Jump to content

Oppo Find X9 Pro

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 8/8/2026 at 2:00 ΜΜ, Geofokas said:

Σαφώς και αξίζει η αγορά του oppo x9 pro.Εγω έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την συσκευή.

Στην τιμή που λες γιατί δεν έχω δει πόσο έχει..εγώ το πήρα στα 999 από μεγάλη αλυσίδα σαφώς και αξίζει.Να έχετε υπόψιν σας πως καλό θα είναι όσοι θέλουν να αγοράσουν συσκευή να το κάνουν τώρα που ισχύουν αυτές οι τιμές καθώς με τις ελλείψεις σε μνήμες ram οι τιμές θα αλλάξουν προς τα πάνω..ήδη έρχονται μεγάλες αυξήσεις σύμφωνα με insiders στα νέα i phone.

Στο κουτί το μόνο που περιλαμβάνεται είναι η συσκευή,τα manual και ένα screen protector που είναι ήδη τοποθετημένο πάνω στη συσκευή από το εργοστάσιο.Θηκη και φορτιστής δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία..άρα τα αγοράζεις έξτρα.

Η μπαταρία εμένα με βαριά χρήση και με όλα ενεργοποιημένα μου βγάζει από το 100 τοις εκατό μέχρι το 20 τοις εκατό δεν το αφήνω να πάει πιο κάτω περίπου 9:30 με 10 ώρες sot.Συνηθως φορτίζω σε καθημερινή χρήση μέχρι το 80 τοις εκατό.Το ακουστικό του είναι πολύ καλό στις κλήσεις αν εννοείς αυτό..το ηχείο του για ναυαρχίδα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.Αυτα λοιπόν για οποιαδήποτε άλλη απορία εδώ θα είμαι ευχαρίστως να σου απαντήσω.Καλο καλοκαίρι να έχουμε!

Μεγάλο όπλο για μένα πέρα από τα specs της συσκευής το λογισμικό.. Το ColorOS είναι γενικά από τα καλύτερα Android και όχι μόνο.. Τα animation νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα τα καλύτερα που έχουμε δει και στα συν έχει και φοβερό customization γενικά ειδικά στην οθόνη κλειδώματος κ.τ.λ. Βέβαια θα πει κάποιος ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές σίγουρα απλά είπα αυτά μιας και μιλάμε για την συγκεκριμένη συσκευή

Edited by Fotis7_75

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

16.09.400 φοράω. Κινέζικο ομως

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

On 18/8/2026 at 3:13 ΜΜ, gthebest said:

Νέα έκδοση λογισμικού μόλις έφτασε 

CPH2791_16.0.8.302(EΧO1Β100PΟ1)

Λες να βάλανε υποστήριξη cosmote 5G+??

On 19/8/2026 at 6:06 ΜΜ, Cris4524 said:

Δεν έχω κοσμοτε. Δεν ξέρω. Με Vodafone ειμαι

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

On 19/8/2026 at 6:06 ΜΜ, Cris4524 said:

Δεν έχει δηλαδή;

7 ώρες πριν, cocu said:

Δεν έχει δηλαδή;

Μόνο όσα έχουν snapdragon, τα κινιτά με mediatek chip θέλει να ανοίξει από το firmware για να δουλέψει με cosmote. Αλλά από ότι βλέπω δεν..

Το θέμα με το 5G SA (το εμπορικό 5G+) στα OPPO και η διαφορά μεταξύ Snapdragon και MediaTek δεν είναι περιορισμός του hardware, αλλά καθαρά ζήτημα software και πιστοποιήσεων. Συνοπτικά παίζει το εξής σενάριο:

• Modem Profiles: Οι επεξεργαστές Snapdragon της Qualcomm έρχονται με έτοιμα, γενικά προφίλ δικτύου (MBN files) που συχνά παίζουν "out-of-the-box" με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς παρόχους. Αντίθετα, στα MediaTek chips απαιτούνται custom παραμετροποιήσεις (PLMN configs) για το προφίλ του κάθε παρόχου ξεχωριστά.

• Αυστηρό Whitelisting: Στην Ελλάδα (COSMOTE, Vodafone, Nova) τα δίκτυα δεν σε βάζουν ελεύθερα στον 5G SA κορμό. Η συσκευή πρέπει να περάσει τεστ συμβατότητας και να μπει σε whitelist.

• Προτεραιότητες στο ColorOS: Επειδή το whitelisting και το γράψιμο custom κώδικα θέλει χρόνο, η OPPO ρίχνει το βάρος των updates στα Snapdragon μοντέλα, τα οποία περνάνε πιο εύκολα τις πιστοποιήσεις.

Με λίγα λόγια, δεν φταίει η MediaTek. Για να πιάσεις 5G SA με MediaTek στην Ελλάδα, πρέπει η OPPO να κάτσει να φτιάξει τις παραμέτρους για τα δικά μας δίκτυα και να τις στείλει σε μελλοντικό OTA update. Μέχρι τότε, μένεις κλειδωμένος στο 5G NSA.

Edited by Cris4524