμία επίπτωση στο παιχνίδι! Edited 24 Ιουνίου by Mike_komotini 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts